Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrrr
yenacim ellerine saglik beyzus abla sseninde ellerine saglik
ilk 3ce uzun zamandir giremiyordum bana guzel motive oldu
fadimecim buyur gel ben seni guzel calistiririm misafir calistirilmaz ama senin iyiligin icin sporrr sekerim zayiflaman icin
bahcede calisica hosuma gitti sabah kalkinca gorumcem kalkmadan evden kactim nereyemi cicekciye cicek alip bahceye diktim daha gul almak istiyom ama ucuzlamasini bekliyom
su an dizim ayaklarim kollarim agriyor dinlenmek icin yattim elimede twli aldim yaaziyom
perdeler yikandi asildi camlar silindi he sade 2odanin 2odanin daha cami silincek catikatta kayin babam kaliyo orayida silcem daha aman bu ev isi nankor sabahdan beri ayaktayim ortada bisey yok
hamaratsin demissiniz nerde mecburen yapiyom hazir kirmizi kartliyken orucken zorlaniyom hem gorumcemin hakkini yemiyem oda yardim ediyor ilk baslarda esinin yaninda cok duruyordu ama simdi eniste ayaklaninca durmuyor bana yardim ediyor

ben hiç böyle detoxlar yapmadım yaa
benim gibi cahalları aydınlatın birazda ıldırışık olalım
bugünlerde şişkinliğim var evde maydanozumda yok ne yapabilirim ?? çık al demeyin çıkamam

iyi dileklerin için çok sagol Allah razı olsun
ecmain

Eki Görüntüle 486557

ekşi sözlükteki hacılara itfahen
bu daha iyiymiş

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ay kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. koskoca bir ayı geride bıraktık.

bu arada ben de bu gün öğleden sonra vücudumu ölçtüm. belden tamı tamına 10cm kalçadan 6cm incelmişim. gözlerime inanamadım.

estağfirullah canım vucüttaki ödemi atmak için yapılıyor bu detokslar kk da topikleri de var sanırım
lapa detoksunda gün boyu haşlanmış pirinç yiyorsun her öğün 1 çaybardağıydı galiba ben de tam hatırlamıyorum şu anda ayran detoksunda da ayranın içine haşlanmış bulgur yeşil mercimek nohut karıştırıyorsun 1 de salatalık rendeleniyor ayran 1.5lt bakliyatlarda 3er kaşıkdı galiba bunu da 2saatte bir içiyorsun işte tuz yok diğer baharatlarla tatlandırabilrsin
ayran detoksunda kahvaltı da 1haşlanmış yumurta 1 parça peynir 1 dilim ekmek yeniliyordu birde lapada bu yok ama
maydonozu ben hiç yapmadım ama benim anlattıklarım bayramdan sonra yapılabilir ancak sen en iyisi çık maydonoz al

maşallah ne büyük mutluluk

biz böyle iki tanecik modelle hemen karar veremeyiz altarnatif yokmu

bu da güzel bir bakış açısıymışhaklısın

tüühh kaldımı bizim detox bayram sonuna

Kesinlikle kahverengi olan bizimle diyorum.:))

ilkinin modeline bayildim ama
ikicisininde rengi daha güzeeeel kahverengi

ilkinin farkli rengi varsa kesinlikle o diyorum :)
bende kahveye takıldım ama ilkin modeli çok hoşuma gellddii yaaa???

haklısın hacı ya en iyisi ben ikisinide aldırıyımm zaten ben bunları begendiğimde 250 tlydi şimdi 150 ye düşmüş hakettim diimii cannıımm 7 kilo dile kolay
pardesü konusunda sana katılıyorum ilk pardesünün modeli daha güzel ama renk iyi degil yada ben sevmiyorum o rengi

biz böyle iki tanecik modelle hemen karar veremeyiz altarnatif yokmu

valla model çokta tarzım bunları götürüyorr:))
galiba ikinci olacak ya
:26:

YORUMLAARR İÇİİN SAĞOLUNN HACILAARRR

hayirli geceler kizlar
bu gun size yazarken gorumcemin kizi iceri geldi yenge esma senin diktigin cicekleri soktu benim papatyam cicwklige girmis cicwkleri.sokmus cignemis lambalarimi parcalamis kizdim ozur dilerim dedi bir daha yapmicam dedi yarin unutur yine aynisi kime cekmis bu cocuk esim cok yaramazmis eee bende fena deilmissim yaramazlikta ee melek olacagi yoktu papatyamin
pazartesi mangal yapcaz kardesim gorumcem kuzenim ailesiyle baya kalabalik olcaz

bu gun sinitzel yaptim ben kendi sinitzelimi parmesanli yaptim fikir olsun diye yaziyorum sinitzel galete unuyla kizarttikmi yagi cok cekiyor ama parmesanla cok cekmiyor

nurgucum ben de birinciye benzeyen aldim ihyadan turkiyeye gittigim ilk haftasinda tabi simdi olmuyor 6kilo aldigim icinn insallah eylul sonuna kadar 66kg inecegim o zaman antalyaya giderken yeni pardusemi giyerim

Son düzenleme:
iyi geceler
evde 3 çeşit suböreği var ben nerelere gideyim canım çok tatlı istiyor ben de kendimi iyice hurmaya verdim

Kötü olmuş..Sıkılmışsındır çok..
Elektrik ve su elimiz ayağımız..

[FONT

valla model çokta tarzım bunları götürüyorr:))
galiba ikinci olacak ya
:26:

YORUMLAARR İÇİİN SAĞOLUNN HACILAARRR

KAhverengili olanın acaip bir havası var değilmi.??
prenses edasında..
senin de boyun uzun çok yakışır..

canım benim bak özür dilemesinide biliyor maviş..

toksinciğim parmesan peynir çok pahallı burda..
Tarifini öğrensek te evde yapsak.:)

Son düzenleme:

bolca cüz okudum iyi oldu ama uyuşukluğu atmam lazım üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…