[sıze=3]en kısa zamande istediğin kiloda olursun inşaallah canımKızında iyi biryer tuttururda üniye başlar inşaallah Allah hep güzel günlerini göstersin acılarını yaşatmasın
[/sıze]
ilkinin modeline bayildim ama
ikicisininde rengi daha güzeeeel kahverengi
ilkinin farkli rengi varsa kesinlikle o diyorum :)
Allah 40 beden giymeyi nasip eder inşallah bende 50 beden giyiyorum ama şimdi ferace giyiyorum daha ince serin kilolarım 80 e insin kaliteli bir pardesü almayı planlıyorum seneye kızımın mezuniyeti var lise bittiyor
sana yakın olmak vardı bahçende gezmek için seninle ot temizlemek domatesleri baglayıp sonra hafif kızarmış domatesden toplayıp yemek için ,belki eşim kurban bayramına benide yanında adıyamana götürür bagda bahçede gezmek için
listede olmamak çok kötü bayram bitsin fadime sahalara döner inşallah allah saglık sıhhat verirse
ben hiç böyle detoxlar yapmadım yaayapmak lazım bişeyler toparlanmak terbiye olmak için canım sen de lapa yap olmazsa 1 gün bile yeter
pilavı ben de yemiyorum ama lapa detoks olunca yiyoruz tuzsuz ve haşlanmış olarak
bence de kahverengi canım
öğleden beri elektrikler yoktu daha az önce geldi yollar kazılmış her yer toz gürültü elektrikleri de kesince süper bir gün oldu
ecmainiyi dileklerin için çok sagol Allah razı olsun
bu daha iyiymiş
Eki Görüntüle 486455 Eki Görüntüle 486456
kızlar kociş zayıflama hediyesi alacak ama karar veremiyormm:26:
gelsin yoruummlaaaaarrr
estağfirullah canım vucüttaki ödemi atmak için yapılıyor bu detokslar kk da topikleri de var sanırımben hiç böyle detoxlar yapmadım yaa
benim gibi cahalları aydınlatın birazda ıldırışık olalım
bugünlerde şişkinliğim varevde maydanozumda yok ne yapabilirim ?? çık al demeyin çıkamam
ecmain
bu daha iyiymiş
maşallah ne büyük mutlulukarkadaşlar bu ay kilo veren, veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. koskoca bir ayı geride bıraktık.
bu arada ben de bu gün öğleden sonra vücudumu ölçtüm. belden tamı tamına 10cm kalçadan 6cm incelmişim.gözlerime inanamadım.
biz böyle iki tanecik modelle hemen karar veremeyiz altarnatif yokmu
tüühh kaldımı bizim detox bayram sonunaestağfirullah canım vucüttaki ödemi atmak için yapılıyor bu detokslar kk da topikleri de var sanırım
lapa detoksunda gün boyu haşlanmış pirinç yiyorsun her öğün 1 çaybardağıydı galiba ben de tam hatırlamıyorum şu anda ayran detoksunda da ayranın içine haşlanmış bulgur yeşil mercimek nohut karıştırıyorsun 1 de salatalık rendeleniyor ayran 1.5lt bakliyatlarda 3er kaşıkdı galiba bunu da 2saatte bir içiyorsun işte tuz yok diğer baharatlarla tatlandırabilrsin
ayran detoksunda kahvaltı da 1haşlanmış yumurta 1 parça peynir 1 dilim ekmek yeniliyordu birde lapada bu yok ama
maydonozu ben hiç yapmadım ama benim anlattıklarım bayramdan sonra yapılabilir ancak sen en iyisi çık maydonoz al
Kesinlikle kahverengi olan bizimle diyorum.:))
bende kahveye takıldım ama ilkin modeli çok hoşuma gellddii yaaa???ilkinin modeline bayildim ama
ikicisininde rengi daha güzeeeel kahverengi
ilkinin farkli rengi varsa kesinlikle o diyorum :)
slm hacılar nbr yaa
ayy nevzamansız öldüm gülmekten harbiden ya ne dememizi bekliyorlar. biraderlerim benim hahabundan sonra böyle konuşcam komik oluyor tamam mı agalar hahaa
nurgu ilkindeki modeli beğendim ben. rengide güzel bence. kahvede güzel ama ne biliyim diğerinin modeli daha hoş geldi. olmadı sen ikisini aldırkilo vermek kolaymı hacı
pardesü konusunda sana katılıyorum ilk pardesünün modeli daha güzel ama renk iyi degil yada ben sevmiyorum o rengi
biz böyle iki tanecik modelle hemen karar veremeyiz altarnatif yokmu
yapmak lazım bişeyler toparlanmak terbiye olmak için canım sen de lapa yap olmazsa 1 gün bile yeter
pilavı ben de yemiyorum ama lapa detoks olunca yiyoruz tuzsuz ve haşlanmış olarak
bence de kahverengi canım
öğleden beri elektrikler yoktu daha az önce geldi yollar kazılmış her yer toz gürültü elektrikleri de kesince süper bir gün oldu
[FONT
valla model çokta tarzım bunları götürüyorr:))
galiba ikinci olacak ya :26:
YORUMLAARR İÇİİN SAĞOLUNN HACILAARRR
hayirli geceler kizlar
bu gun size yazarken gorumcemin kizi iceri geldi yenge esma senin diktigin cicekleri soktu benim papatyam cicwklige girmis cicwkleri.sokmus cignemis lambalarimi parcalamis kizdim ozur dilerim dedi bir daha yapmicam dedi yarin unutur yine aynisi kime cekmis bu cocuk esim cok yaramazmis eee bende fena deilmissim yaramazlikta ee melek olacagi yoktu papatyamin
pazartesi mangal yapcaz kardesim gorumcem kuzenim ailesiyle baya kalabalik olcaz
bu gun sinitzel yaptim ben kendi sinitzelimi parmesanli yaptim fikir olsun diye yaziyorum sinitzel galete unuyla kizarttikmi yagi cok cekiyor ama parmesanla cok cekmiyor
iyi geceler
evde 3 çeşit suböreği var ben nerelere gideyim canım çok tatlı istiyor ben de kendimi iyice hurmaya verdim
kpss de açıklanmış özlem ve meryem kaç aldı acaba
Kötü olmuş..Sıkılmışsındır çok..
Elektrik ve su elimiz ayağımız..
KAhverengili olanın acaip bir havası var değilmi.??
prenses edasında..
senin de boyun uzun çok yakışır..
canım benim bak özürü dilemesinide biliyor maviş..
toksinciğim parmesan peynir çok pahallı burda..
Tarifini öğrensek te evde yapsak.:)
Bende merak ettim .
Nevin de girmişti diye hatırlıyorum..
İnşallah iyi bir sonuç almışlardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?