canım sen yorulmuşsun birazda gerginsin yorgunluktan olsa gerekHerkese iyi gecelerrrrrr :122:
Bugün sabah kendimi nasıl evden attıysam kilo bildirimimi bile unuttum maalesef :26:
Maalesef yine 111 kg çıktım tartıda
Bu ne abi yaaa sanki tartının bana kastı var ama bir yandanda normaldir diyorum çünkü şu iki gündür biraz gerginim hatta bugün en sonunda sinirlerim boşaldı ve uzun bir aradan sonra kızkardeşimle tartıştık :26:
Allahtan çok uzun sürmüyor tartışmalarımız ama ben haksızlığa gelemiyorum ve sağ olsun kızkardeşimde fesatlığından annemler buradayken ne yapacağını şaşırıyorsırf daha fazla ilgi görmek için.
Resmen küçük çocuk gibi en ufak şeye alınıp her fırsattada laf sokup durdu dün geceden beri ve en sonunda bugün patladım
Neymiş efendim dün akşam eşim iftar saati çocukları dursun diye cizgi film aç dediğinde ona yaw baldız şu cizgi filmleri izlette izlete gerizekalı yapacaksın çocukları demiş :26: Aslında adamcağız belli bir tip cizgi filmi kast etti hani çocuklara resmen aptal muamelesi yapan heşreyi 50 kere tekrarlayan cizgi filmler varya onları :34 :ama yok hanım vay benim çocuklarıma gerizekalı dedi diye bütün gece kendi kendini kurmuş ve her fırsatta tabi benim çocuklarım gerizekalı falan diyip durdu.
Yaw dedim sen ne demek istiyorsun eee kocan dün öyle dedi ya falan diyince açtım bayramlık ağzımı ya aşk olsun enişten sana hiç öyle birşey dermi diye başladım konuşmaya ama baktım sesini yükseltip zaten siz hep böyle yapıyorsunuz benim çocuklarımın istediğini yapmıyorsunuz falan diye. En sonunda kusura bakma böyle birşey için senle tartışmayacağım bundan sonra ne yaparsan yap senin iyiliğin içinde olsa ses etmiyeceğim artık, her istediğin olunca senden iyisi yok ama bir konuda yaw burada yanlış mı davranıyorsun diye sorunca bile tam düşman kesiliyorsun dedim ve ondan sonrada başka odaya geçtim.
Annem tabi kardeşime kızdı hiç ablan yeğenlerine laf söyletirmi, enişten seni bile bile üzermi onlar senin iyiliğin için diyor diye. Öte yandanda bana kızdıneymiş niye umursayıp ağlıyormuşum falan filan.
Kadıncağızın derdi yetmiyormuş gibi birde biz bir anlıkta olsa üzdükneyse sonradan gönlünü aldım ben tabiki ama bizim uyuz inat etti iftardan sonrasına kadar tek kelime etmedi benle
Sonrada Annemlerle kendi KVsine gitti çaya bizde ya erkek kardeşimin KVsi gelirlersede evde kimseyi bulamazlarsa diye mecbur evi bekledik ve 1 saat sonra döneriz diye evden çıkan kızkardeşim ve diğerleri resmen 1e kadar oturdular.
Geldiğinde hanım benin o saate kadar eve esir ettiği için resmen havalara uçuyor dalga geçe geçe eve geliyordu bende kızdım sahuruda yapıp geleydiniz dedimEşim diyor her sene kardeşin aynı şeyi yapıyor annen gelince sırf odak noktası olabilmek için seni harçıyabiliyor ama annen gidince 3 gün görmesin hemen ne zaman geliyorsun diye soruyor dedi haklı adam ama işte ben kıyamıyorum uyuz keçiye yinede
Neyse yarına birşeyciğim kalmaz oda inşallah biraz kendine gelir yoksa yolmak zorunda kalacağım
SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]+1.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]72.9[/TD]
[TD]+1.9[/TD]
[TD]73.1[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]72.3[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91.7[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ttk[/TD]
[TD]98 [/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]94.9[/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[TD]93.5[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]92.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85.3[/TD]
[TD]-1.9[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.8[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]+2.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]93.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]92.7[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]-3.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]74.4[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+1.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]81.7[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Pea08[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]84.9[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Pınar110[/TD]
[TD]89.5 [/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]93.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD]-2.1[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]-1.5 [/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-4.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]91.8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]89.8[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Gulma[/TD]
[TD]94.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]93.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]100.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]101.8[/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzini[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]109.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]eterya[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD]80.2[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]wooer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]Sultan42[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAFTANIN 1.si ________ - 1,4 kg. _________ alessandra79:119:
HAFTANIN 2.leri _______ - 1 kg. ________ TozToprak & ttk:81:
HAFTANIN 3.leri _______ - 0,8 kg._______ toksin & bediican:124:
AYIN 1.si ________ - 4,1 kg. ______________ dafi:naz ar:
AYIN 2.si ________ - 3,5 kg. ________Toztoprak
AYIN 3.sü _______ - 3,4 kg. ______ alessandra79
Allah 40 beden giymeyi nasip eder inşallah bende 50 beden giyiyorum ama şimdi ferace giyiyorum daha ince serin kilolarım 80 e insin kaliteli bir pardesü almayı planlıyorum seneye kızımın mezuniyeti var lise bittiyor[sıze=3]kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim
Evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var[/sıze]
sana yakın olmak vardı bahçende gezmek için seninle ot temizlemek domatesleri baglayıp sonra hafif kızarmış domatesden toplayıp yemek için ,belki eşim kurban bayramına benide yanında adıyamana götürür bagda bahçede gezmek içinbu gun dr gittim kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik
Guya perde yikiyacaktim artik yarin insallah
listede olmamak çok kötü bayram bitsin fadime sahalara döner inşallah allah saglık sıhhat verirseondan öyle eminim ki ablacım
Afiyet olsun yenacım
deniz olan şehirde oturuyorsun onu da bulamayan göremeyen canı çeken var seni yürüyüş kraliçesi ramazan bitisn çoooook yüyeceğim
liste için acele etme bence
Bugün yine sapıttım valla neler neler yedim hep de sakıncalıoffff
Selam beybilerr
keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır
herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...
ben size cııısss demiştim
kilolara bu şekilde bakmak harikaymış, 2 margarin dahaa =) çok güldürdün beni ilahi.
kızlar ben sizinle tam dokuz kilo verdiğime inanamıyorum hala. ilk aklım başıma gelip de tartıya çıktığımda yapamıycam ben galiba dedim. o 105 resmen yıktı beni. eskiden olsa 95, hatta 85 de yıkardı gerçi ama şu an tartıda 96yı gördiğime hala inanamıyorum. hepsi sizin sayenizde oldu. her cuma yaklaşırken kızlara ne dicem hesabı yaparken bi baktım gitmiş kilolar.
önümüzdeki yaza 70 kilo olucam umarım, hatta belki de daha ince. işte o zaman bu yaz giyemediklerimin acısını çıkarıcam. bu sene adam gibi kıyafet bulamadım, yakışmadı, ayak bileklerim bile tombik tombik durdu diye tüm arkadaşlarım giderken sene sonu balosuna gitmedim ve bildiğiniz camdan gidenleri izlerken oturup ağladım.
bugün kıyafetlerimi denedim, feci farketmişler. nasıl sevindim anlatamam. kızlar siz olmasanız yapamazdım. hepinize çok çok çok ama çok teşekkürler.
kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim
evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var
SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK
HAFTANIN 1.si ________ - 1,4 kg. _________ alessandra79:119:
HAFTANIN 2.leri _______ - 1 kg. ________ TozToprak & ttk:81:
HAFTANIN 3.leri _______ - 0,8 kg._______ toksin & bediican:124:
AYIN 1.si ________ - 4,1 kg. ______________ dafi
AYIN 2.si ________ - 3,5 kg. ________Toztoprak
AYIN 3.sü _______ - 3,4 kg. ______ alessandra79
cuma takımında elemanın biri yanlış görmediysem 1 haftada 4 kg.vermiş..
Yenacım oruç tutup tutmamak ile ilgili yazdıklarından sonra aklıma olan bikaç şeyi yazamak istiyorum daha doğrusu içimi dökmek istiyorum...insanları dini kullanarak 2 ye böldüler helal olsun...herkes inancını yaşamakta özgürdür.okuyan araştıran dinin gereklerini bilir uygulayıp uygulmamak ona kalmış... ben bundan 1 yıl önce başörtülü değildim üniversiteye giderken kampüsün 2 km aşağısında başörtüsünü açtırırlardı arkadaşlarımıza çok üzülürdük..mini etek giyen genç kız giriyorda başörtülü neden giremiyor...ben evlendikten 1 yıl sonra sadece kendi isteğimle ki hep içimde vardı örtünmek istedim saolsun eşimde olumlu yaklaştı..inandığım hayatı yaşıyorum ama en büyük tepkiyi malesef kendi ailemden gördüm acaba neden kapandı cemaatleremi gitti( sakın yanlış anlaşılmasın onlarada saygım var) gibi aslında hiç alakası yoktu hiç bağım yok..ama onlarda haklı çünkü böyle biliyorlar.böyle yansıtılıyor....ancak alıştılar hatta her gittiğimde yine polemikler içinde buluyorum kendimi annem babam dışındakilerle..kendimce araştırıp öğrenip uygulamaya çalışıyorum..nitekim ben açıkken gördüğümden farklı tepkiler görüyorum,farklı yaklaşımlar görüyorum neden ki..ben bu şekilde rahatım... sebep malesef politika..her konunun başında dini vurgu yaparak insanları soğuttular belki buda bir stratejidir kimbilir...
sabah sabah içimi dökeyim dedim...
bugün işler az ee ramazanda düşecek illaki 1 kg baklavayı 50 tl yaparsan alanda az oluyor malum...erken çıkıp bir ayakkabı bakmak istiyorum kendime bayramlık alıyım bari
hepinize sevgiler...güzel bir gün olsun bugünde çok sıcak Allah dışarsa sıcakta çalışanlara özellikle ve hepimize yardımcı olsun...
bayramdan sonra bende ayran detoksu yapayım ödem neyim varsa gitsin birazda nefsim terbiye olsun diye
ama henüz bayrama varbütün aile ayaktayız sahurumuzu yapalım dedik mamaları hazırlayım yedikten sonra uğrarım inşallah
canım sen o dinlenmeyi haketmişsin iyikide uyandırmamışlargünaydın canlarım...
Yenacım kusura bakma bildirim için teşekkür ederim aynı yazmışsın beni....dün işten çıkmak üzreyken sitede sürekli sorun bakım olaylrı vardı hatta son yazdığım mesajın geldiğinden bile emin olmayarak kapadım eve gidince bildiririm diye..liste için ellerine sağlık...
görümceme indim saat 4 ü geçerken klimayı açtım evde kimse yok biraz dinleneyim dedim...ohohoo ben kaç gündür uykusuz olduğum için iftara 40 dk kala uyandım o esnada enişte gelmiş çocukları getirmiş eşim gelmiş ben duymamışım kıyamamış eşim uyandırmaya.. çorbayı ve pilavı yapacaktım güya o esnada görümcem geldi kahkaha atıyor..neyse hemen çorba ve pilavı yaptım yetiştirdim..kaynım ile eltim trafiğe takılmışlar birazda geciktiler herşeyi yetiştirdik...bildirimide unuttum canım hakkını helal et...
tabi o kadar saat uyuyan ben sahurda uyudum sabah 8de kalktım işe geldim..
bu akşam gelinler gelicek yapsam iyi olur aslında bende yarım yerim çocuklar seviyorlarakşama eltimlere davetliyiz aman içli köfteler filan kalorili bir akşam olucak sanırım...Dafi ablacım canın çektiyse yap yahu ben ramazanda hiçbi kısıtlama yapmadım..napıyım mübarek ay yılda bir kere kendimi kasmadım...
aslında açıkların kapalılardan mahalle baskısı gördüğü empoze ediliyor ama durum tam tersiYenacım oruç tutup tutmamak ile ilgili yazdıklarından sonra aklıma olan bikaç şeyi yazamak istiyorum daha doğrusu içimi dökmek istiyorum...insanları dini kullanarak 2 ye böldüler helal olsun...herkes inancını yaşamakta özgürdür.okuyan araştıran dinin gereklerini bilir uygulayıp uygulmamak ona kalmış... ben bundan 1 yıl önce başörtülü değildim üniversiteye giderken kampüsün 2 km aşağısında başörtüsünü açtırırlardı arkadaşlarımıza çok üzülürdük..mini etek giyen genç kız giriyorda başörtülü neden giremiyor...ben evlendikten 1 yıl sonra sadece kendi isteğimle ki hep içimde vardı örtünmek istedim saolsun eşimde olumlu yaklaştı..inandığım hayatı yaşıyorum ama en büyük tepkiyi malesef kendi ailemden gördüm acaba neden kapandı cemaatleremi gitti( sakın yanlış anlaşılmasın onlarada saygım var) gibi aslında hiç alakası yoktu hiç bağım yok..ama onlarda haklı çünkü böyle biliyorlar.böyle yansıtılıyor....ancak alıştılar hatta her gittiğimde yine polemikler içinde buluyorum kendimi annem babam dışındakilerle..kendimce araştırıp öğrenip uygulamaya çalışıyorum..nitekim ben açıkken gördüğümden farklı tepkiler görüyorum,farklı yaklaşımlar görüyorum neden ki..ben bu şekilde rahatım... sebep malesef politika..her konunun başında dini vurgu yaparak insanları soğuttular belki buda bir stratejidir kimbilir...
sabah sabah içimi dökeyim dedim...
bugün işler az ee ramazanda düşecek illaki 1 kg baklavayı 50 tl yaparsan alanda az oluyor malum...erken çıkıp bir ayakkabı bakmak istiyorum kendime bayramlık alıyım bari
hepinize sevgiler...güzel bir gün olsun bugünde çok sıcak Allah dışarsa sıcakta çalışanlara özellikle ve hepimize yardımcı olsun...
aslında bende merak ettim ama bulamadım
hadi yaaa
ben bulamadım şu linki kopyalayında bi baklaım:26:
gel uyma sen o şeytanacısss ki ne cıssss oldu valla
dahada aklım başıma gelmedi lokumlu milföy denemeyi düşünüyorum
sen daha çok verirsin inşaAllah canım
anaaaammaşallah sana ya aboooooow 7 beden tütüütüüüüü
kedidir kedibeyza abla ellerine sağlık allah eksik etmesin sizi sağlıl sıhat versin inşallah:)))
oruca dua edin yoksa bu rakamlarla bu listede olmak haaa
YENAcım canımcım :)) ellerine sağlık bebeaaamm
kızlar harikasınız vallaa kocamaan alkışı hakettiniz
bu ne yahu çifter çifter 2. 3. olmuşlar bide
yeni başlamıştır diyete o yüzdendir(yokmu başka taş atan )
kızlar bu ayran detoksu nasıl oluyor?? bilemedim cahallığıma verinBende yapayım diyeceğim ama midemi felaket yapıyor..
İki kez yapmıştım zamanında yarıda bırakmıştım..Kramp gibi ağrı saplanıyordu mideme..
Pirinç lapası rahatsız etmemişti ama ..Yımışak yımışak pek hoşuma gitmişti.:)
en kısa zamande istediğin kiloda olursun inşaAllah canımAllah 40 beden giymeyi nasip eder inşallah bende 50 beden giyiyorum ama şimdi ferace giyiyorum daha ince serin kilolarım 80 e insin kaliteli bir pardesü almayı planlıyorum seneye kızımın mezuniyeti var lise bittiyor
ağzına sağlık...ben eşitlik istiyorum herkesten yana sonuçta herkesin hesabı kendine...insanları soğutmanın alemi yok..Canım benim dök içini sen.anlıyorum seni çok..Bende inan özgürlükten yanayım..tabii tırnak içinde toplumu rahatsız etmeyecek şekilde sonuçta çevreyede sorumluluğumuz var diye düşünüyorum..
Eskiden yoktu böyle o oruç tutuyor,bu oruç tutmuyor..Yada oruç tutmayanları deşifre etmek,dövmek gibi..Maalesef buda oluyor..
Böyle olunca tepki oluşuyor haliyle.
Örneğin geçen yıl, burayada yazmıştım net hatırlıyorum.Eşimle plaj da otururken bir yandan oğlanı ve kızı takip ediyoruz..
Sonra benim dikkatimi çeken haşemalı ve bikinili iki hatunun suya girmesi oldu..
Eşime döndüm bu manzara yı görmek çok hoşuma gitti dedim..Demokrasi,özgürlük budur işte her kesin kendi doğrusu doğrultusunda yaşaması..
Bu arada senin yemeğe yardıma gidipte uyuman hakkaten komik olmuş.:)))
Uykusuz kalınca birde serin olunca ooohh iyi yapmışsın valla.
Oho bizimkilerin yanında asortik kelimesi az kalıyor malesef gerçekten 1. sınıf kaliteli hammadde kullanıyor ama yinede fiyatlar uçuk.hemde 3 şubemiz var öle zincir değiller henüz en küçük boy yaş pastamız 37 tl işte...normal olarak işler düşük ramazan diye erkenden çıkmama ses etmiyorlar...sevineyim mi üzüleyim mi??Nevin, 50 lira baklava çok yaww..
Burda taş çatlasın 30 lira.
Sizin yer acık asortik galiba.:)
işte ben buna karşıyım kim ne istiyorsa onu yapsın yeter zaten kanun var bu ülkede sınırlar belli...bunu bende yaşadım alışveriş yaparken bile...canım sen o dinlenmeyi haketmişsin iyikide uyandırmamışlar
gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var aslında kafa olarak çok yorgunum içimde biriktirdiklerim yoruyor beni...Allah nasib ederse Samsun'a gideceğiz haftaya annemlerin yanına anlatıyorsunya ablacım köy yeşillik meyve sebze tazesinden... annemle babam emekli olduktan sonra yılın 8 ayı köyümüzdeler...dinlendirir inşallah beni de eşimi de...
bu akşam gelinler gelicek yapsam iyi olur aslında bende yarım yerim çocuklar seviyorlar
yap yap ellerine sağlık şimdiden bende eltiden öğrenirim belki doğunun yemeklerini..malum biz karadenizlilerin yemek kültürü çok gelişmiş değil...
aslında açıkların kapalılardan mahalle baskısı gördüğü empoze ediliyor ama durum tam tersi
bizim yakınlarımızdan birisi yıllar sonra müzik dersi alıp şarkı söylemeye başladı. sadece kayınvaldesi tepki gösterdi bu yaştan sonra sarhoşmu eylendireceksin diye bir süre konuşmadı sanra kabullendi. açık oluşuna birşey demedi barlarda söylemesine tepki gösterdi.ama şarkıcı yakınımız oğlunu evlendirdi. oğlu kapalı bir kız tercih etti. gelini alana kadar birşey yoktu. düğünden sonra kaynana başladı geline açılacaksın diye gelin örtüsünü açmak istemedi. sanırsın savaş çıktı kaynanada ayılmalar bayılmalar kıyametler koptu gelinin örtüsünü açtırana kadar pes etmedi.bu sadece bir örnek daha neleri var.
gel uyma sen o şeytana
sen daha çok verirsin inşaAllah canım
kedidir kedi
bende bulamadııııım((
gel uyma sen o şeytana
evet uymamam lazım ama canım çektiii
senin azmine hastayım zatenbu hafta söz verdim 83ü görecem biraz frenliyim kendimi olmuyo böle gr gr..
kedidir kedi
Yena sözlükçülerden bahsetmiştinya bugün orayı okudum sahi ne dalga geçmişler ama okumadanda geri durmuyorlar... heleki canımlı cicimli konuşmalara takmışlar bayanlar birbirine nasıl hitap edecekse?
"dayı nbr ya
hacı ne var ne yok mu" demeliyiz ki bilemedim şimdi...
bu kadar uçuk fiyatlarla zor satılırağzına sağlık...ben eşitlik istiyorum herkesten yana sonuçta herkesin hesabı kendine...insanları soğutmanın alemi yok..
ay sorma Yena nasıl uyumuşum belki uyandırmasalar uyanmayacaktım...koştur koştur çorba yaptım pirinci bile ıslatmamıştım ama pilavıda yaptım suyunu bol koydum acele olduya güzelde olduğunu söylediler,ramazan başlayalı hiç pilav yemedim.....
Oho bizimkilerin yanında asortik kelimesi az kalıyor malesef gerçekten 1. sınıf kaliteli hammadde kullanıyor ama yinede fiyatlar uçuk.hemde 3 şubemiz var öle zincir değiller henüz en küçük boy yaş pastamız 37 tl işte...normal olarak işler düşük ramazan diye erkenden çıkmama ses etmiyorlar...sevineyim mi üzüleyim mi??
git canım git bir güzel dinlen hakettin sengerçekten dinlenmeye ihtiyacım var aslında kafa olarak çok yorgunum içimde biriktirdiklerim yoruyor beni...Allah nasib ederse Samsun'a gideceğiz haftaya annemlerin yanına anlatıyorsunya ablacım köy yeşillik meyve sebze tazesinden... annemle babam emekli olduktan sonra yılın 8 ayı köyümüzdeler...dinlendirir inşallah beni de eşimi de...
işte ben buna karşıyım kim ne istiyorsa onu yapsın yeter zaten kanun var bu ülkede sınırlar belli...bunu bende yaşadım alışveriş yaparken bile...
neyse diyet topiğini karıştırmayayım...yorumlarınız için teşekkürler...
Yena sözlükçülerden bahsetmiştinya bugün orayı okudum sahi ne dalga geçmişler ama okumadanda geri durmuyorlar... heleki canımlı cicimli konuşmalara takmışlar bayanlar birbirine nasıl hitap edecekse?
"dayı nbr ya
hacı ne var ne yok mu" demeliyiz ki bilemedim şimdi...
Eki Görüntüle 486455 Eki Görüntüle 486456
kızlar kociş zayıflama hediyesi alacak ama karar veremiyormm:26:
gelsin yoruummlaaaaarrr
Eki Görüntüle 486455 Eki Görüntüle 486456
kızlar kociş zayıflama hediyesi alacak ama karar veremiyormm:26:
gelsin yoruummlaaaaarrr
yapmak lazım bişeyler toparlanmak terbiye olmak için canım sen de lapa yap olmazsa 1 gün bile yeterBende yapayım diyeceğim ama midemi felaket yapıyor..
İki kez yapmıştım zamanında yarıda bırakmıştım..Kramp gibi ağrı saplanıyordu mideme..
Pirinç lapası rahatsız etmemişti ama ..Yımışak yımışak pek hoşuma gitmişti.:)
pilavı ben de yemiyorum ama lapa detoks olunca yiyoruz tuzsuz ve haşlanmış olarakkızlar bu ayran detoksu nasıl oluyor?? bilemedim cahallığıma verin
birde bu pirinç lapasına pek aklım ermedi bu pirinç karbonhidrat değilmi hemde nişasta içeriyor ben yemeye cesaret edmiyorum ayda yılda bir sadece bir kaşık pilav yiyorum
Kesinlikle kahverengi olan bizimle diyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?