Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen yorulmuşsun birazda gerginsin yorgunluktan olsa gerek
sıkma canını kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönüp kucaklamış kanlım olsun kardeşim olsun demiş şimdi kızmışsın sabah olsun unutursun kardeşinde unutur canını sıkma sen

Günaydın kızlarr..

Sabah sabah beni çok güldürdünüz tembeller sizi... 40 dakika ile listede olmak
Tembeller....

Eline sağlık BEYZUS..

YENA cım ellerine sağlık... Bir sürü liste bir sürü emek.... hakkını helal et..

genel gidiş fena değil. ne dersiniz???

HAFTANIN 1.si ________ - 1,4 kg. _________ alessandra79 :119:

HAFTANIN 2.leri _______ - 1 kg. ________ TozToprak & ttk :81:

HAFTANIN 3.leri _______ - 0,8 kg._______ toksin & bediican :124:

tebrikler kızlar... harikasınız

AYIN 1.si ________ - 4,1 kg. ______________ dafi :nazar:

AYIN 2.si ________ - 3,5 kg. ________Toztoprak

AYIN 3.sü _______ - 3,4 kg. ______ alessandra79

çok güzel kilolar vermişsiniz bu ay... darısı başımıza ..tebrikler

Allah 40 beden giymeyi nasip eder inşallah bende 50 beden giyiyorum ama şimdi ferace giyiyorum daha ince serin kilolarım 80 e insin kaliteli bir pardesü almayı planlıyorum seneye kızımın mezuniyeti var lise bittiyor

sana yakın olmak vardı bahçende gezmek için seninle ot temizlemek domatesleri baglayıp sonra hafif kızarmış domatesden toplayıp yemek için ,belki eşim kurban bayramına benide yanında adıyamana götürür bagda bahçede gezmek için

listede olmamak çok kötü bayram bitsin fadime sahalara döner inşallah allah saglık sıhhat verirse

Son düzenleme:
günaydın canlarım...

Yenacım kusura bakma bildirim için teşekkür ederim aynı yazmışsın beni....dün işten çıkmak üzreyken sitede sürekli sorun bakım olaylrı vardı hatta son yazdığım mesajın geldiğinden bile emin olmayarak kapadım eve gidince bildiririm diye..liste için ellerine sağlık...

görümceme indim saat 4 ü geçerken klimayı açtım evde kimse yok biraz dinleneyim dedim...ohohoo ben kaç gündür uykusuz olduğum için iftara 40 dk kala uyandım o esnada enişte gelmiş çocukları getirmiş eşim gelmiş ben duymamışım kıyamamış eşim uyandırmaya.. çorbayı ve pilavı yapacaktım güya o esnada görümcem geldi kahkaha atıyor..neyse hemen çorba ve pilavı yaptım yetiştirdim..kaynım ile eltim trafiğe takılmışlar birazda geciktiler herşeyi yetiştirdik...bildirimide unuttum canım hakkını helal et...

tabi o kadar saat uyuyan ben sahurda uyudum sabah 8de kalktım işe geldim..

akşama eltimlere davetliyiz aman içli köfteler filan kalorili bir akşam olucak sanırım...Dafi ablacım canın çektiyse yap yahu ben ramazanda hiçbi kısıtlama yapmadım..napıyım mübarek ay yılda bir kere kendimi kasmadım...

Yenacım oruç tutup tutmamak ile ilgili yazdıklarından sonra aklıma olan bikaç şeyi yazamak istiyorum daha doğrusu içimi dökmek istiyorum...insanları dini kullanarak 2 ye böldüler helal olsun...herkes inancını yaşamakta özgürdür.okuyan araştıran dinin gereklerini bilir uygulayıp uygulmamak ona kalmış... ben bundan 1 yıl önce başörtülü değildim üniversiteye giderken kampüsün 2 km aşağısında başörtüsünü açtırırlardı arkadaşlarımıza çok üzülürdük..mini etek giyen genç kız giriyorda başörtülü neden giremiyor...ben evlendikten 1 yıl sonra sadece kendi isteğimle ki hep içimde vardı örtünmek istedim saolsun eşimde olumlu yaklaştı..inandığım hayatı yaşıyorum ama en büyük tepkiyi malesef kendi ailemden gördüm acaba neden kapandı cemaatleremi gitti( sakın yanlış anlaşılmasın onlarada saygım var) gibi aslında hiç alakası yoktu hiç bağım yok..ama onlarda haklı çünkü böyle biliyorlar.böyle yansıtılıyor....ancak alıştılar hatta her gittiğimde yine polemikler içinde buluyorum kendimi annem babam dışındakilerle..kendimce araştırıp öğrenip uygulamaya çalışıyorum..nitekim ben açıkken gördüğümden farklı tepkiler görüyorum,farklı yaklaşımlar görüyorum neden ki..ben bu şekilde rahatım... sebep malesef politika..her konunun başında dini vurgu yaparak insanları soğuttular belki buda bir stratejidir kimbilir...
sabah sabah içimi dökeyim dedim...

bugün işler az ee ramazanda düşecek illaki 1 kg baklavayı 50 tl yaparsan alanda az oluyor malum...erken çıkıp bir ayakkabı bakmak istiyorum kendime bayramlık alıyım bari
hepinize sevgiler...güzel bir gün olsun bugünde çok sıcak Allah dışarsa sıcakta çalışanlara özellikle ve hepimize yardımcı olsun...

geçer kuzum benim merak etme 15 ay yapanlar var onlar ne yapsın:2:
hem daha iii kocişle aşkınız depreşir

hadi yaaa
ben bulamadım şu linki kopyalayında bi baklaım:26:

ben size cııısss demiştim

cısss ki ne cıssss oldu valla
dahada aklım başıma gelmedi lokumlu milföy denemeyi düşünüyorum

senin azminde önemli tatlım tebrik ederim,ama gerçekten birlik beraberlik olunca insan daha hırslı ve başarılı oluyor
herşeyden önemlisi çok güzel arkadaşlıklar oldu

kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim
evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var

anaaaam maşallah sana yaaboooooow 7 beden tütüütüüüüü

beyza abla ellerine sağlık allah eksik etmesin sizi sağlıl sıhat versin inşallah:)))

oruca dua edin yoksa bu rakamlarla bu listede olmak haaa
HAFTANIN 1.si ________ - 1,4 kg. _________ alessandra79 :119:

HAFTANIN 2.leri _______ - 1 kg. ________ TozToprak & ttk :81:

HAFTANIN 3.leri _______ - 0,8 kg._______ toksin & bediican :124:

AYIN 1.si ________ - 4,1 kg. ______________ dafi

AYIN 2.si ________ - 3,5 kg. ________Toztoprak

AYIN 3.sü _______ - 3,4 kg. ______ alessandra79

YENAcım canımcım :)) ellerine sağlık bebeaaamm

kızlar harikasınız vallaa kocamaan alkışı hakettiniz
bu ne yahu çifter çifter 2. 3. olmuşlar bide

cuma takımında elemanın biri yanlış görmediysem 1 haftada 4 kg.vermiş..

yeni başlamıştır diyete o yüzdendir (yokmu başka taş atan)

Son düzenleme:

Canım benim dök içini sen. anlıyorum seni çok..Bende inan özgürlükten yanayım..tabii tırnak içinde toplumu rahatsız etmeyecek şekilde sonuçta çevreyede sorumluluğumuz var diye düşünüyorum..
Eskiden yoktu böyle o oruç tutuyor,bu oruç tutmuyor..Yada oruç tutmayanları deşifre etmek,dövmek gibi..Maalesef buda oluyor..
Böyle olunca tepki oluşuyor haliyle.

Örneğin geçen yıl, burayada yazmıştım net hatırlıyorum.Eşimle plaj da otururken bir yandan oğlanı ve kızı takip ediyoruz..
Sonra benim dikkatimi çeken haşemalı ve bikinili iki hatunun suya girmesi oldu..
Eşime döndüm bu manzara yı görmek çok hoşuma gitti dedim..Demokrasi,özgürlük budur işte her kesin kendi doğrusu doğrultusunda yaşaması..

Bu arada senin yemeğe yardıma gidipte uyuman hakkaten komik olmuş.:)))
Uykusuz kalınca birde serin olunca ooohh iyi yapmışsın valla.

Nevin, 50 lira baklava çok yaww..
Burda taş çatlasın 30 lira.

Sizin yer acık asortik galiba.:)

Bende yapayım diyeceğim ama midemi felaket yapıyor..
İki kez yapmıştım zamanında yarıda bırakmıştım..Kramp gibi ağrı saplanıyordu mideme..
Pirinç lapası rahatsız etmemişti ama ..Yımışak yımışak pek hoşuma gitmişti.:)

canım sen o dinlenmeyi haketmişsin iyikide uyandırmamışlar

bu akşam gelinler gelicek yapsam iyi olur aslında bende yarım yerim çocuklar seviyorlar

aslında açıkların kapalılardan mahalle baskısı gördüğü empoze ediliyor ama durum tam tersi
bizim yakınlarımızdan birisi yıllar sonra müzik dersi alıp şarkı söylemeye başladı. sadece kayınvaldesi tepki gösterdi bu yaştan sonra sarhoşmu eylendireceksin diye bir süre konuşmadı sanra kabullendi. açık oluşuna birşey demedi barlarda söylemesine tepki gösterdi.ama şarkıcı yakınımız oğlunu evlendirdi. oğlu kapalı bir kız tercih etti. gelini alana kadar birşey yoktu. düğünden sonra kaynana başladı geline açılacaksın diye gelin örtüsünü açmak istemedi. sanırsın savaş çıktı kaynanada ayılmalar bayılmalar kıyametler koptu gelinin örtüsünü açtırana kadar pes etmedi.bu sadece bir örnek daha neleri var.

hadi yaaa
ben bulamadım şu linki kopyalayında bi baklaım:26:
aslında bende merak ettim ama bulamadım

cısss ki ne cıssss oldu valla
dahada aklım başıma gelmedi lokumlu milföy denemeyi düşünüyorum
gel uyma sen o şeytana

anaaaam maşallah sana yaaboooooow 7 beden tütüütüüüüü
sen daha çok verirsin inşaAllah canım

kedidir kedi

kızlar bu ayran detoksu nasıl oluyor?? bilemedim cahallığıma verin
birde bu pirinç lapasına pek aklım ermedi bu pirinç karbonhidrat değilmi hemde nişasta içeriyor ben yemeye cesaret edmiyorum ayda yılda bir sadece bir kaşık pilav yiyorum

Son düzenleme:
Allah 40 beden giymeyi nasip eder inşallah bende 50 beden giyiyorum ama şimdi ferace giyiyorum daha ince serin kilolarım 80 e insin kaliteli bir pardesü almayı planlıyorum seneye kızımın mezuniyeti var lise bittiyor
en kısa zamande istediğin kiloda olursun inşaAllah canım kızında iyi biryer tuttururda üniye başlar inşaAllah Allah hep güzel günlerini göstersin acılarını yaşatmasın

ağzına sağlık...ben eşitlik istiyorum herkesten yana sonuçta herkesin hesabı kendine...insanları soğutmanın alemi yok..
ay sorma Yena nasıl uyumuşum belki uyandırmasalar uyanmayacaktım...koştur koştur çorba yaptım pirinci bile ıslatmamıştım ama pilavıda yaptım suyunu bol koydum acele olduya güzelde olduğunu söylediler,ramazan başlayalı hiç pilav yemedim.....
Nevin, 50 lira baklava çok yaww..
Burda taş çatlasın 30 lira.

Sizin yer acık asortik galiba.:)
Oho bizimkilerin yanında asortik kelimesi az kalıyor malesef gerçekten 1. sınıf kaliteli hammadde kullanıyor ama yinede fiyatlar uçuk.hemde 3 şubemiz var öle zincir değiller henüz en küçük boy yaş pastamız 37 tl işte...normal olarak işler düşük ramazan diye erkenden çıkmama ses etmiyorlar...sevineyim mi üzüleyim mi??

işte ben buna karşıyım kim ne istiyorsa onu yapsın yeter zaten kanun var bu ülkede sınırlar belli...bunu bende yaşadım alışveriş yaparken bile...

neyse diyet topiğini karıştırmayayım...yorumlarınız için teşekkürler...

Yena sözlükçülerden bahsetmiştinya bugün orayı okudum sahi ne dalga geçmişler ama okumadanda geri durmuyorlar... heleki canımlı cicimli konuşmalara takmışlar bayanlar birbirine nasıl hitap edecekse?
"dayı nbr ya
hacı ne var ne yok mu" demeliyiz ki bilemedim şimdi...

Son düzenleme:

:90:

bu kadar uçuk fiyatlarla zor satılır
insanların bir alım gücü var

git canım git bir güzel dinlen hakettin sen

güldürdün beni Allahda senin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
yapmak lazım bişeyler toparlanmak terbiye olmak için canım sen de lapa yap olmazsa 1 gün bile yeter
pilavı ben de yemiyorum ama lapa detoks olunca yiyoruz tuzsuz ve haşlanmış olarak
Kesinlikle kahverengi olan bizimle diyorum.:))

bence de kahverengi canım
öğleden beri elektrikler yoktu daha az önce geldi yollar kazılmış her yer toz gürültü elektrikleri de kesince süper bir gün oldu

slm hacılar nbr yaa

ayy nevzamansız öldüm gülmekten harbiden ya ne dememizi bekliyorlar. biraderlerim benim haha bundan sonra böyle konuşcam komik oluyor tamam mı agalar hahaa

nurgu ilkindeki modeli beğendim ben. rengide güzel bence. kahvede güzel ama ne biliyim diğerinin modeli daha hoş geldi. olmadı sen ikisini aldır kilo vermek kolaymı hacı

kilo verenleri tebrik ediyorum ahh ahh ayın yüzkarasıyım artışa geçmişim kiloda

yena ablacım ve hatunlarım ben bugün yada yarın teyzeme gidiyorum bu hafta beni izinli yazarmısın rica etsem? bildirim yapamayabilirim net yok orda malesef.. sizi çok özlücem. bebeğimiz çarşamba geliyor hepinizin yerine koklucam canlarım pardon biraderlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…