bolca cüz okudum iyi oldu ama uyuşukluğu atmam lazım üstümden
Benim 4 adet kaldı, senin bittimi.??
Uzun süre okuyunca gözlerim yanıyor,başım ağrıyor gözlük şart bana artık..
:)) 3 çeşitmi.?? Kıymalı, peynirli diğerini merak ettim asucum...
:)))
aslında hepsi peynirli ama farklı yerlerden geldi birisi ev yapımı diğerleri değil
O zaman ev yapımından ye sadece.:))
En azından yağı falan daha azdır..
ben de ondan yedim bile yağlıydı ama ağır değildi sahurda meyve yesem yeter inşallah:))
Meyveyle birlikte bir kaç çiğ badem de yersin acıkmayı geciktiriyormuş..
diyetisyen demişti..
Ben asıl bayramdan korkuyorum..sürekli ev ziyaretleri ve tabiiki tatlılar.. offf yaa..
Bende yapayım diyeceğim ama midemi felaket yapıyor..
İki kez yapmıştım zamanında yarıda bırakmıştım..Kramp gibi ağrı saplanıyordu mideme..
Pirinç lapası rahatsız etmemişti ama ..Yımışak yımışak pek hoşuma gitmişti.:)
Eki Görüntüle 486455 Eki Görüntüle 486456
kızlar kociş zayıflama hediyesi alacak ama karar veremiyormm:26:
gelsin yoruummlaaaaarrr
Çok su içtim yine ben..
Kıpırdanacak halim yok..dün gece çekirdek yedim,epey tuzlu..Bugünde tabii..
Onunda etkisi vardır..
Bu gece ıssız buralar..ceco, mmery, dafi yok..
kpss de açıklanmış özlem ve meryem kaç aldı acaba
benim beklediğim gibi kötü geldi canım 78 puan
hayırlısı olsun canım bu puanla atanma ihtimalin yokmu bölüme göre değişiyor değilmi atanma puanları
canım geçmiş olsun kızına..Havalar çok sıcak,günler uzun dayanamıyorlar tabiii..
yine afferim bayağı tuttu değilmi.?
Kızım bir gün tutabildi.:) dayanamıyor hiç yarın da tutacağını söylüyor anne ne yiyeceğiz deyip duruyor cadı..
Yok canım bizden az alıyor zaten bir de genelde bizim bölümde herkes 85 üstü almış. Sınav günü uyuyamamamın da etkisi oldu tabi sınavın kötü geçmesinde. Yapacak bişey yok
slm hatunlar geçen yıl ramazan ayının sonunda hamile oldugumu ögrendim 86 kiloyla hamile kaldım simdi 98 varımdır tartılmıorum 17 nisanda doğum yaptım canım cok sıkılıor hiç bi kıyafet olmuor emziriorumda ama bi yol bulup baslamam lazım öneriniz varmııı???
ah be canım daha önce neden söylemedin bak tıklattım uyumuşsun herhalde zaten ezanda geçti versende olmaz artık . neyse bugün pazar .daficim netin camina tiklasaydin ben sana bahceden verirdim maydonoz
oy oy oy yesinler onu yaptığı yaramazlığın farkına varmışta özür dilermişhayirli geceler kizlar
bu gun size yazarken gorumcemin kizi iceri geldi yenge esma senin diktigin cicekleri soktu benim papatyam cicwklige girmis cicwkleri.sokmus cignemis lambalarimi parcalamis kizdim ozur dilerim dedi bir daha yapmicam dedi yarin unutur yine aynisi kime cekmis bu cocuk esim cok yaramazmis eee bende fena deilmissim yaramazlikta ee melek olacagi yoktu papatyamin
pazartesi mangal yapcaz kardesim gorumcem kuzenim ailesiyle baya kalabalik olcaz
bu gun sinitzel yaptim ben kendi sinitzelimi parmesanli yaptim fikir olsun diye yaziyorum sinitzel galete unuyla kizarttikmi yagi cok cekiyor ama parmesanla cok cekmiyor
ah ah bendede börek var, yalancı pizza var, sarma var daha neler neleriyi geceler
evde 3 çeşit suböreği var ben nerelere gideyim canım çok tatlı istiyor ben de kendimi iyice hurmaya verdim
Allah kabul etsin canım her şerde bir hayır gizlibolca cüz okudum iyi oldu ama uyuşukluğu atmam lazım üstümden
dafi nasıl olsun anacım benimkiler 11.30 da geldi bütün gece curcunaydı burası sahurda sofrada tam 18 kişiydikÇok su içtim yine ben..
Kıpırdanacak halim yok..dün gece çekirdek yedim,epey tuzlu..Bugünde tabii..
Onunda etkisi vardır..
Bu gece ıssız buralar..ceco, mmery, dafi yok..
bayramıda kazasız bir atlatsak paçayı yırttık demektirMeyveyle birlikte bir kaç çiğ badem de yersin acıkmayı geciktiriyormuş..
diyetisyen demişti..
Ben asıl bayramdan korkuyorum..sürekli ev ziyaretleri ve tabiiki tatlılar.. offf yaa..
geçmiş olsun canım Allah şifa versinHayırlı geceler kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Anammm bugün baya bir geç kaldım hatta bir çeee diyip kaçarım herhalde çünkü uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir
Eşimin Anannesine gittik bugün annem ve kızlardeşimle tabi eşimde geldi
Uzun zamandır zaten yatıyordu artık kulaklarıda iyice işitmez olmuş ama bizi görünce çok sevindiyanlız bana bir ara sitem etti 1 sene oldu gelmedin diye aslında daha 1 ay evvel oradaydım. Malum annem gelicek diye hazırlık falan yapmıştım o ara fırsatım olmadı eee annem gelincede yoğunluktan ancak bugün gidebildik. Kvde tabiki oradaydı ama hanım efendi anneme sadece hal hatır sorup dönüp oğluyla sohbet etti paso neyse mübarek gün ona uymadım ve hiç birşey yokmuş gibi bizde eşimin anannesi ve teyzesiyle sohbet ettik
Bugün yine esti birden kuaföre gittim ve saçlarımı kumrala boyattımen son boyattığım renge yakın oldu Eşimde bu sefer beğendi Allahtan
Günün tek kötü olayı büyük kızımın oruçluyken fena olmasıydı :26::26: İnat edip orucunuda bozmadı ama ağlayıp durdu anne karnım ağrıyor midem bulanıyor diye. İftardan sonra alıp hastaneye götürdük doktor hemen serum bağladı vucut susuz kalmış diye. Oruça bu senelik son veriyoruz dedi ve tamamen haşlama ve yağsız yemesine karar verdi. Meğer ishali de varmış da bize söylememiş. Saat tam 1de eve girebildik ama şükür şu an çok iyi hatta mışıl mışıl uyuyor şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?