Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrr
ben orucluyken fazla is yapamiyorum ya cok halsiz kaliyom iftardan sonra kahve iceyimde gece gece yapayim islerimi papatyamida uyuturum rahat rahat yaparim
su an dr da bekliyoruz gozumuzu gostercez bakalim ne diyecek sonrada azcik alis veris dogru eve iftarlik yemegimide yaptim pilav salatayida iftara yakin yaparim

Selam kizlaar
nasil giidyor ??
bugun ne pisirsek ya bende bitürlü bilemedim :)

cnm ben patlican oturtmasimi adi bilmiyom unuttum
patlicanlari 1cm yuvarlak yuvarlak dilimler yapiyom kofteleride arasina katiyom tepsiye diziyom ustune biber domates diliyom en ustunede domates sosu dokuyom suyu ve firina katiyom cok guzel oluyor hic yag katmiyom diet oluyor

daficim bizde salvar giyeriz afyon konya yoresinde bizim yani annemlerin kiraz visne bahceleri var toplarkwn traktore binerken super oluyor salvar hatta bu sene adapazarindan aldim cok guzel disardan etege benziyor ama salvar izinden avusturyaya gelirken giydim cok rahatti

Selam kizlaar
nasil giidyor ??
bugun ne pisirsek ya bende bitürlü bilemedim :)

canım önemli bir problem çıkmaz inşaAllah

benimde dünden yemekleri vardı hiç birşey yapmayı düşünmüyordum ama şimdi eşim aradı abimler iftara gelicek dedi kalkıp bir çorbayla pilav yapayım. çorbam az bize yeter diye yapmıycaktım
biraz hasanpaşa köftesi var, biraz barbunya var, bayaa kuru dolma var tatlımda var. soslu köz biberim var.bir pilavla çorba yaptımmı tamamdır. dün köfteyide çok yoğurmuşum görsen ordu doyartepsinin aldığı kadar yaptım gerisini poşetleyip dolaba kaldırdım.bir poşetini gelin götürdü daha iki poşet var bize iki öğün olur
.

bizede virecenmi azcik küfte

konyanın şalvarlarını biliyorum beyşehire gittiğimizde giymiştim ama onlar bana çok ağır geldi çok kumaş kullanıyorlar bizim yaşlılar üç metre kumaştan dikerler gençlerin çoğu iki metreden dikiyor onlarınki pijamanın biraz daha rahatı oluyor. konya, kütahya, eskişehir vs. onların ağları yere kadar ve tam en kullanıyorlar bazılarıda astarlı, bizde ağ biraz yukarda ve yarım en kullanılır.

ben bugün çok rahattım camları sildim yoruldum uzanmışım uyuya kalmışım kızlarım kaldırdı .pazara gittim geldim ben pazarda birşeylere bakarken hırsız kadın çantamın yanına gelmiş heralde açamamış üstten kapaklı kadın sandıki içten fermuarı yok ALLAHTAN BİŞE OLMADI TELEFONUM 100 LİRAM VARDI İÇİNDE .LİMON ALDIGIM ADAM SÖYLEDİ HER HAFTA BİRİLERİN CANINI YAKIP GİDİYORLARMIŞ 3 KADIN KAPALI .ALLAH DOGRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH
BU AKŞAM KAHVALTI YAPICAZ O YÜZDEN RAHATIM

sultancım bak benden sana tavsiye köfte yaparken azıcık falan deme bir parçacık ayır buzluğa at cankurtaran oluyor insana. benim genelde bulunur .
aniden çocuklardan birisi çatkapı gelirler hemen ( karşıda fırında pide bulunuyor ) gidip bir pide alırım pideyi biraz ısıtırım köfteleride minik minik yapar kızartır üzerine dizerim, üzerine salçalı sos varsa bir iki biber kızartır koyarım üzerinede tereyağı gezdirdinmi ooohhh miss
yada küçük küçük yuvarlayıp, erişteli çorba yaparım. durmadan fikir üretir birşeyler yaparım.
bir akşam oturuyorduk kapı çaldı baktım kuzenlerim geldi. çocuklarıyla birlikte. abim biryerden geliyoruz biz açız abicim dedi . gece saat 10.30 çıkıp dışardan birşey alacak zaman değil. kahvaltılıklara baktım az, dolabı karıştırdım bir küçük paket köfte birazda mantar var .hemen köfteyi mikroya attım o çözülürken mantarları soyup temizledim. çözülen köfteyi borcama yaydım izcecik oldu . üzerine mantarları doğradım üzerine bir iki biber doğradım, biraz kaşar rendeledim, bir iki parça tereyağ koyup fırına attım. biraz cacık yaptım birazda çorba 20 dakikada hazırdı. misafirleri ağırlayıp gönderdim. üç dört gün sonra açız diyen abimin eşi aradı ( adam dayımın oğlu, karısıda halamın kızı )abla sizde geçen gün yediğimiz yemeğin tarifini verirmisin abin söyleyip duruyor bende yapayım bari dedi böyle bir kenarımızda hep cankurtaran bulundurmak lazım.

papatyamin gozundekini kirpik iltihalplanmasi dedi dr krem verdi
bende kocaman tepside yaptim simdide dusunuyom nasil bitircez kaldimi yemek istemiyorlar artik ben yerim

geçmişolsun canım yaa ucuz atlatmışsın
benimde istanbulda oturduğum zamandı , komşumla bir yere gidecektik ,çıktık karagümrükten minibüse piniyoruz birileri hadi çabuk çabuk derken hem arkadan itekler gibi yapıyor hemde komşumun çantasını açıyormuş oda farketmiş elinin tersiyle adamın suratına bir vurdu parmağındaki taşlı yüzük adamın alnını deldi öyle bir kaçışı vardıki sorma
benim yine piknik yaparken sofradaydık dizimin dibindeki çantayı götürdüler , farkedip koştuk ama arabaları çalışır durumdaydı pindikleri gibi kaçtılar

papatyamin gozundekini kirpik iltihalplanmasi dedi dr krem verdi
bende kocaman tepside yaptim simdide dusunuyom nasil bitircez kaldimi yemek istemiyorlar artik ben yerim
çocukların sıkıntısı hiç bitmiyor tatlı şeyler çabucak geçer inşaAllah
ben gidip çorbamı yapayım artık misafirlerim nerdeyse gelirler

daficim cok pratiksin yaaaaaaaaaaa
ne güzell
bende ilerde evlenince öyle yaparim ama
yapar yapar buzluga atarim, severim zaten öyle seyi
:)

cnm rabbim korumus bende cantami cocuk arabasina ters takiyom hemen acamassinlar diye

bizim köyde de şalvar giyerler 5metreden dikilir çocukken çok özenirdik kuyruklarını savura savura yürürlerdi hoşumuza giderdi
anneannem bize de diktirmişti gidince giyerdik orda çok hoş durur zayıftık tabii dal gibi
şimdi eskisi kadar giyen yokmuş ama
eskişehir günyüzü ilçesinden bahsediyorum o zamanlar ilçe de değildi zaten sonra oldu hey gidi heyy eskiye gittim

fadime geçmiş olsun ben bir kere çaldırdım cüzdanı çantamdan almılar bayram alışverişindeydim hiç farketmedim kurban param vardı gitmişti
toksincim geçmiş olsun papatyana canım

ay kizlar dikkat edin valla yaaa
burdada türkiyedede cok artik paranoyak olmaya basladim
cantami önüme felan aliyorum artik
daha dikkat ediyorum
özellikle metroya yada tramvaya felan binince
burdada romanlar bulgarlar doldu (kötü konusmak icin demiyom yanlis anlasilmasin)
baya hirsizlik felan yapiliyor ne yazikki
gerci belli olmuyor, kimin hirsiz oldugu ama iste
dikkat etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…