Selam kizlaar
nasil giidyor ??
bugun ne pisirsek ya bende bitürlü bilemedim :)
Selam kizlaar
nasil giidyor ??
bugun ne pisirsek ya bende bitürlü bilemedim :)
canım önemli bir problem çıkmaz inşaAllahslm kizlarrr
ben orucluyken fazla is yapamiyorum ya cok halsiz kaliyom iftardan sonra kahve iceyimde gece gece yapayim islerimi papatyamida uyuturum rahat rahat yaparim
su an dr da bekliyoruz gozumuzu gostercez bakalim ne diyecek sonrada azcik alis veris dogru eve iftarlik yemegimide yaptim pilav salatayida iftara yakin yaparim
canım önemli bir problem çıkmaz inşaAllah
benimde dünden yemekleri vardı hiç birşey yapmayı düşünmüyordum ama şimdi eşim aradı abimler iftara gelicek dedi kalkıp bir çorbayla pilav yapayım. çorbam az bize yeter diye yapmıycaktım
biraz hasanpaşa köftesi var, biraz barbunya var, bayaa kuru dolma var tatlımda var. soslu köz biberim var.bir pilavla çorba yaptımmı tamamdır. dün köfteyide çok yoğurmuşum görsen ordu doyartepsinin aldığı kadar yaptım gerisini poşetleyip dolaba kaldırdım.bir poşetini gelin götürdü daha iki poşet var bize iki öğün olur .
konyanın şalvarlarını biliyorum beyşehire gittiğimizde giymiştim ama onlar bana çok ağır geldi çok kumaş kullanıyorlar bizim yaşlılar üç metre kumaştan dikerler gençlerin çoğu iki metreden dikiyor onlarınki pijamanın biraz daha rahatı oluyor. konya, kütahya, eskişehir vs. onların ağları yere kadar ve tam en kullanıyorlar bazılarıda astarlı, bizde ağ biraz yukarda ve yarım en kullanılır.daficim bizde salvar giyeriz afyon konya yoresinde bizim yani annemlerin kiraz visne bahceleri var toplarkwn traktore binerken super oluyor salvar hatta bu sene adapazarindan aldim cok guzel disardan etege benziyor ama salvar izinden avusturyaya gelirken giydim cok rahatti
veririm beya sen yeterki istebizede virecenmi azcik küfte
geçmişolsun canım yaa ucuz atlatmışsınben bugün çok rahattım camları sildim yoruldum uzanmışım uyuya kalmışım kızlarım kaldırdı .pazara gittim geldim ben pazarda birşeylere bakarken hırsız kadın çantamın yanına gelmiş heralde açamamış üstten kapaklı kadın sandıki içten fermuarı yok ALLAHTAN BİŞE OLMADI TELEFONUM 100 LİRAM VARDI İÇİNDE .LİMON ALDIGIM ADAM SÖYLEDİ HER HAFTA BİRİLERİN CANINI YAKIP GİDİYORLARMIŞ 3 KADIN KAPALI .ALLAH DOGRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH
BU AKŞAM KAHVALTI YAPICAZ O YÜZDEN RAHATIM
çocukların sıkıntısı hiç bitmiyor tatlı şeylerpapatyamin gozundekini kirpik iltihalplanmasi dedi dr krem verdi
bende kocaman tepside yaptim simdide dusunuyom nasil bitircez kaldimi yemek istemiyorlar artik ben yerim
ben bugün çok rahattım camları sildim yoruldum uzanmışım uyuya kalmışım kızlarım kaldırdı .pazara gittim geldim ben pazarda birşeylere bakarken hırsız kadın çantamın yanına gelmiş heralde açamamış üstten kapaklı kadın sandıki içten fermuarı yok ALLAHTAN BİŞE OLMADI TELEFONUM 100 LİRAM VARDI İÇİNDE .LİMON ALDIGIM ADAM SÖYLEDİ HER HAFTA BİRİLERİN CANINI YAKIP GİDİYORLARMIŞ 3 KADIN KAPALI .ALLAH DOGRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH
BU AKŞAM KAHVALTI YAPICAZ O YÜZDEN RAHATIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?