Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler canım..
Bizde ogese bakıyoruz ama giremedik bir türlü..

bende iftarda kahvw ictimki hemen uyumayayim diye bu saate kadar is yaptim sandelye kiliflarini yikadim taktim mutfagin camlarini sildim biraz dolap sildim duzeltim aman yap yap bitmiyor utumude yaptim
yarin ya iftardan once yada sonra koltuklari ve turkiyeden aldigim mutfak halisini ve antredeki 6m haliyi makinayla yikicam benim kiz kakouyu dokmus dun antredeki haliyada bile bile sisesininden dokmus usten sildim ama hazir makinayi acinca yikatayim benim papatyam ve gorumcemin oglu hep yalin ayak disari iceri gezdiler ne kadarda terlik giyin desemde islerine gelmiyor bir birini gorerek beni hic dinlemiyorlardi simdi benim kiz tek basina cikmiyor bahceye ben cikarsam papatyamda geliyor eee terliksiz cikarmiyorum:18:

aklima geldi yemege eltimin oglunu cagirdim kardesimde bizdeydi koca tepsi yemegim bitti allaha sukur simdide yarin ne pisircem diye dusunuyom :26:

canım sirkeli bezde açar yada aldığın yere götür tekrar kalıba koysunlar açılır biraz.
inşaAllah açılırda rahat rahat giyersin ayakkabılarını ayakkabıda vurunca çok kötü oluyor

sagol dafim bakalim insallah vurmaz daha..

İyi günlerde kullan..
Dışarıda giymemişsin değiştir bence...
Pek işe yaramıyor yapılan işlemler..Ben denemiştim zamanında..

malesef giydim bile canim salak kafam
ise yaramassa sinir olcam,ama insallah giydikce düzelir,
biraz evde kalin kalin coraplarla giydim acilsin diye, bakalim..

toksincim hergün ne yemek pisirsem derdi cok fena dimi :))

evet simdi cok onemli deil misafirim yok ama misafirim varken zorlaniyordum ne piaircem diye
aklima gelmisken yazayim dun enistwmiz cikti hastaneden ev dr una gittiler kolay kolayina is vermwzler demisler hakkinda hayirlisi olsun
espri yapiyom kendine dikkat et biz kalp masajindan anlamayiz oda aman ben drumu yanimda tasiyom diyor kalp pilini diyor rabbim cocuklarina bagisladi

hazır canım kayınvalidem de yapmaz inşallah o da yaprak sarsa süper olur ben dolma biber almıştım sütçüden sarma yapamam diye
ne hazırcı ve de tembelim
ben sana arkadaşım canım
benimde herşey hazır baklava eşim yaptırmıyor ev baklavası sevmiyor, alırım bir tepsi baklava sipariş verdim zaten dedi bu akşam yeğenimde iftara geldi baktım elinde bir tencere ne o kız ne getirdin dedim. ben önceki akşam geldiğimde senin dolaptan bir şişe yaprak, çekmecedende bir paket pirinç aldım buzdolabında yarım şişe salça varmış üstüne iki kaşık biber salçası koydum çantama koydum dedi. bende yarım salçayı arayıp duruyorum herhalde bitirmişim farketmemişm diye başka açtım dedim yok yok ben aldım sarmanı sardım getirdim dedi oh bu bayramda hazıra konduk bana kaldı bir tepsi börek yapmak belki içli köftede yaparım eşimde akşam camiden gelirken içecek çerez almış getirmiş bayram hazırlığı tamam gibi

Öyle ekstra işler çıkınca çok can sıkıcı oluyor..

Benim 2 ay olacak neredeyse hala tık yok. artık takmaya başladım çok...

benim anladığım şeymi geciken
yeğen geliyor olmasın

aaa tartı günü değilmiii bende unuttum ee bir eksilme olmayınca unutuyor insan bende bir değişiklik yok aynıyım yenacım içimdeki fili öldüremedim inatla yaşamaya devam ediyor irademe nazar değdi

Son düzenleme:
İyi geceler canım..
Bizde ogese bakıyoruz ama giremedik bir türlü..

herhalde giremediniz hala belki de sabah açıklarlar açıkladılarsa da yoğundur tabii
bu arada ben uyumuşum 2 gündür 5 de yatıp 10 da kalkınca uykusu geliyormuş insanın demek
dafi senin filden bende de var ya da yenanın ayusundan ya da ikisinden de:)
ama az kaldı bayramdan sonra hepsini kışkışlayacağım

dafi senin de sarma gelmiş ne güzel afiyet olsun
bana sarma gelmezse ki biraz umutsuzum:))biber dolması yapacağım ben ilk gün akşam yaparım diye düşünüyorum ilk gün evde olmayız diye
biraz da sigara böreği sararrım olmazsa

hayırlı sahurlar dafi ben de gideyim abdestimi alayım son cüzüm kaldı onu okuyum sonra da namaz kılıp yatarım
umutsuz olsam da kendi adıma tabii diğer arkadaşlardan güzel bildirimler görürüz inşallah

iii sahurlar kızlarr
bizim pipicanın gelme vaktı geldi çattı ablamı iki saat sonra doğuma alacaklar :18:
ne olur bu mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla rabbim en kolayını versin
ayyy çok duygulandım ya teyze olucam yazarken gözlerim doldu:))
gelişmeleri aktarırım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..

kışkışla canım kışkışla bende kışkışlayımda dönüp dolaşıp gelmesin :13:

bende sigara böreği sarıyorum ama sarma gibi minik minik yapıyorum sonrada onları tepsiye diziyorum bir kâseye biraz yoğurt,yarım bardak kadar yağ,bir yumurta bir kaşık karbonat koyuyorum eğer evde varsa bir şişede maden suyu koyuyorum o dahada güzel oluyor onları bir güzel çırpıyorum tepsinin üzerine döküyorum sonrada fırına yağda kızartmadığım için hem yağsız oluyor, hem hafif oluyor, hem ev yağ kokmuyor. sahurda gelen misafirlerime yaptım çok beğendiler , börek süper olmuş dediler.gelinlerin birisi karnım doydu ama gözüm doymadı dedi durdu . bende kalanı yanlarına koydum götürdüler

hayırlı sahurlar canım Allah kabul etsin benimde var aslında bir cüzüm ,hatim dağıtıldı bir cuz almıştım daha zamanı var ama okusam iyi olur.

iyi sahurlaarr
ay ay teyze oluyorsuunn
ablanı Allah kurtarsın bu yollarda eğlendirmesin canım
pipicanınız annesini üzmeden sağlıklı sıhhatli gelsin hayırlısıyla

mehtapta pipicanı bir gördü birdaha ayrılamadı

sultancım bu gece uyuyup kaldı diye düşünmüştüm

Büyük evin derdide büyük oluyor değilmi.?
Ben hiiç şikayet etmeyeyim en iyisi evim küçük diye ''80mk.'' Daha çabuk bitiyor işler..
haklısın canım düşün 2 sene önce bütün evin tavanları batmıştı üstte ev yoktu badanasını ben tek başıma yapmıştım ,badananın içine eşim eve misafir getirmişti ,eltilerime götürme imkanı vardı sonuçta ortak tanıdıgımızdı ,bende sinirlendim yatak odamın 1 duvarı kalmıştı yemin ettim elimi badanaya sürmicegime kalan duvarı kızlar yaptı .sonra üst kattım bitti badanacı girdi erkek milletine iyilik yaramıyor .o yorgun sinirli halimle 6 misafire yemek yaptım bir odayı temizledim serdim ama ellim ayagım titriyordu sinirden

fadime geçmiş olsun ben bir kere çaldırdım cüzdanı çantamdan almılar bayram alışverişindeydim hiç farketmedim kurban param vardı gitmişti
toksincim geçmiş olsun papatyana canım
ALLAH NEYE NİYET PARAYI AYIRDIGINI BİLDİGİ İÇİN BENCE AYNI SEVABI ALMIŞSINDIR

SULTANCIM BENİM BAŞIMADA GELDİ SABAH SAATLERİNDE ALDIGIM AYAKKABI AKŞAMA DOGRU OLMADI HALEN DURUYOR ZAYIFLAYINCA GİYERİM

ALLAH BİR SANCIDA KURTARSIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH

Anam ne kadar sıcak bütün evin halılarını balkonlara attım kızların uyanmasını bekliyorum gece uyumuyorlar ablası lise sondaki kızımı sınava hazırlıyor ,dershanesi daha başlamadan çok konuları anlatmış,allah hep böyle birbirini sevmelerini nasip etsin .keşke ikizlerde böyle olsa ufak çocuk gibiler hele biri çok yaramaz ayagının önüne geleni top yapıp kaleye gol atar gibi yapar tam maç delisi amcası kılıklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…