canım sirkeli bezde açar yada aldığın yere götür tekrar kalıba koysunlar açılır biraz.
inşaAllah açılırda rahat rahat giyersin ayakkabılarını ayakkabıda vurunca çok kötü oluyor
İyi günlerde kullan..
Dışarıda giymemişsin değiştir bence...
Pek işe yaramıyor yapılan işlemler..Ben denemiştim zamanında..
sagol dafim bakalim insallah vurmaz daha..
malesef giydim bile canim salak kafam
ise yaramassa sinir olcam,ama insallah giydikce düzelir,
biraz evde kalin kalin coraplarla giydim acilsin diye, bakalim..
toksincim hergün ne yemek pisirsem derdi cok fena dimi :))
ben sana arkadaşım canımhazır canım kayınvalidem de yapmaz inşallah o da yaprak sarsa süper olur ben dolma biber almıştım sütçüden sarma yapamam diye
ne hazırcı ve de tembelim
Öyle ekstra işler çıkınca çok can sıkıcı oluyor..
Benim 2 ay olacak neredeyse hala tık yok.artık takmaya başladım çok...
aaa tartı günü değilmiii bende unuttum ee bir eksilme olmayınca unutuyor insanbir hafta erken canım bitmiş işlemler açıklayacaklarmış
hayırlısı olsun bakalım yarın bekliyoruz haberleri
bu arada yarın tartı günüymüş yaaa şimdi farkettim artık bildirim kiloma göre çizelgemi hazırlarım yarın
senin kahve ben gelene kadar uyanık tutamamış seniEee kahveyi icersem uykum gelmez tapi ama ayaklarimin dizlerimin kollarimin pili bitti
İyi geceler canım..
Bizde ogese bakıyoruz ama giremedik bir türlü..
herhalde giremediniz hala belki de sabah açıklarlar açıkladılarsa da yoğundur tabii
bu arada ben uyumuşum 2 gündür 5 de yatıp 10 da kalkınca uykusu geliyormuş insanın demek
dafi senin filden bende de var ya da yenanın ayusundan ya da ikisinden de:)
ama az kaldı bayramdan sonra hepsini kışkışlayacağım
bende sigara böreği sarıyorum ama sarma gibi minik minik yapıyorum sonrada onları tepsiye diziyorum bir kâseye biraz yoğurt,yarım bardak kadar yağ,bir yumurta bir kaşık karbonat koyuyorum eğer evde varsa bir şişede maden suyu koyuyorum o dahada güzel oluyor onları bir güzel çırpıyorum tepsinin üzerine döküyorum sonrada fırınadafi senin de sarma gelmiş ne güzel afiyet olsun
bana sarma gelmezse ki biraz umutsuzum:))biber dolması yapacağım ben ilk gün akşam yaparım diye düşünüyorum ilk gün evde olmayız diye
biraz da sigara böreği sararrım olmazsa
hayırlı sahurlar canım Allah kabul etsin benimde var aslında bir cüzüm ,hatim dağıtıldı bir cuz almıştım daha zamanı var ama okusam iyi olur.hayırlı sahurlar dafi ben de gideyim abdestimi alayım son cüzüm kaldı onu okuyum sonra da namaz kılıp yatarım
umutsuz olsam da kendi adıma tabii diğer arkadaşlardan güzel bildirimler görürüz inşallah
iyi sahurlaarriii sahurlar kızlarr
bizim pipicanın gelme vaktı geldi çattı ablamı iki saat sonra doğuma alacaklar :18:
ne olur bu mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla rabbim en kolayını versin
ayyy çok duygulandım ya teyze olucam yazarken gözlerim doldu:))
gelişmeleri aktarırım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..
afiyet olsunuyumadim canim sahuru yeni yaptik, son suyumu iciyordum :))
ben mesajı yazarken sadece sultan vardı..
siz ben çıkınca gelmişsiniz zaar..
Yada benim gözler yakını görmemeyi iyice abarttımı.:)
Yoksa sizi görmemek mümkünmü.? :)
hımmm bazlama tost iyi fikir..İşim bitince hamur mayalayaıp önce bazlama yapıp sahurada tostunu yaparım gayri.:))
Kolay gelsin canım,ne heyecanlısındır şimdi..Kaç gün kalacaksınız.?
Yıllık izninimi kullanacaksın.?
fadimeciğim sende iyi kilo verdin haksızlık etme kendine...
Ben de orucun zayıflama aracı olarak görülmesini yanlış buluyorum açıkçası..
O yüzden her sene kilo alırım.))
Fakat bu yıl almadım sabitim hehe. çünkü tatlı yemiyorum bir iki kez yedim güllaç onun dışında yemedimm..
inşaAllah düşsünler canım
böreği eskiden hamurunu kendimiz açar yapardık ama şimdi işin tembelliği var hem kaloriside daha düşük oluyor herhalde diye hazır yufkadan yapıyorum. tavuğu haşlayıp, kemiklerinden ayırıyorum , dideliyorum suyundanda üç dört bardak ayırıp buzdolabına koyup soğutuyorum. iki yufkayı arasını yağlıyarak üstüste seriyorum. didelenmiş tavuğuda barharatlayıp yufkaların üzerine seriyorum sonra yine arasını yağlıyarak iki yufka daha serip en üstünüde yağlayıp fırına sürüyorum. kızarınca çıkartıp, sıcakken soğutulmuş tavuk suyunu üzerine döküyorum sofraya getirirken kesip, üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum. görüntüsü daha güzel olsun istersen yufkaları yağlıyarak üst üste ser büyükce bir kâseyle kes tavuğu ortasına koyup kenarından tutup üst üste kapat tepsiye öyle diz servisi ve görüntüsü daha güzel oluyor.
ohooo diyet topiğinde tarifler uçuştu yine
Allah daha çok vermeyi nasibetsin canım
haklısın canım düşün 2 sene önce bütün evin tavanları batmıştı üstte ev yoktu badanasını ben tek başıma yapmıştım ,badananın içine eşim eve misafir getirmişti ,eltilerime götürme imkanı vardı sonuçta ortak tanıdıgımızdı ,bende sinirlendim yatak odamın 1 duvarı kalmıştı yemin ettim elimi badanaya sürmicegime kalan duvarı kızlar yaptı .sonra üst kattım bitti badanacı girdi erkek milletine iyilik yaramıyor .o yorgun sinirli halimle 6 misafire yemek yaptım bir odayı temizledim serdim ama ellim ayagım titriyordu sinirdenBüyük evin derdide büyük oluyor değilmi.?
Ben hiiç şikayet etmeyeyim en iyisi evim küçük diye ''80mk.'' Daha çabuk bitiyor işler..
ALLAH NEYE NİYET PARAYI AYIRDIGINI BİLDİGİ İÇİN BENCE AYNI SEVABI ALMIŞSINDIRfadime geçmiş olsun ben bir kere çaldırdım cüzdanı çantamdan almılar bayram alışverişindeydim hiç farketmedim kurban param vardı gitmişti
toksincim geçmiş olsun papatyana canım
SULTANCIM BENİM BAŞIMADA GELDİ SABAH SAATLERİNDE ALDIGIM AYAKKABI AKŞAMA DOGRU OLMADI HALEN DURUYOR ZAYIFLAYINCA GİYERİMkizlar cok güzel bi ayakkabi almistim, e cokta rahat görünüyordu, babet gibi yani topuksuz
allah bi giydimmmm, nasil vurdu heryanimi,
bende internetten baktim
icine nemli bi bez sokusturdum, sonrada buzluga koydum
:) orda durdu 1-2 saat
sonrada cikardim az durdu, simdide kalin bi corapla giydim
evde azicik dolaniyom iste onla,
bakalim $öyle biraz dursun,
insallah ise yarar, vurmasin yaa of
ALLAH BİR SANCIDA KURTARSIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAHiii sahurlar kızlarr
bizim pipicanın gelme vaktı geldi çattı ablamı iki saat sonra doğuma alacaklar :18:
ne olur bu mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla rabbim en kolayını versin
ayyy çok duygulandım ya teyze olucam yazarken gözlerim doldu:))
gelişmeleri aktarırım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?