ben bugün çok rahattım camları sildim yoruldum uzanmışım uyuya kalmışım kızlarım kaldırdı .pazara gittim geldim ben pazarda birşeylere bakarken hırsız kadın çantamın yanına gelmiş heralde açamamış üstten kapaklı kadın sandıki içten fermuarı yok ALLAHTAN BİŞE OLMADI TELEFONUM 100 LİRAM VARDI İÇİNDE .LİMON ALDIGIM ADAM SÖYLEDİ HER HAFTA BİRİLERİN CANINI YAKIP GİDİYORLARMIŞ 3 KADIN KAPALI .ALLAH DOGRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH
BU AKŞAM KAHVALTI YAPICAZ O YÜZDEN RAHATIM
selam kızlarr
çooook uzun bir ara oldu ne haber verebildim ne de nete girebildim
istanbuldan döndüktn sonra kpss maratonuna hızla başladım gerçi sonucunda bir şey çıkmadı
daha sonra özel işler çıktı yine girmeye fırsat bulamadım
o yüzdende habeer veremedim
şöyle bir göz gezdirdimde çok güzel kilo verenler ve güzel haberler var gibi
bir meryemin bebek haberi var sanırım :))) çoook ama çok sevindim meryemcim gözün aydın olsun
yenacım ve beyzus abla kusura bakmayın listeden cıkmak için size yazamadım bir türlü
buarada kilo durumumda önemli bir değişiklik yok aynı kilo ile devam ediyorum,ama diyetisyeni bıraktım
tatile gittim bu sırada ve orda güzel kilo verdim
yazmaya çalışacağım ama şuanda ev durumları biraz karışık uzun zaman sonra ancak kendime zaman ayırıp yazabildim
hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim
ben çok sık giderim eskişehire sakarı ılıcada arkadaşım var. kızını sözlemiş muttalibe vermişler. söz için bursaya alışverişe gelicez dediler köye gittim iki sandık şeftali getirdim giderken koyarız diye sonra aradı düğün alışverişine gelicez o zaman götürürsün çarşıya dedi. bende aaaa şeftali bile getirdim hazırladım dedim sen onları komposto yap gelince alırız dedibizim köyde de şalvar giyerler 5metreden dikilir çocukken çok özenirdik kuyruklarını savura savura yürürlerdi hoşumuza giderdi
anneannem bize de diktirmişti gidince giyerdik orda çok hoş durur zayıftık tabii dal gibi
şimdi eskisi kadar giyen yokmuş ama
eskişehir günyüzü ilçesinden bahsediyorum o zamanlar ilçe de değildi zaten sonra oldu hey gidi heyy eskiye gittim
canım sirkeli bezde açar yada aldığın yere götür tekrar kalıba koysunlar açılır biraz.kizlar cok güzel bi ayakkabi almistim, e cokta rahat görünüyordu, babet gibi yani topuksuz
allah bi giydimmmm, nasil vurdu heryanimi,
bende internetten baktim
icine nemli bi bez sokusturdum, sonrada buzluga koydum
:) orda durdu 1-2 saat
sonrada cikardim az durdu, simdide kalin bi corapla giydim
evde azicik dolaniyom iste onla,
bakalim $öyle biraz dursun,
insallah ise yarar, vurmasin yaa of
selam kızlarr
çooook uzun bir ara oldu ne haber verebildim ne de nete girebildim
istanbuldan döndüktn sonra kpss maratonuna hızla başladım gerçi sonucunda bir şey çıkmadı
daha sonra özel işler çıktı yine girmeye fırsat bulamadım
o yüzdende habeer veremedim
şöyle bir göz gezdirdimde çok güzel kilo verenler ve güzel haberler var gibi
bir meryemin bebek haberi var sanırım :))) çoook ama çok sevindim meryemcim gözün aydın olsun
yenacım ve beyzus abla kusura bakmayın listeden cıkmak için size yazamadım bir türlü
buarada kilo durumumda önemli bir değişiklik yok aynı kilo ile devam ediyorum,ama diyetisyeni bıraktım
tatile gittim bu sırada ve orda güzel kilo verdim
yazmaya çalışacağım ama şuanda ev durumları biraz karışık uzun zaman sonra ancak kendime zaman ayırıp yazabildim
hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim
yena temizliği bitirdin sen ellerine sağlık
biz de epeyce kolayladık gibi çok aşırı detaya girmedim ben baza altları felan bulaşmadım hiç
akşam da fırınımı ve buzdolabımı temizleyebilirsem süper olur
eşim yok bugün ve bayrama kadar iftarda biz kızlarlayız yemek derdim hafif o yüzden börek yaptım sodalı onu pişireceğim kavun karpuz bulgur pilavı bir de çorba yaparız tamam
kabağım var onu da salata yapmak istiyorum kendime ama bakalım fırsat olursa
papatyamin gozundekini kirpik iltihalplanmasi dedi dr krem verdi
bende kocaman tepside yaptim simdide dusunuyom nasil bitircez kaldimi yemek istemiyorlar artik ben yerim
fadime geçmiş olsun ben bir kere çaldırdım cüzdanı çantamdan almılar bayram alışverişindeydim hiç farketmedim kurban param vardı gitmişti
toksincim geçmiş olsun papatyana canım
kizlar cok güzel bi ayakkabi almistim, e cokta rahat görünüyordu, babet gibi yani topuksuz
allah bi giydimmmm, nasil vurdu heryanimi,
bende internetten baktim
icine nemli bi bez sokusturdum, sonrada buzluga koydum
:) orda durdu 1-2 saat
sonrada cikardim az durdu, simdide kalin bi corapla giydim
evde azicik dolaniyom iste onla,
bakalim $öyle biraz dursun,
insallah ise yarar, vurmasin yaa of
yena merhaba
bitti mi işler
yarın tatlımı yapılacak şimdi
izmirli arkadaşım var demiştim ya baklava yapmış 1 tepsi bize yarın gönderecekmiş:)
Bitti asum ama bende bittim..Var tabiii daha ütüler olacak yarın kuaföre gideceğim..tatlı yapılacak..
Benimde öyleydi toksin ilacı düzenli kullanınca geçiyor..
Hatırlıyorum sanki geçen yılmı oldu.?
Yoksa karıştırıyorummu..
İyi günlerde kullan..
Dışarıda giymemişsin değiştir bence...
Pek işe yaramıyor yapılan işlemler..Ben denemiştim zamanında..
MErhaba canım,
bitti asucum yarın tatlıyı yetiştiremem sanırım ..
arefe günü yapmayı düşünüyorum...
Ohhhh baklavanda hazır yaşadın ..
ellerine sağlık güle güle kirletin inşallah
o olay olalı epey oldu canım ama geçen sene bahsetmişimdir belki
benim işler daha var ama çok halsiz kalıyorum ve de çok susuyorum ne kadar yapabilirsem artık napıyım
eşim güllaç yerken damlattı sütleri koltuğa
bir de üstüne geçen hafta sorun çıkaran lavabo tıkandı yani yeni değişti tıkalı bir durum yok ama su gitmiyor eşim bakarken alttan çıkınca sular olduğu gibi dolaba aktı herşey ıslandı su temizdi ama sonuçta boşalt sil yerleştir iş çıktı epey oturdum ağladım resmen ben de dünkü senin durum aklıma geldi ben de regli öteledim ya demek dengem kaymış
hazır canım kayınvalidem de yapmaz inşallah o da yaprak sarsa süper olur ben dolma biber almıştım sütçüden sarma yapamam diye
ne hazırcı ve de tembelim
Öyle ekstra işler çıkınca çok can sıkıcı oluyor..
Benim 2 ay olacak neredeyse hala tık yok.artık takmaya başladım çok...
Komşum sarma sarıyormuş seslendi yardıma gel diye..
gittim biraz sardık oğlum annemi istiyorum diye mızmızlık yapınca eve gitmek zorunda kaldım..
yena sbs sonuçları açıklanacakmış yarın yani bugün
Erken değilmi peki..
Hay Allah heyecan yaptım şimdi...
Biz kendimizi bayramdan sonraya hazırlamıştık :)
Hayırlı olur inşallah...bir an önce belli olması daha iyi aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?