İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..
Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...
Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..
Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..
Kına gecesi deyince bir an senin sandım.:))
Dön canım ben hep aynıyım yalnız değilsin.:)
KAynımın oğlu askere gidecek ''Tokat'' Arkadaşlarıyla karşıyaka sahile gitmişler ve içmişler kafa bi milyon arıyor tel.de. tuhaf tuhaf konuşup duruyor .sanki bir daha hiç görüşemeyecekmişiz gibi..
eşim yanlarına gitti alıp eve götüreyim dedi..Birde araba var o halde araba kullanırlarsa çok kötü..
Telefonda eşime, amca kullanmayacağız sabaha kadar burdayız arabada kalacağız demişler ama belli de olmaz..
Eşimle birlikte kızımda gitti. beni de bir ürperti korku aldımı..:18: Hiiç böyle olmazdım..Evin tüm ışıklarını açtım.:)
Umarım oğlan uyanmaz..:)
slm canm iddiadasım..yaf bir kavussaydık..laptopun gelmesine de az kalmış..Selam milletttt :122: :122:
Yok yok benim canım Arkadaşım kötü gelin olmaz olamazyüreğin güzel bir kere istesende yapamazsın sen kötü gelinlik
Hem eminim bir kaç gün ara verdikten sonra sende vazgeçersin kötü gelinliktenzaten eşinede yazık üzülür seni öyle üzgün gördükçe
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşım
Bazı insanlar 7sinde neyse 70indede aynıdırbak en azından eşin senin yanında, seni el üstünde tutuyor, sana dalavere yapmıyor benimkisi gibi O kadar çatlak su kaçırmaz diyeceksin ve kendini hiç germeden hamileliğin tadını cıkartacaksın
Kuzucuğunla ilk bayramınızHep güzel anılar biriktirmeye çalışki doğduğunda oda çok çok huzurlu ve mutlu bir fasulye olsun
bak şu kötü gelineee :90: yandı kurtlar vadisi
Yena cımmm ne güzel evin misafir dolmuş taşmış..
zahmetlidir ama Allah kimseyi gelensiz gidensiz bırakmasın..
buarada umarım eşin ve kızın sağsalim dönmüştür bir sorun yoktur..
netimde sorun var yazıyorum yollayamıyorum bağlanmıyor neyse çıkıyorum ben nilüfercim öptm seni bütün arkadaşlarımıın şahsında kendine iyi bak canım arkadaşım iyi geceler..
Amin mmeryciğim.Ben çocukluğumdan beri misafirlerle büyüdüğüm için hem alışkınım hem de ararım misafir i..
Bizimkiler gelmedi henüz..Aradım demin, birazdan geleceğiz dedi eşim..
--
Sen nasıl oldun.geçtimi canının sıkıntısı.?
evettt iyiyim canım, bayram bitti benim de derdim bitti sanırım
ayrıca uçakbileti aldı eşim 2 eylülde Adana yolcusu kalmasın
ayyyy Yena cımmmm 20.haftama girmişim
neredeyse 5.ayım bitiyor
ahhh bugünleri gösteren Rabb ime cok şükür...
buarada 5aylık oldum ama neredeyse hiç kilo almadımçok iyi dimi?
acaba son aylar birden alır mıyım?
sen nezaman aldın doğumlarında?kaçar kg...
doktorumu aradım bugün hem bayram tebrigi hem de sorum için:)Çoook sevindim inan...
İyi gelir sana her açıdan..
Doktorun ne diyor yolculuk için.?
Bu arada eşim ve kızım geldi.) KAPıyı bir açtım gülüp duruyorlar..Gelirken bir bakmışlar adamın biri yolun ortasında uzanmış..Kıızım çok paniktir hemen 112 yi arıyor 112 de 155 i arayın demiş.:) Sonra tuşları çeviriken bir bakmışlar adam yavaş yavaş doğruluyor.
başka bir araba daha durmuş onlar da inip müdahele etmek istemiş ama adam ağır ağır ayağa kalkınca ne olduğu anlaşılmış..:))
Evet farkediyorum..Çok iyi gidiyorsun..
ben kızımda 70 li kilolardaydım 24 kilo aldım.
OĞlumda 94 kio idim..100 le doğuma girdim.:)
6 kiloyu son 3 ayda aldım..gebeliğin ilk aylarında kilo vermiştim senin gibi..
Tekmelemeye başladımı.? Harika bir duygu değilmi o.?
Çok özel.. sadece sen ve bebeğin nereye gidersen seninle hiç ayrılmıyorsunuz..
Birde emzirmek çook çok özel benim için..Bayılıyordum emzirmeye.:)))
Hele birde büyüyünce elini göğsümün üstüne koyması arada dinlenirken bana bakmaları kara gözleriyle. iki çocuğumun da gözleri koyu kahve..
mmery, bilirsin sen yıllar önce ağır roman diye bir film oynamıştı..
Okan'ım Bayülgen'im başroldeydi.:).Şiirlerini,yazılarını büyük bir zevkle okuduğum. Aykırı şair Küçük iskender,müjde Ar vardı hatırladığım..
Dizi oluyormuş o..KEşke öyle bişey yapılmasa..Akıllarda kalsa güzel bir şekilde..
aaaaaaa bir de san sorayım..hani Barış a kilolu hamile kalmıssınya ben gibi..
cinsiyetini görme de sıkıntı yasadınmı?
yoksa normal zamanda belli oldu mu?
doktorum çok iyi,çok nazik bir bey..böle birsey ima etmedi bana ama ben o yüsden die düşünüyorum.
Evet mmery,sarhoşmuş adam..
Kİloluyken usg de net görünmüyordu bende dr. öyle diyordu.:)
birde kız bebekler daha erken hareketlenirmiş erkek bebelere nazaran...
Senin de erkekti değilmi.? onunla ilgili olabilir belki ağır abi takılıyordur.:)
Hissetmeye gelince. sonuçta içinde senin kıpırdandığında hissetmen kaçınılmaz..
Belki göbeğinin dışından farkedilmeyebilir..:)
--
Güzel anne ben yatıyorum artık.. iyi geceler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?