Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

basen bacak
sorunlarimiz ayni
ama bende göbekte var biraz, hatta birazdan fazla
ve kollarimin kalinligida beni cok rahatsiz ediyor
sporsuz olmiyacak sanirim,
sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr

ah be tatlım bende de olmaz mı göbek ve kol hele ki kollarım cidden jöle kıvamına geldi ondan çok muzdaribim. her defasında sporla kg verdim bgne kdr. lisedeyken 30 kg verdim 40 kg olarak geri aldım öss belasında sonra hep 5er 10ar al, ver. sporla da olsa vermek, tekrardan alıp verdiğim için sarkma kaçınılmazdı şöle bi 85e falan gelsem pilatese başlamak istiorum da bilmiorum canım yaa inşallah başarırız. akşama menümü ve sporumu paylaşcam. bundan sonra her gün böle olcak. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin :)

vakit; menüleri ve sporu paylaşma vaktidir!

Kahvaltı: 1.5 poğaça, yarım kase menemen, bir dilim peynir, bir bardak çay (çaylarımı tek şekerli içiorum, ama yrn esmer şeker alıcam:))

Öğle: bir kase mercimek çorbası, bir adet fırında tavuk budu ve yarım adet fırında elma dilim patates, bir bardak ayran

Ara Öğün: bir şeftali, bir bardak yeşil çay

Akşam: birer kase mercimek çorbası ve barbunya, bir bardak ayran

Ara Öğün: bir bardak süt

gün içinde 2 lt su

SPOR: Leslie 5 miles + pilates bandıyla 20'şerden 4 farklı hareketle kol sıkılaştırma + 50 mekik + 2 kg'luk dumbellarla 15erden 3'er set 3 farklı hareketle çalışma + leslie 1 mile (akşam yemeğinden sonra)

bugün kahvaltıda poğaça yemesem çok iyi olcaktı, sanırım misafirler falan var diye aldandım ben de pişmanımsporum da böle gitse her gün tam süper olur bakalım artık kısmet yorumlarınızı bekliorum kızlarrr :)

Son düzenleme:
hatan aslında isveç diyeti yapmak olmuş canım bu tür diyetler bıraktığında verdiğini kat kat aldırıyor malesef o zaman da yapma diyenler olmuştur bizden eminim
sana tek tavsiyem sağlıklı beslen ve yürüyüş yap topikte daha çok bulunursan motivasyon da sağlanır zaten

sen de hoşgeldin dilediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın inşallah

topiğimizin hassas hamiş meryemi sen neden o kadar üzdün kendini ki kuzum
sultan da demiş orda tüm gün eşin olmadan rahat olmazdın sıkılırdın belki
bir de canım benim sen neden davet bekliyorsun ki istiyorsan gidiverseydin kayınvalidene o da memnun olurdu eminim değil mi canım
yani 2 seçenek de uygun sana
aslında bu duygusallık yeğenimizden ötürü bunu biliyoruz ama senin de elinde değil tabii hep bu hormonlar
benim kardeşim de hamile 2 gündür ağlıyor valla buluyor değişik sebepler işte
Allah dert tasa vermesin güzel kardeşim benim
kafanıza bişey takmayın keyfinize bakın derim ben

Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr Ben geldimmmmmmm :122:

Bugün bayramın ikinci günü olmasına rağmen pek giden gelen olmadı mahalledeki çocuklardan hariç. Eşimin halalarıda yazlıkta oldukları için onlarada gidemedik baya yalın geçti bu bayram ama eminim Kurban Bayramında çok daha yoğun ve güzel geçecektir
Annemlerdeydik yine ve uzun zamandır Balık hayali kuruyorduk diye bugün buğlama balık ve bol salata yaptık akşamlık
Yemeklerden eşim sorumluydu ve sağ olsun bu sefer mutfağı katletmedi
Yarın Annemin Amcasının kızı gelicekmiş misafirliğe ondan sonra rahatız diyor Annem Zaten Pazarada bir şey kalmadı :26: Pazar sabahı onları havaalanına götüreceğiz :26: ne çabuk geçti 3 hafta anlamadık bu sene. Son birkaç gününü artık yine bol bol alışverişle geçiririz
Sağ olsun yine hep bizleri düşünerek gitmeden bütün eksiklerinizi tamamlayalım dedi Bir ara kızımın okul formalarınıda almaya gideceğiz o yüzdende bizim büyük cadı sevinçten havalara uçuyor çünkü önlükten nefret ediyordu

Çok şükür bayram olmasına rağmen çok fazla tatlı yemedim ama tabi Annemler gider gitmez benim için tekrar herşeyin başlangıçı olucak doktorumda tekrar gel demişti onuda aradan çıkartacağım inşallah annem gitmeden ki tahlil sonuçlarımı erken alırsam onlar gider gitmez düzene girmem için elimden geleni yapayım

Canım çok geçmiş olsun
Yine ucuz atalatmışsın Rabbim beterinden korumuş
Ne güzel gelen gideninde çok olmuş Rabbim her gününü Bayram gibi doğun geçirir inşallah
Ben bayılırım Misafire ama bu ara kuzenlerin hepsi ayrı ayrı yerlerde oldukları için pek gelemediler. Artık bundan sonra inşallah sık sık gelen giden olurda hoş sohbetler ederiz

İkinizde aramıza hoşgeldiniz
İnşallah hepbirlikte sağlıklı birşekilde hedeflerimize ulaşır çok daha güzel bir hayata kavuşuruz

Canımmmmmmmmmm kıyamam ben sana

Bencede hamilelikten dolayı hormonlar tavan yapmış ve o yüzden herşeyi sana batar olmuş çünkü çok net hatırlıyorum Kvn seni çok seviyor diye anlatıyordun
Eminim kadıncağız evde uzanıp daha rahat edersin diye düşünmüştür sonuçta orada el üstünde bile tutulsan KV yanında ayaklarını uzatıp yatamazsın yada totoşunu dönüp uyuyamazsın

Annenede anlatmadığın iyi olmuş çünkü eminim bir iki gün sonra senin duyguların normale döndüğünde aaa hamilelik beni nasıl duygusal yaptı dersin ama Annen zaten senden ayrı daha çok üzülür ve hiç bir zaman yapılanı unutmaz
İnan aynı hatayı ben büyük kızıma hamileyken yaptım :26:
Annem her aradığında ağladım durdum yok yemek yapamıyorum Kv bir kap yemek bile yollamıyor, yok evimi temizleyemiyorum Görümce gelip daha beter hale getirip gidiyor diye ve daha bir sürü şey
Hee bende af etmedim ama eşimin hatırı için yutmak zorunda kaldım, unutmasamda unutmuş gibi yaptım fakat annem üzerinden 12 sene geçtiği halde hep der asla hakkımı helal etmiyorum ben seni onlara emanet ettim onlar bir kez olsun sahip çıkmadılar diye
Bizde zaten görüşme gibi birşey söz konusu değil artık ama sizde öyle bir tatsızlık yok şükür o yüzden yüreği güzel insan sakın farklı düşünme senin iyiliğini düşündüğü için, rahat olmanı istediği için çağırmamıştır

Bak kuzucuk dünyaya gelsin bu seferde anammm bu kadının evi yokmu diyeceksin
Rabbim ağzınızın tadını asla bozmasın Aminnnnnnnnnnn .
Eniştemede yüklenme yazık adamcağızın işteyken aklı sende kalıcak

Kuzucuğumuda üzme böyle ufak şeylerle bak yüksek gerilim hattı gibi gergin olur sonra maazallah
Herşey senin o güzel gönlünce olur inşallah üzme sakın kendini

yarım kilo geri almışım allah beni kahretmesin yarından itibaren açım
zaten form çayları olmasa kilo veremicem..

Son düzenleme:
yarım kilo geri almışım allah beni kahretmesin yarından itibaren açım
zaten form çayları olmasa kilo veremicem..

haahaay ay güldüm yaaa
valla bende aldim ramazanda kendimdede hissediyorum bunu göbek filan aldi basini gidiyor
ac kalmakla olmaz bu isler canim
düzenli ve azar azar yememiz lazim
bende artik kendime gelmeliyim cünkü yeme düzenim asiri bozuldu

merhabalar ben geldim kimse yok ama bütün arkadaşlarımın herkesin bayramı mübarek olsun Allahım herkesin dileğini bu güzel günlerin hürmetine yerine getirsin inş.. Herkesi kocaman öptm iyi geceler diliyorum görüşmek üzere :)

kızlar hoşgeldinizz... bundangayri bizlesiniz he valla bırakmayız diyetyapıyorumkii nbr kız isveç diyeti topiğinde görünmüyorsun artık

kızlar bayram berbat geçiyor grip oldum ölüyorum :26:

sultaaaaaaaaaaaannn kraliçemmm :) sen almanyadamıydın gurbetçi kraliçe

daficiğim geçmşi olsun...

Allah razı olsun canlarım
toksincim sanada geçmiş olsun Allah şifa versin

hoş geldiniz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verirsiniz inşaAllah

kıyamam ben sana sen anneni özlemişsin zaten en duygusal dönemdesin üstüne bayram ve özlemler yüklenince kayınvaldene gücenmişsin aslında normalde takılmazdın orda olsan hamile halinle oraya gelenlere hizmet etmen gerekirdi buda senin için yorucu olurdu. hizmet etmesen gelinde misafir gibi oturuyor derlerdi. kayınvalden bunu düşünmüş seni kayırmıştır. üzme sen tatlı canını. kocanla çıkıp dolaşsaydınız keşke

afiyet olsun şifa olsun canım benimde kaç gündür balık var aklımda protein diyeti yaparken birgün tavuk birgün balık yiyordum bir süredir yemedim eşime dedim kumlaya gidip balık yiyelim tamam dedi. eşimin yeğeni bizde gelelim kumlaya dedi şimdi birlikte gidicez . ama balık hayali suya düştü eşimin ikindide inegöle gitmesi gerekiyormuş. bir tanıdığı ikindide inegölde olucakmış görüşelim demiş. buda bize son dakika golü oldu . kumlaya gidip eve bakıp gelicez. balkonda demir parmaklık var ev havasız kalmasın hafta sonu geliriz dedik balkon kapısını açık bırakıp geldik ramazan süresincede gidemedik kimbilir nasıl toz olmuştur. yeğenler gezerler bende evi temizlerim döner geliriz balık faslıda sonraki günlere kalır

kimsecikler yok beyaaa...
herkeslergezmelerde sanırım benimde şekerimi ayırın huhuuuuu
birzz geç kaldım ama zor fırsat buldum herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar rabbim seneyede nasip etsinn inşallahh

Son düzenleme:
slm kizlarrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz

dafim saol bu gun soltaraftan sanki baski hissediyorum bakalim pazartesi dr dan trrmin aldim ne diyecek bu gidisle ameliyat gorunuyor gibi hayirlisi olsun
icim cok SIKIlIyor bunaliyom hep yemek istiyorum belkide tekrardan ilaclarima baslatir birde dr sorcam ne zaman oruc tuttsamm sanki guatrimi etkiliyor alakasi varmi diye

Merhaba , ben de katılıyım aranıza :) tam olarak 90 üstü olmasamda olmuş olduğum zamanlar oldu , burayı daha aktif olduğu için seçtim , bir de kanım ısındı olur ya :)
Zayıflamam lazım okula kadar kilom gün içinde bile o kadar değişiyor ki anlatamam , 80-83 civarlarında bir şeyim :)
Dün yürüyüşe başladım 1 saat yürüycem okula kadar inşallah diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü geçici diyet istemiyorum sağlıklı yaşamak kalıcı kilo vermek istiyorum.

Bugünkü menüm ;

Kahvaltı :
Çeyrekten biraz daha az ekmek , bir yumurta domates salatalık . bir iki yudum da çay

ara
mavi yeşil light çikolata
bir tane mısır patlaklı çıtır

:)

Ay merrycim üzülme yaaaaaa
bak hamilesin hassasin ondan böyle üzülüyorsun
yoksa aslinda kv seni bütün gün kendi evinde yaninda oturmaya zorlarsa sIkilirdin dimiii

canlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...

evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...

ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun

hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende

Yeni geelen arkadaşlarımız hoşgelmişler inşallah daimi olurlar
yani tabki ömürlerini diyt topicinde gecirmesinler bir an önce zayıflasınlar da bizi aksatmasınlar hemen boşlamasınlar demek istedim

kalıcılık bakımından

oyy bu cadı anne adayı coşmuşş, avrupa yakasında şahika vardı ya kalitemi bozdurtmayın baana aaa diyordu meriiimmm kıyaman ben saana. gulüüüüüüümmmm dur bak ben seni neşelendircem şimdii

hatunlar napaysunuz bakem. bebişimizin adı belli oldu. ERDEM KAYRA sonunda erdem ismini kabul ettirebbildim kuralar çekildi yahuuu ne olaylı herif oldu bu. garantiye aldık kulagına mulagına üflemişler.

mery senin için koydum bu resmi fasulyen bakalım bizim yakışıklıyı geçecek mi ?

resimlerin devamı albümde bu arada :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…