basen bacak
sorunlarimiz ayni
ama bende göbekte var biraz, hatta birazdan fazla
ve kollarimin kalinligida beni cok rahatsiz ediyor
sporsuz olmiyacak sanirim,
sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr
hatan aslında isveç diyeti yapmak olmuş canım bu tür diyetler bıraktığında verdiğini kat kat aldırıyor malesef o zaman da yapma diyenler olmuştur bizden eminimMerhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm
selam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
günaydın canım buzdolbınmı bozuldu
bende dün bir kaza atlattım
çocuklar gelir şimdi biraz et kavurayım dedim sıcak kalsın diye pizzamatiğe koydum biraz fazla gelmiş herhalde sulanınca suyu elektrik girişine akmış.
ben diğer hazırlıkları yapıyordum kısık diye ona bakmamıştım. birden bir patlama oldu koşturdum mutfağa bir koku bir koku heryer yanık kablo koktu. hemen evi havalandırdım etleri tavaya tencereye aldım. şükürki ete sinmemiş koku hiç anlamadılar yerkengelinlerden birisi yeme konusunda çok hassastır o anlar dedim ama anlamadı et çok güzel pişmiş ellerine sağlık yenge dedi bir tabak dolusu yediler
Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm
selam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
ben geldim kızlar..aslında hep evdeydim ama dısardan okudum sizleri...
bende hepinizin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice bayramlara...
eşim dün ve bugün çalışıyor bende evdeyim..yani bayram namına hiçbirsey yaşamadım..
çok kötüyüm..çok mutsuzum bu aralar...
bayramda yalnız olmak çok zormuş..
zaten bayram gelmeden gelmişti benim derdim..kv 2 gün boyuncA evde tek oldugumu bildigi halde bana gel yalnız kalma demedi..öle taktım ki buna...
o da benim annemmiş..hadi gel de inan..benim annem burda olsa ben böle öksüz gibi kalırmıydım tek başıma.buna taktıgım için sanırım bayram gelmeden benim ağlamalarım başlamıştı..
şimdi de kat kat arttı..öle yalnız hissediyorum ki..neden bu kadar zayıf,ağlak bir insan oldumki.
daha bir şeker bile yemedim..buna bile ağlar oldum...
dün aksam 9da cıktı eşim geldi 1 saat annesine gittik o kadar...zaten gtmesem daha iiydi daha da doldum geldim oradan da..
sürekli eşime dadanıyorum..biliyor anlıyor beni ama naapsın..aslında yapmasam ii ama dayanamıorum.
burdaki yigenlere kuzenlere pek birsey diyemıyorum..sonuçta yengesi halası hepsinin..
ne de anneme bişe diyebiliyorum..üzülmesin diye..
dün tüm gün kv deyim numarası yaptım..aradı bikaç kez hep anne gelen giden cok fazla konusamıorum deyip kapattım..onunda içi rahat etsin,yalnızım die üzülmesin istedim...
işte bende gelip gelip sizlere yazıyorum..diyet topici degil sanki bir derdim var köşesi..
ama derdim olunca sizlere anlatmak en güzeli..iiki varsınız
yarım kilo geri almışım allah beni kahretmesinyarından itibaren açım
zaten form çayları olmasa kilo veremicem..
ne güzel 6 kilo vermissin, demekki kilo verebiliyorsun gördügün gibi, insallah sIki sIki saril yine verirsin zaten
o nasihatlardan hepimiz biktik gercekten
çok sağ ol sultancım bakalım başladım bugün inşallah devamı geleceek:) bayramını kutlarımmm:)
ah be tatlım bende de olmaz mı göbek ve kolhele ki kollarım cidden jöle kıvamına geldi ondan çok muzdaribim. her defasında sporla kg verdim bgne kdr. lisedeyken 30 kg verdim 40 kg olarak geri aldım öss belasında sonra hep 5er 10ar al, ver. sporla da olsa vermek, tekrardan alıp verdiğim için sarkma kaçınılmazdı şöle bi 85e falan gelsem pilatese başlamak istiorum da bilmiorum canım yaa inşallah başarırız. akşama menümü ve sporumu paylaşcam. bundan sonra her gün böle olcak. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin :)
kızlar hoşgeldinizz... bundangayri bizlesiniz he valla bırakmayız
cnm gecmis olsun gorunmez kazalar
sabahin korunde geldi tamir yapti gitti calisiyor 1bucuk haftadir bozuktu hem derindoruncusu hemde buzdolabi allahtan 2.derindondurucum vardi oraya aktardim buzdolabinida su aiselerini buzlatip dolaba koattimki icindekiler bozulmasin diye normalde cabuk geliyorlardi ama tatil zamani olunca geciktiler
simdide kizimi uyutayimda bende yatayim guatrim SIKIYor midem bulaniyor uyuyunca gecer belki
daficiğim geçmşi olsun...
Allah razı olsun canlarımHerkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr Ben geldimmmmmmm :122:
Canım çok geçmiş olsun
Yine ucuz atalatmışsınRabbim beterinden korumuş
Ne güzel gelen gideninde çok olmuşRabbim her gününü Bayram gibi doğun geçirir inşallah
Ben bayılırım Misafire ama bu ara kuzenlerin hepsi ayrı ayrı yerlerde oldukları için pek gelemediler. Artık bundan sonra inşallah sık sık gelen giden olurda hoş sohbetler ederiz
Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm
hoş geldiniz en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verirsiniz inşaAllahselam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
kıyamam ben sana sen anneni özlemişsin zaten en duygusal dönemdesin üstüne bayram ve özlemler yüklenince kayınvaldene gücenmişsin aslında normalde takılmazdınben geldim kızlar..aslında hep evdeydim ama dısardan okudum sizleri...
bende hepinizin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice bayramlara...
eşim dün ve bugün çalışıyor bende evdeyim..yani bayram namına hiçbirsey yaşamadım..
çok kötüyüm..çok mutsuzum bu aralar...
bayramda yalnız olmak çok zormuş..
zaten bayram gelmeden gelmişti benim derdim..kv 2 gün boyuncA evde tek oldugumu bildigi halde bana gel yalnız kalma demedi..öle taktım ki buna...
o da benim annemmiş..hadi gel de inan..benim annem burda olsa ben böle öksüz gibi kalırmıydım tek başıma.buna taktıgım için sanırım bayram gelmeden benim ağlamalarım başlamıştı..
şimdi de kat kat arttı..öle yalnız hissediyorum ki..neden bu kadar zayıf,ağlak bir insan oldumki.
daha bir şeker bile yemedim..buna bile ağlar oldum...
dün aksam 9da cıktı eşim geldi 1 saat annesine gittik o kadar...zaten gtmesem daha iiydi daha da doldum geldim oradan da..
sürekli eşime dadanıyorum..biliyor anlıyor beni ama naapsın..aslında yapmasam ii ama dayanamıorum.
burdaki yigenlere kuzenlere pek birsey diyemıyorum..sonuçta yengesi halası hepsinin..
ne de anneme bişe diyebiliyorum..üzülmesin diye..
dün tüm gün kv deyim numarası yaptım..aradı bikaç kez hep anne gelen giden cok fazla konusamıorum deyip kapattım..onunda içi rahat etsin,yalnızım die üzülmesin istedim...
işte bende gelip gelip sizlere yazıyorum..diyet topici degil sanki bir derdim var köşesi..
ama derdim olunca sizlere anlatmak en güzeli..iiki varsınız
afiyet olsun şifa olsun canım benimde kaç gündür balık var aklımda protein diyeti yaparken birgün tavuk birgün balık yiyordum bir süredir yemedim eşime dedim kumlaya gidip balık yiyelim tamam dedi. eşimin yeğeni bizde gelelim kumlaya dedi şimdi birlikte gidicez . ama balık hayali suya düştüHerkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr Ben geldimmmmmmm :122:
Bugün bayramın ikinci günü olmasına rağmen pek giden gelen olmadı mahalledeki çocuklardan hariç. Eşimin halalarıda yazlıkta oldukları için onlarada gidemedik baya yalın geçti bu bayram ama eminim Kurban Bayramında çok daha yoğun ve güzel geçecektir
Annemlerdeydik yine ve uzun zamandır Balık hayali kuruyorduk diye bugün buğlama balık ve bol salata yaptık akşamlık
Yemeklerden eşim sorumluyduve sağ olsun bu sefer mutfağı katletmedi
Yarın Annemin Amcasının kızı gelicekmiş misafirliğe ondan sonra rahatız diyor AnnemZaten Pazarada bir şey kalmadı :26: Pazar sabahı onları havaalanına götüreceğiz :26: ne çabuk geçti 3 hafta anlamadık bu sene. Son birkaç gününü artık yine bol bol alışverişle geçiririz
Sağ olsun yine hep bizleri düşünerek gitmeden bütün eksiklerinizi tamamlayalım dediBir ara kızımın okul formalarınıda almaya gideceğiz o yüzdende bizim büyük cadı sevinçten havalara uçuyor çünkü önlükten nefret ediyordu
Çok şükür bayram olmasına rağmen çok fazla tatlı yemedim ama tabi Annemler gider gitmez benim için tekrar herşeyin başlangıçı olucakdoktorumda tekrar gel demişti onuda aradan çıkartacağım inşallah annem gitmeden ki tahlil sonuçlarımı erken alırsam onlar gider gitmez düzene girmem için elimden geleni yapayım
Ay merrycim üzülme yaaaaaa
bak hamilesin hassasin ondan böyle üzülüyorsun
yoksa aslinda kv seni bütün gün kendi evinde yaninda oturmaya zorlarsa sIkilirdin dimiii
topiğimizin hassas hamiş meryemi sen neden o kadar üzdün kendini ki kuzum
sultan da demiş orda tüm gün eşin olmadan rahat olmazdın sıkılırdın belki
bir de canım benim sen neden davet bekliyorsun ki istiyorsan gidiverseydin kayınvalidene o da memnun olurdu eminim değil mi canım
yani 2 seçenek de uygun sana
aslında bu duygusallık yeğenimizden ötürü bunu biliyoruz ama senin de elinde değil tabii hep bu hormonlar
benim kardeşim de hamile 2 gündür ağlıyor valla buluyor değişik sebepler işte
Allah dert tasa vermesin güzel kardeşim benim
kafanıza bişey takmayın keyfinize bakın derim ben
Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr Ben geldimmmmmmm :122:
Canımmmmmmmmmm kıyamam ben sana
Bencede hamilelikten dolayı hormonlar tavan yapmış ve o yüzden herşeyi sana batar olmuş çünkü çok net hatırlıyorum Kvn seni çok seviyor diye anlatıyordun
Eminim kadıncağız evde uzanıp daha rahat edersin diye düşünmüştür sonuçta orada el üstünde bile tutulsan KV yanında ayaklarını uzatıp yatamazsın yada totoşunu dönüp uyuyamazsın
Herşey senin o güzel gönlünce olur inşallah üzme sakın kendini
canlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...
evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...
ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun
hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?