oyy bu cadı anne adayı coşmuşş, avrupa yakasında şahika vardı ya kalitemi bozdurtmayın baana aaa diyordu meriiimmm kıyaman ben saana. gulüüüüüüümmmm dur bak ben seni neşelendircem şimdii
Eki Görüntüle 493111
hatunlar napaysunuz bakem. bebişimizin adı belli oldu. ERDEM KAYRAsonunda erdem ismini kabul ettirebbildim kuralar çekildi yahuuu ne olaylı herif oldu bu. garantiye aldık kulagına mulagına üflemişler.
mery senin için koydum bu resmifasulyen bakalım bizim yakışıklıyı geçecek mi ?
resimlerin devamı albümde bu arada :)
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
o 1 üye benim. diğerleri ramazanda tatlıyı çok kaçıranlarr
Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm
hoşgeldınız aramıza umarım hedeflere ulaşırsınız bıan önce acelemız yok önemlı olan yavas ve kalıcı kılo vermek hadı bakalım başarılarselam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
off bayram diye börekleri çörekleri götürüyorum 2 gündür. kesin kilo veremicem bu hafta
ben geldim kızlar..aslında hep evdeydim ama dısardan okudum sizleri...
bende hepinizin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice bayramlara...
eşim dün ve bugün çalışıyor bende evdeyim..yani bayram namına hiçbirsey yaşamadım..
çok kötüyüm..çok mutsuzum bu aralar...
bayramda yalnız olmak çok zormuş..
zaten bayram gelmeden gelmişti benim derdim..kv 2 gün boyuncA evde tek oldugumu bildigi halde bana gel yalnız kalma demedi..öle taktım ki buna...
o da benim annemmiş..hadi gel de inan..benim annem burda olsa ben böle öksüz gibi kalırmıydım tek başıma.buna taktıgım için sanırım bayram gelmeden benim ağlamalarım başlamıştı..
şimdi de kat kat arttı..öle yalnız hissediyorum ki..neden bu kadar zayıf,ağlak bir insan oldumki.
daha bir şeker bile yemedim..buna bile ağlar oldum...
dün aksam 9da cıktı eşim geldi 1 saat annesine gittik o kadar...zaten gtmesem daha iiydi daha da doldum geldim oradan da..
sürekli eşime dadanıyorum..biliyor anlıyor beni ama naapsın..aslında yapmasam ii ama dayanamıorum.
burdaki yigenlere kuzenlere pek birsey diyemıyorum..sonuçta yengesi halası hepsinin..
ne de anneme bişe diyebiliyorum..üzülmesin diye..
dün tüm gün kv deyim numarası yaptım..aradı bikaç kez hep anne gelen giden cok fazla konusamıorum deyip kapattım..onunda içi rahat etsin,yalnızım die üzülmesin istedim...
işte bende gelip gelip sizlere yazıyorum..diyet topici degil sanki bir derdim var köşesi..
ama derdim olunca sizlere anlatmak en güzeli..iiki varsınız
sende hoşgeldin tatlımMerhaba , ben de katılıyım aranıza :) tam olarak 90 üstü olmasamda olmuş olduğum zamanlar oldu , burayı daha aktif olduğu için seçtim , bir de kanım ısındı olur ya :)
Zayıflamam lazım okula kadar kilom gün içinde bile o kadar değişiyor ki anlatamam , 80-83 civarlarında bir şeyim :)
Dün yürüyüşe başladım 1 saat yürüycem okula kadar inşallah diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü geçici diyet istemiyorum sağlıklı yaşamak kalıcı kilo vermek istiyorum.
Bugünkü menüm ;
Kahvaltı :
Çeyrekten biraz daha az ekmek , bir yumurta domates salatalık . bir iki yudum da çay
ara
mavi yeşil light çikolata
bir tane mısır patlaklı çıtır
:)
Eki Görüntüle 493111
hatunlar napaysunuz bakem. bebişimizin adı belli oldu. ERDEM KAYRAsonunda erdem ismini kabul ettirebbildim kuralar çekildi yahuuu ne olaylı herif oldu bu. garantiye aldık kulagına mulagına üflemişler.
kızlar hoşgeldinizz... bundangayri bizlesiniz he valla bırakmayızdiyetyapıyorumkii nbr kız isveç diyeti topiğinde görünmüyorsun artık
kızlar bayram berbat geçiyor grip oldum ölüyorum :26:
sultaaaaaaaaaaaannn kraliçemmm :) sen almanyadamıydın gurbetçi kraliçe
canlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...
evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...
ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun
hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende
Eki Görüntüle 493111
Biraz çok yediim :/
Baya makarna ( en sevdiğimdendi dayanamadım sa 3-4 gibi yedim çok az salata
sonra 4altınbaşak bisküvi bi bardak süt bir çıtır
ve malesef sonra teyzem melemen yapmış yine dayanamadım biraz ekmekle yedim(
bir- bir buçuk saat yürüyüş
2ltreye yakın da su
Canım fazla takılma bence o makarnayla melemenesonuçta iyi yürümüşsün ve eminim o yediklerini en azından yakmışsındır
TAbi fazla ekmek yememeye çalışırsak daha süper olur
slm kizlarrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz
dafim saol bu gun soltaraftan sanki baski hissediyorum bakalim pazartesi dr dan trrmin aldim ne diyecek bu gidisle ameliyat gorunuyor gibi hayirlisi olsun
icim cok SIKIlIyor bunaliyom hep yemek istiyorum belkide tekrardan ilaclarima baslatir birde dr sorcam ne zaman oruc tuttsamm sanki guatrimi etkiliyor alakasi varmi diye
canım geçici birşeydir inşaAllah,ilaç tedavisiyle atlatırsın ama tiroitlerine baktır kiloyu çok etkiliyor.slm kizlarrr
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz dogru yerdesiniz
dafim saol bu gun soltaraftan sanki baski hissediyorum bakalim pazartesi dr dan trrmin aldim ne diyecek bu gidisle ameliyat gorunuyor gibi hayirlisi olsun
icim cok SIKIlIyor bunaliyom hep yemek istiyorum belkide tekrardan ilaclarima baslatir birde dr sorcam ne zaman oruc tuttsamm sanki guatrimi etkiliyor alakasi varmi diye
hoşgeldin istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah ama baştan uyarayım burası bağımlılık yapıyor insana bidaha bırakamıyorsunMerhaba , ben de katılıyım aranıza :) tam olarak 90 üstü olmasamda olmuş olduğum zamanlar oldu , burayı daha aktif olduğu için seçtim , bir de kanım ısındı olur ya :)
Zayıflamam lazım okula kadar kilom gün içinde bile o kadar değişiyor ki anlatamam , 80-83 civarlarında bir şeyim :)
Dün yürüyüşe başladım 1 saat yürüycem okula kadar inşallah diyetisyene gitmek istemiyorum çünkü geçici diyet istemiyorum sağlıklı yaşamak kalıcı kilo vermek istiyorum.
Bugünkü menüm ;
Kahvaltı :
Çeyrekten biraz daha az ekmek , bir yumurta domates salatalık . bir iki yudum da çay
ara
mavi yeşil light çikolata
bir tane mısır patlaklı çıtır
:)
bak şu kötü gelineee :90: yandı kurtlar vadisicanlarım aslında haklı oldugunuz taraflarda v ar ama benim sitemim şu oldu..
hani bayram günü yalnız kalmak istemessen gel kızım bile demedi...
evet evimdeki kadar rahat olamazdım ama insan bir düşünülmek istiyor..
ah hamilelikten midir ki..yok ben sanmam..düşüncesizlik beni bu kadar kıran...
ben de artık onu düşünmücem 3-4 günde bir hadi annene gidelim demicem eşime...
merhametli olmucam bu kadar...
yapayalnız otursun evinde..bayram da gelen gideni çoktuya onu düşünsün mutlu olsun
hıhhhh çıkarttılar beni de hanımefendilikten işteee artık kötü gelinim bende
çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasın Rabbim sanada böööyyylee bir pipican versinEki Görüntüle 493111
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
o 1 üye benim. diğerleri ramazanda tatlıyı çok kaçıranlarr
ah ah birde benim yediklerimi görsen aklın şaşardı resmen feda ettim kendimişimdi size bugün yediklerimi yazıyorum
sabah küçük bir dilim ekmek
iki dilim sucuk, 1 dilim kaşar peyniri.
öglen 2 salatalık, 2 bayram şekeri.
akşam 1 tabak nohut yemegi, 3 lokma ekmek.
akşamdan biraz sonra, çeyrek közlenmiş mısır, 2 top bademli dondurma ve külah
İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..
Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...
Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..
Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..
kolay gelsin cnm kızına da rabbim şifa versin hemen iyileşsin inş kimse yok yine ben geldim gece gece banu faceden msj atmış giremiyorum topiğe diyor herkesin bayramını kutluyor benim de bayram bitti düğün maratonu başladı yıkılıyor düğünden merzifon 12 de eve girdim kınadan yarın erken kalkacağım düğün var ertesi akşam yine kına yine düğün hafta sonu 2 düğün koşcaz bakalım inş herkesi öpüyorum yavaş yavaş geliyorum inş ne kilo aldım anlatamam anlatamammmm sil baştan başlıyorum yemezsen veriyorsun yersen alıyorsun bu kesin yedim aldım diyecek söz yok hayır olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?