selam kizlaaaaaaaaaaaaar
yenacim kizina gecmis olsun ins önemli bisey degildir, gecsin hemen.
pembe gözlüklerinde hayirli olsunn :)) pek sekerdir
ay kizlar nolcak bizim bu kilolar ya gitmiyooooooooor sanki
artik ben pilav yemicem, patates yemicem, cikulata hiiic yemicem,
dondurmaya da dayanmaya caliscam,
suyumuda daha cok icicem,
ve hareket etmeye özen göstercem
hamur isi desen yürüsün gitsin surdan yaaa, baklava helee hayiiir yemem
yeter ya bu ne sistim kaldim iyice
bu arada benim gibi tiroit rahatsizligi olan varmi ? toksincim sende var galiba
benim tiroit yavas calisio, sabahlari 75lik hap kullaniyom
acaba ondanmi kilo veremiyorum ya bilmiyorumkioofff
ahhh gençlik ahhh allah korusun bu cahillik neler açar insanın başına benim eşimde tokatta yaaptı güzel memnun kaldı inşallah kazasız belasız gıder gelir canımKAynımın oğlu askere gidecek ''Tokat'' Arkadaşlarıyla karşıyaka sahile gitmişler ve içmişler kafa bi milyon arıyor tel.de. tuhaf tuhaf konuşup duruyor .sanki bir daha hiç görüşemeyecekmişiz gibi..
eşim yanlarına gitti alıp eve götüreyim dedi..Birde araba var o halde araba kullanırlarsa çok kötü..
Telefonda eşime, amca kullanmayacağız sabaha kadar burdayız arabada kalacağız demişler ama belli de olmaz..
Eşimle birlikte kızımda gitti. beni de bir ürperti korku aldımı..:18: Hiiç böyle olmazdım..Evin tüm ışıklarını açtım.:)
Umarım oğlan uyanmaz..:)
teyzenin torununa çok geçmiş olsun canım ya inşallah en yakın zmaanda DÜZELİR allahım kımseyı evladının sağlığıyla sınamasın çok zorslm kizlarr
yenacim gecmis olsun kizina dun korktum yazmissin bende korktum ben film baktim sonrada korktum eaim gecei calisiyor bende yaktim lambalari
meriycim kiloyla alakasi yok cnm bence bebisler bazen gostermiyorlar hayirlisi olsun oglanda olsa kizda olsa guzelde olsa cirkinde olsa o senin bebegin sen en cok seveceksin kirpi bebegini pamugum diye severmis ne denem istedigimi anladin saglikli olsun en onemlisi
esimin teyzesinin torunu losemi daha 7yasinda rabbim acil sifalar versin insallah kizlar dualarinizi eksik etmeyin
ben dun guatr hapimdan ictim az daha iyiyim sabahda ictim netten baktim ac kalinca ve uykisuz kalinca problem oluyormus deger yukseliyormus bende oructan sonra ve uykusuz kalinca rahatsizlaniyorum hep
diete gelince dun neler yemedimki aman sagligima kavusayimda veririm margarinleri
gecmis olsun dilekleriniz icin sag olun
ahhh gençlik ahhh allah korusun bu cahillik neler açar insanın başına benim eşimde tokatta yaaptı güzel memnun kaldı inşallah kazasız belasız gıder gelir canım
teyzenin torununa çok geçmiş olsun canım ya inşallah en yakın zmaanda DÜZELİR allahım kımseyı evladının sağlığıyla sınamasın çok zor
yavrucağa acil şifalar inşallah...
lavabomuuaz önce yine sorun çıkaran mutfak lavabosu beni delirtti resmen ne bulduysam attım ağzıma
bugün yediklerimi yazayım bari
sabah 1 salatalık, 1 yumurta.
akşam üstü 1 tabak makarna
akşam 1 tane tavada patlıcan, 1 kase çorba, salata.
akşamdan sonra 1 tane çokoprens, 1 tane bademli magnum. az önce de 1 dilim ekmek yidim salatayla
tam bir gerizekalıyım
lavabomuumazerete bak
cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim
cadı anne adayıyım bennnnnnnn
hemde şahika ya bayılırım
Allah nazarlardan saklasın canım...
pek güzel birseymiş
Erdem Kayra adı çok güzelmiş..adıyla yaşar inşallah....
bakalım geçecekmi ama bence bebeklerin hepsi güzel
ayhhh bizim fasülye nin daha cinsinden bilem haberimiz yok..
ne olcak sence mehtap aklına ilk ne geldi????
ben hiç tatlı yemedim..
hattta şeker bile yemedim..bayram bana ugramadı
canım geçici birşeydir inşaAllah,ilaç tedavisiyle atlatırsın ama tiroitlerine baktır kiloyu çok etkiliyor.
hoşgeldin istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah ama baştan uyarayım burası bağımlılık yapıyor insana bidaha bırakamıyorsunsöylemediniz deme
bak şu kötü gelineee :90: yandı kurtlar vadisi
çok tatlı yaaa Allah nazarlardan saklasın Rabbim sanada böööyyylee bir pipican versindeee ikisi arkadaşlık etsinleerr çok geç kalma kıız
İyi geceler sevgili topiğimiz.:) diyorum çünkü bu saatte kimse yok doğal olarak..
Acaip yorgunum. ayacıklarım sızım sızım sızliii..
Bugün 3 posta misafir ağırladım son gelenler yemekli idi ve çocuklu idi...
Onlar gitikten sonra evi süpür sil,banyo tuvaleti çamaşır suyuyla ov derken bu saat oldu...
Yarın kızımı hastaneye KBB götüreceğim.ufacık bir kemik çıkıntısı gibi bişey oluştu burnunda..
Sabah 09:20 ye randevu aldık..Umarım ameliyatlık bişey değildir..
Bizde 2-3 hafta yazlığa gideceğiz ( abimlerin ) günü belli değil söylerim..
cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim
ben topicin gece bekçisi geldim yine
eve girdim hemen sizlere bakayım dedm ama kimsecikler yok
uyudunuz mu yoksa fıstıklar
eh darısı başıma
bekçiye bak sen geldim çıkmışşnasıl bekçisin sen kim içeri aldı beni heeeeeeee işini yapamıcaksan bırak arkadaşım alla alla yaa
bu arada erdem kayramıza gösterdiğiniz ilgi alakaya teşekürleri bir borç biliriz hanımlar
neyse gelen giden yokpaspas altına attım anahtarı kitledim kapıyı sabah açılış yapan hatunnn yerleride sil be sabahtan sana zahmet mery yapmamış arazi olmuş bak uğraşamadım bende sana kitledim hadi geçmiş olsunnn
herkese öpücükler kokulu kokuluu
banada banadaaaşk lazım dimi gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?