Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde tiroit sorunum var canım. 150 mg kullanıyorum bende her sabah.

Canlar benimki euthyrox 75 mg, aynen sabahlari ac karnina kullaniyorum,
iste kahvaltidan yarim saat önce
ama artik veremiyorum gibi geliyor, yani nebileyim
kontrollerimi aksattim
en yakin zamanda gitmem lazim kesinlikle

Kahvaltı: 1er domates, sivri biber, 1 dilim peynir, çeyrek krep, 1 bardak çay

Ara: 1 armut, 1 brdk yeşilçay

Öğle: 1 kase çorba, yarım kase et döner, 1 kaşık makarna, 1 bardak ayran

Ara: 2 adet incir

Akşam: 1 tabak bezelye, 1 bardak ayran

Ara: 1 armut

2 lt su

SPOR: Leslie 3 fast miles + 50 mekik + 100 twist + 2 kgluk dumbella 15'ten 3er set 3 farklı hareketle kol sıkılaştırma + pilates bandıyla 20şerden 4 farklı hareketle kol sıkılaştırma + akşam yemeğinden sonra leslie 1 mile

Son düzenleme:
ahhh gençlik ahhh allah korusun bu cahillik neler açar insanın başına benim eşimde tokatta yaaptı güzel memnun kaldı inşallah kazasız belasız gıder gelir canım
teyzenin torununa çok geçmiş olsun canım ya inşallah en yakın zmaanda DÜZELİR allahım kımseyı evladının sağlığıyla sınamasın çok zor
yavrucağa acil şifalar inşallah...

amin cnm insallah rabbim sifasini verir cok uzuldum benden maske istediler aldim postayla yollicam kizimiz iyilessinde

Menüm , biraz kalorili yemekler vardı ama genetik şişmanlık yemekleri onlar pişiriyor. az yemeye çalıştım

kahvaltı ( geç yaptım 12 -13 gibi )
bir parça ekmek , sucuklu yumurta salatalık domates

ara
yapmadım

öğle ( 3-4 akşam gibi)

patates kızartması biraz , bir parça ekmek

ara - akşam yemeği gibi

6 altınbaşak bisküvi bir çıtır bir bardak şekersiz çay

2lt su 1 saat yürüyüş

toksincim geçmişolsun canım Allah acil şifalar versin ailesinede bol sabırlar versin dualarımız o küçük masumla inşaAllah

yenacım pembe gözlüklerin hayırlı olsun yalnız bizim içiiiiinn bak pembe pembeeee

asucum kolay gelsin maraton başladı demek
bizde katılırız inşaAllah aslında bende bugün kahvaltı yapmadım öğlen bir kâse yoğurt bir şeftali yedim ikindi bir armut yedim akşamda tavuk haşlamayı düşünüyordum ama torunlar gelince plan değişti biraz dolaşmaya çıktık sonra lahmacuncuya girdik birbuçuk lahmacun yedim bir ayran içtim eritelim diyede 20 dakika yürüdük bundan sonrada birşey yemem artık.

Son düzenleme:
daficim sağol canım ama zorladı epeyce
çarşıya gittik kızlarla tatil için alışveriş yaptık 3 saat felan yürüdük yorulduk acıktım bir ara niyeti bozdum ben de pideciye dalacaktım ama sabrettim ama az önce yine sorun çıkaran mutfak lavabosu beni delirtti resmen ne bulduysam attım ağzıma aman of
canım sağolsun demekten başka çare yok artık
senin menü gayet iyi olmuş hiç fazla değil

bugün yediklerimi yazayım bari
sabah 1 salatalık, 1 yumurta.
akşam üstü 1 tabak makarna
akşam 1 tane tavada patlıcan, 1 kase çorba, salata.
akşamdan sonra 1 tane çokoprens, 1 tane bademli magnum. az önce de 1 dilim ekmek yidim salatayla

tam bir gerizekalıyım

cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim

Bende yaziim bari herkes yazmisken ama pek ic acici degil
kendimde utanayim diye yaziyorum suan

Sabah azicik sucuklu yumurta yedim 1 bucuk ekmekle (siyah ekmek)
azicik sucuklu yumurta dedigimde azicikta degildi pek

öglen hicbisey yemedim, arada hicbisey yemedim,

aksam zor aklima geldi yemek

aksamda yarim tabak bulgur pilavi, yarim tabakta yesil fasülye yemegi
yarim tabak dedigim, kücük bi tabak aldim ,pilavla yemegi yan yana koyuverdim
birkac tane sarma

bitanede kinder pingui

evet suan beni dövebilirsiniz

ama iyi oluyor yazmam, utandim suan, bidaha yemicem :18:

artik hep menülerimi yazmak istiyorum, böylece yememeye calisirim bana kizmayin diye yahooo

ben topicin gece bekçisi geldim yine

eve girdim hemen sizlere bakayım dedm ama kimsecikler yok

uyudunuz mu yoksa fıstıklar

eh darısı başıma

meryy aklıma kız geliyordu benim ilk zamanlar ama sen belki erkek diyince kafam karıştı. ilk hissiyatım kız yönündeydi ama

kim ben mii evlencem çoluk çocuga karışcam peeeeeeeeeehhh çok var daha bana yaa daha aday adayı bulcam sonra aday yapcam sonra damat yapcam sonra çocuk yapcam ölme eşşeğim ölme

ablacım geçmiş olsun. :26: askere giden yakınıın içinde hayırlı tezkereler diliyorum hayırlısıyla gidip gelir inşallah

cokoprens ne gizzzz
yakisikliysa bende aliyim

banada banadaa aşk lazım dimi gıı

ben topicin gece bekçisi geldim yine

eve girdim hemen sizlere bakayım dedm ama kimsecikler yok

uyudunuz mu yoksa fıstıklar

eh darısı başıma

bekçiye bak sen geldim çıkmışş nasıl bekçisin sen kim içeri aldı beni heeeeeeee işini yapamıcaksan bırak arkadaşım alla alla yaa

bu arada erdem kayramıza gösterdiğiniz ilgi alakaya teşekürleri bir borç biliriz hanımlar

neyse gelen giden yok paspas altına attım anahtarı kitledim kapıyı sabah açılış yapan hatunnn yerleride sil be sabahtan sana zahmet mery yapmamış arazi olmuş bak uğraşamadım bende sana kitledim hadi geçmiş olsunnn

herkese öpücükler kokulu kokuluu

ne cıkmasıııı ben şööle arkaları dolandım geldim bir

bak hala günahımı alıyor

ama eline sağlık heryer mis gibin olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…