Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçen gün annemle tarhana yapmaya başlamıştık hatta dün bütün gün onu elekten geçirmeyle uğraştık o baya bir yordu ama ondan olduğunu sanmıyorum :44:
Düşünsene sabaha kadar uykumda bile tarhana elemeye devam ettim
Eşime söylediğimde direk kız yoksa bebişmi yolda demezmi dedim tıpa var hem daha yeni reglm bitti diye oda hemen büyük kızda 2 ay sonra öğrendik hamile olduğunu regl olmuştun küçüğünde desen hiç bir belirti yoktu sen kendi kendine yoktur ama bir test yapayım demiştin diyor adam tırstımı ne
Bırak benimde aklıma takıldı bir an ama sonra dedim yok ya olmaz öyle şey diye

Acaba diyorum kan şekerim mi yükseldide öyle oldu çünkü az da olsa tatlı yedim son iki gündür
Ne bileyim yarın devam ederse giderim doktora

Cecom gecmis olsun, dikkat et kendine,
basdönmelerin devam ederse doktora görün ama yorgunluktan yada sicaktandir canim.

Merycim iyi tatiller bu arada sana :) adanada bol hasret giderceksin akrabalarla ne güzel

Yenacimada iyi eglenceler, simdi kinada döktürüyormudurkiiii P oh oh

Anammm kına dedinde benimde aklıma geldi ayın başında uzaktan bir akrabanın nikahı var :26: hadi o neysede ayın 20sinde de eşimin kuzeni evleniyor ve ben hala duba gibiyim yaaa
Hayır zamanda kısıtlı nekadar kilo verebilirim ki deli gibi spor yapsamda offfffff offfffffffff gırtlağımı sıkasım geliyor böyle zamanlarda ne vardı geçmişte bukadar düzensiz ve sağlıksız beslenecek
Sizce her gün yarım saat spor yaparsam pazardan itibaren 20sine kadar 5 kilo verebilirimiyim :44::44:

Valla artık detokslara bir parmak atayım diyorum ama diğer yandanda korkuyorum iyice metabolizmamı maf ederim diye :26: Ne dersiniz ne yapsam ki :44:

denemekte yarar var diye düsünüyorum canim, cünkü simdiye kadar oturdukta noldu :)) yedik yedikte ne oldu, basimiz gögemi erdi gercekten yaa of,
bende iyice sismisim, inanki manda gibi oldum,ve artik buna bir dur demeliyimmm
hele bide dügünler oldummu, iyice fena oluyor
e süsleniliyor püsleniliyor, elbiseler giyiliyor, topuklu ayakkabilar..
sisko oluncada yakismiyor iste bazen
hemen yarin basliyoruz spora

inanki bazen yedigimi kussammi bile diyorum cünkü care yok gibi görünüyorrrrr oofff

herkese hayırlı cumalar
hernerelerdeyseniz tabii(
korkmayın artı bildireni dövmüyoruz yani şimdilik:))
dövsekmi ne bu artılar sevdi bizi bırakmak bilmedi

bende biliyorum onu canım üç gündür dikkat ettiğim halde tırmanmaya devam ediyor

bizde görücekmiyiz o günleri

ellerine sağlık yenacım hakkını helal et

dafi ablam sen nasılsın..hiç sesin çıkmıyor..

öle mazlum mazlum oturuyosun aşşagıda
sorma canım geçmişi okuyayım dedim kanepeye uzandım elimde leptop okumaya başladım birde taaakk diye bir ses yerimden fırladım eşimle çocuklarda fırladı ne oldu diye ben okurken dalmışım leptop elimden yere düşmüş hemen kaptım iki parça pil yatağı fırlamış neyseki sağlammış

geçmiş olsun cecoşum kolestrol olabilir, denge olabilir başdönmesinin birçok nedeni var ihmal etme kolestrolün normalse ortakulağa baktır denge olabilir

kız sultaan bende kınadan geldim şimdi
kına için döndüm bursaya yarında bir nikaha gidicem, pazar akşamı eşimin kuzeninin nişanı var. haftaya eltimin torunu sünnet olucak salı günü yatak süslenecek bu hafta düğünler nişanlar sıralı

Askerimizi uğurladık,kornalar eşliğinde geçirmeye giderken yolda bazı araçlarda bize eşlik etti.:) sonra da eve geldik biz..
Pazar günü yazlığa döneceğiz tekrar..
Zormuş yaww çok duyguluydu. Kesin kararımı verdim oğlumu askere neyin yollamayacağım..
En verimli çağında en genç yaşında 15 ay uzun bir süre hem ne uğruna..

Eğlence güzeldi ..oğlumuzun sevgilisi gelmişti nasıl güzel bir kız. nutkum tutuldu katalogtan fırlamış gibi..
Hayatımda öyle güzel bir kız görmedim ben...Porselen gibi bembeyaz bir cilt,sapsarı saçlar,masmavi gözler bebek yani başka açıklaması yok..
Boylu poslu,alımlı. eşimin yeğenide çok yakışıklı çocukları kimbilir nasıl olur bunların.:)
Aman geçirirken ne ağladı, ne ağladı kız.

Cecoş geçmiş olsun..Bu aralar baş dönemeleri pek moda kimi duysam denge sorunu yaşıyor ablam dahil..
Dikkat et kendine..Sen birde çok üzüldün onun da etkisi olabilir..

yenacım Allah kavuştursun hayırlısıyla bitirir döner inşaAllah
bizim yeni gelinimizde sarışın renkli gözlü 36-38 beden

Evet sultancığım ayrı kalacaklar..
umarım ayrıllmazlar..

Son düzenleme:

oooooooo bu hafta dügün cok desene,
ne giyeceklerini hazirladinmi bakiyimm
ay cok zor yaa herzaman ne giycem derdi of :18:

yenacim eglendinizmi,
15 ay ayri kalcaklar simdi yegeninle sevglisi, zor bir sürec umarim ayrilmazlar..

Sorma canım valla bazen şeytan insanın aklına neler getiriyor ama kusmakta Allah korusun ölümcül olabilir o yüzden sakınnnn
Nasıl bir çaresizlikse şu obezite illeti inan geçen gece kendimi bir an Allahım şöyle bir hastalansamda kilolar patır patır gidiverse diye düşünürken buldum Sonra tabi anında Tövbe tövbe Allahım sen aklıma mukayyet ol sağlığımı elimden alma ben çabalamaya razıyım diye dua ettim

Rabbim inşallah bizlerede sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi nasip eder...Aminnnnnn

Bakalım Pazar sabahı annemleri bir yolcu edeyimde ondan sonra kızçelerimide alıp her gün olmasa bile iki günde bir yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum Büyük kızımda da az fazlalık var oda iyice ilerlemeden onunla birlikte evde de her gün spor yapmayı planlıyorum. İnan aklıma geldikce google amcaya sağlıklı zayıflamayla ilgili aramalar yaptırıyorum ve kesinlikle bir sonraki yaza annemleri çok farklı karşılamayı kafaya koydum. Sporsuz olmayacağı şekil A da olduğu gibi ortada o yüzden mutlaka spor şart
İlk günler çok zor gelicek ama inşallah birkaç gün içinde alışır devam ederim diye düşünüyorum. Kas ne kadar çok olursa okadar metabolizma hızlanıyormuş eee bendeki yağlardan kaslar bile kayıp olmuştur :26:
Evdeki dambelları bile kullanacağım bundan sonra
Umarım bu sefer istikrarlı olurum çünkü seneye 14 seneyi bitireceğiz ve evlilik yıldönümümde bu sefer büyük bir kutlama yapacağım eğer çok güzel kilo vermiş olursam

geçmiş olsun cecoşum kolestrol olabilir, denge olabilir başdönmesinin birçok nedeni var ihmal etme kolestrolün normalse ortakulağa baktır denge olabilir

Çok sağ ol Ablacığım bak ortakulak hiç aklıma gelmemişti
İnan sanki sandalda oturuyor gibi devamlı sallanıyorum Umarım önemli birşey değildir

yenacım Allah kavuştursun hayırlısıyla bitirir döner inşaAllah
bizim yeni gelinimizde sarışın renkli gözlü 36-38 beden

Amin daficiğim..Allah korusun onları..

Son düzenleme:
oooooooo bu hafta dügün cok desene,
ne giyeceklerini hazirladinmi bakiyimm
ay cok zor yaa herzaman ne giycem derdi of :18:

yenacim eglendinizmi,
15 ay ayri kalcaklar simdi yegeninle sevglisi, zor bir sürec umarim ayrilmazlar..
ben hiç oynamamki onun için giydiğimde çok önemli değil pardesümü hiç çıkarmadım ama 48 beden pardesü yü giydim arkadaşım şok oldu görünce bende diyete başlıycam yüzün bile küçülmüş gençleşmişsin dedi

bugünkü menümüde yazayım
sabah iki köfte , yarım kk kaşar, yarım kk beyaz peynir , yarım dilim ekmek yarım domates, iki bardak şekersiz çay.

ara bir armut

öğle bir şeftali , iki salatalık

ara bir şeftali

akşam (çok erken yedik beşbuçuk gibi ) üç küçük biber dolması , haşlama tavuk, iki bardak ayran, bir acı biber (turşu)

gece kınada üç fındık, üç badem, ceviz büyüklüğünde bir kurabiye

ve ben almaya devam ediyorum

Rabbim hayırlısıyla tezkeresini almayı nasip eder inşallah ve tüm mehmetciklerimizi terör belasından koruyup sağ sağlım yuvalarına dönmeyi nasip eder inşallah... Aminnnnn
İnşallah askerlik bitincede porselen bebekle evlenmeyi de nasip eder Rabbim Aminnnnnnnnnnnn

Cecoş geçmiş olsun..Bu aralar baş dönemeleri pek moda kimi duysam denge sorunu yaşıyor ablam dahil..
Dikkat et kendine..Sen birde çok üzüldün onun da etkisi olabilir..

Aslında haklı olabilirsin çünkü kardeşimle o günden sonra hiç konuşmadım
Hala paşa kendini haklı görüyor ve benden özür dilemeyi aklından bile geçirmiyor :26: Annemde geçen gün bana abartıyorsun bana saydı okadar lafı sen niye alınıyorsun dedi bende kızdım bana bağırıp küfür etti üstelik sadece Annene sesini yükseltme dediğim için. Birde artistlik yapıp arabadan inip okadar insanın içinde arabanın kapısını çarpıp beni rezil etti :26:
Öyle diyince annemde sustu ama bugün baktımda beyfendi kabız olmuş diye seferber olunmuş ama ben baş dönmeleri yüzüden kımıldayamadığım halde aman sıcaktandır geçer geçer muhabbeti yapıldı
Akşama kadar ses etmedim ama inanılmaz canım sıkıldı hatta sinirlerim bozuldu iltibağ görmek için terbiyesizlikmi yapmak gerekiyor yani Babama bile dedim koca adam af edersiniz mıçamıyor diye neredeyse ambulans çağıracaksınız ama ben bu halde birde Allaha emanet trafiğe çıkıp kızkardeşimi evinden aldım arabayla
Eşim gelince hastaneye gidelim dediğinde de evet yaa olmazsa gidin demeye başladılar uyuzlar Gülermisin ağlarmısın

Denge sorunu benimde aklıma gelmediği değil ama işte neden oluşmuş olabileceğini bilmediğim için konduramadım. Sabaha nazaran biraz daha iyi ama hala sandal sefasında gibiyim nasıl sefaysa artık

Banucuğum hala buralarda mısın bilmiyorum? Uyuyakalmışım ben, bilgisayarı kapatmaya geldim, yazılanlar göz gezdirdim ama önümde uçuştular :)) Yarın okurum artık. senin ismini görünce altta iyi celer diyeyim dedim. Başka gelenler de olursa; iyi uykular. Hadin yatın artık, yarın Cumartesi geç kalkmayalım

günaydın hatunlar ,

cecoşşşşşşşşşşş özlettin gıı kendini. çok geçmiş olsun inş. önemli bişe değildir. aklıma bebiş gelmedi değil hani ammaaa tıpa var diyorsun bilemiciiimm

sultaaaaaaaaaaaann gız dett ne kusması. benim bi arkadaşım öyle yaptı şu an metabolizması yerlerde ciddiyim. kusmak istemese bile kusuyor hatta tahriş olmuş boğazı kan felan geliyor bazen. şaka yaptıgını biliyorumda hani söyleyim dedim. benim bile aklıma gelmiyor değil bazen ne yalan diyim. ama yok yok Allah korusun öyle olcagımıza hep böyle kalalım razıyım ben cidden.

merryyy cadı anniş napıon fasük tekme atıyormu slm söle ona erdem abisi bekliyor onu

yena abla alllah kavuştursun diyelim inşallah.

bizimde bugün düğün var arkadaşın. aslında kınası. düğünü haftaya çanakkalede olucakmış kına istanbulda. çok uzakta ya gitmek istemiyorum hiç çok uzakta ama gitmezsemde olmaz hem daha göremicem eskisi gibi. şehir dışına taşıncak. mecbur gidilcek yani kaçarı yok. bu arada bir arkadaşım geldi ailesi köye gitti korkudan evde duramadıgından kanatlarımın altına alddım bizde kalcak bi kaç gün. kızlar partisi yapıyoruz evde anlayacagınız. sabahı ettik resmen bugünde. youtube yi bi açtık kazım koyuncuunun gülbeyaz dizisinde oynadıgı bölümleri izledik sonra barış manço kemal sunal felan filan derken ee youtube bu esra erola geldik. izledikte izledik

ama kazım koyuncuda baya gözlerim doldu ya. kendi kamerasından görüntüler var çocuklarla şakalaşmaları hayat düşünceleri felan. babasının onunla duydugu gururu anlatması muhteşemdi. ama çok üzüldüm babası diyorki "her kesimi bir araya topladı konserlerinde her kesim horona tutuşuyordu anlatılamaz bişey. beni çok mutlu etti ama mutluluk kısa sürdü" bu tarz bişeyler söylemişti izlediğim videoda. çok duygulandım ya. bir insan yaşıyor sonra ölüyor onu izleyerek yaşatıyorsun tüylerim ürperdi çok duygulandım.. bir insan ne güzel sevilir böyle.

Gülbeyaz - Kazım Koyuncu - YouTube diziyi hatırlarsınız dimi

kız mehtabb bunca vidyoyu izledikten sonra sabahın yedisindemi kalktın yoksa hiç yatmadınmı

günaydıınnnnn

sabah sabah çok güldüm bunlara

Eklentiler

• $185157_396857007034915_1225476880_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $564398_396855107035105_575431450_n.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…