Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sagolun kizlar, hepinizin kiymetini biliyorum
ayrildigima hic pisman olmadim, ama böyle birden bire görünce zoruma gitti
atlatcam unutcam, buda gececek

Sultancığım sana ağlama,üzülme diyemem etkilemez de seni zaten. sonuçta duygusal beraberliğin,paylaşımın olmuş ama zaman herşeyin ilacı neler neler unutuluyor..En kötü ölüm acısı fikrine bile alışıyor insan zamanla..

Zor bir dönemden geçiyorsun en az ıyla atlatırsın umarım..

]Hoşgeldin,yerleşmişsin eşyalarıda yenilemişsin.iyi olmuş bir yandan...
Biz iyice dağıldık..Motivasyon sıfır herkes izinli yenilerde pek uğramıyor.
Durum böyleyken böyle.:)

Son düzenleme:
nursenacim hosgeldin cnm oh tertemizdir evin yenide esyalar gule gule otur kilolara gelince benden cok kimse alamaz haftada 3.4kg almisim sastim heralde tiriodler calismadigindanmi anlamadim dun 40dakka yurudum gelinle 10dakkada trampolinde hopladik

...
bizde görücekmiyiz o günleri

Elbette görürsünüz, ben gördüysem herkes görür :)) Benim epey uzun sürdü, gıdım gıdım gitti ama damlaay damlaya göl oldu sayılır. En azından gölet oldu :))
Neyse kızlar size doyum olmaz ama malum sabah erkenden kalıp annemleri uğurlamaya gideceğim

Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Allah kavuştursun canım, güle güle gitsinler.

Hoşgeldin canım :) Yeni yerinde, yeni evinde güle güle otur :) Nasıl ilk izlenimler, beğendin mi oraları?
Canım, umarım bugün daha iyi hissediyorsundur kendini. Üzüldüğüne değmez diyeceğim ama elinde değil ki insanın. Anladığım kadarıyla daha çok kızdığın için, zoruna gittiği için üzülmüşsün. Hemen atlatırsın umarım.

unutcan tabii geççek bitcek. ohooo hatırlamıcan bile. o gün gelince ıyyyy ben buna bide ağladım ya diceksin. tecrübe konuşurr!

doğru insan biyerlerdedir. zamanı nezaman onu kestiremeyiz işte. o yüzden beklemedeyiz. lobiye alalım senide benim yanıma ah bi bulsam onu valla bi araba sopa atcam. nerde ya bu benim doğru insanım

iyi akşamlar
bugün eşimle 2 saat yürüdük
yine yedik malesef ama
neyse en azından yürüyüşlere başlamış olduk tekrar yemek işini de 7den önce hallettik
yarın yeğenlerime doğumgünü yapacak kardeşim biri ramazana denkgeldi diğeri geçtiğimiz cumaydı ikisinin beraber yapacak aşırıya kaçmam inşallah

sagol yenacim, aglamiyorum artik sadece düsündükce gözlerim doluyor, bugun arkadasim ve kizkardesim beni hic yanliz birakmadi, gezdik tozduk, hatta korku filmi izledik, iyi geldi valla :) erkeklere saydim sövdüm ohhh

evet canim inanki ayrildigima pisman olmadim, cünkü benim icin böylesi hayirliydi biliyordum, ama insan kisa bir sürede böyle biseyi görünce, cok zoruma gitti, cok sasirdim, hic beklemiyordum hic hic kondurmazdim

iyim bugun ve yarin cok daha iyi olcam

valla bende dövecem hemde essek sudan gelinceye kadar
ben öyle salak bir insanimki, asla umudum bitmez
ya insan darbe üstüne darbe yerde, hicmi ümidi bitmez?
öyle iste, allahtan ümit kesilmez demisler, benimki zaten kesilmiyor
insallah birgün benimde yüzüm gülecek

bizim değerimizi bilmeyenler salak bikere. umut hep vardır hep olmalı hiç kesilmesin yüzün hep gülsün sultanııııııııııııııııııımmmmmmmmmm ( hürrem sultandaki sümbül ağa gibi söylediğimi bil isterim )

canlarrrr ben geldimm :)
halen bayram havasındayın.çok yoğun bir bayram geçirdim.kızımın ilk bayramı ve evim doldu taştı misafirden :) bugünde babamla annem geldiler yarın dönüyolar ama uzakta olmanın zorluğunu bu bayramda şenliğe dönüştürdüm güzel kızım sayesinde galiba

Bundan sonra dikkat edelim asuuu sadece cuma günleri gelip kilo söylemek yok..
Burası ajanda değil...
Benim gözümden kaçıyor olabilir lütfen uyaralım sadece benim görevim olmasın..
Böyle olunca motivasyon şevk kalmıyorki..

Ayırca iki hafta üstüste mazeretsiz bildirim yapılmayınca listeden çıkaracağım. zaten liste çok kalabalık uğraşamayacağım artık..
Gezmede olmama rağmen buraya bakmak zorunda hissediyorum kendimi..
Özen gösterelim lütfen...

Hoşgeldin,

ailenden uzaktamı oturuyorsun.?

toksin bahçen harika..Bayağı büyükmüş..ÖZellikle domatesler nefis görünüyor..
İşi de çoktur ama,resimlere bakarken aklıma o geldi hemen.:)
Serde tembellik olunca.:)

Son düzenleme:
yenacım haklısın bence de işi biraz daha sıkı tutmak lazım mazeretsiz bildirim yapmayanlar çıksın listeden
sadece cuma gelip kilo bildirmek de asla olmazzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…