Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah!!!, hay aklımı seviyim unuttum ya bildirim yapmayı. neyse artık bir sonraki haftaya.

kilo veren, veremeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

kızlar öldüm öldüm bugünde gr. vermezsem elime ustura alıp fazlalıkları kazımaya başlıycam
sabah güzel bir kahvaltı yaptım biraz geç yaptım
sonra sabah süpürgesi arkadan terim kurumadan çıktım koşubandına bir ter bir ter aktı heryerimden.uzandım hâlâ akmaya devam ediyor. biraz dinleneyim twıstıra çıkıcam sonrada duş alır hazırlanırım kumlaya misafir gelicek yarına kadar orda olurum misafir olunca yemekti bulaşıktı biraz daha koştururum gece çaybahçesine gideriz ama misafirlerin yanında giremem net'e
düğünede gitmedim bugün eşimi yalnız gönderdim yemekliymiş düğün akşamıda balık salatayla geçiririm
yarın akşam inegöle nişana gidicez yarınki menü büyük ihtimal inegöl köfte ayran piyaz olur bu hahta gelen fazlalığın gitmesi gerekiyor. bol protainli bir diyet oluyor. inşaAllah verebilirim.

herkese mutlu hafta sonları dilerim
benim lavabom yapıldı şükürinşallah bir daha sorun çıkarmaz
akşam eşimin çocukluk arkadaşları hanımları çocukları hep bir aradaydık 6 aile toplam 12 kız 1 erkek çocuk çiğ köfte yapıldı saat 1i geçti eve dönmemiz o nedenle yoktum dün akşam
kahvaltıda ben de az çok dikkat etmeye çalıştım daha az yedim galiba
eşime bugün yürüyelim dedim ikindiden sonra yürürüz dedi inşallah birşey çıkmazsa
akşama da tavuk yapmayı düşünüyorum bakalım yavaştan düzene girmem lazım yoksa daha 1hafta burdayız sonra 10 gün tatil iyice kilo almayım

kizlar ya benimde annem yine börek yapiyor
yapma diyorum dinlemiyooooooooooooooooor
napcam ben
firar et canım
sen börek yapmaya devam ettiğin sürece evden firar edicem de
ben bugün yemekli düğüne hiiiçç gitmedim
hadi bakalım gevşekliğe son kimse extra birşey atmıycak ağzına gitsin kilolaaarr

ay anne diyom senin yüzünden diyet yapamiyorum :)
e kizim diyor eskisi kadar yapmiyoruzki börek cörek
daha gecen gün pizza yaptik
ondan önce tava böregi yaptik/m
bugunde ispanakli börek :)
neyse cok yemem insallah, zaten pek canim istemiyor

slm kızlarrr ben geldiimmmmm fitt fucudumnannnn geri döndüm tükkana:)

zorlu bi yerleşmenin sonunda evime yerleştim çok şükür
geldimizin errtesi günü kilolarımdan nefret ederekten ev yerleştirmeye başladım sıcaktan buraam buram ter nem de mahvediyo insanı bi yandaan neyseki ertesi günü klima taktırdık nefes aldım

eşyalarım harap kırıklarını ayırdıktan sonra çoğu eşyayyı yeniden almak zorunda kaldık çamaşır makinanma kadar kırılmış oturu ağlıcaktım hırsımdan neyse ki geçti kötü günler

ramazan da yediğim gözlemeleri ev yerleştirirken verdim allahtan
şuan kantarın topuzu 81,500 lerde

en çokta pazarına bayıldım allahım ne yeşilik ler ne yeşillikler adını bilmediğim otlar valla eşim hastası zaten yapıp yapıp yiyoruz amma artık zaptolmam lazım helede burda turistleri gördükten sonra
arkadaş yaşlısının bile bir yanı sarkmazmı

allahım seneye 70 leri nasip eder inşallah

eylülün 7 sinde düğünümüz var kaynımın abiye buldum allahtan da rahatladım neyse resimleri koyarım allah izin verirse artıkın

topikte yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
eskilerde iyidir umarım ben hariç hepiciniz zayıfladınızmı yoksammm

Selam kızlarrrrrrr :122: :122:

Bugün cumartesi baya bir geçmiş birikmiştir dedim ama nerdeeeeeeeeee topu topu 1 sayfa
Gerçekten bu yaz bize yaramadı nedense herkes bir yerlere dağıldı evde olanda diyeti terk ettiğindenmidir nedir uğramayanlar çoğunlukta maalesef :26:
Bu gece benim için son devamsızlığım yarın sabah 7 de kalkıp annemlere kahvaltıya gideceğim ondan sonra onları uğurlayıp evime dönerim. Artık her gün ufak ufak ev işlerimi ve dağ gibi biriken ütülerimi yaparım tabi bir yandanda spor yapacağım inşallah
Bundan sonra yediklerimide paylaşırım herhalde ama ilk işim yarından itibaren şöyle bir kaç gün detoks yaparım belki Aklımda ayran detoksu var en zevklisi o birde iki günlük ya fenalık gelmeden bitmiş oluyor

Yarım saate kadar biraz keyif yapıp sonrada yatarı çünkü yine sabaha kadar sohbete dalarsam erken uyanamam Gelen gidende gözüm tabi bir yandan
Gelende olmazsa artık iyi geceler der yatarım

ceco annenler geldi gidecekler sanırım biri geldimi rejim mejim gidiyo demi

Aslında annem çok sağlıkcıdır ve fazla yemek yemeyi de engeller
Fakat bu sene malum Ramazanın coğunda buradaydılar ve okadar çok dışarı işleri olduğu halde önceki senelerde olduğu gibi çok sık alışverişlere gidip saatlerce dolaşma imkanı olmadı yada gece parka çıkacak hal kalmadı kadıncağızda :26:
Neyse artık onları uğurladıktan sonra kızımla başlarız biz hem harekete hemde beslenmeye dikkat etmeye
Kızım bile anne Ayran detoksu yapmıyormusun diye sordu geçenlerde oda sabah kahvaltı edip sonrada iki öğün ayran detoksuna eşlik ediyor ama tabi daha gelişme çağında olduğu için ona az da olsa ek birşeyler veriyorum

Kizlar banada dua edin olurmu
suan yine cok kötüyüm agliyorum..

Canım neden kötü olduğunu bilmiyorum ama büyük ihtimalle eski sevgilinle alakalıdır diye düşünüyorum :26:
Canını sıkan her neyse Rabbim inşallah sana gönlünden geçeni hayırlı kılar ve en kısa zamanda karşına çıkarır
Emin ol dualarımız hep seninle olucaktır Canım benim ne olur yıpratma kendini biliyorsun streste zayıflamaya engel oluyor

2-3 hafta oldu daha ayrilali, hemen baskasiyla nisanlanmis ve kahretsinki resmi gördüm
okadar kötü oldumki elim ayagim bosaldi derler ya, ilk defa yasadim o durumu
Unutayim hemen unutayim istiyorum, ne olur..

Kızlar bugün çok güzel başladı ve çok kötü bitti

sabah heyecanla kalktım tartıldım ,aç uyuyunca insan mutlu uyanıyor 79.7 çıktı 79lara inmiştim !

azıcık yumurtalı salata yedim o kadar
sonra kuzenimgile gittik piknik için

afedersiniz ama tabiri caizse hayvan gibi yedim , kola bile içtim , tatlılar şekerler yedim gece yine yedim yürüyüşüm de aksadı üstelik kafam karmançorman oldu hem bu konu hem sınav stresim şimdiden başladı çok mutsuzum of

Son düzenleme:
2-3 hafta oldu daha ayrilali, hemen baskasiyla nisanlanmis ve kahretsinki resmi gördüm

bu kadar kısa sürede nişanlandına göre ağlamana değermiii hayatından çıktına sevinmelisin demekki bunca sevgini emeğini bu kadar kıssa sürede silebilecek insan sana layık deil bence allah yolnu açık etsin de yoluna devam et üzülme sıkma canını

Canım bende nursenaya sonuna kadar katılıyorum
Dediği gibi bukadar kısa sürede nişanlandıysa zaten sana olan sevgisi koca bir yalanmış ve yine Allahın sevilen kuluymuşsun ki bunu evlenmeden evvel gösterdi Rabbim sana
Allah korusun ama eğer senle evlenseydi böyle bir şahsiyet ( insan demek bile istemiyorum ) seni her fırsatta aldatırdı bence ve emin ol bu şu ankinden çok daha fazla canını yakacaktı

Ne olur sil o göz yaşlarını ve değmeyecek biri için sakın üzülme. Eminim Rabbim sana çok daha düzgün ve hayırlı birini karşına en kısa zamanda cıkaracaktır ve bu yaşadığın acıyı unutturacaktır
Sen yüreği yüzü kadar güzel bir insansin ve çok daha iyilerine laiksin
Daha evvel sorun yaşadığında da hep demiyormuydun Rabbim hayırlısını nasip etsin diye :26:
Bir keresinde Nihat Hatipoğlunun bir programında adamcağız şöyle bir şey söyledi ve bana çokda mantıklı geldi;

Her insan dua ederken hep Rabbim bana hayırlısını nasip etsin diye dua eder ama sonuç istediği olmayınca duasının kabul olmadığını düşünür. Aslında mantıklı düşündüğünde Rabbinin onun duasını kabul ettiğini ve onun için hayırlı olan o olmadığı için tersini karşısına çıkarttığını görmesi gerekir diye. Hatta dua ederken doğru olanın Rabbim bana gönlümden geçeni hayırlı kıl diye dua etmek olduğunu söyledi ve ben kendi adıma o günden sonra hep o şekilde dua ettim Şükürler olsun şu ana kadar hiç tersine deng gelmedim.
O yüzden sende ne olur üzülme ve dua ederken buna dikkat etmeye çalış
Rabbim inşallah gönlünden geçeni sana hayırlı kılar... Aminnnnnnnn

Emin ol seni bukadar üzdükten sonra oda mutlu olmaz İlişkilerde bile karşı tarafın ahını aldığında mutlu olunmayacağına inananlardanım ben o yüzden içini ferah tut Rabbim senin her göz yaşının karşılığını o kişiye gösterecektir canım
Seni seven ve sana değer veren cevrende kim bilir kaç kişi vardır başta bizler olmak üzere

Neyse kızlar size doyum olmaz ama malum sabah erkenden kalıp annemleri uğurlamaya gideceğim

Sizlere iyi geceler ve hoş sohbetler diliyorum
Yarına kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

sagolun kizlar, toparlanmaya calisiyorum ama cok fena oldum
Bi insan nasil bukadar oyuncu olabilir ? NASIL????
Ben ona demistim, 2 senedir benden emin olamadin, evlenmeye hazir degilim dedin sunu bunu dedin ama
gidip 2 ayda baskasiyla nisanlanirsan ellerim yakanda olcak dedim
allahim unutmak istiyorum

ben zaten biliyordum onunla mutlu olamiyacagimi, unutmustumta ve alismistimta,
ama o resmi görünce,
bukadar kisa sürede
bilmiyorum ne diyimki bilmiyorum

merhaba batmanler,

düğüne gittik geldik off cok yorucuydu. çok az oynadık ama yol berbat yordu. birde yollar cok karanlıktı kurtköyden nefret ettim resmen. birde biz bir ineği köpek sandık mahaleden birininmiş orda. buzagıdan az daha büyük küçük bi inek kara bişey. gördük şok geçirdik o nasıl köpek yaaaaaaa diye ama inek oldugunu anlayınca çok güldük.birde yolda kaza olmuş. çöp kamyonu yayaya çarpmış. yerde yatıyordu. ambulans yarım saatte anca gelmiş ki hastane çok yakında aslında. onuda görünce kötü olduk
öyle böyle derken eve geldik duş yemek film üçlemeleri ve yatışşşşşşşşşş.

kız mehtabb bunca vidyoyu izledikten sonra sabahın yedisindemi kalktın yoksa hiç yatmadınmı

aynen dafi sabahladık. bugünkü gibi arkadaş olunca yanımda bişeyler izleyip durduk eğlecelide oluyor iyi geldi. ah bide film izlerken yanında bişeyler yemesekk öff doymak bilmiyorum ben yaa nolcak bilemiciiiimm

a ben onun aklına....... kızlar haklı seni haketmiyor bu kişilikteki bir insanla iyiki devam etmemişsin. Rabbim hakkında hayırlısını , istediğini hakkında hayırlı eylesin inşallah (cecoştan kopya ) :)

gözyaşlarına değmez dicem ama üzgünsün anlıyorum seni tutma kendini bir kere ağla tam ağla ertesi gün adını bile anma. yazık ki ona senin gibi bir insanı elinden kaçırmış. ve emin ol anlıcak ne yaptıgını çok pişman olucak sana yaptıklarından. oluyorlar biliyorum. ama iş işten geçmiş olucak helallik istemeye yüzü olmayacak. çünkü o gün geldiğinde o senin umrunda olmayacak. onu unutmuş olacaksın. emin ol. kendini hırpalama sakın düşünmemeye çalış. bizler yanındayız. fiziken olmasada ruhen senleyiz güzel arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…