- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yenacım haklısın bence de işi biraz daha sıkı tutmak lazım mazeretsiz bildirim yapmayanlar çıksın listeden
sadece cuma gelip kilo bildirmek de asla olmazzzzz
bende çizelgeler görünmüyor sizde de öylemi arkadaşlar:44:
Ben geldimmmmmmmm :122: :122:
Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bizemalum çok uzun zamandır görüşmemiştik
Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedimalum çocuklar 1 aydır beynimizi şişirdiler her gün her gün
Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diyeama birkaç gün gitmem hem dinlenmek adına hemde işlerimi yapmak adına
Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi
İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşerizÖğlende bir tartılayım dedim gözlerime inanamadım 112iyi görünce ama bugün doğru dürüst hiç su içemedim koşturmacadan :26:
Neyse son miladım olur inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn
bizim değerimizi bilmeyenler salak bikere.umut hep vardır hep olmalı hiç kesilmesin yüzün hep gülsün sultanııııııııııııııııııımmmmmmmmmm ( hürrem sultandaki sümbül ağa gibi söylediğimi bil isterim )
yena yazlıktamısınız
ben de giderken vodem var götüreceğim arada da olsa bakarım iyi olur
evet yenacim ögrenciyim hemde calisiyorum iste
Evet asuuu yazlıktayım..
Yarın yine döneceğim kayıt için..
Git gel yapıyorum ha bire..
Bugün birde buranın pazarına gittik nasıl yorgun ve gerginim anlatamam..
Ne okuyorsun canım.?
ÇAlışıyor olmanıda çok takdir ediyorum ne güzel..
Keşke bende parttıme iş bulabilsem..
Orda oluyormuş ne güzel..
Burda ya tam ya hiç.:)
Eşimin çalıştığı şirketin işleri oluyordu ben alıyordum şimdiye kadar..Bu aralar oda yok artık iyice faydasız hissediyorum kendimi..
Ne okuyorsun canım.?
ÇAlışıyor olmanıda çok takdir ediyorum ne güzel..
Keşke bende parttıme iş bulabilsem..
Orda oluyormuş ne güzel..
Burda ya tam ya hiç.:)
Eşimin çalıştığı şirketin işleri oluyordu ben alıyordum şimdiye kadar..Bu aralar oda yok artık iyice faydasız hissediyorum kendimi..
1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse
vücut hemen hamlıyor salıyor kendini ne kötü
çizelgeler neden görünmüyor bende acaba diğer laptopta da yoktu
sağ salim varmışlar cecocuğum..
Yeğenin kolu nasıl oldu.İyileşmiştir artık değilmi.?
ceco Allah kavuştursun anne babana
yoruldun sen de 1 aydır koşturmaktan dinlen iyice sonra düzene girer herşey sağlıklı beslenme de dahil inşallah
hepimiz için inşallah
1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse
vücut hemen hamlıyor salıyor kendini ne kötü
çizelgeler neden görünmüyor bende acaba diğer laptopta da yoktu
AÖF Sosyoloji okuyorum canim
temizlikte calisiyorum cünkü kapali is bulmak cok zor oluyor, yoksa part-time is cok isteyene :)
tskler kizlarr evet cok isi oluyor bahcemin daha bitmedi esim toprak getirttircek sonrada cim ekcek bende camlarin onune 10tane felan gul dikmek istiyom
asucum domatesler cok lezzetli ve toplamasida cok zevkli bakimi o kadar deil
su an otoyoldayiz praterden geliyoruz panayir yerinden kizim cok mutlu oldu kuzenleri topladik gittik tam 13kisiydik hep gece gitmek istiyordu hava 16dereceydi ve ruzgarliydi ama bizde hava sartlarina gore giyindik cok eglendik resimleri yuklerim
iyi geceler
geliyorum gidiyorum kimseler yok yaaaa
Canım gerçektende bayıldım evinede bahçenede
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah ... Aminnnn
Eminim çok zordur ama o kendi emeğini toplayıp tüketmek bile büyük zevktir
Banada karşı komşum sağ olsun bu gece kendi annesinin bahçesinden taze taze toplanmış sebzeler getirmiş :122: mis gibi toprak kokuyor resmen. Artık yarın koca bir kase salata yaparımPatlıycan ve biberleride artık yarın veya öbür gün kullanırım inşallah
Rabbim hepimize hayırlı kılar inşallahda bizlerde ileride ufacıkta olsa birer bahçe sahibi olur organik organik yerik senin gibi domatlarıAminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?