Ya işte o olayı ben yapamıyorum. Evde olunca yemem lazım mutlaka sanki. Dayanamıyorum valla. Biz kökten çözdük işi evde hamurişi yapmıyorum valla
Ya işte ilk defa böyle bişey yaptım bende şaşkınım. o yüzden hemen yazdım zaten.:))
Akşam yemeğinde zeytinyağlı barbunya ve bulgur yedim belki onlar çok tok tuttu.çünkü kendimi aç hissetmiyorum hala..
Aç olsaydım kesin yerdim..
Asuman ablam sana da merhabalar
tatil zamanınız iyice yaklaşmış..oh ne mutlu
bol bol gezin,yiyin,için
bende öle istiyorum ki farklı bir yere gitmeyi...ama eşimin izin durumlarından olmadı...
neyseki Adana gezim çıktıgidip biraz kafa dagıtayım diyorum..
Hani bir ara konuşmuştuk da, evde yaptığım nar ekşisini tembel işi denemeye karar vermiştim. Süper sonuç verdi biliyor musun? Lezzet olarak ayıklayıp suyunu sıktığım narla bir farkı olmadı. Organik nar suyu aldım ama "konsantreden değil taze nardan sıkılmış" organik nar suyu buldum. Her yerde bulunmasa da çok nadir bulunan bir şey de değil. Elit marka litrelik cam şişede :)) Artık onadan yapıyorum itiraf edeyim. 30 kilo narı ayıklamak zoruma gitti :)))) Sen nar ekşisi yazınca aklıma geldi :) Nar ekşisinde ben Antakya'yı tek geçiyorum. Biber salçasında da Antep'i.
vaaayyy bursaya geldinde beni aramadın haaaa ceza kesmeliyim sanabursa hatırasi bi tane de foto ekledim. Mozaik pasta yemeden önceki fit halimmm
Asuman ablam sana da merhabalar
tatil zamanınız iyice yaklaşmış..oh ne mutlu
bol bol gezin,yiyin,için
bende öle istiyorum ki farklı bir yere gitmeyi...ama eşimin izin durumlarından olmadı...
neyseki Adana gezim çıktıgidip biraz kafa dagıtayım diyorum..
O senin inceliğinden, hassaslığından işte :) İyiye herkes üzülür, kötüye üzülmek de marifet :))
Hani bir ara konuşmuştuk da, evde yaptığım nar ekşisini tembel işi denemeye karar vermiştim. Süper sonuç verdi biliyor musun? Lezzet olarak ayıklayıp suyunu sıktığım narla bir farkı olmadı. Organik nar suyu aldım ama "konsantreden değil taze nardan sıkılmış" organik nar suyu buldum. Her yerde bulunmasa da çok nadir bulunan bir şey de değil. Elit marka litrelik cam şişede :)) Artık onadan yapıyorum itiraf edeyim. 30 kilo narı ayıklamak zoruma gitti :)))) Sen nar ekşisi yazınca aklıma geldi :) Nar ekşisinde ben Antakya'yı tek geçiyorum. Biber salçasında da Antep'i.
Özlemciğim sen de oldna çıkanlar kervanına katıldın deseneben de son 1-2 haftadır iyice saldım. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak için senelerce mücadele ederken iyi alışkanlıkların kısacık sürede alt üst olması ne kötü değil mi? ( Ölçerek yemek, yürüyüş, zararlı gıdalardan uzak durmak vb. hep geriledi bende. Zararlı gıdalara gittikçe yaklaşıyorum, eskiden 1 dilim alıordum önüme şimdi istedikçe ekmekten koparıyorım örneğin. Ölçüm de yok yani benim ( Bu hafta biraz toparlarım herhalde düğün motivasyonuyla, sonra da iyiye gider inşallah.
vaaayyy bursaya geldinde beni aramadın haaaa ceza kesmeliyim sanabende yazlıktayım ama bir çare düşünürdük
Çok haklısın Meryemciğim. Bambaşka şeyler konuşmamız gerekirken homii gırtlak konuşuyoruz değil mi? Bir iki gün önce yaptığım ve bayıla bayıla yediğimiz ir hindistan cevizli kek vardı, kurabiye tarifini görünce benim de onu yazasım gelmişti, uyarından sonra hemmen vazgeçtim. Banu gene doğum günü çocuğunun annesi benim hiç bahanem yokşişşşşştttt nelr oluyor bu topicte....
pastalar börekler dolmalar Afyon kaymakları...
anamm sanki zayıflama değil de kilo almaya çalışma topici
bursa hatırasi bi tane de foto ekledim. Mozaik pasta yemeden önceki fit halimmm
cansel gelmiş
ben de bugün buluşma resimlerimize bakmıştım
özledik canım nasılsın Ankarada mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?