Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada laptop um hala servisten gelmedi...

engeç hafta başı demişlerdi y,ne haftasonu oldu...
eşiminkine alısamadım..kendi tuşlarımı arar oldum...

yarın gidip servisi basacağım...bişe de diyemezler hamile kadına hıh

Ya işte o olayı ben yapamıyorum. Evde olunca yemem lazım mutlaka sanki. Dayanamıyorum valla. Biz kökten çözdük işi evde hamurişi yapmıyorum valla

Ya işte ilk defa böyle bişey yaptım bende şaşkınım. o yüzden hemen yazdım zaten.:))

Akşam yemeğinde zeytinyağlı barbunya ve bulgur yedim belki onlar çok tok tuttu.çünkü kendimi aç hissetmiyorum hala..
Aç olsaydım kesin yerdim..

bursa hatırasi bi tane de foto ekledim. Mozaik pasta yemeden önceki fit halimmm

Asuman ablam sana da merhabalar

tatil zamanınız iyice yaklaşmış..oh ne mutlu
bol bol gezin,yiyin,için
bende öle istiyorum ki farklı bir yere gitmeyi...ama eşimin izin durumlarından olmadı...

neyseki Adana gezim çıktı gidip biraz kafa dagıtayım diyorum..

Bulgur ve barbunya güzel ikili:)) Ya bence insanlar sevdikleri şeyleri yiyolar ama spor da yapıyolar, yoksa çok nadir insan dışında herkes kilo almaya müsaittir. Ama işte bence sınırı olmuyo hamurişinin, azıcık yiyeyim bırakayım durumu olmuyo. Sizde çocuklar isteyince mecbur yapılıyodur evde, sana sabırlar dilerim bu zamanlardaaa

merhaba meryemcim
tatil yaklaştı heyecen bastı azcık da panik nedense
bol bol gezelim de az yiyelim inşallah
sen de Adana yı dolaş iyice canım

zaten mesajı yazınca aklıma sen geldin.:)
Nar ekşisi imalatında bulunuyorsun diye..
Nasıl yaptığını bir ara yazarsan sevinirim eğer çok zor değilse bende denerim. mutfağımda küçük olduğundan sorun olmayacak şekildedir umarım.:)

antakya ve antep müthiş yer hakkaten.İyiki orada yaşamıyorum.:)

ahhh bu hamilelik takviminin altında yazılan şeyleri 00.00 dan sonra zevkle okuyorum ama sanki bugün bana biraz laf dokundurmuş gibi geld...son cümleye bakın...

Ultrasonda bebeğinizin cinsiyetini hala öğrenmediniz mi?

ne demek istiyor burda..hala böle beceriksizler var mı demek istiyor acaba

yoksa olabilecek birsey bu anlamında mı???

ya da ben mi çok fesatım..bunu anlamak için size sorayım dedim:13:

Yolculuk ne zaman.?
Yalnızmı gideceksin eşinlemi.?

Canım sen istedikten sonra toparlarsın. Valla ben bi ara yani diyet yapmıyorken evde cevizli vs ekmekler yapıyodum, o zaman bende de sınır yoktu. Yedikçe yiyodum. Yemek konusunda çok aşırıya kaçmıyorum ama mesela tatlı yememem gerekirken tatlı yiyorum, gece acıkmalarım başladı bir de. Bir de yaşadığım bazı sıkıntılar beni yemeye itiyor. Güya doğum günüme yani kasıma kadar 65 olacaktım ama nerdeee.

şişşşşştttt nelr oluyor bu topicte....

pastalar börekler dolmalar Afyon kaymakları...

anamm sanki zayıflama değil de kilo almaya çalışma topici
Çok haklısın Meryemciğim. Bambaşka şeyler konuşmamız gerekirken homii gırtlak konuşuyoruz değil mi? Bir iki gün önce yaptığım ve bayıla bayıla yediğimiz ir hindistan cevizli kek vardı, kurabiye tarifini görünce benim de onu yazasım gelmişti, uyarından sonra hemmen vazgeçtim. Banu gene doğum günü çocuğunun annesi benim hiç bahanem yok
Motive edici birşeylerden bahsedelim değil mi? Yıllardır açık avi, boru paçalı, slim fit kesimde güzel bir kot pantalon almak hayalim var. Koca kalça ve üst bacak durumlarından alamaım bir türlü. Bu kış onu almak hedefim var, umarım ulaşabilirim :)
bursa hatırasi bi tane de foto ekledim. Mozaik pasta yemeden önceki fit halimmm

Çok beğendim resmini canım, oraya da yazdım, tatildekindne bile daha ince duruyorsun. Ben de bir-iki tatil resmi eklesem dedim bir ara ama toplu çıkmışım hep (suçu da kameraya atayım bari) :)) Beğenmedim :))

allah allah herkesinmi istahi acik bu gun ben doymak bilmedim magnumlari yemedim sonra kizim donee istwsi acayip cnm soslu aci bisey istiyorsum azcik yedim bir ara kalktim mutfaga dogru cips var acili ondan yiyecektim ama geri dondum simdi gecti heralde icimdeki ayumu okuzmu neyse uyudu

Aaaaa ece78 gelmiş..hoşgeldin...
1 eylül de iş başı tabii.:))

cansel gelmiş
ben de bugün buluşma resimlerimize bakmıştım
özledik canım nasılsın Ankarada mısın

canıııım gelidk geldik ankaradayız 3 çocukla kalakaldım geçen hafta evde tek başıma:=)))
kayınvaldemde baya uzun kalmışlardı 2 çocuğgum meralle ankarada yalnızda kaldık eşimle kafamızı dinledik.başta çok özlem duydum ama sonrasında böyle bir kafa dinlemeye de ihtiyacım olduğunu anladım iyi oldu yani
şimdi diyet yapmıyorum.haftada 2 gün oruca başladım bi sürü kazam var doğumlardan.diyet yapmıyorum oruc tutup hafif yemeye çalışıyorum.diyet yapmadığım için de buraya girip ne yazacağımı bilemiyorum.ne yapsam?özledim herkesi ama çok aktif giremem heralde artık okul da tam gaz başlayacak.ama buradan tamamen kopmakta imkansız çok güzel dostluklarımız var.beni mazur görün canlarım ara ara gelirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…