yenacım hamiş olma ihtimalin yok dimi kahverengi leke fln demişsin tabi geçmişi okuyamadıgmdan bu kadar anlayabildim bi de duygusal hassaslıgından böyle bişey aklıma düştü
ceco şimdiden doğum gununuz kutlu olsun pastaya bayıldım yakın olsakta gelsek.
Ben de sebze yemediğim zaman çok acıkıyorum :) Evde olsa koşu bandı bu dönemde işime yarardı haklısın. aslında alete de ihtiyaç yok, yatsam 50 mekik çeksem göbek kasları çalışır en azından da. Da'sı var işte :)
Sen almazsın artık kilo, eminim ben. Kalan az birşeyi de göndereceksin yakında, sırada bebiş var çünkü
...
Kızlar resim yükleyeceğim şimdi, mayolu resim bile varrrrr. Ama 5 dk. uğraşmam gerekecek, önce bilgisayara ma,l atıyorum oradan yüklüyorum falan uzun iş. Yalnız şimdi online olanlar görebilecek, 10 dakika sonra sileceğim, sonradan okuyanlar kusura bakmasın, peşin peşin söyleyeyim :)))
Ben de sebze yemediğim zaman çok acıkıyorum :) Evde olsa koşu bandı bu dönemde işime yarardı haklısın. aslında alete de ihtiyaç yok, yatsam 50 mekik çeksem göbek kasları çalışır en azından da. Da'sı var işte :)
Sen almazsın artık kilo, eminim ben. Kalan az birşeyi de göndereceksin yakında, sırada bebiş var çünkü
...
Kızlar resim yükleyeceğim şimdi, mayolu resim bile varrrrr. Ama 5 dk. uğraşmam gerekecek, önce bilgisayara ma,l atıyorum oradan yüklüyorum falan uzun iş. Yalnız şimdi online olanlar görebilecek, 10 dakika sonra sileceğim, sonradan okuyanlar kusura bakmasın, peşin peşin söyleyeyim :)))
E o zaman gitmeyeyim ben.:)
KAçırmak istemem çünkü.:)
ben de o hatayı bir kere yaparım
bunu da kaçırmak istemem..
bağlantım da tam zamanında gelmiş hihihihi
Canım, uğraşıyorum şimdi de aklıma bir şey geldi, ona göre resimler yükleyeyim. Şu arayüzde resimler görünüyor ya, yorum yapılınca mı görünüyor onlar, onları herkes görüyor diye biliyorum ben? Silsem d egörünür mü? Mayolu resimleri uluorta yaymayalım şimdi :)))
:)) kaynanan seviyormuş haha..
Öyle bir deyim vardı değilmi.?
Yemeğin üstüne gelince, bizim topikte fotoğraf la değiştirelim..
Yorum yapılınca görünüyor..İStersen yorum yapmayız sadece bakarız ama sen yinede mayolularda yüzünü gizle..
Sonuçta net alemi güven olmaz..
Yorum yapılınca görünüyor..İStersen yorum yapmayız sadece bakarız ama sen yinede mayolularda yüzünü gizle..
Sonuçta net alemi güven olmaz..
O zaman albüme yorum yapmak yok tamam mı kızlar, yüzümü gizleyemeyeceğim çünkü. Bu bilgisayarda ofis programları yüklü değil :) Yorum yapacaksanız bu sayfaya yazarsınız
ayy çok güzel resimlerrr, seksi leydiiiii umuttt süper çıkmışsın
Sağol canım da yorum yapılmasa da çıkmış arayüzde( Umarım albümü silince silinir?
umutcum afetsin resmen maşallah bond kızı seni:))) en çok çocukların arasında olduğun fotoyu beğendim çok tatlsıın saçlarında harika
kayınvalden de genç kız gibiymiş onada :nazar
oğluna da çok geçmiş olsun geçer inşallah yanıklara kantoron yağı çok iyi geliyor izleri geçiriyor yeni yanıklarda daha etkili bacağımı haşlamıştım kışın baya izi yok oldu kocamndı yanık yerim şimdi belli belirsiz bir iz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?