Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok canım korunuyoruz mümkün değil. buna rağmen zırt pırt test yapıyorum.:))

Kilo almak çok kolay canım büyük konuşmamak lazım. Bebiş 2013de olacak malesef. Şu an benim iş bulmam lazım o yüzdne ertelemek zorundayım. Bir de uzmanlık sınavlarına çalışıcam, lisans derslerini baştan çalışcam gibi bişey. İşim çok zor anlıyacağın

E o zaman gitmeyeyim ben.:)
KAçırmak istemem çünkü.:)

aaaaa Umut cum olmaz ama öyle

biir tarif paylaşılacaksa topice yazılmalı,herkes nemalanmalı

hem sen bana bakma..bizler alırız tarifi misafrimize yaparız..

istedkten sonra yemeyiz..örneğin ceco34 arkadasımız

(aslında bir sürü yazım anafikri,ben çok mereak ederim sen gel şu kekide,nar ekşisini de topicimizle paylaş)

E o zaman gitmeyeyim ben.:)
KAçırmak istemem çünkü.:)

Canım, uğraşıyorum şimdi de aklıma bir şey geldi, ona göre resimler yükleyeyim. Şu arayüzde resimler görünüyor ya, yorum yapılınca mı görünüyor onlar, onları herkes görüyor diye biliyorum ben? Silsem d egörünür mü? Mayolu resimleri uluorta yaymayalım şimdi :)))

ben de o hatayı bir kere yaparım

bunu da kaçırmak istemem..
bağlantım da tam zamanında gelmiş hihihihi

:)) kaynanan seviyormuş haha..
Öyle bir deyim vardı değilmi.?
Yemeğin üstüne gelince, bizim topikte fotoğraf la değiştirelim..

Yorum yapılınca görünüyor..İStersen yorum yapmayız sadece bakarız ama sen yinede mayolularda yüzünü gizle..
Sonuçta net alemi güven olmaz..

Yorum yapılınca görünüyor..İStersen yorum yapmayız sadece bakarız ama sen yinede mayolularda yüzünü gizle..

evet evet yorum yapmayalım da gözükmesin orda. çok heyecanlı valla:))

O zaman albüme yorum yapmak yok tamam mı kızlar, yüzümü gizleyemeyeceğim çünkü. Bu bilgisayarda ofis programları yüklü değil :) Yorum yapacaksanız bu sayfaya yazarsınız

O zaman albüme yorum yapmak yok tamam mı kızlar, yüzümü gizleyemeyeceğim çünkü. Bu bilgisayarda ofis programları yüklü değil :) Yorum yapacaksanız bu sayfaya yazarsınız

Anlaşıldı umuttçuğum..

umutcum afetsin resmen maşallah bond kızı seni:))) en çok çocukların arasında olduğun fotoyu beğendim çok tatlsıın saçlarında harika
kayınvalden de genç kız gibiymiş onada :nazar
oğluna da çok geçmiş olsun geçer inşallah yanıklara kantoron yağı çok iyi geliyor izleri geçiriyor yeni yanıklarda daha etkili bacağımı haşlamıştım kışın baya izi yok oldu kocamndı yanık yerim şimdi belli belirsiz bir iz var

AYYYYY ne güzel fotolar umutcum...

benim favorim şezlongta sere serpe uzanan hatun

cidden hiçte öle göze batan bir fazlalıgın yok
geriye kalan birkaç kiloyuda busene yaz girmeden halledersin sen

bu arada o sezlongtaki foto da turunç ta mısınız?
Marmaris i çok severim ama deniziyle doğasıyla Turunç ta ayrıdır bende

Sağol canım :)) Bu yaşta ne kadar Bond kızı olunursa, sen iltifat etmişsin ama Bond'un hala kızı filan olabilirim belki :)))
Saçlar aldı başını gitti, artık onlara bir çözüm bulmak gerekiyor :)) Kayınvalidem yaşına göre oldukça fittir evet, her şeyin tadına bakar ama gerektiği zaman da azaltır, yürüyüşünü eksik etmez vb. Ama itiraf edeyim bu resimde azıcık olduğundna genç çıkmış :))) O kadarcık da gelinlik yapayım değil mi? Ay kendi resimlerim yetmezmiş gibi kayınvalideminkileri de ortaya döktüm ( Biraz sonra sileceğim albümü, umarım o zmaan silinir resimler de, olmazsa bir mail atarım editörlere
Kantaron yağını da araştıracağım, çok sağol bilgi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…