Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ohh ne güzelmiş böle yaa, resim ekle moralin düzelsin. Ben bu gazla yarın başlarım yeniden spora ve düzenli yemeye:))

Sen toplu cıkamazsın inanmam, son düğün fotolarında harika çıkmıştın

iyi olmuş kafa dinlemeniz yoğun bir dönem başlıyor senin için
hem iş hem çocuklar fazla fırsatın olmaz tabii ama her zaman seni görmek bizi mutlu eder
diyet işini bu aralar genel olarak başaramıyoruz biz de canım
oruçlarını Allah kabul etsin
şevval oruçlarını tutamadım ben de bu sene malesef nasip olmadı

Tabii yazarım canım, aksine çok ama çok kolay. İşin tek zor kısmı narı ayıklamak. Eh ben son 3 seferdir organik nar suyundan yaptığım için böyle bir dert de olmadı. Sadece ocakta çektirerek kıvamını ayarladım. Nar ekşisini ben en saf haliyle yapıyorum, içine soğan, baharat, şeker vb. koyup yapanlar da var. Ben saf yapıyorum, tatlımsı ekşimsi aromasını çok seviyorum. Neys egene tarif detayına girmeyeyim, ben sana yazacağım ama Yok ben yapmışken nardan yapmak isterim dersen ona göre yazarım nar ayıklamanın ve temizlemenin püf noktaları ile
cansel gelmiş
ben de bugün buluşma resimlerimize bakmıştım
özledik canım nasılsın Ankarada mısın
Ooooo göçmen kuşlar birer birer yuvaya dönüyor desene

ben de porsiyon olarak çok abartıya kaçmıyorum ama yemem gerekenleri sendne fazla yiyorum sanırım. Yani günde bir kere değil de 3-4 kere yediğim günler oldu. Sabah börek, öğlen makarna, akşam dondurma gibi Bçreği sadece bir dilim yesem de, makarnayı az alsam da tabağıma ipin ucu gittikçe kaçıyor. Yürüyüş tamamen bitti Sıkıntı, stres kesinlikle etkili bence de bu durumda. Çocuklarla eve tıkıldıkça daha fazla salıyorum kendimi. Ya da bilmiyorum suçu bu duruma atıyorum, göreceğiz okullar açıldıktan sonra durumu

Canım hiç umutsuzluğa kapılma Emzirirken çok daha güzel yakacaksındır yağları
Ben ne yapayım emzirme avantajımda yok

Şaka bir yana ama bu ara hepimizde var o umutsuzluk nedense :26:
Ben bu haftda kendimi kilo almış gibi hissediyorum :26:
Hatta biraz evvel bile doktordan bir sonraki hafta için randevu almayı geçirdim bütün hormonlarıma bir bakıversin troit falan
Artık neredeyse doktora yalvaracak hale geldim hani yağları yakacak birşey varsa versin diye ama işte öyle hapla olucak iş değil spor şart en azından benim adıma.
Ne güzel niyetlendim ama yine saldım :26: inan okadar zor geliyor ki totoşumu kaldırmak.

Mahallemizde bir bayan hiç spor yapmadan 20 kilo vermiş 6 - 7 ay içinde. Geçen Kuaför olan komşum söyledi sen tanırsın bak o spor yapmadan verdi ne diye spor salonuna para vericeksin diye ama işte nasıl bir bünyeyse yediğimi anında yağa çeviriyor olanı da yakmıyor sanki savaş çıkacakta yağlar depolu dursun lazım olur gibilerinden.
İlk fırsatta o komşuma da söyleyeceğim bayanı görürse ( sadece görünüşten tanıyorum ) bir sorsun bakalım ne yapmış ne yapmamış. Belki onun taktiği işe yarar.
Hep diyorum ya zayıflatacağını bilsem kuş poku yiyecek duruma geldim diye Ağlanacak halime bile gülüyorum artık. Olmadı bir piskologa mi görünsem nedir

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama artık ufak ufak kaçayım bende

Eşim sırf beni beklediği için hala oyun konsoluyla oyalanıyor
Sabah işe gidecek tabi laptobuda toplayıp cantasını hazırlaması gerek
Yarın sabah inşallah cepten girip yine bildirim yaparım uzun uzun yazamasama

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Kocaman öpüldünüz

hamileliğim sürecinde 13 kg aldım fakat kilolu başladım maalesef gebeliğe..emziremiyorum çünkü bebeğim 7 aylıkken doğum yapmak zorunda kaldım.şu an da da bebeğim maalesef yaşamıyor.loğusalık dönemim henüz bitmedi.13 gün oldu doğum yapalı.sezeryan doğum yaptım.üzerimde fazladan 33 kg var. yaşadığım bu acının içinde kg ve estetik düşünecek halde değilim. fakat yüksek tansiyon hamilelikten bana miras kaldı. sağlığım içinde mutlaka kg vermem gerekiyormuş. umarım sizlerle birlikte istediğimiz kg ya sağlıkla ulaşmamız nasip olur.selam ve dua ile.

Cansel hoşgeldin canım :) Fırsat buldukça uğra, biler de özledik :) İşin zor, Allah kolaylık versin. Hem iş hem 3 çocuk hem evin idaresi. Gene de çok güzel altından kalkıyorsun tebrik ederim :))
umut bence de eminim güzeldir fotoğrafların canım
bu arada hindistan cevizli kek ilgimi çekti

Biraz kurcalayayım da 1-2 tane resim ekleyeyim, hak vereceksiniz o zaman :)
Ben sana zuladan veririm tarifi Asumancığım, eğer hindistan cevizini seviyorsanız bayılarak yersiniz. Gerçekten çok sevilen bir tarif :))

Öncelikle başınız sağ olsun
Yaşadığın acı gerçekten çok kötü RAbbim kimseye yaşatmasın ... Aminnn.
Umarım hepbirlikte bol bol paylaşımda bulunup bir nebzede olsa acını dindirmek için sana destek olabiliriz ve hepbirlikte çok güzel kilolar verir sağlıklı bir hale geliriz
Rabbim inşallah bir daha sana böyle bir acı yaşatmaz ve en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder aminnnn

Tekrar aramıza hoşgeldin

kızlar bana müsade yatayım artık yarın geç kalkmak istemiyorum
yarın geçen haftaya göre daha güzel bildirimler görürüz inşallah

Canım aslında en güzeli dışarda yürümek biliyorum ama böyle zamanlarda yürüyüş bandı işe yarıyor. Çocuklar evdeyken bırakıp gidemiyorsundur da.En azından bu yeme ataklarını kilosuz atlatmış olursun.İnanırmısın ben börek ekke yemıyorum ama çok fazla acıkıyorum. Mesela gece mutlaka 2 ara öğün yapıyorum yoksa gözüm dönüyo. Evde olsa yerim ama evde de yapmıyorum. Canım çok isterse de eşim vazgeçiriyo hamurişinden. Ama işte eskiye dönebilsek bi. Bi de şimdi bi sürü sorunum var kilo da alırsam biterim ben

Canım nar suyu ile olanından rica edeyim ben.:)
Acele etme ama,ne zaman yazmak istersen o zaman yazarsın..

Şimdi mesajınızı okudum acısıyla tatlısıyla konusunda..Çok etkilendim ve üzüldüm.
Allah sabır versin..Henüz çok yeni olduğundan ne desek boş..
Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...

Son düzenleme:

Çook geçmiş olsun. elbette bu durumda güzellik düşünemezsiniz ama yüksek tansiyon çok önemli. Mutlaka kendiniz için ve ilerde olacak çocuğunuz için zayıflamak için bişeyler yapmanız lazım. 33 kilonun 13ünü hamilelikte 20sini yaşadığınız üzücü olaydan sonra mı aldınız. Ben başaracağınıza inanıyorum

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar ve sabır diliyorum. Acını hafifletecek teselli sözleri olmaz şimdi ama zaman her şeyin ilacıdır derler. Zamanla görmemişe dönersin inşallah. İmkansız gibi geliyor ama bebişini kucağına aldıktan sonra inan geride burakırsın yaşadıklarını. Ben de ilk bebeğimi 4.5 aylıkken doğum yapmak zorunda kalmıştım, büyük üzüntü yaşadım ama şimdi biri kız biri erkek iki çocuğum var, o günler bir sis perdesinin arkasında gibi artık.
Herşeyden önemlisi sağlığın şimdi, aramızda kısa sürede sağlığına ve ideal kilona kavuşursun dilerim.

Cansel hoşgeldin canım :) Fırsat buldukça uğra, biler de özledik :) İşin zor, Allah kolaylık versin. Hem iş hem 3 çocuk hem evin idaresi. Gene de çok güzel altından kalkıyorsun tebrik ederim :))

pek altındn kalktığım söylenemez.idare ediyorum elimden geldigince.şimdi bi de ders çalışmam gerkecek.bayadır matematik sorusu çözmüyorum.zekam 5-7 yaş seviyesnde sanki:))) bugün çıkp geometri kitabı bile aldım kendime hangi arada çalışacaksam:))sizler nasılsınız? sende evde çocuklarlasın galiba geçmişi pek okuyamadım

ecscasmin aramiza hosgeldin canim, basin sagolsun, cok cokta gecmis olsun
Zor günler atlatmissin, ama bize katilmakla iyi ettin
en kisa zamanda kendine geleceksin, cok motivasyon oluyor

yenacım hamiş olma ihtimalin yok dimi kahverengi leke fln demişsin tabi geçmişi okuyamadıgmdan bu kadar anlayabildim bi de duygusal hassaslıgından böyle bişey aklıma düştü

ceco şimdiden doğum gununuz kutlu olsun pastaya bayıldım yakın olsakta gelsek.

Ben de sebze yemediğim zaman çok acıkıyorum :) Evde olsa koşu bandı bu dönemde işime yarardı haklısın. aslında alete de ihtiyaç yok, yatsam 50 mekik çeksem göbek kasları çalışır en azından da. Da'sı var işte :)

Sen almazsın artık kilo, eminim ben. Kalan az birşeyi de göndereceksin yakında, sırada bebiş var çünkü

...

Kızlar resim yükleyeceğim şimdi, mayolu resim bile varrrrr. Ama 5 dk. uğraşmam gerekecek, önce bilgisayara ma,l atıyorum oradan yüklüyorum falan uzun iş. Yalnız şimdi online olanlar görebilecek, 10 dakika sonra sileceğim, sonradan okuyanlar kusura bakmasın, peşin peşin söyleyeyim :)))

İyi uykular arkadaşlar..

Yarın güzel sonuçlar görmeniz dileğiyle, Esenkalın.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…