Çok haklısın Meryemciğim. Bambaşka şeyler konuşmamız gerekirken homii gırtlak konuşuyoruz değil mi? Bir iki gün önce yaptığım ve bayıla bayıla yediğimiz ir hindistan cevizli kek vardı, kurabiye tarifini görünce benim de onu yazasım gelmişti, uyarından sonra hemmen vazgeçtim. Banu gene doğum günü çocuğunun annesi benim hiç bahanem yok
Motive edici birşeylerden bahsedelim değil mi? Yıllardır açık avi, boru paçalı, slim fit kesimde güzel bir kot pantalon almak hayalim var. Koca kalça ve üst bacak durumlarından alamaım bir türlü. Bu kış onu almak hedefim var, umarım ulaşabilirim :)
Çok beğendim resmini canım, oraya da yazdım, tatildekindne bile daha ince duruyorsun. Ben de bir-iki tatil resmi eklesem dedim bir ara ama toplu çıkmışım hep (suçu da kameraya atayım bari) :)) Beğenmedim :))
canıııım gelidk geldik ankaradayız 3 çocukla kalakaldım geçen hafta evde tek başıma:=)))
kayınvaldemde baya uzun kalmışlardı 2 çocuğgum meralle ankarada yalnızda kaldık eşimle kafamızı dinledik.başta çok özlem duydum ama sonrasında böyle bir kafa dinlemeye de ihtiyacım olduğunu anladım iyi oldu yani
şimdi diyet yapmıyorum.haftada 2 gün oruca başladım bi sürü kazam var doğumlardan.diyet yapmıyorum oruc tutup hafif yemeye çalışıyorum.diyet yapmadığım için de buraya girip ne yazacağımı bilemiyorum.ne yapsam?özledim herkesi ama çok aktif giremem heralde artık okul da tam gaz başlayacak.ama buradan tamamen kopmakta imkansız çok güzel dostluklarımız var.beni mazur görün canlarım ara ara gelirimmm
Tabii yazarım canım, aksine çok ama çok kolay. İşin tek zor kısmı narı ayıklamak. Eh ben son 3 seferdir organik nar suyundan yaptığım için böyle bir dert de olmadı. Sadece ocakta çektirerek kıvamını ayarladım. Nar ekşisini ben en saf haliyle yapıyorum, içine soğan, baharat, şeker vb. koyup yapanlar da var. Ben saf yapıyorum, tatlımsı ekşimsi aromasını çok seviyorum. Neys egene tarif detayına girmeyeyim, ben sana yazacağım amazaten mesajı yazınca aklıma sen geldin.:)
Nar ekşisi imalatında bulunuyorsun diye..
Nasıl yaptığını bir ara yazarsan sevinirim eğer çok zor değilse bende denerim. mutfağımda küçük olduğundan sorun olmayacak şekildedir umarım.:)
antakya ve antep müthiş yer hakkaten.İyiki orada yaşamıyorum.:)
Ooooo göçmen kuşlar birer birer yuvaya dönüyor desenecansel gelmiş
ben de bugün buluşma resimlerimize bakmıştım
özledik canım nasılsın Ankarada mısın
Canım sen istedikten sonra toparlarsın. Valla ben bi ara yani diyet yapmıyorken evde cevizli vs ekmekler yapıyodum, o zaman bende de sınır yoktu. Yedikçe yiyodum. Yemek konusunda çok aşırıya kaçmıyorum ama mesela tatlı yememem gerekirken tatlı yiyorum, gece acıkmalarım başladı bir de. Bir de yaşadığım bazı sıkıntılar beni yemeye itiyor. Güya doğum günüme yani kasıma kadar 65 olacaktım ama nerdeee.
ele başı cecoşşşşşşşşşşşşşşş
zayıflamak mı....ah öle uzak ve zor geliyor ki...
tabiki doğumdan sonra yine baslıcak çabalarım ama umutlaru-ım da gitgide azalıyor nedense
Cansel hoşgeldin canım :) Fırsat buldukça uğra, biler de özledik :) İşin zor, Allah kolaylık versin. Hem iş hem 3 çocuk hem evin idaresi. Gene de çok güzel altından kalkıyorsun tebrik ederim :))canıııım gelidk geldik ankaradayız 3 çocukla kalakaldım geçen hafta evde tek başıma:=)))
kayınvaldemde baya uzun kalmışlardı 2 çocuğgum meralle ankarada yalnızda kaldık eşimle kafamızı dinledik.başta çok özlem duydum ama sonrasında böyle bir kafa dinlemeye de ihtiyacım olduğunu anladım iyi oldu yani
şimdi diyet yapmıyorum.haftada 2 gün oruca başladım bi sürü kazam var doğumlardan.diyet yapmıyorum oruc tutup hafif yemeye çalışıyorum.diyet yapmadığım için de buraya girip ne yazacağımı bilemiyorum.ne yapsam?özledim herkesi ama çok aktif giremem heralde artık okul da tam gaz başlayacak.ama buradan tamamen kopmakta imkansız çok güzel dostluklarımız var.beni mazur görün canlarım ara ara gelirimmm
umut bence de eminim güzeldir fotoğrafların canım
bu arada hindistan cevizli kek ilgimi çekti
hamileliğim sürecinde 13 kg aldım fakat kilolu başladım maalesef gebeliğe..emziremiyorum çünkü bebeğim 7 aylıkken doğum yapmak zorunda kaldım.şu an da da bebeğim maalesef yaşamıyor.loğusalık dönemim henüz bitmedi.13 gün oldu doğum yapalı.sezeryan doğum yaptım.üzerimde fazladan 33 kg var. yaşadığım bu acının içinde kg ve estetik düşünecek halde değilim. fakat yüksek tansiyon hamilelikten bana miras kaldı. sağlığım içinde mutlaka kg vermem gerekiyormuş. umarım sizlerle birlikte istediğimiz kg ya sağlıkla ulaşmamız nasip olur.selam ve dua ile.
Tabii yazarım canım, aksine çok ama çok kolay. İşin tek zor kısmı narı ayıklamak. Eh ben son 3 seferdir organik nar suyundan yaptığım için böyle bir dert de olmadı. Sadece ocakta çektirerek kıvamını ayarladım. Nar ekşisini ben en saf haliyle yapıyorum, içine soğan, baharat, şeker vb. koyup yapanlar da var. Ben saf yapıyorum, tatlımsı ekşimsi aromasını çok seviyorum. Neys egene tarif detayına girmeyeyim, ben sana yazacağım amaYok ben yapmışken nardan yapmak isterim dersen ona göre yazarım nar ayıklamanın ve temizlemenin püf noktaları ile
Ooooo göçmen kuşlar birer birer yuvaya dönüyor desene
ben de porsiyon olarak çok abartıya kaçmıyorum ama yemem gerekenleri sendne fazla yiyorum sanırım. Yani günde bir kere değil de 3-4 kere yediğim günler oldu. Sabah börek, öğlen makarna, akşam dondurma gibiBçreği sadece bir dilim yesem de, makarnayı az alsam da tabağıma ipin ucu gittikçe kaçıyor. Yürüyüş tamamen bitti Sıkıntı, stres kesinlikle etkili bence de bu durumda. Çocuklarla eve tıkıldıkça daha fazla salıyorum kendimi. Ya da bilmiyorum suçu bu duruma atıyorum, göreceğiz okullar açıldıktan sonra durumu
Tabii yazarım canım, aksine çok ama çok kolay. İşin tek zor kısmı narı ayıklamak. Eh ben son 3 seferdir organik nar suyundan yaptığım için böyle bir dert de olmadı. Sadece ocakta çektirerek kıvamını ayarladım. Nar ekşisini ben en saf haliyle yapıyorum, içine soğan, baharat, şeker vb. koyup yapanlar da var. Ben saf yapıyorum, tatlımsı ekşimsi aromasını çok seviyorum. Neys egene tarif detayına girmeyeyim, ben sana yazacağım amaYok ben yapmışken nardan yapmak isterim dersen ona göre yazarım nar ayıklamanın ve temizlemenin püf noktaları ile
hamileliğim sürecinde 13 kg aldım fakat kilolu başladım maalesef gebeliğe..emziremiyorum çünkü bebeğim 7 aylıkken doğum yapmak zorunda kaldım.şu an da da bebeğim maalesef yaşamıyor.loğusalık dönemim henüz bitmedi.13 gün oldu doğum yapalı.sezeryan doğum yaptım.üzerimde fazladan 33 kg var. yaşadığım bu acının içinde kg ve estetik düşünecek halde değilim. fakat yüksek tansiyon hamilelikten bana miras kaldı. sağlığım içinde mutlaka kg vermem gerekiyormuş. umarım sizlerle birlikte istediğimiz kg ya sağlıkla ulaşmamız nasip olur.selam ve dua ile.
Cansel hoşgeldin canım :) Fırsat buldukça uğra, biler de özledik :) İşin zor, Allah kolaylık versin. Hem iş hem 3 çocuk hem evin idaresi. Gene de çok güzel altından kalkıyorsun tebrik ederim :))
Canım aslında en güzeli dışarda yürümek biliyorum ama böyle zamanlarda yürüyüş bandı işe yarıyor. Çocuklar evdeyken bırakıp gidemiyorsundur da.En azından bu yeme ataklarını kilosuz atlatmış olursun.İnanırmısın ben börek ekke yemıyorum ama çok fazla acıkıyorum. Mesela gece mutlaka 2 ara öğün yapıyorum yoksa gözüm dönüyo. Evde olsa yerim ama evde de yapmıyorum. Canım çok isterse de eşim vazgeçiriyo hamurişinden. Ama işte eskiye dönebilsek bi. Bi de şimdi bi sürü sorunum var kilo da alırsam biterim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?