Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar burayı çok karıştırmak istemiyorum yani herkesin kendi görüşü fln kimseyi etkilemekte istemiyorum da ben bir alternatif tıp dr una gittim yani ilaçsız tedavi çok hastalıklarım vardı hepsinden az az ama mesela basur çok büyük dert benim için ,sonra bel fıtığı,kulak çınlaması,bacak ağrısı gibi...bikaç arkadaşım denedi ve sonuçtan çok memnunlar ve bende bikaç ay deneyeceğim.nedir bu derseniz açlık orucu tutuyorum duydunuz belki tv de fln da çıkmış.son çare deniyorum basurdan ameliyat olmamak için.sülük fln da olacak tedavide.açlık orucunda 36 saat bişey yemiyorum sadece sahur ve iftarda az su içiyorum.kimseye önermek tavisiye etmek gibi bir niyetim yok.zaten şahıslara göre tehlikeleri de olabilir uzun süre aç kalmanın ama bikaç ay bu şekilde olacağım için açıklamk istedim .umarım kimse yanlış anlmaz.cuma günleri tartı gününde söylesemmi söylemesemmi bilemedim.belki birileri imrenir yapmak ister sonucunda hastalanır bunun sorumluluğun da alamam.ama burda çok arkadaş kilomu fln soracağı için açıklamk istedim.kararlıyım yapacağım şimdilik iyi gidiyor.zaten haftada 2 kez yapacağım.merak edenler açlık orucu yazınca bilgiler geliyor bakabilirsiniz.ben en kısasını yapıyorum baş ağrısı baş dönmesi vs olmadı.çocuklara bu arada kek börek meyve kahvaltı hazırlamaya dvm ediyorum.dayanabiliyorum yani.hemoroidim beslenmem düzenli olduğu için pusmuş durumda.işte böyle güzellerrr.şu an itibariyle 75 civarıyım benim tartıda

ozkacim senin fotonda fistik gibisin insallah seneye daha fistik olacaz birde insan ne kadar zayif olsada illa daha fazla vermek istiyor kendimden biliyom 58kg kadar inmistim illa 55olmaya calistim ve 90 oldum

Uzanıyorum canım ben orada, göbek o sayede düzleniyor :)) sezaryen yok mu ah sezaryen, ikisini de yaşadım, 10 normal doğum eşittir bir sezaryen diyorum.
Hem sen hem Cansel kestirme demişsiniz, saçları az mı kısaltsam acaba :)
''Haydi artık herkes evine evi olmayanlar sıçan deliğine'' diye akşam olupta oyun bitince eve dönerken söylerdik çocukluğumuzda.:))

Allah rahatlık versin hepinize...

Yenacığım, bizim oralarda "evli evine köylü köyüne ev olmayan da sıçan deliğine" şeklinde söylenirdi bu söz :) Madme dağılıyoruz, ben de iyi geceler dileyeyim :) Herkese huzurlu güzel uykular

canım hemeroid mi dedin( senle konusmustuk bende de iç hemeroid( önemsiz dedi doktor) ve anal fissür var. Ve ben artık dayanamıyorum buna. Bir kaç kez wcye cıkmakta zorlansam sonra devamı gelıyo ve wc ye gitmek istemiyorum korkudan. Tek çarem spor oluyo, hadi şimdi evdeyim ama işe başlayınca bütün gün pc başında gene tetikliyecek. Hayat boyu hareket edip kabız olmamam lazım benim. Hamilelikte napıcam kara kara düşünüyorum

Yazdıklarını tv de izlemedim ama bana saçma geldi.Umarım istediğin sonuçları alırsın canım. Ameliyatta çözüm değil dedi bana doktor. Bi de bunları dene bakalım ne olacak

bendede anal fissür vardi
2 kere tekrarladi simdi ama aylardir gecti cok sükür iyim
malesef kabiz olmamamiz lazim evet, okadar aci birseyki
aglaya aglaya tuvaletten ciktigimi bilirim wc yapmak bile inanki büyük nimetmis, ben ozaman anladim bunu
aci icinde nasil kivraniyordum allahimmm birdaha yasamak istemiyorum,
en sonunda dayanamayip hastaneye gitmistim.. basur saniyordum ama anal fissurmus, öyle yani

evet evet az kestir derim ben. Bence çok daha genç gösteriyor uzun saç. Kısa olsa yüzün daha toplu gözükür.

Sezeryan malesef öyleymiş yaa. Ne yaparsan yap o göbek kalıyo dıyolar sezaryanda. Sonuçta karnını kaç kat kesiyolar, bi de iyileşme süreci var tabii. Keşke herkes normal doğum yapabilse ama iste işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyo. Ben de normal doğum isterdim hamile olsam ama ben ne kadar istesem de bebek isteyecek mi bakalım o da var

Canselciğim, çıkmadan yazını görünce bir iki satır yazmak istedim. Umarım fayda görürsün yeni tedavinden. Sonuçta uzun süre sağlıklı beslenerek epey kilo verdin, zaten kilon da boyuna oranla ideale epey yakın diye biliyorum. Anladığım kadarıyla kilodan ziyade hemoroid problemi için bu tedaviyi uyguluyorsun. Soran, araştıran, bilinçli birisin kimsenin seni olumsuz eleştireceğini düşünmüyorum ben. Sorumlu davranıp kimseyi yönlendirmemişsin de. Merak eden sana özelden mesaj atar zaten. Yani çekinme bence, biz seni biliyoruz sonuçta, yanlış anlamayız elbette

2 olsa neyse benim en az 10 kez olmuştur canım. Ben hafif zorlandığımı ve ağrıdığını hissedince fitil kullanıyodum ama bu sefer almadım fitil. İnat ettim almadım, kabızlık için ısırgan otu da iyi geliyo. Ama benim kabızlığım hassas bağırsak sendromuna bağlı. Bazen spor yapsam da kabız olabiliyorum yani sebepsiz. Sebepsiz dediysem stres çok tetkliyo tabii. Valla bu halde hamile kalmak da çok zor olucak

Ben de muayne oldum valla çok kötü bir deneyimdi. Utanmadım doktor beyden ama muayne ederken kullandığı alet beni benden aldı. Zaten ağrı şikayetiyle gitmiştim muayne sırasında öldüm acıdan bi an. Ben de hemeroid sanıryodum ama anal fissür de varmış. Doktor bana sana ameliyat önermiyorum çünkü kesin çözüm değil dedi. Hem daralma olur hem de tekrarlama riski fazla demişti.

kızlar anneciğim bana ısırgan otu getirmişti kendi elleriyle kurutup. ben onu iğrenç koktuğu için kullanmamıştım. sonra anladımki ısırgan otu bir mucizeymiş. 2 haftadır yemeklere koyuyorum bagırsakları acayip çalıştırıyo ve çok faydalıymış. Hap bilgi:))

C

Mehtapp iş başvurusu yapıyormusun.?

yapıyorum abla ama çıt yok bi yerden doğru dürüst. saçma sapan işler çıkıyor onlarda sigorta yapmıyor yada yol yemek vermiyor 700 lira maaş diyor öylede olmuyor işte. kardeşimde üniye başlıcak bakalım napcam ben delircem valla bursta bulamadım ona işte bulamadım ev tuttular bugün 500 tl ye 250 -250 iki arkadaş kalıcaklar pansiyon tarzı faturalar ev sahibine ait. sadece yemek ihtiyacını kendileri karşılayacaklar. zor olcak gene benim kariyer hedefleri yarım kalcak gibi böyle zor olursa gidip herhangi bi yerde çalışıcam sanırım.

hoşgeldin canım aramıza.

Bu günlerde birde acaip düşüncelere gark oluyorum..
Ben annemi 15 yaşında kaybettim kızımda 14 yaşında..
Yaaa benim yaşadığımı oda yaşarsa,annesiz kalırsa diye çok korkuyorum..

ablaaaaaaaaaaaaaaa ne diyosun ya Allah korusun. öyle şeyler düşünme ya

erol taşıda boşver ne aglıyosun hep hakediyor bıçaklanmayı o ayrıca. pis tavuk yiyici adam

bursa hatırasi bi tane de foto ekledim. Mozaik pasta yemeden önceki fit halimmm

bursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öğrenciydim ordaa ayyyyyyyy çok özledim özellikle iskenderi ve kestane şekerini

hoşgeldin. basın saolsun çok üzüldüm gerçekten Allah sabrını versin

Gute Nacht kizlar :)
iyi geceler yaniii

guten morgen yavrumm yaniiiiii GUMO ( nette kısaltılmasıydı dimi ) havan kime birader iki kelimede olsa biliyoruz
bi arkadaşım var almanyada bi gün facede gumo yazmış bana 2 saat araştırdım ne demek diye söylemedi. meğersem günaydının almanca kısaltmasıymış ne gülmüştüm kendime ya. translate bile çevirmedi ya

cancağızlarım aşklarım sevgililerim nasılsınız bakıyım

bildirimimi yapıyorum
kilo: 92.20
spor: ne münasebet

yada spoooooorrrrr asudaydı dimiiiiii asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu naber ballıııııııımmmmmmmmm yaz oraya torpillisinden bikaçyüz saat

günaydın herkeslere..

geçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun teşekkür ederim...

akşam eve gidince bakım yaptım biraz ilaçlarım vardı kullanmaya başladım malum alıştım artık...

Yenacım yazıklarını aklından at gitsin canım..adet olmadığın için kilo alıyorsun haliyle ama neden soğan suyu veya adet söktürücü içmedin?
belki hatırlarsın bir dönem ilk adetim gecikmişti 10 gün hiç belirti filan yoktu doktor tesleri yaptıktan sonra ilaç verdi 6 günde ilacı bitirdim bi daha 3 gün sonra oldu ama ilac içmesem bu dönem uzayabilirdi. bazen beynin bu komutları veren kısmı atlayabiliyormus diye bir makale okumustum komik geldi ama ben kilolu olmamıza bağlıyorum...sakın sakın olumsuz düşünme canım benim büyük babam kanserden vefat etti babam tedavi gördü biliyorsun ne yapıyım oturup bende kanser olacağım günümü bekliyeyim...ki bu hücreler her insanın vücudunda mevcut biz bedenimize zararlı besinler verdikçe özellikle şekerli besinler kanser hücrelerini beslıyoruz Allahım bize irade gücü versin de bir an önce kurtulalım bu kilolardan... olumlu düşüneceğiz...

Cecoş ne güzel hazırlıklar yapmışsın canım eşine katılıyorum yılda birkez olucak iyi ki yaptın...Yavrunun doğum günü kutlu olsun...

Cansel hoş geldin canım özledik seni.

yeni gelenler hoşgeldiler...
Kızlar yarın 1 eylül hadiii toparlanma vakti...

kilom
94
4 günde 800 g verebilmişim çizelgemde aylardır aynıydı silinmiş gitmiş yeniden yapıp yeni bir başlangıç yapıyım...

kilom 95.5
sporum 700 dakika
sabah 2 b limonlu ballı ılık su 1.5 saat step
1lt su
1 h yumurta ,5 zeytin,domates,salatalık,1 biber,bir tutam maydonoz
peynir 1 dilim ekmek 1 yeşil çay

günaydın kızlar kimseler yok çok tenhalaşmış topik yaa

kilomu gururla yazayım yenacımkarayiplerde 100 leri görüp gelmiş biri olarak 96.4

Son düzenleme:
Yenacığım, bizim oralarda "evli evine köylü köyüne ev olmayan da sıçan deliğine" şeklinde söylenirdi bu söz :) Madme dağılıyoruz, ben de iyi geceler dileyeyim :) Herkese huzurlu güzel uykular

ahahah ya evet öyleydi o..Ben tabiii hamur yemekten Erman Kuzu gibi hamur kafa olduğumdan bu tekerlemeyide unuttum.

Çok sağol canım desteğin için..İyiki varsınız,çok özelsiniz hepiniz.

Soğan suyu evet bir dahakine deneyeyim hatırlatman iyi oldu...

Dün gece başladım kırmızı kart görmeye.

günaydın kızlar kimseler yok çok tenhalaşmış topik yaa

kilomu gururla yazayım yenacımkarayiplerde 100 leri görüp gelmiş biri olarak 96.4

Hayırlı olsun doğacığım yeni kilon.:) Artık bizde bitirsek bu işi ne iyi olacak..

Ayrıca topik tenhalaşmış deyip gitmek yok..Gelip gidip çiziktirmek lazımki boş kalmasın.:))

günaydın hanımlarrr...

bugün cuma, benden kilo anlamında iyi haberler yok maalesef
kilom 91,4 yani +800 gr.dayım.
bayramda 89 küsürleri görmüş biri olarak bayram tatili ve arkasından 3 günlük izin bana +800 olarak döndü.

bu sabah itibariyle "karatay kitabı"nı bitirdim ve uygulamaya başladım.
sabah 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim beyaz peynir, şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım.
karataycıların topiklerine bakındım biraz çarşamba günü.
epey güzel kilo verenler var. inşallah ben de verebilirim.
çok sıkıldım artık en azından 2013'e girerken kilo problemim olsun istemiyorum.
beğendiğimi almak, giymek istiyorum mecbur kaldıklarımı değil. irademe hakim olamadığım için canım sıkkın bugün biraz
.........

İŞKUR'un iş garantili kursları oluyormuş onları araştırdınmı hiç.?
Kurs süresince az miktar da ücrette ödeniyormuş..

Kardeşinin okulu hayırlı olsun..

kırmızı kartın hayırlı olsunolsa bi dert olmasa bi dert 2-3 ay önce olmadı ilaç kullandım 2. ay oldu pek bi hassasdır her şeyden etkilenirde kendisi

bitmiyor yena yaa ben odaklanamıyorum bir türlü ama çok sıkmadan yapamam zaten artık şu 8 leri bende BİZDE görsek ya ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…