Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlarrr

yenacim 74.9kg

asucum 200 sporrr

insan cok nankor ne bekliyordumki dun hep yedim durdum eee hak ettim 100g vermissim bunada yumuf diyeyim

bir de regl oldum tabi onun da şişkinliği var de asabi açıdan hassasiyeti de var ssz
ağustos ayı içinde 3. kez regl oluyorum canı mı dayanır a dostlar
ne kanım kaldı ne mecalim. bir de işyerinde yetiştirmem gereken raporlar var, accık ney enstrümanlı müzikler açayım da sakinleşeyim bari
bir ara deniz dalga sesine takmıştım youtube.den açıp dinliyordum işyerinde sakinleşmek için, bazen de ney açıyorum iyi geliyor sanki ??

slm kızlar geçmiş çokk birikmiş hepsini okuyamadımm cecoooo geçmiş olsunnnn

asu kolay gelsinnnn

ayy amma çok pastalar börekler benimde canım istiyo yapınca dibini görene kadar yiyorummmm malesef
hele bu aralar yaoalcu tavuk göğsü üzeri çiko soslu çokmu kalolorili olur yapsammıki bu gün cuma yaaa :)))))

yena adet sökmesi için aspirin iç sulandırır söker
hemde

kötü düşünceleri sil kafandan allah sana yavrularına hayırlı uzun ömür versinnnn kaderleri güzel olsun inşallahhh biraz bunaldın sıkıldın ondn sanırım bu aralar bende aynı hep kötü şeyler aklımda kafamı toparlayıp mutlu olamıyorum halbuki hayatta çogu insanın elde edemediği şeylere sahibiz allaha çok şükürr

ramazanda bende 3 kilo verdim ama 1 ini geri aldım bayram sonrası oluyor böyle..karatayla çok güzel kilo veriyorlar ama bana uymuyor ekmek yemem lazım öyle leblebi cevizle falan doymam ben sana uyarsa yababilirsen çok iyi

dalga sesi benimde hoşuma gidiyor neyi zaten tedavilerde kullanıyorlar doğru tesbit

slm kizlarrr

yenacim 74.9kg

asucum 200 sporrr

insan cok nankor ne bekliyordumki dun hep yedim durdum eee hak ettim 100g vermissim bunada yumuf diyeyim

canım sen çok iradelisin aldığını fazlasıyla verirsin sıkma canını

aaaaaaaaa ben kaçırmışım az farkla yaakısmet değilmiş:)
canselcim ben de umuta katılıyorum biz seni tanıyoruz yanlış düşünmeyiz inşallah umduğun faydaları görürsün canım
herkese hayırlı cumalar dilerim

neden kilom aynı diyim dedim açıklayım onu da
bu ara düzensiz beslenip su ve bitki çaylarını içmediğim için günlük çok fazla fark oluyor kilomda yani 1günde 500 800 gr almış ya da vermiş çıkıyorum yanıltıcı olduğunu biliyorum o nedenle aynı dedim bilginize

doğa, benim zaten ekmekle pek aram yoktur oldu biteli. sabah kahvaltısında sadece yerdim eskiden beri. hatta gittiğim diyetisyenler normal öğünlerde verirdi de zorla yerdim.. o yüzden sıkıntı çekeceğimi pek sanmıyorum ama beni esas bitiren şey diğer hamur işleri ve pastalar. onu kesebilsem zaten gidecek kilolar inanıyorum da. 5 senedir bi irademe sahip çıkamadım.

bakalım karatay gittiği kadar yaparım diyorum.
bir de her 5 kiloda bir kendimi ödüllendirmeye karar verdim sadece 1 öğün ile.
yani canımın istediği şeyi yiycem. 5 kilo verdikten sonra bayramda yaptığım gibi 3-5 gün boyunca dibine vurmak şeklinde değil de işte
bundan sonraki ödülüm 85 kiloda innnnnşaaalllaahhhhh görebilirim 1 ay içindeee... :)

Kızlarrr çıldırmak üzereyim resmen bagira bagira ağlamak istiyorum.
Ben okadar dikkat etmeye çalışırken tartiya ciktigimda resmen 114ü gördüm
neler oluyor ya anlamiyorum kaçamak yapmıyorum suyumuda yeterli içiyorum ama verecegime gün geçtikçe alıyorum
moralim yerlerde lanet olsun ya kendinden nefret edeceğim neredeyse
akşama ilk isim doktordan randevu almak artık yağları kesermi yoksa beni dövermi bilmem ama sebep bulamazsa diplomasını iade etsin

inşallah canım onların zaten özel tatlıları filan var meyvalarla falan yapıyorlar menülerini incele daha iyi anlarsın

ceco, mutlaka bir yerde bir hata vardır ya yoksa o kadar dikkat etmene rağmen en azından almaman gerekirdi.
şimdi bir kitap okudun ahkam kesiyorsun diyeceksiniz belki ama karatay'ın kitabında masum görünerek yenen 1 leblebinin ya da 1 parça çiğ lahananın bile nasıl insülin direnci oluşturduğunu anlatmış. hem de kendi üzerinde tahlil yaparak.
bir sabah akşam 8.den sonra hiçbişi yemeden şekerini ölçmüş, gayet normal, diğer sabah ise akşam yatmadan önce lahana yiyip yatmış, sabah insülin diğer sahaba göre epey yüksek seviyede. ve de kilo verme önündeki yegane engeli insülin-leptin dengesi olarak açıklamış.

demek istediğim, mutlaka arada ağzına attığın 1-2 birşey kilo vermeni engelliyordur.
ama tabii doktora gitmek de çok iyi fikir. bakalım o neler diycek.
....

TOKSİN SEN NE GÜZEL YOLUN SONUNU ZORLUYORSUN ARTIK MAŞALLAH
HEDEFİNE AZ KALMIŞ, 2 AY SIKSAN DİŞİNİ EMİNİM HEDEFİNİ GÖRÜRSÜN.

canım bende de insülin direnci var zaten
sabahtan beri canım o kadar sıkkın ki eşim aradığında hıçkıra hickira ağlamaya başladım ne dediyse fayda etmedi. umarım dr. bir yol bulur yoksa durum kötü

Merhabalar günaydınlar kızlar

Geri dönmek istiyorummmm kabul edersenizzz

Herkesler iyidir inşalllah. Kilolar verilmiştir umarım

Ramazan bitti 2 hafta geçti ben hala rejime dönemedim. Vardiyalı çalışıyorum 3 haftadır akşam vardiyasındayım gece 2de çıkıyorum işten akşamda işyerinde arkadaşlarla ne bulursak yiyoruz 1 hafta dişim ağrıdı yemeden içmeden kesildim baskülde 107 gördüm ama şimdi tartılmaya korkuyorum açıkçası :18: Maaşlarımız yatarsa yarın diyetisyene gidiyoruz benim gibi insülin direnci PCOs olan bir arkadaşımla yağımızı suyumuzu kemiğimizi ölçtürücez geçen sene kasım ayında gitmiştim 111.9 muş kilom pekte bir farkım yok o zamandan zaten. 1 sene dişimii sıkıp zayıflamak istiyorum artıkkk Onur bayramda burdaydı bana bi 15 kilo versen fıstık gibi olursun dedi gaza geldim 15 kilo vermem lazım sonrasına bakarız Ekim başında istanbula gitme düşüncesindeyim o zamana kadar 6-7 kilo versem çok mutlu olucam. Benden böyle işte yeni uyandım şişim insin diye bekliyorum kilo bildirimi yapmak için. Kaça kadar bildirmemiz lazımmm amannn geç kalmıyımda :26:

diyete pazartesı basladım 97 ıdım

kilo :96.2
spor:100 dakıka yuruyuş ve 25 dakıka jimlastık...pazartesıden persembeye :4 gunluk:toplam 125

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…