günaydın hanımlarrr...
bugün cuma, benden kilo anlamında iyi haberler yok maalesef
kilom 91,4 yani +800 gr.dayım.
bayramda 89 küsürleri görmüş biri olarak bayram tatili ve arkasından 3 günlük izin bana +800 olarak döndü.
bu sabah itibariyle "karatay kitabı"nı bitirdim ve uygulamaya başladım.
sabah 2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim beyaz peynir, şekersiz çay ile kahvaltımı yaptım.
karataycıların topiklerine bakındım biraz çarşamba günü.
epey güzel kilo verenler var. inşallah ben de verebilirim.
çok sıkıldım artık en azından 2013'e girerken kilo problemim olsun istemiyorum.
beğendiğimi almak, giymek istiyorum mecbur kaldıklarımı değil. irademe hakim olamadığım için canım sıkkın bugün biraz
.........
bir de regl oldum tabi onun da şişkinliği var de asabi açıdan hassasiyeti de var ssz
ağustos ayı içinde 3. kez regl oluyorum canı mı dayanır a dostlar
ne kanım kaldı ne mecalim. bir de işyerinde yetiştirmem gereken raporlar var, accık ney enstrümanlı müzikler açayım da sakinleşeyim bari
bir ara deniz dalga sesine takmıştım youtube.den açıp dinliyordum işyerinde sakinleşmek için, bazen de ney açıyorum iyi geliyor sanki ??
slm kizlarrr
yenacim 74.9kg
asucum 200 sporrr
insan cok nankor ne bekliyordumki dun hep yedim durdum eee hak ettim 100g vermissim bunada yumuf diyeyim
Ben de sebze yemediğim zaman çok acıkıyorum :) Evde olsa koşu bandı bu dönemde işime yarardı haklısın. aslında alete de ihtiyaç yok, yatsam 50 mekik çeksem göbek kasları çalışır en azından da. Da'sı var işte :)
Sen almazsın artık kilo, eminim ben. Kalan az birşeyi de göndereceksin yakında, sırada bebiş var çünkü
...
Kızlar resim yükleyeceğim şimdi, mayolu resim bile varrrrr. Ama 5 dk. uğraşmam gerekecek, önce bilgisayara ma,l atıyorum oradan yüklüyorum falan uzun iş. Yalnız şimdi online olanlar görebilecek, 10 dakika sonra sileceğim, sonradan okuyanlar kusura bakmasın, peşin peşin söyleyeyim :)))
doğa, benim zaten ekmekle pek aram yoktur oldu biteli. sabah kahvaltısında sadece yerdim eskiden beri. hatta gittiğim diyetisyenler normal öğünlerde verirdi de zorla yerdim.. o yüzden sıkıntı çekeceğimi pek sanmıyorum ama beni esas bitiren şey diğer hamur işleri ve pastalar. onu kesebilsem zaten gidecek kilolar inanıyorum da. 5 senedir bi irademe sahip çıkamadım.
bakalım karatay gittiği kadar yaparım diyorum.
bir de her 5 kiloda bir kendimi ödüllendirmeye karar verdim sadece 1 öğün ile.
yani canımın istediği şeyi yiycem. 5 kilo verdikten sonra bayramda yaptığım gibi 3-5 gün boyunca dibine vurmak şeklinde değil de işte
bundan sonraki ödülüm 85 kiloda innnnnşaaalllaahhhhh görebilirim 1 ay içindeee... :)
canım sen çok iradelisinaldığını fazlasıyla verirsin sıkma canını
ceco, mutlaka bir yerde bir hata vardır ya yoksa o kadar dikkat etmene rağmen en azından almaman gerekirdi.
şimdi bir kitap okudun ahkam kesiyorsun diyeceksiniz belki ama karatay'ın kitabında masum görünerek yenen 1 leblebinin ya da 1 parça çiğ lahananın bile nasıl insülin direnci oluşturduğunu anlatmış. hem de kendi üzerinde tahlil yaparak.
bir sabah akşam 8.den sonra hiçbişi yemeden şekerini ölçmüş, gayet normal, diğer sabah ise akşam yatmadan önce lahana yiyip yatmış, sabah insülin diğer sahaba göre epey yüksek seviyede. ve de kilo verme önündeki yegane engeli insülin-leptin dengesi olarak açıklamış.
demek istediğim, mutlaka arada ağzına attığın 1-2 birşey kilo vermeni engelliyordur.
ama tabii doktora gitmek de çok iyi fikir. bakalım o neler diycek.
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?