...........
guten morgen yavrumm yaniiiiii GUMO ( nette kısaltılmasıydı dimi )havan kime birader iki kelimede olsa biliyoruz
bi arkadaşım var almanyada bi gün facede gumo yazmış bana 2 saat araştırdım ne demek diye söylemedi. meğersem günaydının almanca kısaltmasıymış ne gülmüştüm kendime ya. translate bile çevirmedi ya
TOKSİN SEN NE GÜZEL YOLUN SONUNU ZORLUYORSUN ARTIK MAŞALLAH
HEDEFİNE AZ KALMIŞ, 2 AY SIKSAN DİŞİNİ EMİNİM HEDEFİNİ GÖRÜRSÜN.
çok ciddi bir kilo bildiriimi yapıyorum...
sanırım kilo almaya baslıyorum..
almadm almadım dedim kendime nazar değdirdim
geçen hafta 102
bu hafta 102.7
Canım belki vucudun sus tutmuştur. Ben inanıyorum sana çok az kiloyla bitireceksin hamileliği. Zaten çok fazla örneği var 100 kilolarda hamile kalıp çok çok az kiloyla bitiren. Çünkü sen nasıl yemen gerektiğini öğrendin. Kendini tuttuğun ve sağlıklı beslendiğin için az kilo alman normal
Bu arada süt,yoğurt bol bol tüket canım. Ara öğünlerde ceviz badem yee mutlaka
İŞKUR'un iş garantili kursları oluyormuş onları araştırdınmı hiç.?
Kurs süresince az miktar da ücrette ödeniyormuş..
Kardeşinin okulu hayırlı olsun..
ay o nasil doktormus yaaa canini yakmis,
inan bende artik napiyim kicimi basimi actim doktoraokadar canim aciyorduki artik utanamadim bile,
kizkardesimde vardi allahtan yanliz degildim,
ama hic canimi acitmadi, alet kullanmadiki
giydi eldivenini, eliyle biraz bakti etti okadar yani
öyle alet felan kullansaydi aman allahim napardim bilmiyorum :18:
bunuda ilk defa duyuyorum :))) GUMO biz hic kullanmayiz
translata de cevirmez canim hani arkadasin cikarmistir onu, yada onlarin arkadas grubunda söyleniyodur, ben bilmiyorum onu
bu arada Guten morgeeeeeeeeeeeen :) yani günaydinnnn
Kizlar kilo bildirimi yapiyorum
gecen hafta 98,7
bugun 97.9 INSALLAH
giden 800 gram
insallah dedim cünkü benim tarti malum deli
eski tartida hala 100 gözüküyom onuda anlamadim gitti neyse,
spor yok ama deli dana gibi kosturdum bu hafta hep, oda spordan sayilsa ya
okadar kosturmayla, ve adetimin sökülüp nerdeyse bitmesiyle, 800 gramcik verdiysem valla daha bilmiyorum artik ben bisey
sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar geçmiş çokk birikmiş hepsini okuyamadımm cecoooo geçmiş olsunnnn
asu kolay gelsinnnn
ayy amma çok pastalar börekler benimde canım istiyo yapınca dibini görene kadar yiyorummmm malesef
hele bu aralar yaoalcu tavuk göğsü üzeri çiko soslu çokmu kalolorili olur yapsammıki bu gün cuma yaaa :)))))
yena adet sökmesi için aspirin iç sulandırır söker
hemde
kötü düşünceleri sil kafandan allah sana yavrularına hayırlı uzun ömür versinnnn kaderleri güzel olsun inşallahhh biraz bunaldın sıkıldın ondn sanırım bu aralar bende aynı hep kötü şeyler aklımda kafamı toparlayıp mutlu olamıyorum halbuki hayatta çogu insanın elde edemediği şeylere sahibiz allaha çok şükürr
dalga sesi benimde hoşuma gidiyor neyi zaten tedavilerde kullanıyorlar doğru tesbit
Kızlarrr çıldırmak üzereyim resmen bagira bagira ağlamak istiyorum.
Ben okadar dikkat etmeye çalışırken tartiya ciktigimda resmen 114ü gördüm
neler oluyor ya anlamiyorum kaçamak yapmıyorum suyumuda yeterli içiyorum ama verecegime gün geçtikçe alıyorum
moralim yerlerde lanet olsun ya kendinden nefret edeceğim neredeyse
akşama ilk isim doktordan randevu almak artık yağları kesermi yoksa beni dövermi bilmem ama sebep bulamazsa diplomasını iade etsin
diyete pazartesı basladım 97 ıdım
kilo :96.2
spor:100 dakıka yuruyuş ve 25 dakıka jimlastık...pazartesıden persembeye :4 gunluk:toplam 125
ayın 23'ünden beri internet faturamla uğraşıyorum.256tl.fatura geldi.itiraz ettim.benimki sınırsız 59tl..ilk mesajda 75tl yazıyordu.
müş.hizm.aradım..onlar 256tl daha borcunuz var dedi.iptal edilen int.ve modem içinmiş.
eşim ölünce ankara ya gittim.oğlumun yanına.burda ki interneti oraya nakletirdim.orda başka bir sabit hat aldım.boşuna burdaki int.ödemeyip oraya nakledeyim dedim..2 ay sonra buraya geldim..nisanda daha ucuz bir kampanyaya müracat edip modemi aldım.
almaz olaydım..o günden sonra kabusum oldu.15 gün bağlantı yapamadılar.benim eski int.hem burda hem orda görünüyor.
şikayet edince kendi portlarını verdiler.2 ay onu kullandım..daha sonra hiç bir dilekçem olmadan ankarada oğlumun kullandığı int.tekrar buraya nakil edip yenisini iptal etmişler..şimdide parasını istiyorlar.aylardır kaçıncı dilekçem hala çözemediler.
şikayet.com.yazdım.._'tamam düzelttik dediler.ama hala aynı şey sürekli önüme geliyor.
allah ttnetten kurtarsın diyeceğim,burda başka bağlantı olanağı yok..şimdide hızı düşürdüler..bir mesajı yazmam bayağı uzun oluyor..o yüzden pek girmiyorum.beğen tuşuna basınca sürekli dönüyor..bu günde kk.kısa yoku çalışmadı.bizim bölümü bulana kadar öldüm..kafanızı karıştırdığım için özür dilerim.ama nakil yaptırırken 2 kez düşünün..
Umuttt kilonu yazıyorsun değilmi.? bekliyorum...
HAFTANIN 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ Sultan42
HAFTANIN 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ Mehtabb:81:
HAFTANIN 3. sü __________ - 0,4 kg. ______ Elmasalyangozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?