Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Wooer
Pea08
ttk
eriny
Toztoprak

Listeden çıkarmak zorunda kaldım.
gerçekten buraya vakit ayırmak için zamanları olduğunda tekrar aramıza dönerler..

Son düzenleme:
Yenaciğim insülin direnci için glukophage kullanıyorum ama galiba hiç bir ise yaramiyor
neyse bir kere daha doktora gideyim de belki başka birşey verir. acaba diyorum vakıf gureba ya mi gitsem diyorum hani araştırma hastanesi ya belki daha iyi sonuç alabilirim

bu arada ellerine sağlık listeyle uğraştın
birinci gelen arkadaşlar sizleri de tebrik ederim
az az da olsa hedeflerinize doğru sağlam adımlarla yürüyorsunuz
darısı benim başıma

1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.

Son düzenleme:
Yena ve asuman abla liste için ellerininize sağlık...dereceye girenlere kilo verenlere tebrik hadi silkelenelim kendimize gelelim artık...

öpüyorum herkesi ben kaçar..

yenacım ellerine sağlık canım
kilo verenleri gönülden tebrik ederim
fadimecim seni de azmin için kutlarımAllah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah kilolar tıkır tıkır gider

yenacım ellerine sağlık canım
kilo verenleri gönülden tebrik ederim
fadimecim seni de azmin için kutlarımAllah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah kilolar tıkır tıkır gider

inşallah canım hep dua edin bana çok istiyorum 80 kilo olmayı sonrada 70 başarmalıyım çünkü istiyorum .bu gün ekmegi tek kahvaltıda 1 dilim yedim daha yemedim sebze haşlama yogurt salata tür şeyler yedim artık çok dikkat etmeliyim

kızlar süpersinizzz.....tebrik ediyorum tek tek hepinizi..

fadime 700dakka müthişsin :))

yeni girdim kilomu ancak yazabiliyorum..yena beni düzenli yazınca ancak listeye alır zaten..
96 kilodayım ne alıp nede vermişimm
sporda çok az yapabildim misafirlerden malesef bu hafta düzene girecem inşallah :)

umarım yena haftaya listeye ekler benide :)

sagol canım inşallah istedigimiz kiloya ulaşırız
kurban bayramına kadar 8 kilo versem ne kadar mutlu olurum anlatamam
havalar serinledi su içip wc yolunda gidip geliyorum
yaş boy kaç senin:26:

Canım sen 95 kilomusun şu an. Kilo cetvekin doğruysa 1 dilim ekmek çok az senin için. 70li kilolara geldiğinde daha da az yemen gerekir. Bence sabah 2 dilim öğlen ve akşam birer dilim mutlaka yemelisin

Onu ben de kullanıyodum, sonra böbreklerimde ağrı başlayınca korktup bıraktım çünkü böbrek iltihabını geçirmiştim. Bu ilaç da böbreklerden atıldığı için korktum açıkcası.

Canım sen 95 kilomusun şu an. Kilo cetvekin doğruysa 1 dilim ekmek çok az senin için. 70li kilolara geldiğinde daha da az yemen gerekir. Bence sabah 2 dilim öğlen ve akşam birer dilim mutlaka yemelisin

kilo veremeyince kendi kafamdan ekmegi kestim ama bugün hep aç gezdim anca çay su arada yogurt yedim kilolarım inat etmiş gitmiyor sırf şekersiz çay içemiyorum diye çayı kestim tek yeşil çay içiyorum onuda isteksiz

Canım senşn başvurduğun zaman nakil'de hata vardı. Çoğu kişi madur oldu bu durumdan. Müşteriye belli etmemeye çalıştılar ama yeni sisteme geçtikleri için nakil yapılamıyordu. Müşteriye de yapamıyorum diyemiyolar tabii. Mahkemeye bşvursan sen haklısın. Ben testini yaptım o nalet sistemin. Malesef o kadar fazla mağdur insan var ki.Geçmiş olsun peşini bırakma

Canım sen tahlillerini yaptır. Bu kadar spor ve az yemeye kilo verememen normal değil.Kilo veremiyorum diye aç gezme sakın. Yavas yavas azaltman lazım kaloriyi. Çok az yersen kas kaybın olur ve bu çok tehlikeli. Herşeyden yemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…