1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.
yenacım ellerine sağlık canım
kilo verenleri gönülden tebrik ederim
fadimecim seni de azmin için kutlarımAllah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah kilolar tıkır tıkır gider
kızlar süpersinizzz.....tebrik ediyorum tek tek hepinizi..
fadime 700dakka müthişsin :))
yeni girdim kilomu ancak yazabiliyorum..yena beni düzenli yazınca ancak listeye alır zaten..
96 kilodayım ne alıp nede vermişimm
sporda çok az yapabildim misafirlerden malesefbu hafta düzene girecem inşallah :)
umarım yena haftaya listeye ekler benide :)
asumancım ellerine saglık
sporda 1. yim ama kilo veremeyince pek mutlu olamıyorum
ellerine saglık iyi tatiller
inşallah canım hep dua edin bana çok istiyorum 80 kilo olmayı sonrada 70 başarmalıyım çünkü istiyorum .bu gün ekmegi tek kahvaltıda 1 dilim yedim daha yemedim sebze haşlama yogurt salata tür şeyler yedim artık çok dikkat etmeliyim
neyy 700 dakika mııı. Günde 2 saat spor mu yapıyon kuzum sen
Yenaciğim insülin direnci için glukophage kullanıyorum ama galiba hiç bir ise yaramiyor
neyse bir kere daha doktora gideyim de belki başka birşey verir. acaba diyorum vakıf gureba ya mi gitsem diyorum hani araştırma hastanesi ya belki daha iyi sonuç alabilirim
bu arada ellerine sağlık listeyle uğraştın
birinci gelen arkadaşlar sizleri de tebrik ederim
az az da olsa hedeflerinize doğru sağlam adımlarla yürüyorsunuz
darısı benim başıma
Canım sen 95 kilomusun şu an. Kilo cetvekin doğruysa 1 dilim ekmek çok az senin için. 70li kilolara geldiğinde daha da az yemen gerekir. Bence sabah 2 dilim öğlen ve akşam birer dilim mutlaka yemelisin
ayın 23'ünden beri internet faturamla uğraşıyorum.256tl.fatura geldi.itiraz ettim.benimki sınırsız 59tl..ilk mesajda 75tl yazıyordu.
müş.hizm.aradım..onlar 256tl daha borcunuz var dedi.iptal edilen int.ve modem içinmiş.
eşim ölünce ankara ya gittim.oğlumun yanına.burda ki interneti oraya nakletirdim.orda başka bir sabit hat aldım.boşuna burdaki int.ödemeyip oraya nakledeyim dedim..2 ay sonra buraya geldim..nisanda daha ucuz bir kampanyaya müracat edip modemi aldım.
almaz olaydım..o günden sonra kabusum oldu.15 gün bağlantı yapamadılar.benim eski int.hem burda hem orda görünüyor.
şikayet edince kendi portlarını verdiler.2 ay onu kullandım..daha sonra hiç bir dilekçem olmadan ankarada oğlumun kullandığı int.tekrar buraya nakil edip yenisini iptal etmişler..şimdide parasını istiyorlar.aylardır kaçıncı dilekçem hala çözemediler.
şikayet.com.yazdım.._'tamam düzelttik dediler.ama hala aynı şey sürekli önüme geliyor.
allah ttnetten kurtarsın diyeceğim,burda başka bağlantı olanağı yok..şimdide hızı düşürdüler..bir mesajı yazmam bayağı uzun oluyor..o yüzden pek girmiyorum.beğen tuşuna basınca sürekli dönüyor..bu günde kk.kısa yoku çalışmadı.bizim bölümü bulana kadar öldüm..kafanızı karıştırdığım için özür dilerim.ama nakil yaptırırken 2 kez düşünün..
kilo veremeyince kendi kafamdan ekmegi kestim ama bugün hep aç gezdim anca çay su arada yogurt yedim kilolarım inat etmiş gitmiyor sırf şekersiz çay içemiyorum diye çayı kestim tek yeşil çay içiyorum onuda isteksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?