Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli geceler kizlar

asucum kazasiz belasiz gidip gelmek nasip olsun amin iyi tatiller

yeni gelen arkadasimiz hosgeldin insallah verirsin kilolarini

cecosum serumdandir cnm fazlaliklarin

hayırlı yolculuklar asucum
sahi benim sporumu dikkate almamışsın çarşamba gün 200 dk. bildirmiştim perşembeyide koyarsak 245 dk. sporum var canım

Derincim inanki o kadar çok sevindimki anlatamam sana rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin.
Bu arada CECOO canım duaların için ve her seferinde benimle ilgiliiyi duyguların için çok sağol zaten en iyi en makbul dua kişinin haberi olmadan edilen dualarmış inşallah bu sefer sizin gibi güzel dostlarımın güzel dualarıyla bende emelime kavuşurum sizlewri tanımıyorum ama çok seviyorum bak gece gece ağlattınız beni...

ceco fazla çıkman serum yüzündendir, çok sığ bir bakış açısı olacak ama bir nevi tuzlu su serum dedikleri :)) üzülme sakın, seni ateşleyecek bir şey lazımdı, bulundu.

asumanzeynep iyi tatiller. sen dönünce topik de iyice hızını almış olur herhalde. dört gözle yolunu bekleyeceğiz :)

Aynur dön artık evine, yetti gari. Bak yetiştim sayılır sana, yarışak mı senlen :)))

Hoşgeldin,

İyi günlerde oturun evinizde..
biz dağıldık yaz tatili nedeniyle, ama az kaldı toparlanıp eski motive günlere dönmemize..

Çok teşekkürler Yena. bence toparlanmaya başlamışsınız bile. tam zamanında döndüm sanırım :))

Merry daha önce tebrik edemedim sanırım, Allah bebeğine sağlıklı hayırlı ömürler versin. az kalmış valla fasülyenin gelmesine :)

ceco kıs maşallah eşine ne güzel destek oluyor sana önem veriyor...eşimde yüzüme vurmuyor arada şaka yapıyor aklınca ama hemen pişman ediyorum... bu kış bu iş biticek Allahın izniyle bende pazar günü başlıyorum spora inşallah...
ablacım sana ve ailene hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelmeniz dileğiyle...

inşallah olacak canım dualrımız kabul olacak...üzülme kilo vermeye bakalım...

günayydınnnn kızlar mutlu hafta sonlarıııı sabah azcıkk kahvaltı kaçırdım babam sabah fırından pide almış neyse yüzerek telafi etmeyi düşünüyorum bakalım kısmetse

çocuklarla sarıgerme plajını keşfedelim bugün dedik herkeze hayırlı günlerrr

İyi hafta sonları arkadaşlar. Geçmişe göz attım, söz verdiğim tarifleri yazayım dedim ama vaktim daraldı. Kızımla hazırlanıp çıkmamız lazım oğlum ve eşimle buluşacağız :)) Sonra yazarım nasıl olsa.

Bu hafta da kilo bakımından vasatın bile altındayız değil mi? Spor listesi de kısacıkmış Ama moral bozmak yok. Moralli olup yolumuza devam edelim. Yıllarca başıma ne geldiyse (kilo konusunda) sabırsızlık yüzünden geldi. Sabremediğim ve moralimi alt üst ettiğim, stres altında olduğum zaman peşinden boşvermişlik geldi hep. Boşvermiyoruz, moral bozmuyoruz, aynen yolumuz adevam ediyoruz. Aynen derken azim bakımından aynen tabii. Yoksa yaptığımız yanlışlara aynen değil.

Asumancığım ne zaman okursun bilemiyorum, iyi tailler diliyorum canım. Çok iyi dinlenir ve ailenle çok güzel vakit geçirirsin umarım.
yasasin kocalari catlatmak
sirf bunu icin bile kilo verilir dimi yani yaaaaaaaaaaa

Sorma canım, ben de sinir oluyorum kocama o konuda. "Çoluklu çocuklu kadınmışım, bana kim baksınmış" Sanırım 1 ay kadar önceydi annemlerle Şile'ye gittiğimizde 2-3 kıro bana laf atmıştı, evde eşime anlattığımda yerlere yatmıştı gülmekten. Eh biraz da gülünecek gibiydi galiba, kıro çocuklar hem benden gençtiler hem de "keklik" filan demişlerdi iltifat olarak Sonra çocuklarla görünce bozum olup dağıldılar zaten :))

Herkese keyifli ve az kalorili bir hafta sonu diliyorum

gecikmiş günaayyyyddııınnn herkeseee

bende özledim bebeeemm , dönecem Allahın izniyleee

teyzesi yesin o fasulyeyi yesiinnn

evet yaa yetiştin banaaa , hadi bakalım şekerim kapışalımm o haldee

Tünaydınlarr balık etli fıstık bacılar

Herkes bugünki planını yazmış. Benim de ocakta yemeğim pişiyor. Öğleden sonra yemek yiyip bakırköy(yeşilköy) sahiline gidicez yürüyüşe. Yürüyüşten sonra da orda sevdiğim bi çay bahçesi var, nargile içeriz sanırım orda

Ben de sabah kahvaltıyı azıcık abarttım. Çavdarlı ekmeğe tost yedim, yanında domates salatalık biber ve biraz beyaz peynir. Tam kahvaltım bitti derken yarım dilim ekmekle balı mideye indirdim tatlı niyetine:)))

kızlar acayip moralim bozuk ( tarih öğretmeniyim ve dün tam listemi yazmaya girdim, bir de baktım atama kılavuzu açıklanmış ((
40,000 kişilik kadro açan devlet bizim bölüme sadece 356cık ayırmış (((((( moralim sıfır oldu ve doğru mutfağa gittim (misafir gelmiştii, milföy yapmış ama yememiştim) ve 2 milföy bir koca dilim de pasta attım ağzıma ((( oysa ki kaç gündür kendimi tutuodum, diiyetimin dışına çıkmıodum. sabah kahvaltıda yine 3 milföy ve yine bir dilim pastayı indirdim mi afiyetle midemee şu an çok pişman, mutsuz, umutsuz ve vicdan azabı çeker bir haldeyimm ( biraz morale ihtiyacım var kızlarrr bu arada tezli y.lisans yapıorum 4. senem olcak, onu da bırakma kararı aldım nolur bişeler sölein banaaaaaaaa. yoksa depresyona girdim mi çıkamıcam (((((((((((

Son düzenleme:

Canım daha önce kaç tane alınıyordu sizden. Bu sene mi az aldılar acaba. Kaç aldın kpss'den. Dur bakalım belki de atanacaksın hemen canını sıkma. Kendini suçlu hissetme yediklerin için. Moralin bozuk olduğu için yedin onları. Aslında evde olmasaydı yemezdin de gözünün önünde olunca canın istedi. Dışarı çık biraz yürüyüş yap hem kalori yakmış olursun

Kelin merhemi olsa başına sürer ben de kpss mağduruyum, umarım atanırsın

yok canım benim için umut yok bu sene zaten geçen senekinden düşük aldım, eski puanımı yani 78i kullanacaktım. bize tahmini kontenjanlarda 1000 küsür sölediler, hadi 600 e bile razıydıık, 356 nedir ki ((((((( benim önümde 1000 kişiden fazla var, kalkıp da 26yı açmam -ki açsam da olmaz-, annem gönderme taraftarı değil ortalık böle karışıkkken. sanırım bnm için öğretmenlik hayali bitti. ingilizcemi ilerletip kpds üds den 70 ve üzeri almaya bakcam sonra da öyp ya da üni. kadrosuna girmeye kascam ( bilmiorum aklım öyle karışık ki. neye elimi atsam hüsran oluo, cinnetime az kaldı. ağlamamak için kendimi zor tutuorum ((

Canım yaşın daha genç sanırım. Üzme kendini dediğin gibi öyp var. Okul ortalaman iyiyse ve alesten iyi alırsan nedne olmasın Öyp. Dil puanı çok da etki etmiyo ama tabi yüksek alsan iyi olur. Alamasan da 1 yıl dil eğitimine gönderiyolar. Bak ben 30 yasındayım ben bile düşündüm en son çare ÖYP. Gerçi benim alesten 95 felan almam lazım öyp için . Bir de ben evliyim her üniversiteyi yazamam da. Sen daha bekarsın. Canını sıkma. Kpss çok zorlaştı malesef. Dönüp bakıyorum da 2006daki kpss soruları ile şimdikiler arasından dağlar kadar fark var. Artık gittikçe zorlaşıyor bir yerlere girmek. Ben de işimden ayrıldım kpss için. Hoş dayanabileceğim bir iş değildi ama. Ala ala 78 aldım. Gece uyumadığım için aldım bu puanı. Bütün emeklerim çöpe gitti ama yapacak birşey yok

benim de yaşım küçük değil ki 24 ( snn branş ne ki ? ortalamam 89.5, alesten 85 aldım ama daha da yükseltmem lazım. dil puanı da etkilio öle deme ( alesten bir 89u görsem, dilden de 70 direk öyp olur ya da üni. kadrosu bilmiorum ozkacım canım o kdr sıkkın ki. kpss öğretmenlik bnm için bitti kesinlikle, girersem anca memuriyet için girerim bir daha. hele bu sınavda öyle saçmaladılar ki :S

Canım ben 25imde mezun oldum ıniversiteden. Sen 4 yıldır mezunsun ve yaşın 24. O kadar umutsuz konuşmuşsunki. Öğretmenliği istemiyosan bence de hazırlan öyp'ye. Hem sözelci olduğun için alesten yüksek alman daha kolay. Ben sayılsalcıyım ve 89 sayısalcılar için çok yüksek bir ales notu. Bence silkelen ve kendine gel. Benim kardeşim de türkçe öğretmeni ama hiç kpssye çalışmadı. İstemedi öğretmenliği. Şimdi geçici kadroda araştırma görevlisi ama o da öyp için uğraşıyo. Yaşınız da aynı

HAFTANIN 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ Sultan42

HAFTANIN 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ Mehtabb:81:

HAFTANIN 3. sü __________ - 0,4 kg. ______ Elmasalyangozu

1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.

tebrikler arkadaslar ..
benım bır sorum var. bende kılo ve spor bıldırı mı yapmıştım. 0.8 kılo verdım ve 125 dk sporum vardı. acaba yenı olduğum için mı listeye alınmadım

yediklerin için üzülme canım biraz gayret ettiğinde verirsin moralini yüksek tut herşerde bir hayır gizlidir . belki daha güzel yerlere geleceksin. umut her zaman vardır

tebrikler arkadaslar ..
Benım bır sorum var. Bende kılo ve spor bıldırı mı yapmıştım. 0.8 kılo verdım ve 125 dk sporum vardı. Acaba yenı olduğum için mı listeye alınmadım

hoş geldin canım yeni oldugun için listeye eklenmemişsin hergün burda paylaşımda bulunursan haftaya listeye alır yena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…