Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tesekkur ederim canim hosbuldum :) Spor salonuna gidince daha istekli oluyor insan daha cok yapiyor sahsen evde hic yapamazdim bu kadar.

18 yasindayim canim :) bende bundan sonra burdayim artik. Hep beraber basaricaz insallah. Ben hollandadayim yakinmisiz aslinda. Evet gordum seninkini ayarlayim bende birtane bugun. Kendime bir diyet listeside hazirladim astim dolaba. Birde sevdigim unlulerin fotograflarini koydum masaustune. Hergun baktikca motive oluyum ve asiriya kacmayim diye.

Hoşgeldin,

İyi günlerde oturun evinizde..
biz dağıldık yaz tatili nedeniyle, ama az kaldı toparlanıp eski motive günlere dönmemize..

İyi tatiller,iyi dinlenmeler asum..

aaay genceciksin dahaa
bende 24 yasindayim, ve suan aramizdaki en kücügü sensin sanirim,
avantajlisin cünkü daha cabuk kilo verebilecegine inaniyorum
spor salonunada baslamissin, aslinda benimde gitmem gerekirdi ama hiiiiiic sevmiyom sporu yaa sinir :S
diyet listesi derken nasil bir diyet yapacaksin?

ya sen deilmisin serum yedim diyen serum şişi var üzerinde beni çok şişirir serum takma bu kadar kafana yaaa üzüldüm valla her mesajında ağlama arkadaşım beraber yenicezz bu hasytalığımızı

Anaaa bak o hiç aklıma gelmedi :26: serumda şişlik yaparmı ki :44:
Anam ne bileyim bugün ağlak günümdeydim herhalde Akşam üzere bir iş için kuyumcuya gittim oradaki eleman hanım efendi nerelisiniz diye sordu bende aslen izmirliyim diyince hmmm izmirin güzlliği demekki dedi bir anda motive oluverdim
Herif duysa kesin kudurur tabiki adamcağızda art niyet olmadığını bildiğim için teşekkür edip çıktım. Eğer farklı birşey hissetseydim yanmıştı o adam valla o kiloların hırsını kesin ondan çıkartırdım

Tesekkur ederim canim hosbuldum :) Spor salonuna gidince daha istekli oluyor insan daha cok yapiyor sahsen evde hic yapamazdim bu kadar.

Kesinlikle haklısın
İnan her hafta niyet ediyorum ama hep ev işi çoluk çocuk derken hiç firsat olmuyor. Yapsamda ancak yarım yamalak oluyor ufaklık bacaklarıma dolandığı için. Bir ara leslie yapıyordum o zamanda cadı kucak istiyordu eee kucakta çocukla lesliede olmuyor maalesef
Bakalım yine eşimle niyetlendik bir sonraki hafta pazartesi sabah çocukları evde uyurken bırakıp stad içinde spor yapmaya ama açıkcası aklım evde kalacaktır diye düşünüyorum. Büyük kızım 12 yaşında küçüğüde dün 2ye bastı üstelik ablası benden iyi bakıyor ama işte insanın bir sürü şey geliyor aklına :26:
Allaha emanet diyeceğiz artık Birde şöyle uygun bir spor salonu bulabilirsem tam süper olucak olmazsa burada belediyeninkine ücretli gidiceğim en uygunu o Eşimde ya haftada iki gün yüzmeye git olmazsa diyor :122: inşallah bir aksilik olmazda yüzme bakımndan güzel bir yer bulurum yoksa işim zor

Malesef gencecigim ve bu kilodayim. (( uzulsem mi sevinsem mi bilemiyorum Sende gencsin ama seninde hizli verecegine inaniyorum :)) Evde cok denemelerim oldugu dedigim gibi beceremedim. Daha once spora gittim 1ay boyunca diyetle ve maydonoz suyuyla 9 kilo vermistim noldu ama sonra birakinca fazlasiyla aldim. Simdi birakma sansimda yok 1 yillik yazildim Diyet olarak soyle birsey dusundum. Kahvaltiyi gec kalktigim icin oglene sayicam biraz uyku duzenimi yerine oturtana kadar tabi.

Kahvalti
Biraz beyaz peynir
2 yumurta haslamasi
3-4 zeytin
2 dilim kizarmis kepek ekmek
Domates

Kahvaltidan 1bucuk saat sonra
1 elma veya 1 kase yogurt
Yesil cay.

Ikindin Spora gitmeden once yani
Meze turu gibi birsey dusundum. Patates haslamasi ile salata veya zeytinyagli yemekler olabilir.

Aksam spordan sonra
Salata
1 dilim kepek ekmek (sindirime yardimci oluyor yanlis bilmiyorsam bir miktar ekmek)
Bazende salatanin yaninda balik-tavuk-et

Birde gunde en az 2 kupa yesil cay ve 2 kupa maydonoz suyu icecegim.
----------
Sizce nasil ? Dogrumu yapiyorum ?

Ayy yerim ben onlari ya cocuklar cok tatli cokta iyi ama insanin kendine vakit ayirmaya zamani olmuyor. Benim teyzemin kizlarida oyle iki tane cocuklari var ayni durumdan muzdaripler. Yuzme acayip kalori yaktiriyor insallah bizde gitcez onumuzdeki haftalarda yuzmeye. Butun kaslarin calisiyormus. Ama sen 10 kilo vermissin yinede tebrik ederim. 2 cocukla isin dahada zor. :) B-fit spor salonlari var daha cok sikilasma uzerine. Gunde yarim saat felan suruyordu sanirim. Fiyatida uygundu oyle hatirliyorum. Birbak istersen belki sana uyar. Gonlune gore bir spor salonu bulursun insallah. :))

HAFTANIN 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ Sultan42

HAFTANIN 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ Mehtabb:81:

HAFTANIN 3. sü __________ - 0,4 kg. ______ Elmasalyangozu
kızlar tebrik ederim...
ohh sevindim vallahi bu hafta listeye girmedigim için..üzerimden yük kalktı

Yenacım seninde ellerine sağlık,azman fasülyemle seni öpüyoruz

1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.
neeeeyyyyyy 700dk spor mu...
Fadime ablam coşmuş hatta dalgalanıyorsun sen..azmine sağlık

Asucum ellerine sağlık,seni de öpüyoruz
iyi tatiller ablacım..yolunuz acık olsun..
sağsalim gidin gelin insallah..seni özlüyecegiz

Aynurummmmm fıstıgım özledik yaf
hadi Allah kavuştursun diyeyim yeniden

demek gümbür gümbür gelicen ha..gel kıs gel valla...sessiz kaldı sensiz ortalık

fasülyemle bende seni öptük tatlım

cecoşum iddiadaşım sıkıntılı görüyorum seni..üzme kndini kuzum..

aslında haklısın..ama üzme kendini sadece neden zor kilo verdigini öğrensek ne güzel olur..
arastırma hastanesine bence de git..herbişeyine bir baksınlar bakalm..

ama ağlamak yok..kıyamam

bune yaaaaaaaaa... geldigimde birsürü insan vardı..ama şimdi bi başımayım

hadi kızlar sesimi duyun..hatta geçen gün öğrendigim bir taktiği uygulayayım...

elmaaaaaaaaaaaaaa

İnşallah canım bulurum iyi bir yer Maalesef bazı yerlerin cılkını çıkartıyorlar uygunda olsa insan gidemiyor :26:
Bana yakın bir yer var ama bazı insanlar başka amaçlarla bayanlar getiriyorlarmış diye duyduğumuz için kimse gidemiyor. İnan buralarla alakası olmayan lüks araçlar falan geliyor yanlış işlerin pazarlığı yapılıyormuş meğer.
Bende ilkten bilmiyordum eşime oraya gitcem diye tuturdum nasılsa birkaç sokak öte hesabı sen dedi niyetlisin herhalde pok yoluna gitmeye dedi bende neyin ne olduğunu duyunca bedava olsa gitmem dedim
Bakalım hazır eşimde herşeye razıyım demişken sıcağı sıcağına bir yer bulmam şart

Bu arada evet 10 kilo verdim hatta 11 kiloydu bir ara ama maalesef şu son bir kaç gündür tartı fena kazık attı bana şu an 4 kilo fazla bile çıkıyorum neyse bir çaresine bakaçağım elbet

yok Meryemciğim ağlamaktan vazgeçtim nasılsa kocacığım sağ olsun
Hani derler ya ağlamayan bebeğe meme vermezler diye benimkide o hesaptı herhalde
Farkında olmadan meme istemişim
Hafta içi takımı düzüp bir sonraki pazarteside inşallah spora gideceğiz kocamla
sabahın köründe kalkmak ikimizede iyi gelicek. Hani atletizmciler gibi düzenli koşmasakta spor bahanesiyle eşimle biraz baş başa vakit geçiririz biraz o kaçar ben kovalarım biraz ben kaçarım o kovalar birde türk filmlerindeki gibi bir ağaç bulup etrafından birbirimize çööö yapsak tam olucak

Bak şimdi kovalamak diyince aklıma bir şarkı geldi

Gençlik başımda dumannnnnnnnnnnnn
İlk aşkım ilk heyecannnnnnnnn
Kovaladıkca kaçan
Ateşböçeyimmisinnnnnn
kovaladıkca kaçan
Ateşböceğimmisin

Sabah karga kahvaltısını etmenden pek iyi gitmez ama o esnada da o şarkıyı söylerim

biraz o kaçar ben kovalarım biraz ben kaçarım o kovalar birde türk filmlerindeki gibi bir ağaç bulup etrafından birbirimize çööö yapsak tam olucak

ayyhh cecoşşşş alemsin

sesli güldüm sesli..enişten de hemen ne olmuş ne olmuş diyor,bir de ona anlattım

hee sadece çööö yapacagınız durumu anlattım

Canım 4 kilo alacak halin yok yaa,demekki içtiğin bir ilaç ya da yediğin birşeyden dolayo vucudun su tuttu

Bak bir kaç gün tuzu ciddi şekilde azalt
Çok su iç, bol karpuz ye ödeme için

Pişirdiğin yemeklerine ısırdan otu koy
Bak nasıl gidecek ödemin

serum tabiiki şişlik yapar canım yapmaz olurmu. Hem de baya yapar

Kızlar dün buraya eklediğim fotolardan brni facebook'a yüklemiştim. Üniversiteden bi arkadaş yorum yazmış, yıllar geçtikçe gençleşiyosun güzelleşiyosun felan demiş. Benimki bi kudurdu görmeniz lazım. Zaten nefret edıyodu çocuktan, kıskançlık krizine girdi. Çocuğu silceksin felan diyo gebertirim onu felan:)) Sen durr dedim, ben bi 10 kilo daha vereyim haryanlarım artar:)) Çok sevıyorum onu kızdrırmayı

ayyhh cecoşşşş alemsin

sesli güldüm sesli..enişten de hemen ne olmuş ne olmuş diyor,bir de ona anlattım

hee sadece çööö yapacagınız durumu anlattım

Anlat anlat Meryemciğim benim enişteden gizlim saklım mı var
Ne bileyim birden o geldi aklıma
Bazen eşim şirket arabasıyla bende benim arabayla bir yerlerde buluşup birlikte döndüğümüzde lambalarda yan yana geldiğimde herife laf atıyorum şişşşt yağuşuklu naber diye öpücük atıp tel versene diyorum
Kesin görenler diyordur hatuna bak ateş başına vurmuş diye nerden bilsinler kocam olduğunu

serum tabiiki şişlik yapar canım yapmaz olurmu. Hem de baya yapar

Valla bilmiyordum kim bilir belkide boşu boşuna ağlayıp durdum
Bakalım bir iki haftaya kadar gider o artılar başka yolu yok

Benim kendime ait faceim bilem yok
Adamcağızın faceinden oyun oynuyorum onun şirket arkadaşlarından bazılarıyla arada sohbet ediyorum
Bir tek en yakın okul arkadaşlarımdan iki tanesi ekli onunkinde. Sen hesap açarsan artık kesin sinirden kudururum diyor sonuçta alman çoğu eee yazışsak adamcağız fransız kalacak yada google üzerinden tercüme etmek için çalışamayacak
Ama bende geçenlerde dedim len ben kilolardan bir kurtulayım çatlasanda patlasanda açıcağım bende bir Face hesabı diye
Sen zayıfla yeminle ses etmiyeceğim dedi en sonunda
Şimdi de izin veriyorda açsam arkadaşlar foto koy diyecekler sonra beni görünce ay ne oldu sana kız diyip duruacaklar moralim bozulacak o yüzden az sabredeyim diyorum sonrası kolay nasılsa :122:

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım
Yarın sabah 8de kalkacağım ondan sonrada kahvaltıdan sonra uzaktan bir akrabanın nikahına hazırlanacağım
Nikah kadıköyde yani karşıda ve biz sırf değişiklik olsun diye vapurla geçiceğiz karşıya

Yarın akşama kadar kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Hayırlı sabahlar hoş sohbetler

Aa sen almanya doğumlumusun canımm. Valla çok da gerekli bişey değil facebook. Ben bazen resimlere felan bakıyorum işte o kadar.

yasasin kocalari catlatmak
sirf bunu icin bile kilo verilir dimi yani yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…