Canım sen tahlillerini yaptır. Bu kadar spor ve az yemeye kilo verememen normal değil.Kilo veremiyorum diye aç gezme sakın. Yavas yavas azaltman lazım kaloriyi. Çok az yersen kas kaybın olur ve bu çok tehlikeli. Herşeyden yemen lazım.
Canım sen tahlillerini yaptır. Bu kadar spor ve az yemeye kilo verememen normal değil.Kilo veremiyorum diye aç gezme sakın. Yavas yavas azaltman lazım kaloriyi. Çok az yersen kas kaybın olur ve bu çok tehlikeli. Herşeyden yemen lazım.
Yenaciğim insülin direnci için glukophage kullanıyorum ama galiba hiç bir ise yaramiyor
neyse bir kere daha doktora gideyim de belki başka birşey verir. acaba diyorum vakıf gureba ya mi gitsem diyorum hani araştırma hastanesi ya belki daha iyi sonuç alabilirim
bu arada ellerine sağlık listeyle uğraştın
birinci gelen arkadaşlar sizleri de tebrik ederim
az az da olsa hedeflerinize doğru sağlam adımlarla yürüyorsunuz
darısı benim başıma
yenacım ellerine sağlık canım
kilo verenleri gönülden tebrik ederim
fadimecim seni de azmin için kutlarımAllah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah kilolar tıkır tıkır gider
yenacim gecmisleri okuyordumda bonus bir ara gebeyim yazmisti dogdumu bebisi haberin varmi
kilo veremeyince kendi kafamdan ekmegi kestim ama bugün hep aç gezdim anca çay su arada yogurt yedim kilolarım inat etmiş gitmiyor sırf şekersiz çay içemiyorum diye çayı kestim tek yeşil çay içiyorum onuda isteksiz
dedigin dogru belki ama eskisi gibi yemiş olsam artı sporum fazla yinede vermem gerekiyor bakalım bu hafta dikkat edicem verirsem artık devamBanucuğum araştırma hastanesi en iyisi bence randevu almaya çalış canım..182 de aranabilir randevu için biliyorsundur...
İlk tahlilimde şekerim çok yüksekti bayağı endişelenmiştim hatırlarsanız..
Daha sonra aile hekimi ve diyetisyenin yönlendirmesiyle araştırma hast.gittim..
Doktor neyiniz var .? deyince, ben zayıflamak istiyorum dedim.:) ve aile hekimliğinde yapılan testleri gösterdim..
Bünyemizde yeniden yapmamız gerek dedi..
Bir yığın tahlil istedi ben söylemeden bir nevi Check-Up gibi.:)
Sonucu alıp gösterdiğimde kolestrolün yüksek kesinlikle düzenli yürüyüş yapmalısın dedi..
Şekerin sınıra yakın alarm veriyor.. kesinlikle kilo kaybın olmalı dedi ve diyetisyen bölümüne yönlendirdi..
İstanbul'da sistem nasıl bilemiyorum ama sağlık bakanlığı da çok ilgileniyor obeziteyle, sanırım bu sefer daha farklı yaklaşırlar..
asucuğum eline sağlık canım..
Sen ne zaman dönüyorsun tatilden.?
Canım Ekim'de doğumu olacak inşallah..
Fadimeciğim bişey söyleyeceğim..Dikkat ediyorum 6 öğünlü beslenmeyle listeye uyduğun hafta çok güzel iyi kilo veriyorsun..
Beni boşverin ben uymuyorum hiç birşeye, tam sopalığım ama..700 dk.spor da çok fazla yaww.Profesyonel sporcu değilizki bu kadar idman yapalım..
Bir anda şevke gelip deli gibi spor yapıp haşlamayla günü geçiriyoruz sonra sıkılıyoruz hooop daha fazla yemeğe yumulup daha fazla kilo alıyoruz..
Banucuğum araştırma hastanesi en iyisi bence randevu almaya çalış canım..182 de aranabilir randevu için biliyorsundur...
Doktor neyiniz var .? deyince, ben zayıflamak istiyorum dedim.:) ve aile hekimliğinde yapılan testleri gösterdim..
Sonucu alıp gösterdiğimde kolestrolün yüksek kesinlikle düzenli yürüyüş yapmalısın dedi..
Şekerin sınıra yakın alarm veriyor.. kesinlikle kilo kaybın olmalı dedi ve diyetisyen bölümüne yönlendirdi..
İstanbul'da sistem nasıl bilemiyorum ama sağlık bakanlığı da çok ilgileniyor obeziteyle, sanırım bu sefer daha farklı yaklaşırlar..
asucuğum eline sağlık canım..
Sen ne zaman dönüyorsun tatilden.?
Canım Ekim'de doğumu olacak inşallah..
Fadimeciğim bişey söyleyeceğim..Dikkat ediyorum 6 öğünlü beslenmeyle listeye uyduğun hafta çok güzel kilo veriyorsun..
Beni boşverin ben uymuyorum hiç birşeye, tam sopalığım ama..700 dk.spor da çok fazla yaww.Profesyonel sporcu değilizki bu kadar idman yapalım..
Bir anda şevke gelip deli gibi spor yapıp haşlamayla günü geçiriyoruz sonra sıkılıyoruz hooop daha fazla yemeğe yumulup daha fazla kilo alıyoruz..
sizin oturdugunuz bloklarda spora gelen bir bayan var 50 yaşında görünce 40 sandım c 2 18 katta oturuyormuş bu pazar oglu kız arkadaşının ailesini annesiyle tanıştırmaya getiriyormuş
Doğrudur canım, kendine dikkat eden insan yaşından küçük gösterir zaten. Onu tanımıyorum ama site içinde hergün yürüyen bir bayan var ben ona hayranım. Fazla kilosu da yok ama hergün site içinde yürüyor
Eğer olur da yakında ev alabilirsen mutlaka spor salonu olan sitelerden yana kullanıcam tercihimi. sporsuz olmuyo malesef.ayrıca benim iştahımda fazla, öyle çok az yiyerek diyet bana göre değil, o nedenle hayat boyu oturtmak lazım sporu.
evet zaten o yüzden kalıcı kilo veremiyoruz ya. Özellikle çok yoğun spor yapıldığı zamanlarda daha iyi beslenmeli. Protein ağırlıklı ve ekmeği kesinlikle kesmemek lazım. 2.5 saat spor çok fazla çünkü. Az yenildiğinde kesinlikle kas kaybı olur
Ayrıca benim diyetisyen şunu diyordu, hayat boyu ne kadar spor yapabileceksen o kadar yap. Yani atıyorum yoğun çalıştıgında da hergün spor yapabileceksen diyetteyken de hergün yap ama yapamayacaksan kendini tüm hayatına göre ayarla diyordu
5. etaptan al satılık evler var salon hemen bitişik
sen hangi diyetisyene gittin
Onu ben de kullanıyodum, sonra böbreklerimde ağrı başlayınca korktup bıraktım çünkü böbrek iltihabını geçirmiştim. Bu ilaç da böbreklerden atıldığı için korktum açıkcası.
Banucuğum araştırma hastanesi en iyisi bence randevu almaya çalış canım..182 de aranabilir randevu için biliyorsundur...
Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum buzamana kadar bircok denemem oldu ama bazi durumlar stres felan derken uzun surmedi. Simdi tamamen basladim 2 haftadir spor salonuna gidiyorum duzenli. Sporda yaklasik 3.5 4 saat kaliyorum. Hergun gitmeye calisiyorum ama bazi gunler ara veriyorum. Haftada 4-5 gun sprdayim yani. Spordan sonrada saunaya giriyorum. Vucudumdaki sisligi toksinleri alsin diye cok ta ise yariyor ve tenin puruzsuzlesiyor. Vucudum sikilasmaya basladi 2kilo verdim simdiye kadar yeme duzenime dikkat etmedim ama beceremedim birturlu bugunden sonra onada basliyorum. Diyet programlarina uyamiyorum birturlu yatma saatlerim duzensiz uyandiktan iki saat sure boyunca midem hic birsey almiyor. Bana onerebilceginiz tavsiyeler varmi? Ekimde turkiye gidicem beni gorenlerin biraz sasirmasini istiyorum 2ayda istedigim kiloya ulasamam elbette ama iyi bir yol katetmek istiyorum. :)))
iyi akşamlar kızlar çok yoruldum yaa ne zormuş tatile gitmek:)
sanırım artık hazırım sabah erkenden yola çıkacağız ayın 11 inde döneceğiz inşallah laptop ve vodem yanımızda olacak fırsat buldukça gelirim inşallah
tekrar uğrayabilirmiyim bilmiyorum eğer gelemezsem hepiniz Allah a emanetsiniz
Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum buzamana kadar bircok denemem oldu ama bazi durumlar stres felan derken uzun surmedi. Simdi tamamen basladim 2 haftadir spor salonuna gidiyorum duzenli. Sporda yaklasik 3.5 4 saat kaliyorum. Hergun gitmeye calisiyorum ama bazi gunler ara veriyorum. Haftada 4-5 gun sprdayim yani. Spordan sonrada saunaya giriyorum. Vucudumdaki sisligi toksinleri alsin diye cok ta ise yariyor ve tenin puruzsuzlesiyor. Vucudum sikilasmaya basladi 2kilo verdim simdiye kadar yeme duzenime dikkat etmedim ama beceremedim birturlu bugunden sonra onada basliyorum. Diyet programlarina uyamiyorum birturlu yatma saatlerim duzensiz uyandiktan iki saat sure boyunca midem hic birsey almiyor. Bana onerebilceginiz tavsiyeler varmi? Ekimde turkiye gidicem beni gorenlerin biraz sasirmasini istiyorum 2ayda istedigim kiloya ulasamam elbette ama iyi bir yol katetmek istiyorum. :)))
ya sen deilmisin serum yedim diyen serum şişi var üzerinde beni çok şişirir serum takma bu kadar kafana yaaa üzüldüm valla her mesajında ağlama arkadaşım beraber yenicezz bu hasytalığımızıdesperate house wife banu geldi
komşu ablamla az şekerli bir türk kahvesi içip az dertleşip geldim. ona da tartı şokunu anlattım inanamadı mümkün değil deyip durdu hatta biraz da kizdi sen niye kendini bu kadar yıpratıyorsun senden çok daha beterleri var üstelik sen atiksin hantalligin yok diye
biraz daha iyi hissetmemi sağladı sağ olsun. birazdan cepten e-randevu almayı deneyeceğimakşama kadar beklemek istemiyorum inşallah olur
süperiz diyemicemm tebrik ederim genede eksilerde olmak çok güzel ama nerde haftada 1 -2 kilo verdiğimiz günler neyse allahımm hepicimize azim ver inşallah tutalım şu boğazlarımızıHAFTANIN 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ Sultan42
HAFTANIN 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ Mehtabb:81:
HAFTANIN 3. sü __________ - 0,4 kg. ______ Elmasalyangozu
sporda tebrik ederim 700 dk süper valla benim spor devede kulak misali olmuş:))
1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.
iyi akşamlar kızlar çok yoruldum yaa ne zormuş tatile gitmek:)
sanırım artık hazırım sabah erkenden yola çıkacağız ayın 11 inde döneceğiz inşallah laptop ve vodem yanımızda olacak fırsat buldukça gelirim inşallah
tekrar uğrayabilirmiyim bilmiyorum eğer gelemezsem hepiniz Allah a emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?