Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar
alıntılarım yine gitti
yeni gelen bebeğini kaybeden kardeşe hoşgeldin diyorum Allah sabırlar versin Rabbim tez zamanda acını unutturacak mutluluklar vesin inşaAllah

cecoşum sıkma canını verirsin canım bayram sonu bende biren bire çok aldım hergün biraz daha tırmandı üç kiloya yakın aldım birini verdim çok şükür birbuçuğu duruyor ama haftaya kadar gidecek inşaAllah

Yenacım asucum ellerinize sağlık canlarım hakkınızı helal edin bizim için uğraştınız

daha vardı alıntım ama hangileriydi unuttum
haaa birde o nar ekşilerini neyin tarifini bende isterem

Son düzenleme:

tahlilerim iyi çıkıyor ben içtigim ilaca baglıyorum kilo vermemeyi

selamlar kızlar,

uzun zamandır yazamıyorum buraya, beni hatırlar mısınız bilmem :)) evimi taşıdıktan sonra netimi ancak bağlatabildim. hemen sizlere bakayım dedim. inşallah hepinizin keyfi yerindedir. sanırım ramazan rehaveti hala devam ediyor, eski canlılığı nerede bu güzel topiğin :))

sizin oturdugunuz bloklarda spora gelen bir bayan var 50 yaşında görünce 40 sandım c 2 18 katta oturuyormuş bu pazar oglu kız arkadaşının ailesini annesiyle tanıştırmaya getiriyormuş

Banucuğum araştırma hastanesi en iyisi bence randevu almaya çalış canım..182 de aranabilir randevu için biliyorsundur...
İlk tahlilimde şekerim çok yüksekti bayağı endişelenmiştim hatırlarsanız..
Daha sonra aile hekimi ve diyetisyenin yönlendirmesiyle araştırma hast.gittim..
Doktor neyiniz var .? deyince, ben zayıflamak istiyorum dedim.:) ve aile hekimliğinde yapılan testleri gösterdim..
Bünyemizde yeniden yapmamız gerek dedi..
Bir yığın tahlil istedi ben söylemeden bir nevi Check-Up gibi.:)
Sonucu alıp gösterdiğimde kolestrolün yüksek kesinlikle düzenli yürüyüş yapmalısın dedi..
Şekerin sınıra yakın alarm veriyor.. kesinlikle kilo kaybın olmalı dedi ve diyetisyen bölümüne yönlendirdi..
İstanbul'da sistem nasıl bilemiyorum ama sağlık bakanlığı da çok ilgileniyor obeziteyle, sanırım bu sefer daha farklı yaklaşırlar..

yenacım ellerine sağlık canım
kilo verenleri gönülden tebrik ederim
fadimecim seni de azmin için kutlarımAllah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah kilolar tıkır tıkır gider

asucuğum eline sağlık canım..
Sen ne zaman dönüyorsun tatilden.?

yenacim gecmisleri okuyordumda bonus bir ara gebeyim yazmisti dogdumu bebisi haberin varmi

Canım Ekim'de doğumu olacak inşallah..

Fadimeciğim bişey söyleyeceğim..Dikkat ediyorum 6 öğünlü beslenmeyle listeye uyduğun hafta çok güzel kilo veriyorsun..

Beni boşverin ben uymuyorum hiç birşeye, tam sopalığım ama..700 dk.spor da çok fazla yaww.Profesyonel sporcu değilizki bu kadar idman yapalım..
Bir anda şevke gelip deli gibi spor yapıp haşlamayla günü geçiriyoruz sonra sıkılıyoruz hooop daha fazla yemeğe yumulup daha fazla kilo alıyoruz..

Son düzenleme:
dedigin dogru belki ama eskisi gibi yemiş olsam artı sporum fazla yinede vermem gerekiyor bakalım bu hafta dikkat edicem verirsem artık devam

evet zaten o yüzden kalıcı kilo veremiyoruz ya. Özellikle çok yoğun spor yapıldığı zamanlarda daha iyi beslenmeli. Protein ağırlıklı ve ekmeği kesinlikle kesmemek lazım. 2.5 saat spor çok fazla çünkü. Az yenildiğinde kesinlikle kas kaybı olur

Ayrıca benim diyetisyen şunu diyordu, hayat boyu ne kadar spor yapabileceksen o kadar yap. Yani atıyorum yoğun çalıştıgında da hergün spor yapabileceksen diyetteyken de hergün yap ama yapamayacaksan kendini tüm hayatına göre ayarla diyordu

sizin oturdugunuz bloklarda spora gelen bir bayan var 50 yaşında görünce 40 sandım c 2 18 katta oturuyormuş bu pazar oglu kız arkadaşının ailesini annesiyle tanıştırmaya getiriyormuş

Doğrudur canım, kendine dikkat eden insan yaşından küçük gösterir zaten. Onu tanımıyorum ama site içinde hergün yürüyen bir bayan var ben ona hayranım. Fazla kilosu da yok ama hergün site içinde yürüyor

Eğer olur da yakında ev alabilirsen mutlaka spor salonu olan sitelerden yana kullanıcam tercihimi. sporsuz olmuyo malesef.ayrıca benim iştahımda fazla, öyle çok az yiyerek diyet bana göre değil, o nedenle hayat boyu oturtmak lazım sporu.

Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum buzamana kadar bircok denemem oldu ama bazi durumlar stres felan derken uzun surmedi. Simdi tamamen basladim 2 haftadir spor salonuna gidiyorum duzenli. Sporda yaklasik 3.5 4 saat kaliyorum. Hergun gitmeye calisiyorum ama bazi gunler ara veriyorum. Haftada 4-5 gun sprdayim yani. Spordan sonrada saunaya giriyorum. Vucudumdaki sisligi toksinleri alsin diye cok ta ise yariyor ve tenin puruzsuzlesiyor. Vucudum sikilasmaya basladi 2kilo verdim simdiye kadar yeme duzenime dikkat etmedim ama beceremedim birturlu bugunden sonra onada basliyorum. Diyet programlarina uyamiyorum birturlu yatma saatlerim duzensiz uyandiktan iki saat sure boyunca midem hic birsey almiyor. Bana onerebilceginiz tavsiyeler varmi? Ekimde turkiye gidicem beni gorenlerin biraz sasirmasini istiyorum 2ayda istedigim kiloya ulasamam elbette ama iyi bir yol katetmek istiyorum. :)))

5. etaptan al satılık evler var salon hemen bitişik

sen hangi diyetisyene gittin

5. etaptan al satılık evler var salon hemen bitişik

evet biliyorum canım ama ben kiptaşın iç malzemesini beğenmiyorum ben. Aslında zorlasak 3+1 alabiliriz ordan ama başka beğendiğim projeler var, 2+1 bakıyorum başka projelerden. Şimdilik tek çocuk olacak yeter diye düşünüyorum 2+1

ii akşamlar güzeller Yalovadayım hala düğünü bitirdik şimdi tatilin tadını çıkarıyoruz ortam çok güzel
yanlız kilolar aldı başını gitti hiç dikkat etmiyorum bi daha ne zaman bulacam bu ortamı diye
hoppidi gırtlak

geçmişi oluyamadım ewe gelince çayımı alır okurum yenacım kusura bakma kilomu bildiremedim
tartı yoktu malesef

pazartesi dönecez inşallah hepinizi çok sewiyorum görüşürüz

SElam milletttttttt :122:

Yine ben geldim
Bütün gün ruh gibiyidim ve eşim her aradığında ağlayıp durdum
İlk kez bukadar kilo almış olmam koydu bana ama eşimle uzun uzun konuştuk. Bana baya moral verdi ve elinden geleni yapacağına söz verdi bana yardımcı olmak için. Bu hafta şirkette işleri çok yoğunmuş ama bir sonraki pazartesiden itibaren her sabah 6da kalkıp birlikte futbol stadında koşmaya gidiyoruz dedi
Tabi önce bir güzel ama benim eşortmanımda yok diye ağlamaya başladım ARtık sinirler nasıl latçka olduysa kendimi tutamadım oda ufak bir çocuğu teselli eder gibi tamam aşkım hafta içi bir gün ne lazımsa onları da alırız artık eşortmanmı istiyorsun spor ayakkabımı hepsini alırım yeterki sen pes etme dedi
Birde eğer gitmek istiyorum dersen spor salonuna da yazdırayım seni bende çocuklarla ilgilenirim yada seni götürür çocuklarla önünde beklerim dedi :122: :122:
İnanılmaz moral oldu bana Tabi doktor işinide safsaklamıyacağım mutlaka randevumu birazdan netten alacağım
Umarım bende düzgün bir doktora deng gelirim

Onu ben de kullanıyodum, sonra böbreklerimde ağrı başlayınca korktup bıraktım çünkü böbrek iltihabını geçirmiştim. Bu ilaç da böbreklerden atıldığı için korktum açıkcası.

Canım sen söyleyince dikkat ettim bende. İlaçı kullanmaya başlamadan evvel hiç böbrek ağrısı nedir bilmiyordum ama heleki şu son 1 aydır ( doktor tekrar yazdı ) ufak ufak arada böbreklerim yokluyor bende az su içtiğime bağlıyordum ama eğer öyle bir etkisi varsa o yüzden de olabilir :44:
Neyse bir randevu alayımda belki başka bir ilaç yazar doktor

Buradada netten yada aynı numaradan randevu alıyorsun canım.
Aslında biraz şans işi Araş. Hastaneside olsa bazı doktorlar çok ilgili bazılarıda başından savacak gibi muamele yapıyor maalesef :26:
Ben en tatlı halimle şansımı bir deniyeceğim olmadı ben oturup durumu izah edip bütün tahlilleri yapmasını isteyeceğim
Sonuçta son ümidiim o doktorun olduğunu hissettirirsem belki biraz daha ayrıntılı davranır

Aramıza hoşgeldin
Umarım sende bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın Maşallahın var spor konusunda keşke ben yarısı kadarını yapabilsem. İnşallah çok daha narin göründüğümüz günlerde olucak

iyi akşamlar kızlar çok yoruldum yaa ne zormuş tatile gitmek:)
sanırım artık hazırım sabah erkenden yola çıkacağız ayın 11 inde döneceğiz inşallah laptop ve vodem yanımızda olacak fırsat buldukça gelirim inşallah
tekrar uğrayabilirmiyim bilmiyorum eğer gelemezsem hepiniz Allah a emanetsiniz

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar
İyice dinlen energi depolayıp dön aramıza
İnşallah çok güzel ve huzurlu bir tatil geçirirsiniz

Aramiza hosgheldin canim, yasin kac?
Yanliz kilo vermek cok zor, bak burda motivasyon cok oluyor :) her cumada bildirim yapiyoruz sabahlari tartilip,
kontrol altindayiz yani
yurtidisindamisin nerdesin ? ben almanyadayim

bu arada sende kendine bi cizelge hazirliyabilirsin, cok iyi oluyor insanin gözünün önünde oluyor :)

ya sen deilmisin serum yedim diyen serum şişi var üzerinde beni çok şişirir serum takma bu kadar kafana yaaa üzüldüm valla her mesajında ağlama arkadaşım beraber yenicezz bu hasytalığımızı
HAFTANIN 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ Sultan42

HAFTANIN 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ Mehtabb:81:

HAFTANIN 3. sü __________ - 0,4 kg. ______ Elmasalyangozu
süperiz diyemicemm tebrik ederim genede eksilerde olmak çok güzel ama nerde haftada 1 -2 kilo verdiğimiz günler neyse allahımm hepicimize azim ver inşallah tutalım şu boğazlarımızı

1.fadime02............. 700dk
2.asumanzeynep............. 220dk
3.toksin............. 200dk.
4.nursena............. 120dk.
sporda tebrik ederim 700 dk süper valla benim spor devede kulak misali olmuş:))

güle güle git allah yolunu açık etsin iyi tatiller arkadaşımmm

Selamm fıstıklarımmm

nassınızz ? benden iyilik sağlık , pazar sabahı elbistana gidiş için yola çıkcaz annem ve babamla , kocişim olmadan dönüş yapacam bu seferlik , napalım sağlık olsun ...

bugün eşimin yemin töreni vardı ama gitmedim , yani o istemedi gelmemi , inşAllahh Allahtan bi aksilik çıkmassa 14 eylülde gidecem yanına aşkımınn , ooyyhh içimi hasretlik kapladı iyiden iyiyee....

Elbistana dönünce gümbür gümbür gelecem , varmı benimle kapışacak olann

burada kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederimm

YENAcım & BEYZUŞcum ellerininize sağlıkk , emeğinize sağlık

herkesi öpüyorumm , Allaha emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…