Canım ben 25imde mezun oldum ıniversiteden. Sen 4 yıldır mezunsun ve yaşın 24. O kadar umutsuz konuşmuşsunki. Öğretmenliği istemiyosan bence de hazırlan öyp'ye. Hem sözelci olduğun için alesten yüksek alman daha kolay. Ben sayılsalcıyım ve 89 sayısalcılar için çok yüksek bir ales notu. Bence silkelen ve kendine gel. Benim kardeşim de türkçe öğretmeni ama hiç kpssye çalışmadı. İstemedi öğretmenliği. Şimdi geçici kadroda araştırma görevlisi ama o da öyp için uğraşıyo. Yaşınız da aynı
yediklerin için üzülme canım biraz gayret ettiğinde verirsinmoralini yüksek tut herşerde bir hayır gizlidir . belki daha güzel yerlere geleceksin. umut her zaman vardır
inşallah o 8 kiloyu versem daha ne isterimsagol canım inşallah istedigimiz kiloya ulaşırız
kurban bayramına kadar 8 kilo versem ne kadar mutlu olurum anlatamam
havalar serinledi su içip wc yolunda gidip geliyorum
yaş boy kaç senin:26:
Derincim inanki o kadar çok sevindimki anlatamam sana rabbim sağlıkla kucana almayı nasip etsin.
Bu arada CECOO canım duaların için ve her seferinde benimle ilgiliiyi duyguların için çok sağol zaten en iyi en makbul dua kişinin haberi olmadan edilen dualarmış inşallah bu sefer sizin gibi güzel dostlarımın güzel dualarıyla bende emelime kavuşurum sizlewri tanımıyorum ama çok seviyorum bak gece gece ağlattınız beni...
ceco kıs maşallah eşine ne güzel destek oluyor sana önem veriyor...eşimde yüzüme vurmuyor arada şaka yapıyor aklınca ama hemen pişman ediyorum... bu kış bu iş biticek Allahın izniyle bende pazar günü başlıyorum spora inşallah...
kızlar acayip moralim bozuk( tarih öğretmeniyim ve dün tam listemi yazmaya girdim, bir de baktım atama kılavuzu açıklanmış ((
40,000 kişilik kadro açan devlet bizim bölüme sadece 356cık ayırmış(((((( moralim sıfır oldu ve doğru mutfağa gittim (misafir gelmiştii, milföy yapmış ama yememiştim) ve 2 milföy bir koca dilim de pasta attım ağzıma ((( oysa ki kaç gündür kendimi tutuodum, diiyetimin dışına çıkmıodum. sabah kahvaltıda yine 3 milföy ve yine bir dilim pastayı indirdim mi afiyetle midemee şu an çok pişman, mutsuz, umutsuz ve vicdan azabı çeker bir haldeyimm ( biraz morale ihtiyacım var kızlarrr bu arada tezli y.lisans yapıorum 4. senem olcak, onu da bırakma kararı aldım nolur bişeler sölein banaaaaaaaa. yoksa depresyona girdim mi çıkamıcam (((((((((((
slm kızlar. birilerıne konuşmam lazım. yoksa kafayı yemeyeğe az kaldı(
biz 3 kız kardeşiz. ben ortancıyım. annemın hep gözdesi ablam küçüğü kardeşim dışlanan kızı da ben oldum. yıllarca hep ablamla yarıştırıldım. kardesımle karsılaştırıldım. ablam 2. yılında öss yı 2. yılında kpss yı kazandı. ben hep bırıncı yılımda kazandım.ama hep agız açıldı mı her yerde ablamın çooook çalışkan olduğundan bahsedilir benım adım bıle gecmezzzz...kardesım yıllrca ossyı kazanamdı. ona tek ses adılmaz. sankı o ailede yokmuşum gıbı buyudum. nişanımı düğünümü burnumdan getirdiler. neden esım mardınli kürt diye. oysa babamda enıştemde kurt. eşim mudur yardımcısı. çok cıddı çevresı tarafından da saygı gören sözu dınlenen bırı. ama bır turlu esım onlara kendını sevdıremedı. enıştem gıbı sebek olması beklendı. annem ve ablam kardesım esımın ailesı ıle bırlıktelık kurup benı dıslamaya kalktılar. düşünsenıze annem görümceme diyor kı sakın sırlarını yengene verme herkese duyurur... neden bılıyor musunuz. kardeşim ablamın çocuğuna bakıyor. bende bırgun onlara gıttım.10 gun kaldım. ablam sofrayı toplamadım dıye bın bır surat yaptı.bende neden boyle dıye çıkıştım anneme. mısafırım bebeğim 4 aylık onunla ılgılenıyorum. toplamasam ne olur dedım. hep boyle o dedı. oyleyse neden buradasınız zaten kardesimi ıstemıyorlardı şimdi işlerini yaptığınız için hoşlarına gıdıyorsunuz. işinize gelmıyorsa evınıze gıdın dedım. onalarda tabı bır suru bu arada konuşmalarda ablam hakkında attılar attılar. sonra gıdıp ablama kardesımı ıstemedıklerını neden ıstemedıklerını soruyorlar. kım dedı benım dedım yaa.. onalrın dedıklerı hersey unutuldu benım ıstemıyordu neden gelıyorsunuz demem dedıkoducu oratalığı karıştırıcı olduğum anlamına geldı..yaz tatınde eşim gelmedı ben tek gıttım annemlere.donmeme 3 gun kala benımle kavga ettıler.dedikoducu vs ara yerı karıştıran oldum. bende çocuğumu aldım saat 11 dı. çıktım denızlıden mardıne gelmek için yol. saat 17 de kaltı arabam. 6 saat otogarda bekledım. kımse benı ne aradı sordu. bebeğim elımde 5 aylıktı. babamı doldurmuşlar. bababm kayınbabamı aramış benım oyle kızım yok. burada kardeslerıyle kavga ettı gıttı demış. benı arayıp ne oldu nıye gıdıyorsun dıye hıç sormadı halbukı. sonra benı facebooktan sıldıler. zavallaı hıç bırseye karışmayan kocama ve ailesıne bınlerce laf eden mailler attılar. ailesıne laf soylenınce esımde kardeslerını aradı. dedı kı arayıp konuşmayın. sizin hakkında bır suru seyler soyluyorlar demış. kardeslerıde ablamı aramış bız sıze ne yaptık neden laf atıyorsunuz demışler. ablamda o yengenıze ıanamayın size yalan soyluyor demış. hakkımda bır suru yalan soylemış. onlarda bıze yengemız degıl abımız senın attığın maiilerı okudu deyınce ağlamış kapatmış telefonu.
ailem yetmıyor gıbı bu sefer onceden bana sonsuz saygı gosteren görumcelerım ve kaynanam bana ters davranmaya basladılar. baktıf herkes bır laf atıyor. tabıı ınsanın ailesı sahıpsız bırakırsa kaynanadan saygı beklemek kusur olur.
neyse geçen hafta sonu esımın kardesının düğünü vardı. kız sevgılısını benım anneme bıle anlatmış ben düğün zamanı duydum herseyı. oyle olunca bende esime soyledım. görücü usulu degıl. sulalede bır tek ıkımız bılmıyoruz dedım. o da hıç bırseye karışma mısafır gıbı otur gel dedı. dınlemedım. sırf üzüülmesın kız diye hersey koştum.erkek evı kınaya kızı kuafore goturmedı. muzık getırmedı. ben gıttım kızın sacını yaptım ses sıstemı goturdum . herseyı ayarladım. kız gelın çıkarken esım gelmedı. kaynanam başladı soylenmeye. bende soylenme senın kızın benım annmeden once bana soyleyecektı. oğlun o yuzden gelmedı dedım. kaynanamla tartıştık. dedı kı senın annen soyleme dedı dedı. dondum kaldım.
en son dun akşam bu olaylar yuzunden esımle de tartıştım. hep ıyı nıyetle uğrastım ama olmadı. içimdekı herseyı kusmak gelıyor. tabı anlatınca olaylar bıraz havada kaldı ama ben bu ıkı aile arasında tek dayanagım esımle de onalrın yuzunden tartıştım. zavallaı esıme akşam neler yaptımşimdi asağıda benı araba kullanmam için çağırıyor. halen benım için bırseyler yapmaya calışıyor. psikolojım çooook bozuldu. bugun spor da yapmadım ... aallahım annem benden neee istiyorrr
inşallah o 8 kiloyu versem daha ne isterim
yaş 29 boyda 1.70
doğum yaptım şubatta hamileyken değil ama doğumdan sonra deli gibi kilo aldım malesef
Kızlarrrrrrrrrrrr neredesiniz yaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
Hayır bu gece eşime söz verdim erken kapatacağım laptobu birlikte çocuklar uyuyunca film seyrederiz diye ama nerdeeeeeeeee ilaç niyetine bile kimse yok
Neyse az daha beklerim olmadı bende burnumu çeke çekegiderim
Çok teşekkürler allah razı olsun ceco ;;((Selam millet ben geldimmmmmmm :122:
Bugün malum Kadıköyde akrabanın nikahı vardı ve biz nikah saat 1de diye 11de evden çıktık. Önce otobüsle eminönüne oradan da vapurla kadıköye geçtik. Baştan çok eğlenceli geçer sandık üstelik Kvde nikah dairesi direk sahilde diyince daha mantıklı gelmişti ama maalesef alakası yokmuş :26:
Kadıköy iskelesi itibaren bir çoğu yer trafiğe kapanmıştı bir protesto gösterisi için hatta bir ara eşime dedim sen beni bırak ben buraya katılayım daha eğlenceli görünüyor diyeşarkılar türküler üstelik işcilerin haklarını savunan bir protesto yani tam benlik
Kv maşallah yine formundaydı bir ara gırtlaklamak geldi içimden.
Yok çok hızlı yürüyorsunuz, yok niye oradan gidiyoruz, yok niye kızı yürütmüyorsun, yok büyük kız neden BJK çeketini üzerine almış, yok niye duruyoruz diye devamlı söylenip durduYolu sorduğumuz kişilerin hepside bize uzatmışlarmı yolu tarif edelim derken :26: sıcak bir yandan yorgunluk bir yandan KV desen ayrı bir yandan resmen nevrim döndü.
Bir ara eşime sataştım bir daha otobüsle kadıköye gelirsem diye hemen kv araya girdi sataşma oğluma işte sokakta kavgamı edeceksiniz diye ( ki asla sokakta kavga etmem ancak çok az söylenirim) benim büyük kızda babanne bunlar hep böyle çok nadiren de kavga ederler gezme dönüşü demezmi
Bu sefer gerçekten söylenmeye başladım ama tabi ancak KV duyacağı şekilde; Anam herkes herşeyi benden iyi biliyor karı koca bile aramızda konuşamıyoruz ille araya giren çıkacak diyeeşim tabi bozuldu sen iyimisin bak saçmalıyorsun diye bende kızdım ya biz karı koca konuşuyoruz niye herkez maydanoz oluyor ki diye
Adamcağız yolda ne zaman elimi tutmaya kalksa KV eşime sesleniyor bir baksana diyebir ara banamı öyle geliyor dedim ama her denememde aynı şekilde eşime seslendi
Bir sürüde bahane buldu; yok yavaşla, yok gel kızının elinden tut, yok ablandan mesaj geldi bir bakkadın resmen beni cıldırmak için programlanmış sanki
Nikah birde saat 1de değilde 3demiymiş :26: iyice kafayı yedim tam 3 saat boş boş oturduk bir cay bahçesinde. Karbonatlı çaya talim ettikama sonra nikah çok güzel geçti. Eşimin kuzenleride tabiki oradaydı sonuçta evlenin onların baba tarafından kuzeni ve ikiside peri kızı gibiydiler hayran kaldım ve eşime de dedim bunlar evlenmeye kalktıklarında ben herhalde analarından fazla ağlarım diye sonuçta ben evlendiğimde biri 8 - 9 yaşındaydı diğeride 3 yaşındaydı bugün bir kere daha yaşlanmaya başladığımı anladım her ne kadar kabul etmesemde sonuçta erken evlendim yaşlılıkla alakalı değil kaç senedir evliyim ne yapam
Ayın 20sinde de erkek kuzenlerden biri evleniyor hatta bugün annesi de oradaydı ve oğluma tapan bir sen varsın birde bir akraba daha dedigerçektende çok seviyorum onuda. Evlendiğimde oda 10 yaşında falandı ve bana ona küçük aşkım diyordum şimdi nikahlandı düğün yapacak kesin düğünde salya sümük ağlarım ben
Annesine bile hep diyordum oğlum olursa inşallah senin oğluna benzer diyesarışın mavi gözlü ( allahtan eşimde öylede yanlış anlaşılma olmaz )
Hey gidi günler heynasılda su gibi akıp geçiyor zaman
Bu arada büyük bir gururla söylüyorum dün kızımın doğum günü pastasından incecik bir dilim kestim onuda enine yarıya bölüp yedimPastanın dörte birini karşı komşuma verdim diğer yarısıda hala dolapta duruyor ama yarın çöpe gidiyor
İlk kez bukadar kendimle gurur duydumSabahta sahilde simit yersem diye bir haşlanmış yumurta ve şekersiz çayla kahvaltı ettim sonrada sahilde yarım simit yedim akşam biraz kaçırdım ama erken yemiştik üstelik okadar çatlak su kaçırmaz diyeyim
Canım ne demek inan her gece senin için seve seve dua ediyorum ve inşallah Rabbim bize en kısa zamanda müjdeli haberi vermenide nasip edecektir sen yeterki inanmaktan ve sabretmekten asla vazgeçme
Güzel Allahım isteyen ve uzun zamandır yolunu gözleyen tüm Anne adaylarına nasip eder inşallah sağlıklı bir çocuk sahibi olmayıAminnnnnnnnnnnnnnnn
Kız bakma çoğu zaman destek olsada bazen oda şakayla bir şey söylüyor ama dediğin gibi öyle bir pişman ediyorum ki hemen başlıyor Allah beni kahretsin dilim tutulaydı da ağzımı açmasaydım demeye
İnşallah sporlarımız daim olur bundan sonraben bugünden başladım sayılır tam 45 dakika boyunca baya hızlı birşeklide yürüdük ailecek yarında kardeşim ve eşiyle cıkmayı düşünüyoruz yürüyüş olsun diye
Canım gerçektn çok dolmuşsun ve seninde dediğin gibi senelerin birikimi :26: Maalesef bazen Anneler bir tarafın gönlünü yapayım derken diğer tarafı harçaya biliyor ama sonra sorun ortadan kalkınca bir bakmışsın kötü olan sensin
İnan aramızdaki belki birkaç kişi daha bunlara benzer şeyler yaşamıştır. Bazen benim annem bile erkek kardeşimin artniyetsiz olduğunu anlatmak için bak onu bile demişti geçmişte diyebiliyordu ama ben en son resti çektim kardeşimede annemede sonuçta anne af eder ama ben kardeşimin bana iki yüzlülük yaptığını öğrendikten sonra nasıl eskisi gibi olacağım diye söylendim. Bir daha o oldu bana onunla ilgili negativ şeyleri iletmedi
Sizin olaylar çok daha vahim sonuçta KVlerini de karıştırmışlar, biraz zor olucak senin ve eşin için ama bence bir müddet hiç biriyle bir araya gelme onlara kırıldığını anlamalarını sağla sonuçta sen kimseye birşey yapmamışken harçanan tek insansın ve bu çok can sıkıcı bir durum. Umarım annende yaptığı hatayı bir an önce anlar
Üzülme demek boş belki ama gerçekten üzülmemeye çalış ve kendini başka şeylerle oyalamaya çalış. Eşinle huzurlu ve mutlu olmanız için belki bu gereklidir
Rabbim sana hayırlı olanı nasip eder inşallah ve Ailelerinize akıl fikir ve adalet duygusu verir inşallahAminnnnnnnn
Ben varım canımm
Bugün dediğim gibi yeşilköy sahilinde yürüdük eşimle. Upuzun bir sahil ve yürüme yolu var. Gerçi hava biraz esiyodu, hasta olmazsak iyidir. Tahminen 4,5 km yürümüşüzdür
Evde yediklerimiz gayet iyiydi. Güya dışarda da ızgara yiycektik ama ben lahmanun yemek istedim.Tatlıses lah gittik. 1er adet lahmacun yedik , 1 porsiyon patlıcan kebabını da paylaştık. Aslında çok yemedik yanında az da lavaş yedik. Fast foodlara nazaran daha hafifti bence. Buraya kadar çok da kaçırmadım sayılır. Yemek yedikten sonra tam çıktık ki eşim yan taraftaki fırında simit varmı sor dedi.Kahvaltıda ekmek yerine simit yeriz dedi. Neyse ben simit için girdim ama simit yokmuş. Çok değişik kuru pastalar vardı. Birden gözüm döndü ama çok az aldım. eve gelince ara öğün niyetine ondan yedik ama gerçekten az almıştım, yalnız hayatımda yediğim en lezzetli şeylerdi. Pahalı bi fırın ama değer bence. Tem avrupa konutlarının orda
Selam kızlar nasılsınız ben yine bayram ve tatil sonrası diete başlıyım artık derken arkadaşın kv çağırdı ordada görünce mamaları gene yuttum benden galiba bir cacık olmıycak bu diet konusunda artık tek istediğim üstüne almamak.
Afiyet olsun canımokadar yürümüşsün eminim anında yakmışsındır onları
Benim eşimde bayılır değişik yerler ve şeyler keşfetmeyehatta bazen öyle izbe yerler bulur anam burayı nerden buldun derim sonra tavsiye ettiği birşeyi yedikten sonra anammm iyiki bulmuşsun derim
Kaç sene önce bir tekne keşfetmişti balıkcı hesabı anam burası da ne böyle küçücük üstelik tekne sonuçta falan demiştim sonra bayıldım oraya ve neredeyse her hafta gidiyordukşimdi adam teknelere yasak gelince dükkan açmış Bebekte bizim şirkettekiler bile oraya dadandı hatta birkaç kez tvde bile çıktı sosyeteden birileri oradan cıkıyorlardı diye
Bende severim kurabiye tarzı şeyleri ama işte bana zarar. İnan geçen gün yaptıklarımın çoğu duruyor halaallahtan kapalılarda bayatlamıyor yoksa ziyan olucak artık pazartesi eşimin yanına şirkete veririm çayın yanında yerler nasılsa
Banucuğummmmm senden de Allah razı olsun
Rabbim inşallah en kısa zamanda uzun zamandır arzuladığın o kuzucuğu sağlıklı birşekilde kuçağına almayı hayırlısı olarak nasip eder ... Aminnnnnnnnnnnnnnn
Canım inan dünkü halimi görseydin yanlız olmadığını anlardın
Bazen dipe vurduğumuzu hissederiz hatta seninde deyiminle bizden bir cacık olmayacağını düşünürüz ama baktığın zaman bunu biz yaptık, senelerce düşünmeden yada azda olsa düzensizce sağlıksızca beslenerek bu kiloları aldık. Bu durumda neden zor da olsa uzun vadede de olsa veremeyelim ki
Bak sende başlayayım demişsin şimdi bir gün arkadaşının KVsi seni çağırdı diye, sen dayanamadın diye niye vazgeçesinHaftanın bir günü fazlada kaçırsak diğer günler bunu telafi etmek için çabalamalıyız ki atıyorum senede 5 kilo dahi olsa verebilelim
Üstelik çoğu doktorda demiyormu büyülü bahçe olabilmek için kilo vermek dahi yeterli olucaktır diye
Bunu etrafın için, eşin için hatta kendin için bile yapmabunu sırf ileride sana buğulu gözlerle dünyaya geldiği an kollarına alacağın o minicik mucize için yap
Annesinin sırf ona sahip olabilmek için verdiği o büyük savaşın galibi olduğunu hissedebilmesi için
Dünyanın en müthiş annesine sahip olduğunu görebilmesi için yap
Bak ben aylardır yerimde sayıyorum hatta üzerine bile aldım. Bir an dünya başıma yıkılmış gibi hissetsemde, sinirimden ağlasamda sonradan o iki yaramaz mucizeme bakıyorum ve istemek başarmanın yarısıdır diyip sil baştan yapıyorumsonuçta eninde sonunda 1 sene sonrada olsa bu kilolar pes edicek ve ufak ufakta olsa bizleri terk edicek
Sen sadece yüreğinden geçenleri Rabbime ilet eminim en kısa zamanda sesini duyacaktır ama o zamana kadar pes etmek yok ilerleme olmasada debelenmeye devam
Canım valla küçük yerlerde daha lezzetli şeyler oluyor. Adını duyurmuş markalaşmış yerler bir süre sonra fabrikasyon üretime geçiyor. Hem ucuza getirmek hem de nasılsa tanındım hesabı. Küçük dükkanlarda ise taze taze piririp koyuyolar önüne. Mesela antepte bi cigerci vardo. Küçücük bi dükkan ama kuyruk oluyo önünde. Dışardan görünce ben burda yemem dersin ama acayip lezzetli
Canım ben de yemıyorum normalde hamurişi. Kek bile aylar önce yapmıştım. Yalnız bugün aldığımız kuru pasta bende şişlik yapmadı hiç. Normalde yedıkten sonra rahatsız olurdum ama bunda olmadım. Bi de çom değişik ve lezzetli pastalar. Reklam olmasın ama komşu fırın diye bi yer. Fiyatlar pahalı ama. Ben bu tarz zararlı şeyleri yiyeceksem çok az alıyorum kalmasın diye.
Sağol ceco bu yazdıkların bana acayip bir hırs verdi dediğin gibi en azından debelenmeye çabalamaya devam ne versem kardır....Canım inan dünkü halimi görseydin yanlız olmadığını anlardın
Bazen dipe vurduğumuzu hissederiz hatta seninde deyiminle bizden bir cacık olmayacağını düşünürüz ama baktığın zaman bunu biz yaptık, senelerce düşünmeden yada azda olsa düzensizce sağlıksızca beslenerek bu kiloları aldık. Bu durumda neden zor da olsa uzun vadede de olsa veremeyelim ki
Bak sende başlayayım demişsin şimdi bir gün arkadaşının KVsi seni çağırdı diye, sen dayanamadın diye niye vazgeçesinHaftanın bir günü fazlada kaçırsak diğer günler bunu telafi etmek için çabalamalıyız ki atıyorum senede 5 kilo dahi olsa verebilelim
Üstelik çoğu doktorda demiyormu büyülü bahçe olabilmek için kilo vermek dahi yeterli olucaktır diye
Bunu etrafın için, eşin için hatta kendin için bile yapmabunu sırf ileride sana buğulu gözlerle dünyaya geldiği an kollarına alacağın o minicik mucize için yap
Annesinin sırf ona sahip olabilmek için verdiği o büyük savaşın galibi olduğunu hissedebilmesi için
Dünyanın en müthiş annesine sahip olduğunu görebilmesi için yap
Bak ben aylardır yerimde sayıyorum hatta üzerine bile aldım. Bir an dünya başıma yıkılmış gibi hissetsemde, sinirimden ağlasamda sonradan o iki yaramaz mucizeme bakıyorum ve istemek başarmanın yarısıdır diyip sil baştan yapıyorumsonuçta eninde sonunda 1 sene sonrada olsa bu kilolar pes edicek ve ufak ufakta olsa bizleri terk edicek
Sen sadece yüreğinden geçenleri Rabbime ilet eminim en kısa zamanda sesini duyacaktır ama o zamana kadar pes etmek yok ilerleme olmasada debelenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?