Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fazla abartmazsan birşey olmaz üstelik cumaya kadar fazlasını bile yakarsın merak etme
Bol salata yanında tamamdır
Hem sen bizden iyi biliyorsun niye şimdiden keyfini kaçırıyorsun ki

Sen bana bakma kuzum, kilo veremesem de en azından almamayı öğrendim ya daha da bişey istemem. Valla ben kaçamak yapmayı seviyorum ama en azından börek çörek yemiyorum o da bişeydir. Hayatımdan patatesli yemeği , pirinç pilavını, kızartmayı çıkardım. alışamam doymam sanıyodum ama insan 1 tabak sebze yemeği yogurt ve 1,2 dilim ekmekle doyuyormuş

canım ben de kalori hesabı yaptım çok başlarda. ama 98 kg iken 1500 kalori alınca veremiyordum. çünkü abur cubura gidiyordu aklım da elim de. 1300 ile verebildim sporsuz o kilodayken. şimdi de yeni yeni yapıyorum takrardan hesap. gerçi ben nutrition datayı kullanıyorum kalori hesaplarken, orası kalori sepetinden daha az gösteriyor kaloriyi.

bir de kalori hesabı yapmayınca bozdum diyeti diye salıyosun. ama kalori hesabıyla o gün olmadı ertesi gün telafi şansın oluyor. seviyorum ben hesaplamayı. küçük, ucuz bir tartım var, nereye gitsem götürüyodum bi ara.

ben de bugün bi ara 1 dakikalığına 6 km hızı denesem mi dedim ama çok yorgundum. yavaş yavaş ben de zorlayayım kendimi.

iyi geceler canım, ben kaçayım. sabah görüşürüz.

en azından 5km/s'yeye çıkabilirsen çok iyi olur. Yap yakımın hızlanır canım

98 kiloyken yalan olmasın 1700-1800 kalori ile zayıfladım ben. Yalnız şu da var.Benim kemik oranım fazla. Onun da etkisi olabilir. Ben de insülin direnci olduğu için zor kilo veriyorum normalde. Daha sonra 80li kilolarda 1600 kalori verdi kadın. 70li kilolarda ise 1400 kalori civarıydı diyetim. Vucudumu yönlendirdim yani. Şimdi diyetisyeni bıraktım kilo veremiyorum ama hayatımda ilk defa kilo almadan sabit bir dönem geçiriyorum ne acı demi. Şu psikolojik sorunlarımı halletsem tekrar başlıycam kilo vermeye

ben bunu yedkten snra senin listene bakmıştım artık öyle yicem cnm :)

ben bunu yedkten snra senin listene bakmıştım artık öyle yicem cnm :)

Çok haklısın canım bizler için kilo almamak bile büyük bir başarı
Bende çok uzun zamandır ne patatesin yemeğini ne kızartmasını nede pilav ve hamur işi yemedim Gerçektende onlar olmadan doyulmaz sanırdım hatta ilk zamanlar bir iki gün bir heves hepsinden uzak durdum ama sonra inanılmaz canım istiyordu o tip şeyleri.
Sonra bir gün Televizyonda Doktor Özü dinledim bir yemeğe alışmak için 20 kere yemeli ki damak tadına uygun gelsin, bir şeyide bırakmak istiyorsa insan 20 gün ağzına sürmemeli ki insanın aklından çıkması için
Resmen Uyuşturucu bağımlılığına benzetti zararlı şeyleri yemeyi

Eskiden özellikle kısır ve patates Salatası tarzı şeyleri çok sık tüketirdim tabi patates kızartmasıda öyle ama inan artık aklıma nadiren geliyor o zamanda ya vazgeçiyorum yada çok çok az tüketiyorum onuda cumaya deng getirmeye çalışıyorum bari tartıya yansımasın diye

Mesela bugün eşim hazır ayran almış ama inan çok tuzlu geldi bana artık az tuzlu yemeye alışınca
Benim tek sorunumun aç gözlü olduğumu düşünüyorum bazen sonuçta gözüme bazen tabaktaki az geliyor ama yedikten sonra yuuuhhh Allah gözünü doyursun banu birde bu yetmez diyordun diye kendi kendime söyleniyorum

bu arada bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin,ondan snra bi duraksama oldumu ?

Bu arada benim ütüler baya bir azaldı
Yarım saatlik işim kaldı ama biraz ara vereyim dedim

Kısa bir aradan sonra ütüme dönüyorum
Yarım saate kadar yine dönerim size eğer burada birileri olursa az sohbet ederiz

Canım evde olmadığı sürece ben hiç aramam ama gene de insan arada bir ödüllendirmeli kendini. Mesela kısır yemek, pilav ya da patates kızartması yemek bir ödül haline gelirse insan bunları her zaman yiyemem diye beyinde bitirir. İlk zamanlar ben de pirinç pilavı yiyemediğim için çok zorlanmıştım. Hatta dışarıda ızgara et/tavuk sipariş ettiğimizde pilav koymayın dememe rağmen pilav getirdiklerinde resmen kendimle savaşırdım. Şimdi hiç etkilemiyo. Bu alışma süreci sancılı oluyor ama kalıcı da oluyor.

Ben de ço az tuz koyuyorum herşeye. Diyet için değil ama tuz ve şeker gerçekten zararlı. Hatta dışarıdan şekerli bir şey yememeye özen gösteriyorum. Kansere davetiye çıkaran mısır şurubu şerbeti kullanıyolar çünkü. Çikolata yiyeceksem 2 liralık değil de 5,6 liralık olan küçük paketi alıyorum. Zaten ayda yılda bir yediğim şey de sağlıklı olsun demi.

An itibariyle benim ütüm bitmiş bulunuyor
Oh bee şükür sonunda yapabildim şu lanet ütüleri
Ama işin kötü tarafı yarında bir post beyazlar var yıkanacak
Allahım neydi günayım son ütücülere döndüm valla

Kesinlikle senle aynı fikirdeyim madem bir şeyi nadiren yiyebiliyorum o zaman bari daha kaliteli ve sağlıklı olanı tüketirim daha iyi
Eşimde o konuda çok takıntılıdır Yeni evliyken herşeyin ucuzunu kolluyordum eşim deli olurdu içinde ne olduğu belli olmayan şeyleri alıp yemem sanada yedirmem. Bir şeyi her gün yiyeceğime ayda bir yerim ama adam gibi ürün alırım der hep.
Kızıma bile hep tembihler bilmediğin markada çikolata falan sakın alma kantinden diye
Daha bugün şekerin 66 zararı diye bir paylaşım okudum ve gerçektende korkunç şeyler yazıyordu hatta paylaşmayı düşündüm ama çok uzundu :26:

Eşimin arkadaşı paylaşmış okumak isteyen olursa bu linki

https://www.facebook.com/photo.php?...6025541163.478119.335677916162&type=1&theater

Kimsecikler kalmadığına göre bende yatayım artık
Yarın sabah inşallah hepimiz eksilerde bildirim yaparız

Son düzenleme:
çok sinir oldum..yarım saatte zorla yazdım.mesajlarım görünmüyor.geçen haftada aynısı oldu.tam mesajı göndere basıyorum.şifre istiyor..yeniden yönlendirme yapıyor...tekrar .yazmak zor.çünkü çok yavaş çalışıyor...yazınca da mesaj kayboluyor..neyse hepinizi
Beğendim..yarın daha da çok beğenirim..şimdiden yalakalık yapayım da..yarınki fazlalıklar gözünüzden kaçsın..

iyi geceler kizlar cuma gun bildirimimi yapamadim yolunda gitmeyen bir suru seyler oldu.. hos halende yolunda gitmiyor ayni seyler bu diyeti ne yapicam hic bilmiyorm

canım az kaloriye alışınca nasıl hem kaloriyi arttıracağız hem de kilo vereceğiz? ramazan başladığı günden beri yani 1.5 ayda sadece 3,4 kg verdim ben. gerçi iştahım çok arttı ve insanlar kilo aldı ramazandan beri ama açıkçası ya iştahım yüzünden ya da vücut kaloriye alıştı zor vermeye başladım kilo.

selam kızlar,

ceco ütüyü yapmışsın valla, ellerine sağlık. çok haklısınız tuz ve şeker konusunda. bu arada avatarındaki senin kızın mı küçük olan, yerim onu ben ya. nasıl tatlı. başka fotoğrafı yok mu eklesen de sevsek.

zeynep bazen oluyo öyle, çok sinir hakikaten. beni beğenmemişin, görcem ben kiloları :))

eriny sorun ne bilmiyorum ama sıkma canını ve ne olursa olsun diyetine odaklan. sonuçları kesinlikle seni iyi hissettirecek tek şey o.

dün o kadar yürümeye kilom dünle aynı. 87.9 kgmım. Yena yok, olsa da ilk haftam diye beni listeye almazdı haftaya siftah yaparım artık. bu da tartı fotom, dannn!!

günaydın kızlar.
az sonra toplantıya gireceğim.

kilomu bildiriyorummmmmm... 88,9
çok şükür Yarabbimm, kurtuldum 9.lardannn..
bi daha da görmem inşşşşaaallaaaaahhhh ,cetvelimi de düzeltip çıkıyorum. gelicem gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…