slm güzeller
biçok yeni gelenimiz olmuş hoşgelmişler:)))
bende bu topiğin müdavimlerindenim.geçen yıl ağustosun 20 sinde başlamıştım zayıflama yolculuğuna.tam 97,3 kg idim.5 ayda 21 kg vererek 76 ya inmiştim.sonrada 1-2 kg oynasada sabit kaldım.boyum 179.burada çok güzel arkadaşlıklar edindik.onların destegi olmasaydı geçen yıl kendimi çok berbat hisseden ,3 küçük çocukla asla zayıflayamayacağımı düşünen,1 gün diyet yapsam ertesi gün bozan biriydim.burası benim miladım oldu.lesliylede tanıştım ve haftada 6 gün yaptım 3 mil -5mil ne olursa.buraya sık sık girip sizlere destek olabilmeyi çok isterim ama 3 küçk çocuğumla evde yalnızz pek fırsatım olmuyor.sadece okuyabliyorm yazmak zor oluyor.çocuklarımın en büyüğü 7 yaşında:))) gerisi 3,5 ve 1,5 yaşındalar.işte böyle kızlarrr
özka, asuman ve umutçum anlayış gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben devm ediyorum ama günlük beslenmemde dr un dediği şeyleri tam uygulayamıyorum.çocuklar evde değişik şeyler istiyorlar.pikniğe fln gidiyoruz.hamur işi vs yapıyorum ve dayanamayıp yiyorum.okul başlayınca daha düzene girerim inşallah
özkacım ben sana basurla ilgili bi ilaç önermiştim ya ilk kasımda kullandığımda çok rahatlatmıştı beni.haziran ayında besin zehirlenmesinde uzun süreli ishal ile tekrar hortlayan hemoroidm için tekrar aynı ilacı sipariş ettim.ve bu sefer malesef bu ilaç beni kabız yaptı(vücudumuz aynı ilaca farklı zamanda farklı tepki verebiliyormuş malesef...kabızlık beni süründürüyordu resmen.hatta yıllık izne de çıkmıştık ve kayınvaldemlerdeydik yaşadığım acıyı tahmin edebilirsin az çok....ben o ilaç firmasıyla baya maillestim fln kabızlığın görülen nadir bir yan etki olduğunu ve magnezyum calsiee diye bir laksatif önerdi.gebelikte bile çok rahat kullanılabilen uzun süreli kullanımlarında bile alışkanlık yapmıyormuş araştırdığım kadarıyla.zor durumda kaldığımda onu kullandım ramazanda oruç dolayısıyla ve misafirlikte çok düzenim değişmişti...neyse böylelikle alternatif tedavi araştırdım.şimdi bunu uyguluyorum.sıkıntım yok çok şükür ama kesin çözüm değil tabi.hayat tarzı yapmak lazım sanırım verdiği şeyler güzel.sabahları limonulu su içiyorum.sonra zencefilli su ve çörek otu yağı vs.yarım saat sonra 5 hurma...wc ye daha rahat çıkıyorum çok şükür.açlık için şimdilik rahat yapıyorum bi sıkıntım yok ve ben memnunum.çok fazla gazım oluyordu şimdi azaldı mesela.ve ben kısa süre yapıp bırakacağım içn sorun etmiyorum.sanada bi tavsiyem var.hemeoroid memeleri şişer gibi olduğunda makata rendelenmiş çiğ patetes koyup tüm gece bekletiyorsun.çok rahatlatıyor.müthiş bişi.nice kremler fayda etmedi .şifa bildiğimiz patetesten geldi:)mutlaka dene.makat çatlağı içni fayda edermi bilmiyorum ama hemeorid için çok rahatlattığını söyleyebilirim.(büyük bir pamuğun ortasına az bişi rendeleyip koysan bile yetiyor ve dökülmüyor.ben bazen zyağla birlikte koydum 2-3 kere koymam yetti.uzun süre acımadı çok şükür hemde bayramda çok abur cubur düzensiz beslendiğim halde)
günaydınnnn...
kızlar kendimi patlayacak gibi hissediyorum regl olucam tamamda yani kilo aldığımı bugün hissetim kesinlikle pantolonumu giyerken yazıklar olsun bana....
Rapor Veriyorum
dün 40Dk yürüyüş yaptım.
tv karşısında 50 mekik ( boş durmaktansa )
akşam yemeğim
etli türlü sadece etinden yedim
ekmek yerine 1 çay bardağı badem (biraz fazla kaçtı ama çok doyurucu)
ayran içtim 8 den sonra
Bu sabah kahvaltım
2 yumurtayla omlet
bir büyük parça beyaz peynir (light değil)
badem
siyah çay (içmesem aslında kansızlığım var)
kansızlığa iyi gelen bişey biliyosanız paylaşsanız kızlar yardımı olur belki
öptüm
kolaylıklar
kızlar YENA kayıplarda bılenınız varmı begenılerde var ama yazmıyor:26: :26: :26:
Selam kızlar ben geldimmm
....
Bildiğim kadarıyla Tatildeydisanırım okullar açılmadan döner oda
Bende uzun zamandır Leah gelmiyor onu merak ediyordum onun nerede olduğunu bilen varmı acaba
Aslında Umut geldiğinde sormak lazım hep unutuyorum
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okuyamadım, gece geç okuyabilirsem daha detaylı yazarım. Şimdi bir merhaba deyip çıkacağım, bu hafta sonu düğün var, bu nedenle pek giremiyorum bu ara. Eşimin teyze kızı evleniyor, eşimde çok emeği olan teyzesi o nedenle özel önem veriyoruz bu düğüne :) Bu akşam yola çıkmayı planladık ama eşim gecikti, bu saatten sonra yola çıkmamız zayıf bir ihtimal. Alınacaklar, götürülecekler, valiz, kişisel bakım işleri ile geçti son 1-2 gün. Yarın yola çıkrız kısmetse, bildirim yaparım snaırım telefondan da olsa :)
Herkesi öpüyorum, birkaç gün sonra görüşürüz artık :))
Canım çıkmadan gördüm mesajını. Beyza ile biz de pek görüşemedik son zamanlarda, 1-2 defa telefonlaşmıştık. Bir yaramazlık yok, diyet işini biraz gevşetmiş bir ara topiğe katılım da çok azdı ya, o da kotu o ara. "Ne zaman girsem kimse yok" diyordu :) Bugün buluşalım demiştik ama benim seyahatim sebebiyle erteledik, haftaya görüşürsek selamlarınızı söylerim :))
Kızlar ben kaçtım
Yarım saate kadar eşim gelir daha pilav yapıcağım ( sırf eşimle küçük kızıma)
Büyük kız malum Teyzoşunda kalıyor bende sırf 1 Bardak Sebze Çorbası ve 1 kase yoğurt yiyeceğim :122: :122: :122:
Artık geç saatte yine uğrarım
Bu gece ütü yapmayı düşünüyorum dağ gibi oldular
ayyy benım ütüler odadan taşacak kapıyı kapattım üzerinden
arada bı gırıp lazım olanı utuleyıp kaçıyorum bıtecek gıbı değil anacuum
08:30 = 3 kuru kayısı
09:00-10:15 = 75 dk spor
10:30 =1 adet domatesli yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
13:30 = 1 adet şeftali
15:00 = kepekli sandviç - tavuk ızgara
salata
1 bardak kola light
17:00 = 1 armut
19: 00 = sütlü kahve + 1 adet lokum!
20: 00 = sebze yemeği (patlıcan+fasulye)
1 kase yoğurt
3 dilim ekmek
şimdilik böyle
canım çocuklar büyürken topiği varya 2 el ürünler ve takas bölümü ordan bakıyorum.belki güzel bişey denk gelirde alırım diye ama fiyatlar hiçte makul olmuyor mağazadan alırım enazından sıfır kullanılmamış olurnerden baktın nasıl giriliyor
fadime süpersin arkadaşım.hayranım sanaa bilesinslm kızlar bu aralar çok yogunum spora takmışım günlük 3 saate çıkardım .tek yaptıgım hatta spordan hemen sonra yemek yemekmiş hoca 2 saat sonra ye dedi bakalım nasıl olucak karnım çok acıktı yarım saatim kaldı yemek yemeye
şunuda belşirteyim aç karnına spor iyi degilmiş spordan 2 saat önce yemek yenilcekmiş
menüm şöyle
sabah 1 tost ,domates ,salatalık,maydonoz ,roka ,1 b süt
ara 3 erik yarım b süt
ögle yok
sadece biraz leblebi yeşil çay içtim
akşam
birazdan yerim
salata çorba tavuk haşlama 4 k yogurt
1 d ekmek
sonra meyve yerim yogurtla beraber
2.5 lt su bitti
3 saat spor bitti
ayyy benım ütüler odadan taşacak kapıyı kapattım üzerinden
arada bı gırıp lazım olanı utuleyıp kaçıyorum bıtecek gıbı değil anacuum
Öncelikle sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum, yine kötü bir güne uyandik malesef..
Sonradaaa hepinizi tebrik ediyorum hemde kocamannn
kizlar nekadar istikrarli oldunuz yaaa süpersiniz,
spor günde 3 saat yapanlar wow diyorum sizeee,
ve ayrica menüleriniz cok hos,
bundan sonra bendemi yazsam ne yedigimiii ama üseniyom ya
kizlar bide bisey daha söylicem,
bi ara duymustumki, hani cok uyuyanlar icin gecerli (mesela ben gibi)
saat 10 a kadar bile uyusak hani, erken kalkip agzimiza bir iki lokma bisey atip,
sonrada biraz durup geri yatabilirmisiz,
öylece metabolizmayi calistiriyormusuz erkenden, sizce dogrumu ??
eger öyleyse bende bundan sonra öyle yapmak istiyorum,
gec uyaniyorum e cok uykuda kilo vermeye engel oluyor malum,
o yüzden öyle yapsammi sizce
canım gel sen bide benim ütüleri gör..yatak odam rutubetten küflenmiş odamı değiştirdim.ve nevar neyoksa yıkadım..oda bana ütü olarak geri döndübide yarın istanbula gidicem 3 gün ordayım döndüğümde 10 gün eğitimim var anlıcağın bu ütülerin bugün bitmesi şart farz oldu bana
Canım uyanıp birşey yemene gerek yok. Benim diyetisyenim şöyle diyordu. Mesela 10da uyandın demi. 10da bir kahvaltı. sonra en geç 12.30-1 gibi öğle yemeği. Yani sanki erken uyanmş gibi yiyecez. Zaten geç kalktım öğlen geç yiyeyim yok. Mutlaka aynı saatlerde yemek gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?