günaydın kızlar.
az sonra toplantıya gireceğim.
kilomu bildiriyorummmmmm... 88,9
çok şükür Yarabbimm, kurtuldum 9.lardannn..
bi daha da görmem inşşşşaaallaaaaahhhh ,cetvelimi de düzeltip çıkıyorum. gelicem gene.
günaydın...
kilom aynı malesef sporda yok bişeyde yok vasatında altıdayım artık...
Günaydın hayırlı Cumalar
Kilo bildirimini yapayım
Maalesef aynı 84.Sporum da yok.Her ne kadar toparlandım desem de bu sağlık durumları bozdu beni.Yürüyüşe başlamadan olmayacak.Diyete dikkat etsemde yürümeden veremiyorum.Neyse sağlık olsun en azından aynı kaldım.
Kilo verenleri şimdiden tebrik ederim.Hepinize iyi bildirimler...
kilomu bildiriyim kayın anneme kahvaltıya geçecem
döndüğümde geçmişe bakarımm muucckkksss
geçen hafta:87.5
bu haftaaaa:86.1
giden kg :1.4kg
ahooo ahooo ahoooooçok sewindirik oldum gecen hafta adet gunumdü galıba kılolar o yuzden tavan yaptı
artık çıkış yok söz verıyorum hepinize hep iniş yapıcaaamm
kilomu bildiriyim kayın anneme kahvaltıya geçecem
döndüğümde geçmişe bakarımm muucckkksss
geçen hafta:87.5
bu haftaaaa:86.1
giden kg :1.4kg
ahooo ahooo ahoooooçok sewindirik oldum gecen hafta adet gunumdü galıba kılolar o yuzden tavan yaptı
artık çıkış yok söz verıyorum hepinize hep iniş yapıcaaamm
Herkese merhaba;
sabah tartıldım:87,9 um hala,ne güzel
spor bu hafta toplam 70 dk
eşim istanbuldan geldi dün akşama doğru ,itiraf edeyim akşam 1 orta boy pizza söyledik 3 dilimini ben ,2 dilimini eşim ,1 dilimde kaldı, dünkü menüm bayağı kötü
sabah:1 tane açma
öğlen :1 tane lahmacun
akşam :3 dilim pizza,yarım bardak kola,birazda patates
akşam ,25 dk.yürüyüş,10 dk.titreşim aleti,bu sabah da 10 dk.titreşim
selam kızlar,
ceco ütüyü yapmışsın valla, ellerine sağlık. çok haklısınız tuz ve şeker konusunda. bu arada avatarındaki senin kızın mı küçük olan, yerim onu ben ya. nasıl tatlı. başka fotoğrafı yok mu eklesen de sevsek.
Allah'ım!
kendi rahmetin,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek günü tüm dua dostlarımız,vatanımız,ordumuz,ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,hayır,rahmet,rızık,huzur,kavuşma,afiyet ve esenlik vesilesi kıl ve bizi bu günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel Alemiyn..
topiğin yüzkarasıyım ne yüzle yazacam kilomu birde regl oldum hepten şiştim inş hepsi ödemdir regl sonrası rahatlarım umut dünyası işte[
yenacım kilom 104.../B]
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gece baya geç yattığım için ancak uyandım
Tabiki kahvaltımıda daha etmedim bildirimi etkilemesin diye
Geçen hafta baya artı bir bildirim yapmıştım ama herhalde ödemden dolayı öyleydi diye düşünüyorum
Geçen hafta: 114 kg
Bu hafta: 112.4 kg
Fark: 1.6 kg
İnşallah bundan sonra hep eksilerde bildirim yaparımBu arada çok az ama yinede spor bildirimimi de yapayım topu topu 60 dakikacık Umarım haftaya çok daha fazla olur
İlk fırsatta eklerim tabikicimcime nasılsa seviyor resim çekilmeyi
Ablacığımmmmmm seninde cuman mübarek olsun
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Artı cıkman bence reglden dolayıdır üzülme inşallah bir kaç güne kadar inersin yine eski kilona
Şimdilik kaçtım hem kahvaltı ediceğiz küçük kızımla hemde biraz iş yapayımUğrarım yine nasılsa
verdiğimizi görünce hemen kaybediyoruz kendimizi. Bugün tam gaz devam edelim canım. Moral bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?