Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumanda burdaymış asucum tatil nasıl gidiyor
memnun kalmışsındır inşaAllah

İyiyiz çok şükür
Bende seni kıskanıyorum ablacığım ne güzel her akşam temiz havada çay keyfi yapıyorsun
İnşallah hep böyle istikrarlı gideriz bundan sonra
Seninde telaşlar bitince normalde dönersin nasılsa takma kafana

Ohhh ne güzel kıskandım valla
Denize ve doğaya doyamam bende tabi birde şu iştah açılmasa tam süper olur
Eminim kilo almadan geri dönersin sonuçta baha bir hareketli geçiyordur tatil Denizde yüzerken verirsin bence
Çok güzel bir tatil yapıp energi depolayıp daha bir motive olmuş dönersin inşallah

selam kızlar,

nasıl keyifler? ben yorgunum. tüm gün yürüdüm, sanırım dışarda 4 kmye yakın yürümüşümdür. anneme gidince de 60 dakika, 3.5 km yürüdüm. çünkü tüm gün pek de masum olmayan bir menüm vardı. şimdi ayaklarım kopuyor valla.

menümü yazayım;

sabah; 2 madlen çikolata, kepek ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (toplam 275 kal.)

öğlen; küçük hamburger, ayran (350 kal.)

ara; 3 top 1 külah dondurma (375 kal.)

akşam; 6 kaşık etli bamya, 2 kaşık pilav, 1 dilim ekmek (400 kal)

ara 1; 1 tatlı kaşığı zile pekmezi (50 kal)

ara 2; 1 küçük yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kal)

bugünü 1500 kaloriyle kapamışım, maşallah bana. neyse çok yürüdüm en azından.

aa aynı yaştayız demek. ben de 2014de düşünüyorum bakalım, kısmet. çok geçmiş olsun canım. kilo çok yıpratıyor zaten insanı.

dün genç bir arkadaşımıza yazdığın menüden etkilenerek tok olmama rağmen akşama ara öğün koydum ben de canım. hakikaten besin vermek lazım metabolizmanın canlı kalması için.

Son düzenleme:

Valla ben de bugün anormal devam ediyorum. Yedikçe yedim. Zararlı bişey yemedim ama ara öğünleri abarttım yani. Şimdide bir avuç çekirdek yiyorum valla:)) Neyse allahtan geç yatıyorum da yediklerimi biraz olsun sindiririm

Bende itiraf edeyim bari
Bende şu anda 1 avuç badem ve 1 avuç fındık koydum bir kaseye yiyorum
Ama akşam çok hafif yedim zaten o yüzden artı olacağını sanmıyorum birde uzun zamandır yememiştim canım istedi
Neyse bizimkiler yattı uyumadan hemen bir koşu yatak odasından ütüleri alayımda birazdan başlarım nasılsa

itiraf koma hoşgeldiniz :))) keşke herkes kaçamaklarını yazsa. yazmak otokontrolü geliştiriyormuş diyette.

Cecom bende izliyorum isler gücleri :) cok komik

chluct canim hergün sabah aksam cikulata yiyorsun gözümden kacmiyor :) cissssssssssssss :18:
ayirca madlen cikulata ne yaa?

Çok yememişsin canım 1500 kalori normal. Bak 70li kilolara gelince 1300 kaloriye düşürürsün. eğer şimdiden çok az kalori alırsan 70li kilolarda çok da az yemen gerekicek ya da sporu arttırman

Ben yürüyüş bandında 45dk yürüyorum çünkü sıkılıyorum 1 saat dayanamıyorum. Yalnız 4 km yürüyorum çünkü 5.8 hız ile başlayıp 6.4e kadr çıkıyorum

Bugün ben neler yedim neler. Yani hamburger dondurma yemedim ama yekünde senden çok kalori almışımdır. Pilav börek çörek yemeyip de 1700 kalori almayı başaran bi ben varım sanırım

Cecom bende izliyorum isler gücleri :) cok komik

chluct canim hergün sabah aksam cikulata yiyorsun gözümden kacmiyor :) cissssssssssssss :18:
ayirca madlen cikulata ne yaa?

ya canım evet yiyorum (( ama sor neden yiyorum. bu madlen çikolata bildiğin ince, kare bayram çikolatası. bir gün kriz geldi bayram zamanı. öyle gözüm döndü ki kutunun hepsini yemek üzereydim. sonra kendime dedim delirme. her gün kahvenin yanına 2 tane yesen sorun yok ama bir kutu oturup yenir mi bir günde. ikisi 11 gr ve 60 kalori ediyor. yiyorum ama kontrollü valla

Iyi aksamlar bayanlar keyifler iyidir insallah :) Artik hayatima sporu katinca internete bile pek giremez oldum iyi birsey aslinda.
Spordan gelince koca bir salatayi mideye gumlettim sabah pek birsey yemeyince iyi acikmisim. Bugun sporda 2saat 40dk harcadim.

70dk kardiyo egzersizleri
40dk bel ve gobek bolgesine ozellikle ayirdim
50dk boyunca da agirliklari calistim
20dk da saunada gecirdim. Boynum tutuktu sauna iyi geldi.

1bardak yesil cay ictim. Vucudumda odem var bugun. Maydonoz kaynaticam onun icin. Yorgunum bugun gozler gidiyor yavastan. Canim cok tatli birseyler istiyor ama
gofret var yesem mi kii

Valla ben akşam da yedim yani. 1 tabak kıymalı taze fasülye( buharda pişmiş ve çok az sızma zeytinyağlı), salata, az yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim

Sonra yürüyüş yaptım. Ara öğünde sütlü şekersiz nescafe içtim yanında da 100 kalori kadar diyet bisküvi yedim

Çekirdek ekstra oldu yani:))

o sen baya hızlı yürüyomuşsun. ben 3 km hızla başlayıp, 4 kmye kadar çıkıp, 3.5 km hızla bitiriryorum. 4 kmden fazlasına dayanamam sanırım.

canım senin yöntemin daha iyi, glisemik yükü arttırmıyorsun çok yesen bile. çünkü yediğin şey ne kadar hafif ve lifliyse hazmı için o kadar fazla enerji harcıyor vücut. o 1700, 1500e düşüyordur toplamda yani.

aslında spor yaptığım güm 1500 ideal. az almaya alışırsa az yakar çünkü vücut. aman ne çok kafa yoruyoruz metabolizmaya, bu da kalori harcatsın lütfen

Bu haftasonu belki karaburuna gidicez balık keyfi yapıcaz kızlarr. Ama ben oraya gidince kızartma kalamar yemeden duramıyorumkii. Neyse yürüyüş bandında yürürüm gitmeden erir demi yediklerimmm

itiraf koma hoşgeldiniz :))) keşke herkes kaçamaklarını yazsa. yazmak otokontrolü geliştiriyormuş diyette.

Canım aslında bir ara herkes yedikleriyle birlikte kaçamaklarıda yazıyordu ama tabi topik bir yine kendine gelse eminim yine yazılır

Neyse ara ara bakarım yine size ama ufak ufak şu ütülere girişeyim
Öffffff tam iki Çamaşır Leğeni ütüm var Allahtan bazıları ütü istemiyorda biraz azalır birazdan

Bu haftasonu belki karaburuna gidicez balık keyfi yapıcaz kızlarr. Ama ben oraya gidince kızartma kalamar yemeden duramıyorumkii. Neyse yürüyüş bandında yürürüm gitmeden erir demi yediklerimmm

Fazla abartmazsan birşey olmaz üstelik cumaya kadar fazlasını bile yakarsın merak etme
Bol salata yanında tamamdır
Hem sen bizden iyi biliyorsun niye şimdiden keyfini kaçırıyorsun ki

çok yemezsen sorun olmaz ki. yürürsün hem hakikaten. boşver ye ölçülü.

kolay gelsin cecom, fındıklar gümleyecek ütüyü yapınca :))

Canım ben 90lı kilolardayken 5.5 hızla yürüyebiliyodum anca. Benimki biraz koşmaya yakın bişey oluyo ama nefes nefese kalmıyorum. Zaten önemli olan nefes alış verişin düzgün olacak. Yani insan neye dayanabileceğini biliyor. Ben de 60 dakika yürüyebilsem 6 km/s hızı geçmezdim ama 45 dakika yürüdüğüm için son 10 dakika 6.4 hıza çıkıyorum. Biraz da alışmakla alakalı. Ama çok da zorlamamak lazım eklemler zarar görür.

Canım valla kalori hesabı yapmak lazım. Vucut alışıyo çünkü o kaloriye. Kilo azaldıkça azaltmak lazım kaloriyi. Bildiğin matematik işi bu. 100 kilo civarı biri günde 1300 kalori ile zayıflamaya kalkarsa sonra ne yapıcak. Daha da azını alması gerekecek. O yüzden diyetisyene gitmesek bile bu mantığı oturtmak lazım. Ben mesela şimdi kilo veremiyorum çünkü 1700 kalori alıoyorum. 1300-1400 arası alınca verebilicem ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…