Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm gecmis olsun eger idrar yollarini usuttuysen dr lar cok su icmeni tavsiye ediyor
aynen bende spor yapmak is yapmak hic pisey yapmak istemiyom he zayiflamak istiyom hehe ama oturarak
canım üşütmemi bilmiyorum öyle idrar yanması falan yok. sanki kalınbağırsakta birşey var gibi sıksık gaz yapıyor gaz olunca içime çiviler batıyor gibi ağrı oluyor. oturup kalkarken sanki içimde çıban varda birisi sivri birşeyi çıbana batırıyor. idrar kesesi gibi geliyor, bazen rahim gibi geliyor içimde biryerler acıyor ama neresi olduğunu çözemedim. buna sebep olabilecek hiçbir şeyde olmadı.durduk yere ortaya çıkan birşey. doktora gitsem hangi bölüme gidicem derdim ne diycem onuda bilmiyorum aile hekiminemi gidip fikir alsam karar veremedim.

gecmis olsun tekrar benim öyle olurdu onceleri parkelere yalin ayak bastigimda yada naylon taytlardan giyersem artik sade pamuklu tayt giyiyorum cnnm özeline bakarmisin

mehtapcım sen kiloyu problem yapma bence erkeklerin çoğunda kilo takıntısı yok bir kuzenim var çok kilolu kaç kilodur bilmiyorum ama boyu benden oldukca kısa, genişliği nerdeyse benim iki katım. bir sevgilisi vardı dal gibi üflesen uçacak
çocuğun ailesi kız çok kilolu dediler kızda gurur yaptı başkasıyla nişanlandı. düğün salanu tutuldu kızın evi hazırlandı evin kapılarını bile kızın babası yaptırdı. damatta kız gibi kiloluydu. damadın tüm ailesi kiloluydu. başka sebeplerden araya anlaşmazlık girdi düğün iptal edildi. bir yıl sonra kız eski sevgilisiyle evlendi. bir görsen lorel haydi gibiler ama çok mutlular.

ne biliyim bende takıntı halinde bu sanırım artık :44:

gecmis olsun tekrar benim öyle olurdu onceleri parkelere yalin ayak bastigimda yada naylon taytlardan giyersem artik sade pamuklu tayt giyiyorum cnnm özeline bakarmisin
toksincim ben naylonlu birşey giymem zaten taytta sadece evden çıkacağım zaman giyiyorum içime.
haa yalınayak gezerim hatta ayağıma hiç birşey giymem.biryere giderken çorap giyerim eve gelene kadar tırmalar ayaklarımı kapıdan girerken pardesüden önce çoraplarımı çıkartırım. ama evim tahta parke üstündede halıfilex kaplı

Kızlarr geçmişi okudum okudum bitmedi:))

Biz de bugün sapancaya gittik. Umutcuğumun önerdiği Ev-ce'de kahvaltı yaptık. Aslında başka bi yere gitmiştik ama orda çok fazla arı vardı. Ben de bu yaz arı sokması yaşadığım ve parmağım feci şekilde şiştiği için arı olan yerde kahvaltı yapamazdım. Neyse Ev-ce güzel bi yer ama gereksiz pahalı. Serpöe kahvaltı niyetine bi dolu şey getiriyolar ama hepsi sos tarzı şeyler. Patlıcanlı sosi, acuka tarzı şeylerler doldurmuşlar masayı. 3 dilim beyaz ekmekle kahvaltı yaptıma ma herşeyden yedim. Öyle kalori hesabı yapmadım kırkılda bir oraya gidince

Birazdan birkaç resim ekliycem bugüne dair

Salı günü eşimin iş yerinden arkadaşı vve sevgilisi gelicek yemeğe. Aslında sıcak yemek mı yapsam diyodum ama kıymalı biber dolmasıi peynirli rulo börek, ızgarada soslu kanat, yoğurtlu tarhana çorbası ve salata yapıcam.Bir de yanına kırmızı biber közleyip limonla naneyle sızma zeytinyağıyla tatlandırırım diyorum. Sizce nasıl menü. Börek dışında diğer şeyleri çok yapmıycam ki bir gün sonraya kalmasın. Peynirli patatesli rulo böreği de annem yapardı, çıtır çıtır ve fazla yağlı olmadığı için onu yapayım diyorum

cnm süper benden zayif gözukuyon masallah insallah hedefine ulasirsin

Offffff diyetisyene gittim ama banamısın demedi tutamıyorum boğazımı spor falan da hakgetire çok moralim bozuk çok canım sıkkın günde 10 saat çalışıyorum git-gel 12 saat geri kalan zamanda da uyuyorum spora zamanım yok ne yapıp edip spora gitmem lazım ama yok git gel en az 3 saat vardiyalı çalışmasam işten çıkıp gidiyor olsam sıkıntı değil ama vardiyalı çalışıyorum bu hafta 07:30-17:30 çalışıyorum önümüzdeki hafta 14:00-00:00 bu vardiya düzenine spor eklemek çok güç maddi durumum sıkışık bayağı yürüyüş bandıda alamıyorum offff şu resmi gördüm delirdim zayıflamak istiyorum ben yaaaa kız resmen 20 yaş gençleşmiş ( bu kız Laparoskopik Mini Gastrik Bypass 15. ay, (129 kg dan 57 kg a) yani ameliyat olmuş midesine kelepçe taktırmış ama ne kadar güzelleşmiş ya hayal gibi. ) Offff offfffffff yeter artık ya zayıflamak istiyorum.

ozkacim insallah 38 bedene inersin usttun icinde spor yaparken bazi arkadaslar realden buyuk posetlerden giyiyordu kafa ve kol kesip baya fark oluyordu
bende sauna esofmani giyip spor yapinca basenlerde baya fark oluyor hatta 3hafta giyip spor yapmayi dusunuyom tatile kadar azcik inceleyim

cnm süper benden zayif gözukuyon masallah insallah hedefine ulasirsin
sağol canım
yerler halıflex dedimya görmen için eklemiştim o resmi yeni çeksem atamıyorum bilgisayar telefonumu tanımıyor.

Son düzenleme:

canım bana fenalık geliyo giyemiyorum o tarz şeyleri:) spor yapıyorum bakalım faydası olucak mı. Aslında göğüsler büyük olunca üst ister istemez büyük duruyor:))

canım bana fenalık geliyo giyemiyorum o tarz şeyleri:) spor yapıyorum bakalım faydası olucak mı. Aslında göğüsler büyük olunca üst ister istemez büyük duruyor:))

cnm ben altindan penye giyiyorum ve üstune sauna esofmani giyordum belki o zaman daha iyi olur ve problem yerlerin de incelme garanti oluyor dedimya realden tanidiklarimda gördüm

benim gittigim zayiflama yeri bana dedigi suydu sicakta yapilan sporda yaglar eriyor sogukta yapilan kas yapiyor bussuru para vermistim hatta öncedende yazmistim ama ben bidaha yazayim

Figurella International, Schlank werden, natürlich abnehmen, Idealgewicht, Erfolgreich abnehmen, anti Cellulite, Bauch weg

cnm ben bunun icinde spor yapiyordum ve asagidan ismini bilmiyom ama sicak hava veriyorlardi ve yatarak hareketler yaptiriyorlardi

sicak hava cikmasin diye panco gibi biseyle on tarafi kapatiyorlardi
ve hedef kg ulasinca sicak havasiz kg verirken yaptiklarimiz hareketleri yavas yavas yaptiriyorlarmis SIKILASMAK ICIN ben o zamanlar 59 kg inmistim sonra dunya isleri deprasyon geri kg lari almistim

Son düzenleme:

Canım o salon sporları için geçerli. Ben evde yürüyüş bandından yürüyorum ve leslie yapıyorum. Zaten kilo vermek için asla salon sporu yapmyın diyor uzmanlar, en güzel spor yürüyüş, yağ yakımı için de 45 dk yürümek yeterli oluyor, ilk yarım saat karbonhidrat son yağ yakımı oluyor

cnm salon sporlari derken zorlanarak yapilan sporlari kast ediyorsun heralde ben o zamanlar spor yaptigim hareketler en fazla 30 dakka sürüyordu ve o resimdeki kadinin yaptigi hareketler gibi yani yerimiz KISITLIYDI
oraya kayit olunca eger zayiflamassan parani geri veriyorlardi
sartlar haftada 2kere spora gitmek 30 dakka sürüyordu cokta zorlanmiyordum
saglikli beslenmek
altaki kabinede 10dakk oksijenin icinde duruyorduk

Son düzenleme:

Anladım canım

Ben dediğim gibi ya evde koşu bandında yüksek hızla yürüyorum ya da leslie yapıyorum. Boğazımı tutabilsem herşey mükemmel olucak da günde 1600 kalori civarı alıyorum Bunu bi 200-300 kalori azaltsam çok iyi olacak ama şu ara malesef depresyondayım ve gece acıkıyorum. En yakın zamanda eski düzenime dönücem. Aslında vuducum orantılı kiloludur ama gögüsler büyük olunca üst bedne daha büyük duruyo.

kızlar haftasonu kayıplardasınız
cecoşum buralardasın herhalde canım bari sen uğra buralara
bugün pek sessiz buralar
haftaya bende gideyim biryerlere

iyi geceler kizlaar dondurmayi sevmeyen ben bu aksam nasil canim istedi anlatamam..bende yedim bi tane benimde yuruyus bandim olsa hersey daha iyi olurdu ama simdi ehliyet icin calisiyorum ona bi suru para gidicek birde yuruyus bandi isteyememcanm cok guzel olmus hatta harika gorunuyor ama ben migdeye kelepce falan bir turlu kabullenemiyorum Allah korusun bir sorun olur falan diye

kızlar haftasonu kayıplardasınız
cecoşum buralardasın herhalde canım bari sen uğra buralara
bugün pek sessiz buralar
haftaya bende gideyim biryerlere
haftasonu evde olanlardan biride benim

Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr :122:

Bugün maalesef gündüz uğrayamadım çünkü malum kızkardeşime Amcamlar yemeğe geldiler ve bende kahvaltıdan hemen sonra ona yardıma gittim
Dün sardığım Sarmalarında çoğunu ona götürdüm ( 2 tabak kadar bıraktım ancak evde )
Şansına da çok lezzetli olmuş övünmüş gibbi olmayayım
Daha yarım saat önce ancak eve geldik ve direk buraya koşturdum üzerimi değiştirdikten sonra
Özledim valla sizle sohbet etmeyi
Bu arada çok şükür fazla kaçırmadım ama nedense tartıda yine 3 kiloya yakın fazla cıkıyorum :26:
Sebebide bence bariz yeterli su içemememdir bugün. Neyse yarın acısını çıkartırım nasılsa.

Birde kız kardeşim bu hafta her gün kahvaltıdan sonra Adaçayı içmiş ve genelde akşam yemeğini çok erken yer zaten. İnanılmaz ama spor yapmaya fırsatı olmamış bu hafta işlerden ama yinede 1.5 kilo vermiş.
Banada bir denemem için demledi bir bardak ama yarısını zor içtim tadı iğrenç
Aranızda Adaçayı içen ve faydasını gören yada en azından adacayını nasıl içilebilir hale getireceğimi bilen varmı
Birde onu denemek istiyorum sporla birlikte tabiki

Bencede süper bir fikir
Belki ufak ufak nerede hata yaptığımızı fark ederiz böylece.

Canım sen bilirsin ama bencede biraz temkinli ol ve önce bir müddet sadece nette görüş. Maalesef bazı erkekler klavye arkasından çok şey anlatabiliyor. Eğer görüşeceksende Dafi Ablanın dediği gibi sakın yanlız gitme.
Kim bilir belki iyi biridir ama ne demişler önce eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın sonra Allaha emanet edeceksin
Umarım herşey gönlüne göre olur gerçekten yanılmıyorsundur
Hiç birimiz senin üzülmeni istemeyiz

Aaaa sanki beni tarif ediyorsun
Bekarkende sevmezdim hatta annem okula giderken zorla atlet giydirirdi aman üşüme diye bende tam kapıdan çıkarken ay çok sıkıştım diyip banyoya girer atleti çıkartır öyle kaçardım evden
Halada ancak ayakkabıya giyerim çorabı ve dediğin gibi sanki fenalık gelir
Kızlarımıda öyle alıştırdım onlarda benim gibi çoraptan nefret eder büyük kız bir tek yaz kış atlet giyer onada hep takılırım lan yaz günü bir de kürk alayımda giy diye
Onu atletle görmek bile bana fenalık getirir Ufaklıkda sevmez hatta kardeşiminkilerde tam tersine çorapsız yere basmaz ve kardeşim bana takılır hep kız benimkiler sende kalsa ölürler herhalde zatüreden sonuçta bünyeleri öyle alışmış ve inan bir gün çorapsız gezsinler anında hasta olurlar
Kaynanam bile hep der ateşli bu yaz kış giymiyor çorap diye Ayıp bari bir yere giderken giy der yazın ama yok yazın ölsemde giymem Çoğu insanda aman çocuğun olmaz diye batıl bir inanca sahip ya bende öyle olsa benim olmaması gerekiyordu diye hemen itiraz ederim

kiz ben yazin ortasinda atiyom coraplari hava az serinlesin hemen tekrar surekli ayagimda oluyorlar hatta corapsiz uyuyamiyorum bu cok kotu ama sonraki gun surekli migdem agirir yoksa kardesimde tam tersim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…