canım üşütmemi bilmiyorum öyle idrar yanması falan yok. sanki kalınbağırsakta birşey var gibi sıksık gaz yapıyor gaz olunca içime çiviler batıyor gibi ağrı oluyor. oturup kalkarken sanki içimde çıban varda birisi sivri birşeyi çıbana batırıyor. idrar kesesi gibi geliyor, bazen rahim gibi geliyor içimde biryerler acıyor ama neresi olduğunu çözemedim. buna sebep olabilecek hiçbir şeyde olmadı.durduk yere ortaya çıkan birşey. doktora gitsem hangi bölüme gidicem derdim ne diycem onuda bilmiyorum aile hekiminemi gidip fikir alsam karar veremedim.cnm gecmis olsun eger idrar yollarini usuttuysen dr lar cok su icmeni tavsiye ediyor
aynen bende spor yapmak is yapmak hic pisey yapmak istemiyom he zayiflamak istiyom hehe ama oturarak
canım üşütmemi bilmiyorum öyle idrar yanması falan yok. sanki kalınbağırsakta birşey var gibi sıksık gaz yapıyor gaz olunca içime çiviler batıyor gibi ağrı oluyor. oturup kalkarken sanki içimde çıban varda birisi sivri birşeyi çıbana batırıyor. idrar kesesi gibi geliyor, bazen rahim gibi geliyor içimde biryerler acıyor ama neresi olduğunu çözemedim. buna sebep olabilecek hiçbir şeyde olmadı.durduk yere ortaya çıkan birşey. doktora gitsem hangi bölüme gidicem derdim ne diycem onuda bilmiyorum aile hekiminemi gidip fikir alsam karar veremedim.
mehtapcım sen kiloyu problem yapma bence erkeklerin çoğunda kilo takıntısı yok bir kuzenim var çok kilolu kaç kilodur bilmiyorum ama boyu benden oldukca kısa, genişliği nerdeyse benim iki katım. bir sevgilisi vardı dal gibi üflesen uçacaköyle bir anlattınki abla ben aldım evlendim hayalimde bunlane güzel ya allah mutlu etsin yuvalarını. görüşmeyi cok istiyorum ama korkuyorum işte. bide begenmez diye korkuyorum aslında resimlerimi gördü kilo takıntısı yok beraber rejim yaparız diyor bana ama yinede erkek işte. şimdiki erkekler çok fena yaa herşey 4 4lük olsun istiyorlar. ben diyorumki aslında düşünüyorum eğer oda değer veriyorsa bi kaç ay beklesin öyle görüşelim hem ne biliyim bende gaza gelir kilo felan veririm belki irademe sahip olurum. hemde onu tanımış olurum. arkadasıma dün anlattım bunu. kendini böyle adapte etme olaya dedi. ya veremezsen kilo napıcan kimseyle görüşmücekmisin diyor oda haklı.
mehtapcım sen kiloyu problem yapma bence erkeklerin çoğunda kilo takıntısı yok bir kuzenim var çok kilolu kaç kilodur bilmiyorum ama boyu benden oldukca kısa, genişliği nerdeyse benim iki katım. bir sevgilisi vardı dal gibi üflesen uçacak
çocuğun ailesi kız çok kilolu dediler kızda gurur yaptı başkasıyla nişanlandı. düğün salanu tutuldu kızın evi hazırlandı evin kapılarını bile kızın babası yaptırdı. damatta kız gibi kiloluydu. damadın tüm ailesi kiloluydu. başka sebeplerden araya anlaşmazlık girdi düğün iptal edildi. bir yıl sonra kız eski sevgilisiyle evlendi. bir görsen lorel haydi gibiler ama çok mutlular.
toksincim ben naylonlu birşey giymem zaten taytta sadece evden çıkacağım zaman giyiyorum içime.gecmis olsun tekrar benim öyle olurdu onceleri parkelere yalin ayak bastigimda yada naylon taytlardan giyersem artik sade pamuklu tayt giyiyorum cnnm özeline bakarmisin
toksincim ben naylonlu birşey giymem zaten taytta sadece evden çıkacağım zaman giyiyorum içime.
haa yalınayak gezerim hatta ayağıma hiç birşey giymem.biryere giderken çorap giyerim eve gelene kadar tırmalar ayaklarımı kapıdan girerken pardesüden önce çoraplarımı çıkartırım. ama evim tahta parke üstündede halıfilex kaplı
sağol canımcnm süper benden zayif gözukuyon masallah insallah hedefine ulasirsin
ozkacim insallah 38 bedene inersin usttun icinde spor yaparken bazi arkadaslar realden buyuk posetlerden giyiyordu kafa ve kol kesip baya fark oluyordu
bende sauna esofmani giyip spor yapinca basenlerde baya fark oluyor hatta 3hafta giyip spor yapmayi dusunuyom tatile kadar azcik inceleyim
canım bana fenalık geliyo giyemiyorum o tarz şeyleri:) spor yapıyorum bakalım faydası olucak mı. Aslında göğüsler büyük olunca üst ister istemez büyük duruyor:))
cnm ben altindan penye giyiyorum ve üstune sauna esofmani giyordum belki o zaman daha iyi olur ve problem yerlerin de incelme garanti oluyor dedimya realden tanidiklarimda gördüm
benim gittigim zayiflama yeri bana dedigi suydu sicakta yapilan sporda yaglar eriyor sogukta yapilan kas yapiyor bussuru para vermistim hatta öncedende yazmistim ama ben bidaha yazayim
Eki Görüntüle 511022
Figurella International, Schlank werden, natürlich abnehmen, Idealgewicht, Erfolgreich abnehmen, anti Cellulite, Bauch weg
cnm ben bunun icinde spor yapiyordum ve asagidan ismini bilmiyom ama sicak hava veriyorlardi ve yatarak hareketler yaptiriyorlardi
sicak hava cikmasin diye panco gibi biseyle on tarafi kapatiyorlardi
cnm salon sporlari derken zorlanarak yapilan sporlari kast ediyorsun heralde ben o zamanlar spor yaptigim hareketler en fazla 30 dakka sürüyordu ve o resimdeki kadinin yaptigi hareketler gibi yani yerimiz KISITLIYDI
oraya kayit olunca eger zayiflamassan parani geri veriyorlardi
sartlar haftada 2kere spora gitmek 30 dakka sürüyordu cokta zorlanmiyordum
saglikli beslenmek
benimde yuruyus bandim olsa hersey daha iyi olurdu ama simdi ehliyet icin calisiyorum ona bi suru para gidicek birde yuruyus bandi isteyememOffffff diyetisyene gittim ama banamısın demedi tutamıyorum boğazımı spor falan da hakgetire çok moralim bozuk çok canım sıkkın günde 10 saat çalışıyorum git-gel 12 saat geri kalan zamanda da uyuyorum spora zamanım yok ne yapıp edip spora gitmem lazım ama yok git gel en az 3 saat vardiyalı çalışmasam işten çıkıp gidiyor olsam sıkıntı değil ama vardiyalı çalışıyorum bu hafta 07:30-17:30 çalışıyorum önümüzdeki hafta 14:00-00:00 bu vardiya düzenine spor eklemek çok güç maddi durumum sıkışık bayağı yürüyüş bandıda alamıyorumoffff şu resmi gördüm delirdim zayıflamak istiyorum ben yaaaa kız resmen 20 yaş gençleşmiş ( bu kız Laparoskopik Mini Gastrik Bypass 15. ay, (129 kg dan 57 kg a) yani ameliyat olmuş midesine kelepçe taktırmış ama ne kadar güzelleşmiş ya hayal gibi. ) Offff offfffffff yeter artık ya zayıflamak istiyorum.
Eki Görüntüle 510991
haftasonu evde olanlardan biride benimkızlar haftasonu kayıplardasınız
cecoşum buralardasın herhalde canım bari sen uğra buralara
bugün pek sessiz buralar
haftaya bende gideyim biryerlere
Cuma takımlarında şöyle bir uygulama var belki bilginiz vardır..
Haftanın birincisi o hafta neler yaptığını,hangi akitivteleri uyguladığını belirten bir mesaj yazıyor..
Benim çok hoşuma gidior bu yöntem. bizde yapalımmı arkadaşlar...?
Kabul edilirse şayet eriny'le başlayalım bu uygulamaya..
kızlarrrrrrrrrr geldim geldim oyy herkeşler nerde yaaaaaaa,
dün arkadaşım vardı bende kaldı sabaha kadar dedikodu yaptıkkkkkkgüldük kakara kikiri bi ara bunalımada baglamış olabiliriz
birdeee bişey anlatmam lazım size. konuştugum bi çocuk var hiç görüşmedik netten bir şekilde tanıştık. gırgır şamata yaparken birbirimizden etkilendik gibi bişeyler oldubi yandan hoşuma gitti bu bayadır kimseciklere bişey hissetmiyordum. yüzyüze görüşmeden tanımadan bişey demek çok zor biliyorum ama onun eğlenceli oluşu felan çok hoşuma gidiyor. ama tedirginlikte var tabi. görüşmek istiyorum ama tedirginliklerim var. görüşürsem bile kalabalık bi yerde görüşürüm illaki off bilmiyorum değişik etti beni bu herif ya. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz netten biriyle tanışma görüşme konusuna. nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım hayatımdan çıkarıyımmı görüşeyimmi bi akıl verin bana :18:
toksincim ben naylonlu birşey giymem zaten taytta sadece evden çıkacağım zaman giyiyorum içime.
haa yalınayak gezerim hatta ayağıma hiç birşey giymem.biryere giderken çorap giyerim eve gelene kadar tırmalar ayaklarımı kapıdan girerken pardesüden önce çoraplarımı çıkartırım. ama evim tahta parke üstündede halıfilex kaplı
Eki Görüntüle 510904
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?