- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
egedeniz 2000 dk mı
uçuşlardayım yine
geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny:81:
HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas:119: :122: :124:
Kilo verenleri,sabit kalanları,gayret edenleri tebrik ediyorum..
Benim kilomu gördünüz değilmi.? görmediyseniz görmemiş gibi davranın..
Önünü alamıyorum.. bu sefer çok uzun sürdü atak.Yeme atağı..Midem bulanıncaya kadar yiyen insan evladıyım ben..
Herşeyi biliyorum yapmam gerekenleri biliyorum ama engel olamıyorum..
Bu aralar hiçbirşey ikna etmiyor,vazcaydırmıyor beni..
Mutsuzum,çok mutsuzum o bakımdan..Bazı şeyler var belki onlardan dolayı çok zayıfım,toparlanamıyorum...
bir kırılma noktası olacak elbet, geçecek..Bekliyorum geçmesini.
Sizleri sevmesem hiiç uğramayacağım iradenizi,şevkinizi kırmamak için.. ama benim için özelsiniz hepiniz..
Bediican,çok üzüldüm arkadaşım hiç bir şey aile huzursuzluğunun önüne geçmiyor ölüm dışında..
Dilerim bir an önce düzelirsiniz..Sabır çok önemli bu devrede birde abartılı gururu bir kenara bırkmak gerek sanırım..
her ev de,her çatı da oluyor bunlar..17 senelik evliyim bizde çok yaşadık maddi ve manevi problemler..Önemli olan bu huzursuzluğu artıya çevirip daha güçlü daha sevgili çıkmak..
Nacizane, bir de dokunmak çok önemli sık sık dokunun birbirinize. ben ten temasının mucizevi etkisine inanlardanım..
Çocuklarıma ve kocama sık sık dokandırırım.:))
tomurcuk, başınız sağolsun..Geride kalanlara Allah sabır versin..
arnazar,kayınvaldene geçmiş olsun,
egedeniz, kolay gelsin, ekstra nahoş işler çıkmış sana...
tesekkkur ederim arkadasim ins hepimiz duzene gireriz.. benim gecen hafta sorunum vardi cok sukur gecti gitti simdi hersey yolunda .Yenacım ellerine sağlık liste için. kilo konusunu da takmamaya çalış canım. insan kendini sabote ediyor morali bozukken sürekli. iyi hissettiğinde inşallah biraz çabayla gidecektir gelenler geldikleri gibi.
Asumancım senin de ellerine sağlık spor listesi için. bu hafta sanki spor artmış, inşallah bulaşıcı etkisini gösterir de haftaya daha da artar.
Necancım düzelmeye başlamış eşinle aran, özür dilemiş. çok sevindim canım. tüm gün aklımdaydın, yazdıklarından belli oluyordu endişen ve çaresizliğin. Bi daha hiç öyle hissetmezsin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.
Zeynep abla ağrıların varmış, geçmiş olsun. İyileşirsin inşallah biran önce.
eriny, tomtombul, ben ve Aynurcum listeye girmiş, çok mutlu oldum. tebrik ediyorum arkadaşlar. inşallah daha da kalabalık olur haftaya listemiz. eriny bu arada çok güzel verdiğin kilo bu hafta, azmin hiç bitmesin arkadaşım.
Geçmişi şöyle bir okudum, herkesin keyfi yerinde gibiydi. Hepinize iyi geceler, iyi haftasonları diliyorum topik güzelleri.
benim icin sorun degil yazabilirim isterseniz,tum hafta boyunca ne sekilde devam ettigimi mi yaziyorum simdiCuma takımlarında şöyle bir uygulama var belki bilginiz vardır..
Haftanın birincisi o hafta neler yaptığını,hangi akitivteleri uyguladığını belirten bir mesaj yazıyor..
Benim çok hoşuma gidior bu yöntem. bizde yapalımmı arkadaşlar...?
Kabul edilirse şayet eriny'le başlayalım bu uygulamaya..
1.fadime02.......................750dk
2.eriny..............................250dk
3.clutch-tomtombul...........240dk
4.egedeniz03....................200dk
5.bediican.........................120dk
6.dafi.................................100dk
7.ceco34............................100dk
8.asumanzeynep...............100dk
Günaydın,mutlu hafta sonları...
Bu sabah topiği açan olmamış.Saat 11 e geliyor.Bende çok yorgun hissediyorum kendimi.Hem dün işlerim yoğundu hemde gece uyurken eşim bunalıp camı açmış.Üşütmüşüm sanki.Sırtım batıyor.Cumartesi bugün yaa çalışılır mı offfffffffffffff
Bencede çalışılmaz.:)
Yarım günmü,tam günmü çalışıyorsunuz.??
selamlar arkadaşlar,
nasıl keyifler bakalım? inşallah hepiniz güzel bir haftasonu geçirirsiniz. benim gibi ekilmezsiniz. gerçi ekilmedim ama, yalnız kaldım
bugün için annemle plan yapmıştık. eşim de ona göre arkadaşlarıyla görüşme ayarladı. dayımlar dün anneme çat kapı gelip bugün de emri vakiyle başka planlar yapınca, eşim de kendi ayarladığı görüşmeye gidince kaldım sap gibi. çamaşırım, ütüm var dünya kadar. ama canım istemiyor. regl de oldum söylemesi ayıp, ne iştahımı dizginleyebiliyorum ne de kendimi iyi hissedebiliyorum. puff..
Canım malum c.tesi işte olduğum için benim keyfim hiç yerinde değil.Keşke bende sen gibi evde olsaydım şu anda da ütüyle çamaşırla bulaşıkla uğraşsaydım.Ev gibisi yok valla yaa
haklısın canım, evde iş güç vakit geçircem artık. sen de dinlen yorma kendini. derdim vara da fazla takılma, üzülüyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?