Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar nasılsa buralar sakin bende yatayım artık
ASlında daha erken ama sabah eşim spora gideriz dedi :122: :122: :122:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarın görüşmek üzere öpüldünüz

Yenacım ellerine sağlık liste için. kilo konusunu da takmamaya çalış canım. insan kendini sabote ediyor morali bozukken sürekli. iyi hissettiğinde inşallah biraz çabayla gidecektir gelenler geldikleri gibi.

Asumancım senin de ellerine sağlık spor listesi için. bu hafta sanki spor artmış, inşallah bulaşıcı etkisini gösterir de haftaya daha da artar.

Necancım düzelmeye başlamış eşinle aran, özür dilemiş. çok sevindim canım. tüm gün aklımdaydın, yazdıklarından belli oluyordu endişen ve çaresizliğin. Bi daha hiç öyle hissetmezsin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun.

Zeynep abla ağrıların varmış, geçmiş olsun. İyileşirsin inşallah biran önce.

eriny, tomtombul, ben ve Aynurcum listeye girmiş, çok mutlu oldum. tebrik ediyorum arkadaşlar. inşallah daha da kalabalık olur haftaya listemiz. eriny bu arada çok güzel verdiğin kilo bu hafta, azmin hiç bitmesin arkadaşım.

Geçmişi şöyle bir okudum, herkesin keyfi yerinde gibiydi. Hepinize iyi geceler, iyi haftasonları diliyorum topik güzelleri.

Cuma takımlarında şöyle bir uygulama var belki bilginiz vardır..
Haftanın birincisi o hafta neler yaptığını,hangi akitivteleri uyguladığını belirten bir mesaj yazıyor..
Benim çok hoşuma gidior bu yöntem. bizde yapalımmı arkadaşlar...?
Kabul edilirse şayet eriny'le başlayalım bu uygulamaya..

egedeniz 2000 dk mı

bi tanecik sıfıra fazla basmışım

uçuşlardayım yine

geçen hafta :86.1
bu hafta :86.7
biri bana dur desin yaaaaaaaaaa:18:

devam et güzelim
hani yarışıyoduk....

yok yooookkk sen yemeye devam et

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. _______________ eriny :81:

HAFTANIN 2.leri ___________ - 1 kg. ____ Clutch & tomtombul

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,7 kg. ___________ Chickpeas :119: :122: :124:

YENA cım ellerine sağlık
kızlar hepinizi kutluyorum... maaşallah hızlanmışsınız..
darısı başımıza

ben hiç bişi görmedim YENA cım... sen moralini yüksek tut.. öyle bir an gelecek ki o ağır hava kalkacak üzerinden. baharın kapıları açılacak hayatına. sabır sadece.. yaşadım biliyorum... gelip geçiyor..
seni seviyoruz..
en azından kendi adıma ben seviyorum seni.. o hayata olgun ve sakin bakışını...
bizi bırakma.. hep beraber yürüyelim güzel günlere...

teşekkür edrim...
sarılma konusunda katılıyuorum sana... sanki her derdin ilacı değilmi??? pozitif enerji...
bence sende şimdi kocana çocuklarına sarıl..
ve bizlerin sana sarıldığını hayal et.ç.. sarılıyoruz bak :13::13::13::13:

tesekkkur ederim arkadasim ins hepimiz duzene gireriz.. benim gecen hafta sorunum vardi cok sukur gecti gitti simdi hersey yolunda .
benim icin sorun degil yazabilirim isterseniz,tum hafta boyunca ne sekilde devam ettigimi mi yaziyorum simdi

ellerine sağlık...
kilo verenler de artmış spor yapanlarda.... ne güzel...

iyi geceler kızlaaarr
ben bu akşam düğüne gittim gelene kadar kimseler kalmamış

eh ne yapalım sabah görüşürüz

En son ben geldim galiba
neyse bende kacim da yatiyim cok gec oldu :) kizkardesimdeydim yeni geldim eve, eniste bey birakti sagolsunnnnn,

buralari bi güzel sildim süpürdüm,
anahtarida paspasin altina birakiyorum
görüsrük kizlaaaaaaaar yarinnn

Günaydın,mutlu hafta sonları...

Bu sabah topiği açan olmamış.Saat 11 e geliyor.Bende çok yorgun hissediyorum kendimi.Hem dün işlerim yoğundu hemde gece uyurken eşim bunalıp camı açmış.Üşütmüşüm sanki.Sırtım batıyor.Cumartesi bugün yaa çalışılır mı offfffffffffffff

Mutlu haftasonları diliyorum gardaşlarım.:)

egedeniz, çok tatlısın,çok zarifsin mutlu ettin beni..
Birlikte yürüyeceğiz değilmi güzel,zayıf, mutlu,sağlıklı ve her açıdan eşit günlere.

eriny,açılışı yap o zaman döşe bakalım nasıl verdin 2,2 kiloyu hepimiz feyz alalım senden..

Bencede çalışılmaz.:)

Yarım günmü,tam günmü çalışıyorsunuz.??

selamlar arkadaşlar,

nasıl keyifler bakalım? inşallah hepiniz güzel bir haftasonu geçirirsiniz. benim gibi ekilmezsiniz. gerçi ekilmedim ama, yalnız kaldım
bugün için annemle plan yapmıştık. eşim de ona göre arkadaşlarıyla görüşme ayarladı. dayımlar dün anneme çat kapı gelip bugün de emri vakiyle başka planlar yapınca, eşim de kendi ayarladığı görüşmeye gidince kaldım sap gibi. çamaşırım, ütüm var dünya kadar. ama canım istemiyor. regl de oldum söylemesi ayıp, ne iştahımı dizginleyebiliyorum ne de kendimi iyi hissedebiliyorum. puff..

Bencede çalışılmaz.:)

Yarım günmü,tam günmü çalışıyorsunuz.??

Canım valla bende bilmiyorum.Bazen yoğun oluyor 5 te çıkıyorum.Bazen hiç iş olmuyor öğleden sonra 2 gibi falan çıkıyorum.Pazar kuruluyor benim evin oraya gidiyorum bi de alışverişe.Ama mesele erken çıkmak değil hiç gelmemek.Yaklaşık 20 km yol geliyorum ve akşam dönüyorum.Bu bile yormaya yetiyor.Zaten zirai ilaç satışları da azaldı gibi.Meyveler toplandı bitti.Sebzeler bitmek üzere.Benim çilem bitmez bi pazarları evdeyim o da temizlikle yemek yapmakla geçiyor.Yada gelmek isteyen misafirlerimi ağırlamakla.Daha yazsam kaç satır eder amaaan napiyim artık iş olsunda onun yokluğu da kötü.Sadece cumartesi pazar evde olmak istiyorum o kadar.Bakalım işler biraz daha düşsün talep edicem patrondan.Zaten yine hamiş kalırsam kesin gelmicem c.tesi de kaçışı yok yani.
Sorduğuna pişman etmiyim şimdi fazla çenem düştü hadi öptüm çok

Son düzenleme:

Canım malum c.tesi işte olduğum için benim keyfim hiç yerinde değil.Keşke bende sen gibi evde olsaydım şu anda da ütüyle çamaşırla bulaşıkla uğraşsaydım.Ev gibisi yok valla yaa

Şimdi girip bir derdim var topiğini okuycam o kadar sıkıldım yani yapıcak bişey bulamıyorum

Canım malum c.tesi işte olduğum için benim keyfim hiç yerinde değil.Keşke bende sen gibi evde olsaydım şu anda da ütüyle çamaşırla bulaşıkla uğraşsaydım.Ev gibisi yok valla yaa

haklısın canım, evde iş güç vakit geçircem artık. sen de dinlen yorma kendini. derdim vara da fazla takılma, üzülüyor insan.

haklısın canım, evde iş güç vakit geçircem artık. sen de dinlen yorma kendini. derdim vara da fazla takılma, üzülüyor insan.

Girdim valla okuyorum.Bugün pek bi eğlenceli şansıma.Alt komşusuyla samimi olmadığı halde kadın sürekli onu sağlık ocağına gidelim diye çağırıyormuş.bir başka kadında balkonda otururken karşı apartmandan biri atlet don balkona çıkmış Başka biri seçmeli ders için soruyo hangisini seçsem diye.Güya bir derdim var bunlar dert mi ya insanların sorun yapıp kafaya taktığı şeylere bak

herkese güzel bir hafta sonu dilerim güzeller
öğleden sonra ünyeye doğru yola çıkacağız inşallah yarın gece geliriz Allahın izniyle
yenacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…