Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Döndüm kürkçü dükkanına.Ne varsa bizim topikte var.Gerisi boş.

Asuman abla iyi yolculuklar.Allah'a emanet...

kızlar bugün leptopu elime alıp alıp bıraktım. kapanışı ben yaptım, açılışı da ben yapmayım dedim. ama benden sonra sultan gelip temizliği yapmış sağolsun sabaha iş bırakmamış
canım birşey yapmakta istemiyor daha kahvaltı bile yapmadım. sabah namazında üç hurma yedim o kadar. birkaç gündür rahatsızım sanırım idrar yollarında bir problem var sanki idrar kesesine, kalınbağırsağıma çivi batırıyorlar gibi acı veriyor. doktorada gitmek istemedim.akşam biraz kiraz sapı kaynatıp bir bardak içtim sanki biraz rahatladım. az önce bir bardak daha kaytıp içtim.kalkıp kahvaltı edeyim bari. evdede hiç birşey kalmadı. bizim pazarımız pazar günü kuruluyor. haftasonuda hep yazlıktaydım epeydir pazara çıkamadım. marketede gitmedim. dönüp duruyorum ne pişirsem diye. yarın eşim işyerine gidecek presin tablolarını değiştireceklermiş bende pazara çıkarım bari.

herkese güzel bir hafta sonu dilerim güzeller
öğleden sonra ünyeye doğru yola çıkacağız inşallah yarın gece geliriz Allahın izniyle
yenacım
Asucum hayırlı yolculuklar canım. güzel bir gün geçirirsin inşaAllah

Son düzenleme:
selam kizlaar uyanali cok oldu aslinda bende 8 gibi kalkmistim 2 gundur cok erkenciyim bakalim yarin sabah ne olucak
bence de anlatabilir eriny ne yaptığını tüm hafta. eminim çok faydalı olur hepimiz için.
faydali olurum ins ama ilk olarak metabolizmami anlatayim cunku benim metabolizmam cok hizli kilo vermeme engel olan nedenler gece gec saatlerde yemem,asitli icecekler,uyku duzensizligi(tum gece uyanik sonra ogleden sonra uyanmak) hareketsizlik ve hazir yiyecekler genelde tost,ekmek arasi yerdim.. sebze,meyve hic denecek kadar az.. gunde bir bardakta su icerdim.simdide bir haftadir neler yaptigimi yazayim kizlar.. ilk olarak su cok icerek basladim gunde bir bardak ictigimi 3 litreye cikardim,gece en gec 8den sonra hicbisey yemedim,yuruyuse cikmaya basladim cikamadigim zamanlar leslie yapmaya basladim.. asitli hic icmedim,uykumu biraz azalttim hareketli olmaya calistim.. geri kalana gelince normal yemeklerden yedim tost yemeyi biraktim ve boylece kilolar gitmeye basladi.. daha once diyetisyene gittigimdede ayni sonucu almistim benim ana sorunlarim asitli icecekler,tost,hareketsizlik,su icmeme birde duzensiz uykuydu. bunlari duzenleyince kilolar gitmeye basliyor (diyete baslamazdan once tum gun hicbisey yemez sadece gece 12den sonra sabah 4e kadar yerdim:s ) ne kadar yardimci olabildim bilemiyorum ama su cok icip gece yemek yememenin yararini cok gordum birde asitli icecekler benim aklima gelemyen olabilir sizde sorun aklinizda baska bisey varsa

acilisi yaptim ama kizlar dedigim gibi benim metabolizmam cok hizlizmis bikac seyden vazgecince cok cabuk kilo verebiliyorum

kızlaaarrr bir itirafta bulunayım akşam bir dilim düğün pastası yedim pişman olacağımı bile bile yedim.
ben çok irademe sahip birisiydim neoldu bana anlayamadım. bugünlerde tatlıya karşı zaafım var nerde tatlı görsem saldırasım geliyor. eşimde sanki benim sabrımı sınıyor. birgün elinde baklavayla geldi, birgün kestane şekeri almış kavanozu getirip gözümün önüne koydu . heleki yeğenler gelmişti hemen açın bitirin onları dedim bende sadece yarım kestane aldım. ama baklavadan iki dilim yemiştim.

şimdide kahvaltımı yapıcam. iki dilim kepek ekmeğinin arasına iki dilim kaşar koyup tost makinasında bastırdım ( yağsız ) yanınada marul ve tere yıkadım, iki bardak ıhlamur yaptım hadi bana afiyet olsun

gece yemek yememenin ne kadar faydalı olduğunu görüyoruz böylece. çok faydalı oldu canım hakikaten. doğru şeyler yapınca oluyor demek ki.

kızlar özellikle yenacım ben dün girmeyi unuttum kilo bildirimi için.zatn biraz ders hazırlama,hem kendim için alışveriş hem okullar açılıyor alışverişle geçti bu hafta baya yoğgundum.gerçi unutmasaydımda tartımı servise verdim haftaya anca gelir sanırım.tekrar çok özür dilerim

herkese merhaba;

ben geldim ama cuma yoktum acep yena'm buralarda mı :18: :18: :18:
kesecek beni kilo bildirmedim diye :18::18::18:
ama valla hem yoğundum hem sabah uyumuş kalmışım işe nasıl geldiğimi bile bilemedim.
anlayacağın tartılamadım bile bu hafta :18::18:
affedilir miyim acaba ???
YENAAAA
YENAAAA

neysee sizler nasılsınız?? neler yapıyorsunuz geçmişi okuyamadım ama
ilk fırsatta bakacağım. söz!

toksin cim buralardamısın canım
hastahaneye gittinizmi

Slm kizlarrr
gercekten derdim vari okudukca morelim bozuluyor en iyisi zayiflama konularini okumak
dun kuzenimin arkadas arasinda sunnet eglencesi yapti tr de yapmisti sunnet dugununu burdada biz bize oynadik hmm neler yemedim cok sey vardi cesit cesit pastalar cesit cesit kekler,.....ben 3gunden bu yana tatli yemiyorum sade KISIr yedim hemde cok sevdigim pastadan vardi ama kendimi zorlamasam bir kere yedimmi pesi de geliyor sonrada kendimi durduramiyorum belki ekimin 6sinda felan tatile gitcez o zamana kadar 2 kg vereyim

Son düzenleme:
toksin cim buralardamısın canım
hastahaneye gittinizmi

Gittim geldim cnm her seferinde problem oluyor bu seferde yeni elektrikli arabamiz ambulansa yuksek geldi bu seferlik biseyler yaptim gittik geldik ama kizim bir daha bu ambulansla gitmem diyor eee yatarak gittikmi ambulansla etrafi kapali oldugu icin benim acayip midem bulaniyor basimi hic kaldiramiyom kizim bizim arabayla gidelim diyor ben zatwn stres yapiyom birde 4saat araba kullanamam esim calisiyor rabbim hakkimizda hayirlisini versin baska yerin ambulansina bakacam belki yuksek rampali bir ambulans vardir
kiziminhic problemi yok hastalik bakimindan ayni tedaviye devam

en çok her açıdan eşit günlere sözüne katılıyorum
hep beraber güzelliklere inşallah YENAcım

Canım malum c.tesi işte olduğum için benim keyfim hiç yerinde değil.Keşke bende sen gibi evde olsaydım şu anda da ütüyle çamaşırla bulaşıkla uğraşsaydım.Ev gibisi yok valla yaa

ben de aynen böyle yaptım işte... temizlik...
bu gün ayakkabılık ve kilerimi düzenledim.. küçük oğlumun kışlıklarını çıkardım...
akşam yemekleri hazır...
şimdi biraz ingilizce çalışma zamanı...

bir problem çıkmamasına sevindim canım tek problem ambulans olsun çözülür bir şekilde

bu gün burasıda pek sakin benimde hiç halim yok hiç birşey yapasım gelmiyor. sporda yapmadım. tosttan başka birşeyde yememiştim suda içmedim sadece bir bardak kiraz sapı suyu üç bardak ıhlamur içtim az önce bir dolandım evi. aslında dolapta birsürü biber var onları bir şekilde değerlendirsem dedim.(geçen hafta salça yapmaya gidince getirmiştim köyden ) sadece salça biberlerini seçtim arka balkona koydum kızarsınlar diye , baktım orda karpuzları gördüm içinden en kocamanını seçtim ince bir dilim kesip yedim .kalanını sitreçleyip dolaba koydum. aslında kesip tencereye koyup kapağını kapatıp koysam daha taze kalır ama onu bile kesmeyi istemedi canım . yemekte yapmadım. akşamdan yeşil mercimek yemeğim var birazda soslu kızartma var onu ısıtırım. bir plav yapsam eşim bayılırda benim yapasım yok. hadi bana biriniz kalk deyin

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrr geldim geldim oyy herkeşler nerde yaaaaaaa,

dün arkadaşım vardı bende kaldı sabaha kadar dedikodu yaptıkkkkkk güldük kakara kikiri bi ara bunalımada baglamış olabiliriz

birdeee bişey anlatmam lazım size. konuştugum bi çocuk var hiç görüşmedik netten bir şekilde tanıştık. gırgır şamata yaparken birbirimizden etkilendik gibi bişeyler oldu bi yandan hoşuma gitti bu bayadır kimseciklere bişey hissetmiyordum. yüzyüze görüşmeden tanımadan bişey demek çok zor biliyorum ama onun eğlenceli oluşu felan çok hoşuma gidiyor. ama tedirginlikte var tabi. görüşmek istiyorum ama tedirginliklerim var. görüşürsem bile kalabalık bi yerde görüşürüm illaki off bilmiyorum değişik etti beni bu herif ya. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz netten biriyle tanışma görüşme konusuna. nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım hayatımdan çıkarıyımmı görüşeyimmi bi akıl verin bana :18:

gaaaaaakk cabuk galkk mutfaga git

cnm gecmis olsun eger idrar yollarini usuttuysen dr lar cok su icmeni tavsiye ediyor
aynen bende spor yapmak is yapmak hic pisey yapmak istemiyom he zayiflamak istiyom hehe ama oturarak

Son düzenleme:
canım ne desek boş ona sen karar vereceksin hayııırrr olmaaaazzz desek ya iyi biriyse ? oluuurr hemen görüş desek ya görüşmemen gereken biriyse ?en iyisi görüşürsen bile asla yalnız görüşme ve tenha biryer seçme. senin seçtiğin biryer olsun.iyce tanımadan güvenme. aslında ben böyle tanışmalara hiç hoş bakmazdım. benim bir arkadaşımın kızı var. benimde manevi kızım bana hep ikinci annem der. yıllardır tanıdığı biriyle sözlenir gibi bir durum oldu sonra ayrıldılar. kardeşide o dönem nişanlandı. kız baya bulanıma girdi. bu sıkıntılı döneminde nette birisiyle tanışmış. oda sevgilisinden ayrılmış. yani dertleri aynı .
bir süre dertleşmişler sonra birbirlerinden etkilenmişler. sonrada tanışmak istemişler. kız ailesine açtı durumu. çocuk karadenizli ve orda oturuyor. aile uzak dedi ama kız isteyince izin verdiler. çocuk bursaya geldi (çocuk derken delikanlı burda ismini söylemeyince çocuk derler ) çok bilinen bir çay bahçesinde buluştular kızkardeşiyle gitti yakınında bir yerdede annesi oturdu bir iki görüşmeden sonra evlenmeye karar verdiler. çocuğun ailesi bursaya geldi. kalacak yerleri yoktu öğretmen evinde kalmak istediler orasıda doluydu. damat adayı ve babası ikiside öğretmen. ben kabul ettim üç gün bize misafir oldular. birlikte istemeye gittik ertesi gün çarşıya çıktılar, sonraki gün yüzük taktık. gittiler. birkaç ay sonrada düğün için geldiler. yine biz oğlanevi olduk. düğünü yaptık bizde kına gecesi tavuk alma yapılır. tavuk almaya bize geldiler. yani düğünevi olduk. kızımızı karadenize gelin gönderdik. ordada düğün yaptılar düğüne gittik. evine yerleştirip geldik.birbuçuk yıl oldu çok mutlular. kışın ordalar okullar tatil olunca buraya geliyorlar. onu görünce ön yargılı olmamaya karar verdim.

öyle bir anlattınki abla ben aldım evlendim hayalimde bunla ne güzel ya allah mutlu etsin yuvalarını. görüşmeyi cok istiyorum ama korkuyorum işte. bide begenmez diye korkuyorum aslında resimlerimi gördü kilo takıntısı yok beraber rejim yaparız diyor bana ama yinede erkek işte. şimdiki erkekler çok fena yaa herşey 4 4lük olsun istiyorlar. ben diyorumki aslında düşünüyorum eğer oda değer veriyorsa bi kaç ay beklesin öyle görüşelim hem ne biliyim bende gaza gelir kilo felan veririm belki irademe sahip olurum. hemde onu tanımış olurum. arkadasıma dün anlattım bunu. kendini böyle adapte etme olaya dedi. ya veremezsen kilo napıcan kimseyle görüşmücekmisin diyor oda haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…