Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kardeşimde yaz günü patik giyer ayaklarına yalınayak yere basamaz
ablamda karda kışta yalınayak gezer . dizboyu karda çıplak ayak hayvanlara bakar 4 tanede çocuğu oldu iki kızı öldü iki oğlu hayatta.
ben atlet giyerim. atletsiz dursam hertarafım tutulur. sadece tayt ve çorabı dışarı çıkarken giyerim. taytsızda çıkmam sanki düşücemde biryerlerim görüncekmiş gibi gelir.

Etek giydiğimde bende altıma mutlaka tayt giyerim kısada olsa aynen dediğin gibi düşersem bari totoşum görünmesin birde kilo fazla olunca heleki yazın sürtünmeden bacaklarımın arası pişik oluyor
İşte zayıflamak için bir neden daha :26:
Eskiden incecikken hiç böyle sorunlarım yoktu ama şimdi her şey oluyor
Bakalım pazartesi inşallah doktor hormon tahlillerimi yenilerde bir sorun varmı görürüm ona göre bir care bulunur herhalde.
Bir senedir aynı yerde debelenip duruyorum okadar dikkat etmeme rağmen

kizlar diyet listelerini inceliyordum isvec diyeti var listesi cok hos bisey yemiosun gibi bisey cok ekonomik

Ekonomik olmasına ekonomikte pek sağlıklı değil zamanla metabolizmaya zarar verir bence birde daha evvel deneyipde sonradan vazgeçen arkadaşlarda oldu hatta sonradan kilolar geri geldi diyen :44:
Ya ne bileyim bende bazen bir an acaba denesemmi o tip diyetler diyorum ama sonra ya daha beter metabolizmayı bozarsam diye vazgeçiyorum :26:
Keşke emin olsam verdireceğini ve verilenlerin geri gelmeyeceğini

verdirecegi kesindir canm cunku cok az yenen seyler diyet belirli gunlerde ama o diyetin gunleri bitince yeniden yenen seylere dikkat edilmezse kilolar geri gelir kiloyu verdigin surenin yarisi kadar daha dikkat edilmeliymis geri kilo alimi durdurulmasi icin bana doktorum oyle demisti ama ben daha once kilo verdigimde tabi bu korumayi yapmadim20 kilo vermistim 2 bucuk ay gibi bi surede birkac yilda aldim kilolari geri

sağol cecoşuuuuuuumm ben herkes bana kızcak diye korka korka sormuştum korktugum gibi ollmadı. hatta bu konuyu daha önceden açacaktım sonra yok mehtap sacmalama deyip sildim. çok tırsagım yaaaaaaa

kizlar diyet listelerini inceliyordum isvec diyeti var listesi cok hos bisey yemiosun gibi bisey cok ekonomik

aynen canım yapanlardan biriyim bende baya ekonomik. buraya katıldıgımda yapmıştım iki hafta ilk hafta 4 ikinci hafta 2 kilo vermiştim. ilk haftadaki ödemle beraber tabi. çok çok geri almadım kiloyu aslında. diyet bittikten sonra ramazana girmiştik. haliyle ramazanda abarttım biraz. 88 e düşmüştm şimdi 90 gibi bişeyim. sporda yapmıştım. leslie. çok ac kalıyorsun ama nasıl inat ettiysem ilk hafta okadar basagrısına ragmen dayandım. şimdi değşik bişey uyguluyorum sabah kahve yerine kahvalatılık şeyler yiyorum diğer öğünler normal zaten. bide spora baslasam süper olcak

Peki o zaman nasıl bir listeye uymuştunda okadar kilo vermiştin :44:
Offf valla şu kilo problemi ne kadar takmıyacağım da desem kafama takılıyor.
Dedim ya bugün kız kardeşim adaçayı içerek 1.5 kilo verdiğini söyledi bir haftada ama o mesela akşam 5 en geç 6dan sonra hayata yemek yemez ancak meyve yerse yer :26:
Ben bu hafta spor yaptığım halde hep eşimi bekledim yemek için eee oda 6buçuk gibi geliyor sonra sofra hazırlayıp yiyene kadar 7 oluyordu Ayrı yemekte istemiyorum sonuçta bir tek akşam yemeğini birlikte yiyoruz.
Acaba diyorum motivasyon amaçlı şu ayran detoksunumu yapsam iki günlük hem zorlamıyor hemde iki gün olduğu için fazlada sağlıksız sayılmaz Ay ne bilim işte arada öyle bir umutsuzluğa kapılır gibi oluyorum ama allahtan anında toparlıyorum kendimi

bende denemeyi dusunuyorum ne yapsam bilemedim

o zamanda aliskanliklarimi degistirmistim canm benim baslica kilo alamam sebep olanlar,asitli icecekler,tostlar,su icmeme,birde duzensiz uyku yoksa cok cabuk kilo veriyorum hatta doktor bu metabolizmayla nasil bu kadar kilon var hastaliklami alakali diye butun kan tahlillerini yaptirtmisti bana bizimkilerde kiziyorlar yemekte onlarla oturmuyorum diye..

Maalesef benim metabolizmam çok yavaş çalışıyor. Banada tam tersi herkes bukadar az yerken nasıl oluyorda kilolusun der
Asitli içecek bizde ancak misafirden misafire eve girer oda ancak misafir getirirse çok nadiren eşim kendi alır.
Gece uyku düzeni benimde var olduğu söylenemez 3 gün iyise 3 gün sabahlarım
Spor şükür bir haftadır yapıyorum ama bugün fırsatım olmadı. Yarın sabah gideriz diyordum ama bu seferde eşimin baş ağrısı tutu ( oda bir tuttumu sabaha kadar oturur eee uykusuzda gitmez herhalde ama belli olmaz )
Ne bileyim işte tuhaf bir durum ama işte pko ve insülin direnci sebep olabiliyormuş. Geçen gün epilasyon için bir hastaneyi aradım hormon tahlilli istediler benden hani hormonelse kıllanma ki öyle tedaviyle birlikte olması gerekiyormuş epilasyonunda. Kadına pko insülin direnci diyince ooo eğer kiloluysan senin kilo vermen çok zor o zaman dedi dedim sorma 120den 110a düşmüştüm 1 senede ama yine 2 kilo aldım diye Kadıncağız Allah yardımcın olsun ama gelsende gelmesende onları mutlaka yaptır dedi hatta troit ultrasonografi diye bir şey varmış onuda mutlaka doktordan iste bazen muayenede anlaşılmazmış.

yillar once kilo verdigim halimden fotograf ekliyim tahmin edin bakalim kac kiloyum orada

Hadi ekle bakalım tahmin edebilecekmiyim
Benim cıtır hallerimi gördünmü sen ahhhh ahhhh nasıl ben bu hale geldim hala anlamış değilim

Iyi geceler kizlar :)
ben yine gezmelerdeydim bugun, e malum haftaici gezemioz pek, haftasonuna kaliyor, cumadan basliyor
kizlarla carsiya ciktik, kendime bitane siyah pantolon aldim iyi oldu ya zaten lazimdi
50 beden aldim maalesef ama napim 48 de oluyor olmasina ama göbekten biraz sIKti, bende öyle sevmiyom diye bi büyügünü aliverdim
sonrada gittik bi döner yedik
sonrada kizkardesime gidip bi kahve ictik, sonrada beni eve birakti zati, yeni geldim sayilir

HOşgeldin canım
Gülle gülle kullan yeni pantalonunu inşallah 38 - 40 beden aldığın günleride görürüz
Bende sevmem çok fazla düdük gibi karın kısmını sıkan pantalonları ama öbür türlü biraz gevşek davranabiliyorum

Benim cıtır hallerimi gördünmü sen ahhhh ahhhh nasıl ben bu hale geldim hala anlamış değilim
tahmini alayim

h&m den mi aldin canm.. kiz bi buyugu alirinirmi Allah cezani versin nasil azmedip kilo vericen

sagol canimmm ay insallah yaaaaaaaaa 40 giysem hatta 42 giysem bile bu benim icin mucize olur,
42 pantolon giyersem cok cok zayif olurum, normal yerlerden pantolon alabilirim, heryerde pantolon bulabilirim ayy bu mucize gibi bisey bence yaaaaa

h&m den mi aldin canm.. kiz bi buyugu alirinirmi Allah cezani versin nasil azmedip kilo vericen

hahaha yok kizzzzzzzzz inanki öyle felan azmetmiyom ben,
pantolonu bosu bosuna alipta dolapta durmasiyla kaliyom,
böylece alip rahat rahat giyerim ayol 30 euro verdim,
zayiflayinca yenisini alirim HIH

he tmm oyleyse gule gule kullan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…