günaydın kızlaaarrr
iyiki akşamdan işleri bitirmişim yoksa sabah sabah yine ben uğraşacakmışım kimseler uğramamış buralara
Ben ayda 2,5-3 kilo arası verdim canım
nasılsın canm,demiştinya 5 kilo verdikten snra listeni değiştirelm diye şuan 4 kilo verdm ve duraksadı
Tr de saat 8 burda daha 7 uykumzu kacirdi papatyam opucuge bogarak bende ilacimi ictim bekliyom sonrada kahvaltimi yapip pazara gitcem
şok diyet yapmışsan verilebilir. ben 15 günde 5 kilo vermiştim sonra bir durdu 2 ay yerinden kıpırdamadı. artık ümitsizliğe kapılmaya başlıycaktım nerdeyse başka bir şok diyetle tekrar vermeye başladım. sonrada yavaş yavaş normale döndüm.mrb kızlarrr cuma günü kilo bildirimi yapamamıştmm bugn sabah tartıldm 96 geliyorum yani 15 gnde 4 kilo verdm sizce normalmi??
birde bugün sabah bir kaçamağım oldu petibör yedm
mrb kızlarrr cuma günü kilo bildirimi yapamamıştmm bugn sabah tartıldm 96 geliyorum yani 15 gnde 4 kilo verdm sizce normalmi??
birde bugün sabah bir kaçamağım oldu petibör yedm
günaydın kızlar,
sonunda kardeşim gitti. bi akrabamızın minibüsüyle esyaları yerleştirdik sanki cok uzaga gibi bide agladık ya. gelir haftasonları zatende bi garip oldum. ne ara büyüdü bukadar üniversitede bizsiz yasamaya baslıcak bu. görmesin agladıgımı diye geri çekildim valla kardeş işte hissediyor içeri gelip boynuma atlaması bir oldu. herkes bizi ayırmaya calıstı. cok uzagamı gidiyor bilmem ne felan diye. meltemle hiç böyle bi sahnemiz olmamıştı. napcam ben onsuz evde kime bagrıcam evi dagıtıyor diye. zibidi ya esek sıpası. özledim şimdiden
ve bide dün eski sevgilim aradı. adi pislik manyak herif. hangi yüzle arıyorsa. yarın nişanım var yaptıklarım için affet diyor helallik istiyor. etmem dedim. pislik herif. bide hala seviyorum diyor utanmaz delirdim ya. ama sunu farkettim cok güçllenmişim. korktum ama belli etmedim. agzıma geleni saydım. umarım bidaha aramaz..
veeeeeeee sultaaaaaaaaaaaaaaannnn ya sen neden benle ilgilenmiyorsuuuuuuuunnnnnnnnn
oskaciim kiz o fotograftaki kilo vermis halimdi 75 kusur kilodayim oradada
Ama 55 gibisin vallahi. Yıkama yağlama yapmıyyorum
Ama 55 gibisin vallahi. Yıkama yağlama yapmıyyorum
Merhaba,
bende karar verdim diyet yapmam gerekiyor şuan 99 kiloyum ve çok fazlam var sizçok güzel kilo vermişsiniz bunu ne kadar zamanda verdiniz ve nasıl bir diyet uyguladınız paylaşabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?