Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaaarrr

iyiki akşamdan işleri bitirmişim yoksa sabah sabah yine ben uğraşacakmışım kimseler uğramamış buralara

günaydın kızlaaarrr

iyiki akşamdan işleri bitirmişim yoksa sabah sabah yine ben uğraşacakmışım kimseler uğramamış buralara

Gunaydin kizlarrr
gunaydin daficim benim uykum var daha ama papatyam uyandi oynuyor babasiyla benle gelipbabasini beni opuyor ikinizide seviyom diyor sabah sabah

günaydın kızlar,

sonunda kardeşim gitti. bi akrabamızın minibüsüyle esyaları yerleştirdik sanki cok uzaga gibi bide agladık ya. gelir haftasonları zatende bi garip oldum. ne ara büyüdü bukadar üniversitede bizsiz yasamaya baslıcak bu. görmesin agladıgımı diye geri çekildim valla kardeş işte hissediyor içeri gelip boynuma atlaması bir oldu. herkes bizi ayırmaya calıstı. cok uzagamı gidiyor bilmem ne felan diye. meltemle hiç böyle bi sahnemiz olmamıştı. napcam ben onsuz evde kime bagrıcam evi dagıtıyor diye. zibidi ya esek sıpası. özledim şimdiden

ve bide dün eski sevgilim aradı. adi pislik manyak herif. hangi yüzle arıyorsa. yarın nişanım var yaptıklarım için affet diyor helallik istiyor. etmem dedim. pislik herif. bide hala seviyorum diyor utanmaz delirdim ya. ama sunu farkettim cok güçllenmişim. korktum ama belli etmedim. agzıma geleni saydım. umarım bidaha aramaz..

veeeeeeee sultaaaaaaaaaaaaaaannnn ya sen neden benle ilgilenmiyorsuuuuuuuunnnnnnnnn

Son düzenleme:
mrb kızlarrr cuma günü kilo bildirimi yapamamıştmm bugn sabah tartıldm 96 geliyorum yani 15 gnde 4 kilo verdm sizce normalmi??

birde bugün sabah bir kaçamağım oldu petibör yedm

nasılsın canm,demiştinya 5 kilo verdikten snra listeni değiştirelm diye şuan 4 kilo verdm ve duraksadı

Canım şimdi o zaman söyle yapalım. Listen aynı kalıcak, yalnız şu farkla. Haftanın sadece 3 günü sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, yeşillik serbest

Ara: 1 porsiyon meyva

Öğlen 2 el kadar ızgara et veya 3 baget veya 1 orta boy balık veya 4 köfte+ salata

Ara: 2 porsiyın meyva+ 1 bardat süt veya 1 kase yoğurt

Akşam öğlenin aynısı

Ara: 2 porsiyon meyva

Canım haftanın ilk 3 günü bunu yap sonraki günler yine eski listen. Bunu 2 hafta uygula canım. Yani ilk hafta 3 gün bu diğer günler eski liste, yine 2. hafta ilk 3 gün bu liste diğer günler eski listen

Kilo veremezsen beni bul canım:))

Tr de saat 8 burda daha 7 uykumzu kacirdi papatyam opucuge bogarak bende ilacimi ictim bekliyom sonrada kahvaltimi yapip pazara gitcem

ay toksincim ne güzel bir uyanma bu böyle
benimde bugün pazarım var. sporumu yaptım su gibi terledim. şu anda bile terlerim yağmur gibi akıyor . kızkardeşim aradı köye gidelim dedi. bende şimdi spor yaptım köye gidersem birde köyden gelince pazara çıkıcam, ayağımdan dolayı ağır taşıyamıyorum mecbur iki kere çıkıcam pestilim çıkar dedim. köye gitmedim. köyden ne getiricem zaten. evde domates biber var. kavun karpuzda var koycak yer yok arka balkona koydum çürüyüp duruyorlar balkon dolu daha. şeftalide bitmiştir artık. yok yok gitmeyim ben köye

mrb kızlarrr cuma günü kilo bildirimi yapamamıştmm bugn sabah tartıldm 96 geliyorum yani 15 gnde 4 kilo verdm sizce normalmi??

şok diyet yapmışsan verilebilir. ben 15 günde 5 kilo vermiştim sonra bir durdu 2 ay yerinden kıpırdamadı. artık ümitsizliğe kapılmaya başlıycaktım nerdeyse başka bir şok diyetle tekrar vermeye başladım. sonrada yavaş yavaş normale döndüm.

Son düzenleme:

Gayet güzel vermişsin canım, demekk, düzenli yemek yiyince vucut kendine geldi. Bu verdiğin kilolarınm içinde 1 kiloya yakın da su gitmiştir. Her zaman bu kadar çok veremezsın, ayda 3-4 kg normal bir insan için. Hadi bakalım kim tutar seni

noluyuor gizzzzzzz kim bu eski sevgili, niye korkuyon ondan ?
edepsiz bide kendilerini hatirlatmiyorlarmi sinir oluyorum haaaaaaa,
hemde nisanlancakmis, ne diye hala seni sevdigini söylüyor, valla simdiki nisanlisina acidim haaa
bu erkekleri cidden hic anlamiyorummmmmm

Günaydin kizlaaaaaaaaaar
annem sabah uyandirdi cok uykum vardi ama kalktim artik nöööriiim,
kahvalti ettik tabi ben süzüle süzüle on saat sonra yedim,
annemde sinir oluyor, ama hizli hizli yiyemem naaaaaipmm
bugun aslinda yine gezesim var disarda, hic evde durasim yok ama,
belki bugunde cikarsam anam beni vurabilir
2 gündür gece 1-2 lerde geliyom eve, neyse bugunde bakariz artik

Bu arada Toksinciğim resimlerin hepsine üşenmeden tek tek yorum yapmışsın eline sağlık canımm:)

bu gun nasil agrim var uykudan uyandirdi beni adet olmusum tartildim sabah diyorum neden cuma gunku kilomdayim dikkat ettim cunku sonra adet oldugumu farkettim cuma gunune kadar gider bu donemde sonra yine gitsin kilocuklar

Merhaba,
bende karar verdim diyet yapmam gerekiyor şuan 99 kiloyum ve çok fazlam var sizçok güzel kilo vermişsiniz bunu ne kadar zamanda verdiniz ve nasıl bir diyet uyguladınız paylaşabilirmisiniz.

Merhaba

Çok güzel bir karar vermişsiniz. Öncelikle ben uzun sürede ve sabrederek kilo verdim. 115 kilodan 90lara kendi çabamla düştüm fakat 99 kiloda diyetisyene başladım. Asla aç kalmadığım listeler uyguladım, yoğun çalıştığım için sporu çok az yapabildim. Kısacası ben 1 sene içinde yeme şeklimi değiştirdim. Umarım siz de başarabilirsiniz

Merhaba herkese. Diyeceğim ama bir kişi bile yok :)) İyi pazarlar gene de :) Bugün iyi dinlenip konsantre olalım, yeni haftamız çok hareketli, hafif ve de güzel geçsin inşallah.

Ben dün çok negatiftim, çocuklar beni hüngür hüngür ağlattılar. Bir insan uyanık olduğu her dakika yaramazlık yapabilir mi ya? Oğlumun sırf dün yaptıklarından örnekler veriyorum;
* Yanık kreminin kapağını açıp tüm tüpü boşaltmış, ağzına yüzüne sıvamış.
* Baloncuk çıkmıyor diye oyuncağındaki deterjanlı suları yerlere döktü, yetişene kadar basıp kaydı düştü bir de.
* Sabah kakam geldi diye klozete oturdu (beni dışarı çıkartıyor, yapmıyor yoksa) tuvalet kağıdını olduğu gibi sökmüş -yeni ruloydu- banyonun her tarafına ve klozetin içine doldurmuş, sebep; dürbün yapacakmış!!! (kalan karton silindiri kastediyor)
* Öğlen gene kaka için klozete oturdu, beni çıkardı, bu sefer kapının önünde bekliyorum, sesi çıkmayınca baktım tuvalet fırçasını almış sularını damlatarak yerlere, banyo halılarına, duvarlara sürüyor!!!!
* Ablası ile en az 4 defa kedi köpek gibi kavgaya tutuştular, tekme-tırmık-ısırık izleri dolu ikisinin de vücudu.
* Başka çocuğa aldığımız hediyeyi kıskanıp yarım saat ağladı.
* O sustu aynı sebeple (bu sefer kız çocuğun hediyesini kıskanıp) ablası başladı ağlamaya, "aynısını istiyorum" diye. Ama ne ağlamak, anıra anıra ağladı resmen.

Diyeceksiniz ki sen ne yapıyorsun bu arada? İnanın dakika durmuyor, örneğin kremleri ben kahvaltı hazırlarken sıkmış her yere. Ya da ben deterjanlı suları temizleyip silerken banyoya girmiş, çişimi kendim yapacağım diye yerleri sulamış. Ben onu temizlerken başka yana yetişiyor. Dünyanın işi de çıkıyor. Banyoya çiş yaptı diye çamaşır sularıyla defalarca yıkayıp siliyorsun sonra o fırça hadisesi yüzünden hadi hooop baştan. Çocuğu da günde 5-6 kere duş, 1-2 kere de banyo yaptırmak zorunda kalıyorum. garibim epeydir nezle bu yüzden. Kremler yağlı, halıdan kolay çıkmıyor, onu sileyim diye uğraşırken o diğer yanda başka bir yanı dağıtıyor.

Yaaa işte böyle, amma şikayet ettim değil mi yavrumdan? Ama dün gerçekten çok bunalmıştım. Anlattıklarımda eksik yok, fazla var. Üzerine kızım da ufak çaplı bir sinir krizi geçirince ben de kayışı kopardım :))) Allahtan sonu güzel geldi, akşam üzeri kızımın arkadaşının doğum günü vardı oğlanı anneme bırakıp oraya gittim, açık havada güzel bir organizasyondu, sohbet muhabbet, iyi vakit geçirdim. Akşama da oğlanı alıp kızı anneme bıraktık, tek çocukla sakin bir akşam geçirdik. Sabah eşim kahvaltıyı hazırladı, keyfim iyi şimdi :)) Birazdan çıkıp kızımı alacağız, bugün de başka bir arkadaşının doğum günü var, oraya gideceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…