allahım yaaa bu napmış biliyormusunuzz bir derdim var topiklerinde fink atıyorrr allah allaaaaaaahhhh peşindemi koşcaz senin otur dizimizin dibinde delirtme beni annem gibi yapayım az bene bak kızım ilgilen benle sev beni bilmem ben hıhhhhhhhhhh
kiz sultaaaaan cik cabuk derdim varcilarin arasindan baska isinmi yok kiz senin
dur bakim ben bi kataloglarima canm hemen oneririm birde mumkunmu sacinin rengini gormem bi fotograf eklesen acik havada cikilmis cok seymi istedimhangi ton kızıl peki. ton öner bana bakalım kuaför hanıııııııımmm
allahım yaaa bu napmış biliyormusunuzz bir derdim var topiklerinde fink atıyorrr allah allaaaaaaahhhh peşindemi koşcaz senin otur dizimizin dibinde delirtme beni annem gibi yapayım az bene bak kızım ilgilen benle sev beni bilmem ben hıhhhhhhhhhh
offf yaaaaaa kizlaaaaaar resmen desifre ettiniz beni haaaaaaaaaaaa
kizim ugur dündarin sekreterimisiniz siz yaaaaaaaaaaaa
ortaya cikardiniz butun özel hayatimiiiiiiiii
napim pazar pazar cok sIkcii oluyor bende sariyom bütün konularaaa
kiz git guzellik bakim konularina bak onlar daha yararli dogal maskeleri oku derdim vardan bin kat iyi ne skion canini kiz deluuu
offf yaaaaaa kizlaaaaaar resmen desifre ettiniz beni haaaaaaaaaaaa
kizim ugur dündarin sekreterimisiniz siz yaaaaaaaaaaaa
ortaya cikardiniz butun özel hayatimiiiiiiiii
napim pazar pazar cok sIkcii oluyor bende sariyom bütün konularaaa
dur bakim ben bi kataloglarima canm hemen oneririm birde mumkunmu sacinin rengini gormem bi fotograf eklesen acik havada cikilmis cok seymi istedim
bende bi baktim profil sayfamda sultanin derdim varin cesitli konularina yazilmis yazilari katilimlari koptum ya
tamam canm bakiom haydi gitti senin resimlere hahabide hepsine yorum yapmış hiç mi üşenmez bi insan. yok bende bunun yüzünden girip okuyorum yprum yapıyorum yapacagımdan değil yoksa yani hiç okumam biliyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:
canım benim fotograflarda yakından kısa siyah saçlı bi resim var o halde rengi şu anda resimlere bak altına erinyyyyyyy die bagırcam o resim işte
tamam canm bakiom haydi gitti senin resimlere hahakizlaaar benden sizeee severmisiniz bilmem bu adami
Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 2012 (Orijinal) - YouTube
Ayyy cecom cok gecmis olsun yaaaaaaaaa, neler olmus öyleeeeeee
Keske esin hic satasmasaydi onlara,
bu zamani gencleri hakkatten cok terbiyesiz, cok saygisizlar, hic büyük kücük bilmiyorlar..
Cocuklar yaninizdamiydi ?? yazik korkmustur onlarda,
keske hic satasmasaydi esin :26:
bu erkeklerde hic sinirlerine hakim olamiyorlar
en son kac gun oldu canm boyayali sana renk tavsiye edim ben kizil,bordo tonlarindanmi bakim yoksa cikolata tonlarindanmiAşk lazım sevmeye yürek lazım günlerce gülmek lazım elinden tutmak lazım
o dimi bu açamadım şimdi annem izliyor tv, sonra dinlicem. kız bi yorum daha attım resme yada burda söleym sac rengi ozaten. siyah. ama aralardan aktı boya aralarda bazı yerler alacalı gibi siyah kızılımsı gibi hafif hafif..
kısceler hatunlar yine terketmişsiniz buraları
hakli oldugu zaman sessiz kalmamasi cok iyi canm sonucta kurallara uymak gerek genclerin yaptigi saygisizlikmis birde abartip terbiyesizlige cevirmisler durumu cok yanlis :26: ayni gunde regl olmusuz canm bende bu gun tum gun yattim agridan sancidanSelam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122:
Öncelikle eşime geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok ama çoooook teşekkür ederim
Çok şükür şu an biraz daha iyi durumda.
Akşam üzere dışarı cıktık ama cıkmaz olaydık :26::26::26:
Eşim hadi gelin dışarda bir kahve içelim dedi ve hepbirlikte yine İstanbul foruma gittik.
Malum yarın okullar açılacağı için daha otoparkta felaket trafik vardı bizde ağır ağır ilerlerken az ötedeki çocuklu aileler için ayrılmış boş otoparkı gördük ve oraya park etmeye niyetlendik.
Beyaz lüks bir araç bizden evvel davrandı ve oraya park etti ama içinde çocuklu aile değil iki tane zıpır delikanlı vardı
Eşimde sakince arabadan inip beyfendi bakın burası çocuklu aileler için ayrılmış ama siz park etmemeniz gereken yere park etmişsiniz dedi. Delikanlılar hemen başladılar işte bizi ilgilendirmez işte git başka yer bul kendine falan diye diklenmeye. Eşim yine gayet sakin bakın sorun benim buraya park edip etmem değil burası aileye özel diye tekrarladı hatta ben başka yere çekerim o sorun değil ama sizide şikayet ediceğim güvenliğe dedi demez olaydı :26: İkisi birden başladılar eşimin üzerine yürümeye yok sen kimsin falan diye
Benimki altta kalırmı oda iyice sinirlendi zaten hem baş ağrısı hem böbrek ağrısı çekiyordu
Biraz itiş kakış oldu tabi bende arabadan fırlayıp araya girmeye çalıştım ama banamısın demediler. Sonunda güvenlik bunları ayırdı ve adamlarada beyfendi haklı aracınızı buradan çekmek zorundasınız diyince delikanlılar iyice zıvanadan çıktılar başladılar ana avrat küfür etmeye
Benimkinin tabi şalterler iyice attı son sürat arabayla adamları otoparkta takip etti tabi diğerleri iki kişiler diye direk kenara çekip eşimin üzerine yürüdüler hesapta dövecekler
Bende tabi peşinde hani olmadı birinide ben döverim hesabıtabi bana gerek kalmadı senmisin anama karıma küfür eden diye benimki küfür edenin gözüne yumruğu patlattı :26:
5 güvenlik zor ayırdılar bunları ve eşimde anında polis çağırdı şikayetciyim diye.
Hadeeee iki araba ekip arabasını takip edip karakola gittik. Eşimin sadece üzerindeki tshirt yırtılmıştı ama diğerinin gözü anında şişti ve morardı ( valla adama acıdım acıkcası :26: kim bilir nasıl canı yanıyordu )
Karakolda gençlerden birinin herhalde daha öncede bir vukatı vardı polislerden iki tanesi arasında konuşurken duydum bak bunun cezası var falan diye. Onların olduğu odaya girdi polis bir baktık iki dakika sonra gençlerden diğeri geldi yok abi özür dileriz ne olur şikayetci olma uğraştırma bizi pazar pazar diye
Eşimde oğlum ben size güzel güzel söyledim ne diye anama karıma küfür ediyorsunuz yazık değilmi arkadaşının gözü şişti dedi. Ben şikayetciğim kusura bakma sonuçta ilk siz küfür edip üzerime yürüdünüz dedi. Tekrar polisle konuştuktan sonra bu sefer küfür eden geldi abi çok özür dilerim bir anda ağzımdan kaçtı ne olur şikayetci olma falan diye.
Sonunda eşime ya boşver değmez bak yazık günah zaten gözü şişti falan dedim tabi onunda o arada Allahtan siniri geçtide vazgeçti şikayetci olmaktanama doğrusu hala aklım o delikanlıda kaldı acaba hala gözü acıyormu diye morluğu zaten bir kaç gün geçmez ama
Karakol maceramızdan sonrada kahve içmeye gittik ama kahvemi bizi içti bizmi kahveyi anlamadım
Allahım bir daha yaşatmasın öyle bir olay resmen elim ayağım titredi baya uzun süre :26: Çok şükür ucuz atlattık hep kafama ya birinde bir silah yada bıcak olsaydı diye geçti durdu
Eşimin halasınada uğradık hatta oda kızdı eşime ya daha beter olsaydı sen nasıl iki kişiye birden saldırırsın hiçmi çocuklarını düşünmüyorsun diye
Berbat bir gündü anlayacağınız :26: keşke hiç evden cıkmasaydık.
Bu arada birde regl olmaya başlamışım tek iyi yönü cuma demekki regl şişliğide vardıŞu anda biraz daha fazla var ama inşallah cumaya ekside bildirim yapabilirim birde cumaya kadar regl bitmiş olucağı için düğünde de rahatım şükür
en son kac gun oldu canm boyayali sana renk tavsiye edim ben kizil,bordo tonlarindanmi bakim yoksa cikolata tonlarindanmi
yok canm buralardayik hep bu gun
kısceler hatunlar yine terketmişsiniz buraları
hakli oldugu zaman sessiz kalmamasi cok iyi canm sonucta kurallara uymak gerek genclerin yaptigi saygisizlikmis birde abartip terbiyesizlige cevirmisler durumu cok yanlis :26: ayni gunde regl olmusuz canm bende bu gun tum gun yattim agridan sancidan
cecoşşşşşşşşşş geçmiş olsunsultanın dediği gibi Allah korusun bıcak felanda olabilirdi.
merhaba kızlar,
geçmişe şöyle bir göz attım, pazar rehaveti var sanırım herkesde.
cecocum çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş valla. olabilecekleri düşünmek bile istemiyor insan. kızlar da korkmuştur tabi. yazık onlara da. Allah bi daha göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?