Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Önceki mesajda alıntıları yetiştiremedim :) Gene yaramaza yetişeyim derken ayak tırnağım kalktı kanadı, çok acıdı yav O arada mesajı gönderirken alıntıları kaçırmışım.

Resimlere güzel yorumlarınız için teşekkürler; saçlarımın dalgasının düştüğü, kıyafetimin devamlı kaydığı, kendimi iyi hissetmediğim bir geceydi. Sayenizde gene güzel hatırlayacağım o geceyi de :)
Canım resminde gerçekten kilonu da bedenini de hiç göstermiyorsun. Benim albüme yaptığın yorunlar da çok doğru :) Elbisenin göğüs kısmı hiç oturmadı, zaten çok büyük olan göğüslerimi daha da ortaya koydu, kollarını kestirince yakası açıldı, iğne tutmadı filan fıstık :) 2 ay önce kendi düğünümüz vardı, onun için almıştım bu elbiseyi, vazgeçip başka elbisede karar kıldım sonradan. (Diğer düğün albümündeki elbise) İyi ki bunu giymemişim. Zaten düğünlerde gece elbisesi giymezdim ben pek, kendi kardeşiminkinde bile diz hizasında bir şey giymiştim, bundan sonra da pek giyeceğimi sanmıyorum :))
Canım, gününüzün keyifli geçmesine çok sevindim. Azıcık da sorumlu hissettim, yazmıştım ya yorumlara bakıp "bu mekanın beğenildiğini gördüm" diye, ben gitmediğim için fiyatlar hakkında fikrim yoktu. Bir mekan biraz popüler olmasın, fiyatları hemen şişiriyorlar zaten.

O günün resimlerine de baktım, çok güzel resimler. dar kot-düz spor ayakkabı gibi kıyafetleri bile çok güzel taşıdığın bir forma girmiş vücudun. Harikasın.

Misafir menüne azıcık yorum yapayım, ben olsam biraz oynama yaparım. Şöyle ki; hem et hem tavuk ana yemek olarak fazla ve ilgisiz geldi bana. Yani hem kıymalı biber dolması hem kanat ızgara olmasın derim nacizane. Ben kanat ızgara ya da fırında tavuk yanına da garnitür tercih ederdim. Tavuk tek başına pek yenmez ya sote sebze ya havalı bir pilav en azından patates püresi gibi bir garnitürle sun bence. Biber dolması aile dışındaki misafire sunmayalım bence :) Pilav yapmazsan biber dolmasını zeytinyağlı yap, o güzel olur. Zeytinyağlı bir ya da iki çeşit daha ilave et bence. Haydari gibi basit bir çeşit koy mesela hem yoğurt cinsi bir şey de olur masada. Közlenmiş biber ben çoook severim, mutlaka sarımsak da koyarım ama Sunumu güzel yapımı basit şeylerle masayı süsleyip fazla yorulmadan olayı kotarırsın. Eşimin iş arkadaşıysa azıcık çalımlı olsun sofran

Canım, aileniz için hayırlısı olsun. Kardeşine başarılar dilerim eğitim hayatında. İnsan bir tuhaf oluyor ama hayatın cilveleri bunlar. Yeter ki böyle hayırlı sebeplerle ayrı kalın. hem yakındaymış da.
Eski sevgilinin araması da ne tatsız olmuş. Keyfini bozmamaya, kafanı bulandırmamaya çalış. Tıynetsiz biriymiş demek, ucuz kurtulmuşsun...

...

eriny sana yaptığım alıntı gitmiş arada canım, ben de gördüm albümündeki resmi, demek ki 70 kiloya düşsen 36-38 beden giyebileceksin. Çok güzel çıkmışsın, o kilolara kalıcı olarak dönmen dileğiyle :))

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrrrrr

Aslında günaydın diyecektimde ayıp olmasın dedim şimdi kesin içinizden biri yuhhhh bu saatte ne günaydını der
Gece eşimin baş ağrısı bir türlü geçmek bilmedi resmen sabaha kadar oturdu tabi bende onunla birlikte. Yok ağrı kesici ver, yok kahve yap, yok salatalık soy falan derken sabah oldu.
Adamcağız başının ağrısını unutmak için ne yapacağını şaşırdı ama banamısın demedi. Sabah 6ya geliyordu ancak uyumuşuz tabi ona görede 10u geçiyordu kalktığımda. Daha doğrusu küçük cimcimem rahat vermedi gelip öpüp durdu anne kalk anne kalk diye Sonra bir baktım büyük kız anne kalk babam çok fena dedi :26:
Bir fırladım adamcağız yerde sürünüyor resmen :26::26: Böbrek ağrısı tutumuş ve iyice iki büklüm kaldı. Hastaneye götüreyim dedim kalkamadı, eczaneyi aradım ağrı kesici iğne yapabilirmisiniz diye ( başka birşey yapmıyor doktorlarda zaten iğnenin adı bile belli sonuçta ) onlarda olmaz dedi reçetesiz.
Sonunda sıcak su torbası ağrı kesici hap derken şuan biraz daha iyi
Yarın direk sabah iğneye gidecek yoksa yine başlar. Bütün gün dün doğru dürüst su içmemiş meğer o yüzden ağrı tuttu herhalde yada yine taş düşürüyor
Umarım biraz daha iyi olurda biraz rahatlarız

Canım Allah kavuştursun
İnşallah kardeşin üniversiteyi çok iyi bir dereceyle bitirip mesleğini hayırlısıyla eline alır

Bu arada helal olsun kız sana eski sevgilini güzel benzetmişsin
Birde utanmadan helallik istiyor
Yazık nişanlanacak kıza sonuçta kendisini sevdiğini sanıyordur :26: İnsan hayatıyla nasıl bukadar rahat oynayabiliyor bazı erkekler
Allah islah etsin ne diyelim kıza yazık etmesin bari
Seninde verilmiş sadakan varmış ki öyle bir insana inanıpta hayatını maf etmesine müsaade etmemişsin

Merhaba,
bende karar verdim diyet yapmam gerekiyor şuan 99 kiloyum ve çok fazlam var sizçok güzel kilo vermişsiniz bunu ne kadar zamanda verdiniz ve nasıl bir diyet uyguladınız paylaşabilirmisiniz.

Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende hedefine ulaşır bir güzel zayıflarsın

Canım inan anlattıkların resmen gözümün önüne geldi ve seni çok iyi anlayabiliyorum.
Bazen benim küçük cadıda full mesai yapıyor inan bende resmen sinir krizi geçiriyorum öyle günlerde
Yine Rabbim sağlık versinde biz nasılsa ara ara sinirlensekte yine seve seve koşturacağız peşlerinden
İnşallah çok güzel bir gün geçirip dinlenme fırsatın olur
Bende resmen adamın gözünün içine bakıyorum az daha iyiyim dese niyeti bozacağım dışarı atacağım kendimi

Umutcuüum aslında Cansu balık diye bir yere gittik önce, orda her taraf arı dolu olunca ev-ce'ye geçtik. Kahvaltı pahalı ama bahçesi çok güzel. Özellikle çocluk çocukla mutlaka gidilmesi gerekir. Ördekler tavukle geziyor. Kaynak suyu var ordan sürahiye su doldurup veriyorlar

Resimlere çok güzel yorumlar yapmışsın canım, bi 10 kilo daha gi,tse tam istediğin kiloda olucam. Ondan sonra da yani çocuktan sonra da gçğüs ameliyatı düş
nüyorum. Sana daha önce bahsetmişsim çok sarktı diye. Mesela kasımda eşimin kardeşinin düğünü var ama ben tel omuz ya da straptez tarzı birşey giyemiycem yine. En pahalı en toparlayıcı iç çamaşırını da kullansam tutmuyor çok aşağıda kalıyor.

Menüye yaptığın yorumlar çok doğru. Eşimin marifeti aslında, tutturdu kıymalı biber dolması diye:)) normalde ben yapmıyorum çünkü yedimi 3,4 tane yiyor. Misafiri fırsat bildi anlıyacağın.Ben diyorumki güzel bir çorba yapayım, masaya yeşil salata, patlıcan biber karışık(közlenmiş salatası), dolma yerine tereyağlı şehriyeli pilav. Ana yemek olarak da etli bir yemek tercih edeyim yas da ızgara tavuk(mangal tadında oluyor benim özel fırında). Ektra olarak peynirli rulo börek yaparım hem masa çok gözükür:))

@Umutcuğum Son kararım şöyle. Çorba(daha karar vermedim çeşidine). Yeşil salata, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, sarmısaklı kırmızı biber( içine limon nane felan koyuyorum). Ana yemek olarak tavuk pirzola+ tavuk kanadı. Bunu mangal tadında yapıcam. Kendim yogurt+ salça ile sos hazırlıyorum, sosun içine rendelenmiş sarımsak, kekik, kırmızı biber koyuyorum. Dolabta 4,5 saat bekletıyorum. Hatta aynı soslu tavugun içine elma dilim patates koyuyorum patates de bu sosla harmanlanıyor. Benim camlı fırında hem patates hem tavukları pişiriyorum. Söylemesi ayıp harika oluyo:))Yanına tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı.Bir de rulo börek yapıcam. Zaten gelenler ağır misafir değil arkadaşlarımız

gunaydin kizlaar mehtabciim sole canm sac rengini yardimci olurum tabi

canım kırmızı yaptım sacımı ben aktı aktı durdur 1 ayda 3-4 kez boyadım resmen sonra gına geldi bronzumsu bi renk yaptım hatta resmlerimde var sonra oda akınca siyah yaptım ama sacım acayip yıprandı cünkü ben siyahtan kırmızıya dönerken saclarımı cok actım ve yıprattım şimdi siyah ve böle alacalı kızıl renkleri mevcut cok göze batmıyor siyah siyahh ve resmlerine bayıldım hele bitane varya siyah beyaz olan cok tarz ya harika bi resim.

mrb kızlarrr cuma günü kilo bildirimi yapamamıştmm bugn sabah tartıldm 96 geliyorum yani 15 gnde 4 kilo verdm sizce normalmi??

birde bugün sabah bir kaçamağım oldu petibör yedm

cok güzeeeeeelll

sevgili diyetisyenim banada banadaaa

niye korkuyorum 1 sene bana eziyet etti ben onun yüzünden evden cıkamadım yedigim dayakları anlatmayayım bile. telefonla sürekli rahatsız etmeleri beni bırakamazsın edemezsinler felan baskılar lanet herif. bana diyorki baskaları istiyor diye nişanlanıyorum salak sey kazık kadar olmusun dedim baskıylamı nişanlanıyosun git işine dedim ya cok sinirliyim ona

maşallah iyi gezion hee

cok teşekkürler cecoşummmm inşallah hayırlısıyla bitirir sıpa.

cok sinirim bozuldu aramasına ya. iki sene sonra kalk ara o sesi duymak korkunctu. etim cekildi tenimden resmen.

ya bi alıntım daha vardı benimmmmmmmmmmmm kardeşime basarılar dileyen diyettaşımm umutttttt teşekkür ediyorum sanada alıntımı kk kacırmış

Son düzenleme:
Cecom gecmis olsun esine bobrek agrisi cok fenaymis rabbim kimseye yasqtmasin
demel hosgeldin cnm burda motiveyi bulursun arada kaybetiyoruz ama yine buluyoruz ben gibi

umutcum bende cok bunaliyom benimki de ayni seyleri yapiyor nerdeyse cuma gunu kuzenime sunnet eglencesine gittim kizi guzelce giydirdim sacini yaptim felan halasini beklerken gitmia banyoya sacini bolerasini islatmis. tul den elbise giydirmistim kolsuz hava 15 derece usumesin diye bolerayla gezcekti. kuzenle ayni giyceklerdi mecbur badi giydirdim hic guzel olmadi yani diyecegim sinir oldum gece yatmiyor ablasinin.yatagina cikmis neler neler birde ben boyle canavar coxuga aliskin deilim bazen hic anlatmak iatemiyom rabbime sukrediyom kardesime anlatinca oh iyi yapiyor diyor cok seviyor yigenini saglikli olaun yapsain abla diyor

Kızz yeniden üniversite sınavına gidip diyetisyen mi olsammm. Hem o zamana kadar ideal kiloma inmiş olurum, yoksa şişko diyetisyen olmaz

Umutcum gecmis olsun, cocuklar baya cileden cikarmis seni :))
insallah biraz durulur yaramazliklari..

Cecom esine cok gecmis olsun, böbrek agrisi cok kötüdür az cok biliyorum, babamda yasiyordu birzamanlar
basagrisindanda kurtulamamis zaten bütün gece
insallah hemen gecer

keske siyah yapmasaydin canm ara renklerden birini tercih etseydin tekrar kizila donmeyi dusunmuyormusun birde hangi markalarla boyadin her defasinda farklilarmiydi.. genelde bende kizilla siyah arasinda gidip gelirim

Kızz yeniden üniversite sınavına gidip diyetisyen mi olsammm. Hem o zamana kadar ideal kiloma inmiş olurum, yoksa şişko diyetisyen olmaz
kizlar cok hossunuz

kk tarafından fahri diyetisyen ilan edildiniz. reçetemi alayım

keske siyah yapmasaydin canm ara renklerden birini tercih etseydin tekrar kizila donmeyi dusunmuyormusun birde hangi markalarla boyadin her defasinda farklilarmiydi.. genelde bende kizilla siyah arasinda gidip gelirim

kizlar cok hossunuz

kızıl siyah napayım ara renk sarmıyor ama simsiyah değil aktı kahveleşti hafiften. siyah boya bile akıyor ya. neva color diye bi marka var hep onla boyadım ben değiştirmedim. kızıl akmasa döncemde hemen akıyor ya o yüzden istemiyorum. akmayan kızıl var mı

merhaba kızlar
zamanım az alıntı yapamıycam sadece bir merhaba demek istedim

umtcum Allah kolaylıklar versin

cecoşum eşine geçmiş olsun akşamdan beri neden geçmedi acaba biraz masaj yapıp okusaydın keşke

bende bir defa boyamistim tr ye gelince onunla canm ama cok akiyor hic tavsiye etmem o markayi schwarzkopf igora kullaniyorum ben cokta memnunum hemen akmiyor ama fiyat olarak neva colordan cok cok yuksek

çok tşk ederim desteklerin ve yardımların için yarından itibaren böyle yapmaya başlıyorum çok sağol tekrardan =)

merhaba kaymaklı lokumlar...
aslında iznim ayın 19 unda bitiyordu.dün gece aldığım bil telefon ile bu gün çalışmaya başladım.. planladığım işlerim bitmemişti daha...
şimdi hastanedeyim.. işleri biraz kolayladım.. 20 dk aram var. merhaba deyip geçmişi okuyayım istedim...

bende bir defa boyamistim tr ye gelince onunla canm ama cok akiyor hic tavsiye etmem o markayi schwarzkopf igora kullaniyorum ben cokta memnunum hemen akmiyor ama fiyat olarak neva colordan cok cok yuksek

ne kadar ki ben igorayı hiç görmedim parfümerlerinde. bana ne renk gider sence bak bana bi bakım. herkes siyah diyor bende siyah düşünüyorum. saçım düzelsin istiyorum sadece boyadada pek gözüm yok siyaha boyarız gider ohhhhhh

ben sana kizili daha cok yakistirdim canm siyah seni biraz kapatmis yinede kendin bilirsin ama koyu kizilardan devam et derim kuafor boyalarindan igorayi her yerde bulamassin canm biraz arastirman gerek

Son düzenleme:
ben sana kizili daha cok yakistirdim canm siyah seni biraz kapatmis yinede kendin bilirsin ama koyu kizilardan devam et derim kuafor boyalarindan igorayi her yerde bulamassin canm biraz arastirman gerek

hangi ton kızıl peki. ton öner bana bakalım kuaför hanıııııııımmm

..............

deli kiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin gel burayaaaaaaaaaaa gell ilgilencem senleeeeeeeeeeee

allahım yaaa bu napmış biliyormusunuzz bir derdim var topiklerinde fink atıyorrr allah allaaaaaaahhhh peşindemi koşcaz senin otur dizimizin dibinde delirtme beni annem gibi yapayım az bene bak kızım ilgilen benle sev beni bilmem ben hıhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…