Önceki mesajda alıntıları yetiştiremedim :) Gene yaramaza yetişeyim derken ayak tırnağım kalktı kanadı, çok acıdı yav O arada mesajı gönderirken alıntıları kaçırmışım.
Resimlere güzel yorumlarınız için teşekkürler; saçlarımın dalgasının düştüğü, kıyafetimin devamlı kaydığı, kendimi iyi hissetmediğim bir geceydi. Sayenizde gene güzel hatırlayacağım o geceyi de :)
Bir mekan biraz popüler olmasın, fiyatları hemen şişiriyorlar zaten.
O günün resimlerine de baktım, çok güzel resimler. dar kot-düz spor ayakkabı gibi kıyafetleri bile çok güzel taşıdığın bir forma girmiş vücudun. Harikasın.
Misafir menüne azıcık yorum yapayım, ben olsam biraz oynama yaparım. Şöyle ki; hem et hem tavuk ana yemek olarak fazla ve ilgisiz geldi bana. Yani hem kıymalı biber dolması hem kanat ızgara olmasın derim nacizane. Ben kanat ızgara ya da fırında tavuk yanına da garnitür tercih ederdim. Tavuk tek başına pek yenmez ya sote sebze ya havalı bir pilav en azından patates püresi gibi bir garnitürle sun bence. Biber dolması aile dışındaki misafire sunmayalım bence :) Pilav yapmazsan biber dolmasını zeytinyağlı yap, o güzel olur. Zeytinyağlı bir ya da iki çeşit daha ilave et bence. Haydari gibi basit bir çeşit koy mesela hem yoğurt cinsi bir şey de olur masada. Közlenmiş biber ben çoook severim, mutlaka sarımsak da koyarım ama Sunumu güzel yapımı basit şeylerle masayı süsleyip fazla yorulmadan olayı kotarırsın. Eşimin iş arkadaşıysa azıcık çalımlı olsun sofran
Canım, aileniz için hayırlısı olsun. Kardeşine başarılar dilerim eğitim hayatında. İnsan bir tuhaf oluyor ama hayatın cilveleri bunlar. Yeter ki böyle hayırlı sebeplerle ayrı kalın. hem yakındaymış da.
Eski sevgilinin araması da ne tatsız olmuş. Keyfini bozmamaya, kafanı bulandırmamaya çalış. Tıynetsiz biriymiş demek, ucuz kurtulmuşsun...
...
eriny sana yaptığım alıntı gitmiş arada canım, ben de gördüm albümündeki resmi, demek ki 70 kiloya düşsen 36-38 beden giyebileceksin. Çok güzel çıkmışsın, o kilolara kalıcı olarak dönmen dileğiyle :))
Resimlere güzel yorumlarınız için teşekkürler; saçlarımın dalgasının düştüğü, kıyafetimin devamlı kaydığı, kendimi iyi hissetmediğim bir geceydi. Sayenizde gene güzel hatırlayacağım o geceyi de :)
Canım resminde gerçekten kilonu da bedenini de hiç göstermiyorsun. Benim albüme yaptığın yorunlar da çok doğru :) Elbisenin göğüs kısmı hiç oturmadı, zaten çok büyük olan göğüslerimi daha da ortaya koydu, kollarını kestirince yakası açıldı, iğne tutmadı filan fıstık :) 2 ay önce kendi düğünümüz vardı, onun için almıştım bu elbiseyi, vazgeçip başka elbisede karar kıldım sonradan. (Diğer düğün albümündeki elbise) İyi ki bunu giymemişim. Zaten düğünlerde gece elbisesi giymezdim ben pek, kendi kardeşiminkinde bile diz hizasında bir şey giymiştim, bundan sonra da pek giyeceğimi sanmıyorum :))toksincim ben naylonlu birşey giymem zaten taytta sadece evden çıkacağım zaman giyiyorum içime.
haa yalınayak gezerim hatta ayağıma hiç birşey giymem.biryere giderken çorap giyerim eve gelene kadar tırmalar ayaklarımı kapıdan girerken pardesüden önce çoraplarımı çıkartırım. ama evim tahta parke üstündede halıfilex kaplı
Eki Görüntüle 510904
Canım, gününüzün keyifli geçmesine çok sevindim. Azıcık da sorumlu hissettim, yazmıştım ya yorumlara bakıp "bu mekanın beğenildiğini gördüm" diye, ben gitmediğim için fiyatlar hakkında fikrim yoktu.Kızlarr geçmişi okudum okudum bitmedi:))
Biz de bugün sapancaya gittik. Umutcuğumun önerdiği Ev-ce'de kahvaltı yaptık. Aslında başka bi yere gitmiştik ama orda çok fazla arı vardı. Ben de bu yaz arı sokması yaşadığım ve parmağım feci şekilde şiştiği için arı olan yerde kahvaltı yapamazdım. Neyse Ev-ce güzel bi yer ama gereksiz pahalı. Serpöe kahvaltı niyetine bi dolu şey getiriyolar ama hepsi sos tarzı şeyler. Patlıcanlı sosi, acuka tarzı şeylerler doldurmuşlar masayı. 3 dilim beyaz ekmekle kahvaltı yaptıma ma herşeyden yedim. Öyle kalori hesabı yapmadım kırkılda bir oraya gidince
Birazdan birkaç resim ekliycem bugüne dair
Salı günü eşimin iş yerinden arkadaşı vve sevgilisi gelicek yemeğe. Aslında sıcak yemek mı yapsam diyodum ama kıymalı biber dolmasıi peynirli rulo börek, ızgarada soslu kanat, yoğurtlu tarhana çorbası ve salata yapıcam.Bir de yanına kırmızı biber közleyip limonla naneyle sızma zeytinyağıyla tatlandırırım diyorum. Sizce nasıl menü. Börek dışında diğer şeyleri çok yapmıycam ki bir gün sonraya kalmasın. Peynirli patatesli rulo böreği de annem yapardı, çıtır çıtır ve fazla yağlı olmadığı için onu yapayım diyorum
O günün resimlerine de baktım, çok güzel resimler. dar kot-düz spor ayakkabı gibi kıyafetleri bile çok güzel taşıdığın bir forma girmiş vücudun. Harikasın.
Misafir menüne azıcık yorum yapayım, ben olsam biraz oynama yaparım. Şöyle ki; hem et hem tavuk ana yemek olarak fazla ve ilgisiz geldi bana. Yani hem kıymalı biber dolması hem kanat ızgara olmasın derim nacizane. Ben kanat ızgara ya da fırında tavuk yanına da garnitür tercih ederdim. Tavuk tek başına pek yenmez ya sote sebze ya havalı bir pilav en azından patates püresi gibi bir garnitürle sun bence. Biber dolması aile dışındaki misafire sunmayalım bence :) Pilav yapmazsan biber dolmasını zeytinyağlı yap, o güzel olur. Zeytinyağlı bir ya da iki çeşit daha ilave et bence. Haydari gibi basit bir çeşit koy mesela hem yoğurt cinsi bir şey de olur masada. Közlenmiş biber ben çoook severim, mutlaka sarımsak da koyarım ama
günaydın kızlar,
sonunda kardeşim gitti. bi akrabamızın minibüsüyle esyaları yerleştirdik sanki cok uzaga gibi bide agladık ya. gelir haftasonları zatende bi garip oldum. ne ara büyüdü bukadar üniversitede bizsiz yasamaya baslıcak bu. görmesin agladıgımı diye geri çekildim valla kardeş işte hissediyor içeri gelip boynuma atlaması bir oldu. herkes bizi ayırmaya calıstı. cok uzagamı gidiyor bilmem ne felan diye. meltemle hiç böyle bi sahnemiz olmamıştı. napcam ben onsuz evde kime bagrıcam evi dagıtıyor diye. zibidi ya esek sıpası. özledim şimdiden
ve bide dün eski sevgilim aradı. adi pislik manyak herif. hangi yüzle arıyorsa. yarın nişanım var yaptıklarım için affet diyor helallik istiyor. etmem dedim. pislik herif. bide hala seviyorum diyor utanmaz delirdim ya. ama sunu farkettim cok güçllenmişim. korktum ama belli etmedim. agzıma geleni saydım. umarım bidaha aramaz..
veeeeeeee sultaaaaaaaaaaaaaaannnn ya sen neden benle ilgilenmiyorsuuuuuuuunnnnnnnnn
Canım, aileniz için hayırlısı olsun. Kardeşine başarılar dilerim eğitim hayatında. İnsan bir tuhaf oluyor ama hayatın cilveleri bunlar. Yeter ki böyle hayırlı sebeplerle ayrı kalın. hem yakındaymış da.
Eski sevgilinin araması da ne tatsız olmuş. Keyfini bozmamaya, kafanı bulandırmamaya çalış. Tıynetsiz biriymiş demek, ucuz kurtulmuşsun...
...
eriny sana yaptığım alıntı gitmiş arada canım, ben de gördüm albümündeki resmi, demek ki 70 kiloya düşsen 36-38 beden giyebileceksin. Çok güzel çıkmışsın, o kilolara kalıcı olarak dönmen dileğiyle :))
Son düzenleme: