Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 aydan fazla oldu boyamıyorum kendine gelsin diye. zaten yaktıktan sonra kestirmiştim yavas yaavs uzuyorlar. sanırım çikolata yada kızılın koyu tonları akmayan cinsinden
bir tup boya yetecek gibimi canm sacina iki renk karistir dicektim eger igoradan bulabilirsen sana kolayda akmamasi icin 3-68 ve 5-89 onericektim hangi marka tup boyayi daha kolay bulursun neva color haric

bende hep unutuyorum eskiden boyle degildim bikac yildir cok unutkan oldum benimkisi aklinda tutuomus tarihi agrim var dedigim zamandan hesaplayip

2 tüp yetiyor bana iki renk karıştırıcaksam yeter sanırım. igorayı sormam lazım bakmam lazım. görmedim hiç çünkü. koleston var palette bulabilirim alis ti sanırım öle bişe var. ama netten su igoranın dediğin renklerine bakıcam şimdi bakalım nasılmışşş

igora cok kaliteli canm ben boyadigimda bakim yapmis gibi oluyorum cok guzel yani reklam gibi olmasin simdi cabuk akmiyor renklerde cok tatli dogal oluyor eger o markadan bulamassan bulabildiklerinden renk seceriz sana

Son düzenleme:

ANAA cecoş bu gerçekmi bir film sahnesi falanmı
ne o öyle kız bir kahve içmeye çıkmışsınız neler olmuş.
neyse geçmiş olsun canım

mehtaaaaap çek saçından getir diycem ama sen nasıl gördün sultanı yanındaydın demekkiiiiiiiiii

Benimkide öyle
Bu yaz tatile gideceğim zaman ay ya regl olursam orada diyordum tarihini aklımda tutamadığım için eşim hemen yok yok merak etme gelince olucaksın demişti ve hakikaten eve geleceğim gün sanki kendini belli etmeye başlamıştı eve geldikten bir gün sonra iyice sökülmeye başlamıştım
Kızkardeşim bile hayret eder eniştem nasıl aklında tutuyor benimkine söylemesem regl oldum diye fark bile etmez diye
Allahtan onlar var

Sağol canım. sizlere de gelmiş olsun. Okurken önce eşine başağrısı ve böbrek ağrısı için geçmiş olsun diyecektim sonra Forum İstanbul'da yaşadıklarınızı okuyunca şaştım kaldım. İki defa geçmiş olsun hepinize. Eşin de hem fiziksel hem ruhsal bakımdan sıkıntılı bir gün geçirmiş, umarım daha iyidir şimdi. Çocukların yanında olması da iyice tuz biber olmuş Neyse ki ucuz atlatmışsınız Ya saldırgan psikopatlardan olsalardı, hiç yoluna gidenleri okuyoruz, duyuyoruz

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, ailece film gibisiniz. Hem endişelendim okurken hem de iki yerde gülümsemekten alamadım kendimi :) Demişsin ya, "en azından birini ben döverim hesabı indim arabadan" diye :)) Savaşçı ruhlu Banu, gerekseydi Zeyna'dan beter ederdin herhalde onları :) İşin şaka tarafı bu tabii, böyle dalaşmalar tehlikeli olabiliyor, bir daha da hiç yaşamazsınız umarım böyle bir şeyi.
Bir de herşeye rağmen gene gidip kahve içmişsiniz ya tebrik etmek istedim, biz olsak kös kös dönerdik geri :) Çocukların da sizin de olayı atlatmanız bakımından gitmeniz iyi olmuş bence.

Canım şimdi güzel olmuş işte menü :) Herkesin sevebileceği tadlar ve yiyecekler arasında ahenk var Yakın arkadaşlarınızsa fazla abartı da uygun olmaz zaten. Gayet güzel ve yeterli bence
Kardeşin haklı aslında, ben de çok bunladığım zaman sonradan pişman oluyorum. Oğlumun 40'ı çıkmadan olduğu ameliyatları, atlattıklarını düşününce çok kızıyorum kendime. Sağlığı yerinde olsun da başka şeyin önemi yok tabii. Ama hepimiz insanız işte, kimi zaman tahammül eşiği düşük oluyor, bunalıyor insan.

Sünnet günü keşke vaktiniz olsaydı, bolerosunu saç kurutma makinası ya da ütü gibi bir şeyle kurutabilseydin küçük yaramazın. Ben de bir şeye özenince böyle ufak aksiliklere sinir olurum :))
Umutcum gecmis olsun, cocuklar baya cileden cikarmis seni :))
insallah biraz durulur yaramazliklari..
...

...
umtcum Allah kolaylıklar versin

cecoşum eşine geçmiş olsun akşamdan beri neden geçmedi acaba biraz masaj yapıp okusaydın keşke
Sağolun arkadaşlar :)) Ama bugün de tam formundaydı gittiğimiz yerde. Vurmalar, kırmalar ama idare ettik bir şekilde. Biraz önce de fırının içine minik bir çelik tencere koymuş, ben çıkarttım gene koymuş ben ablasını uyuturken. Sonra da fırını 250 dereceye açmış, eşim sağolsun gözünün ucuyla ilgilenmiş ben içerideyken. Sonuç; evi saran leş gibi plastik kokusu, kapak ve sap kısmı eriyip mahvolan yepyeni tencere... Neyse ki ben iyiyim düne göre, güldük geçtik artık :)

Canım geçmiş olsun, düşündüm de benim eşim olsa daha fenasını yapardı çünkü çok sinirli. Bir de küfür duysa iyice sinirlenirdi. Böyle durumlarda çok korkarım ben, karşıdaki manyak olur çeker vurur diye, istanbulda insanların ruh sağlığı yerinde değil malum.

anaamm gitti tencere gerçeten işin zor umutcum. sürekli tetikde olman lazım senin. yangın falan çıkar Allah korusun

Umutcum gecmis olsun benim kizda dun acmis ocagi allahtan bisey yoktu ustunde
bu senin oglan ilgi istiyor gibi benim kiziminda istiyor oyun oynadimmi seviniyor anne hadi oyun oynayalim diyor yemek pisirip getiriyor yediriyor bizi felan bizde bunaliyoruz rabbima emanet cumlemizin evlatlari cocuk buyutmek cok zormus
benim kiz saglikli olsun diye cok beddua ettiler saglikli olsunda duz duvara tirmansin dediler benim iyiligim icin aman en azindan deprasyona girmeme firsat vermiyor

Kizlar simdi beni gizli numara aradi
ilkinde actim JA? dedim
yani EVET? dedim, ben hep öyle acarim telefonu
hemen telasli gibi kapatti
sonra ardindan hemen yine tekrar aradi,
JA? dedim
Hallo ? dedim iki kere, sonrada kapatti
kimdiki bu simdi acaba eximmi ?? hani su nisanlanan?
belkide degildir ama baska kim olabilr onuda bilmiyorum
neyse degildir herhalde

ara ara geçmişi okuyayım diye uğraşıyorum... ne hızlısınız ayol bitmiyor bir türlü..
hastane çok kalabalık. pek de fırsat bulamadım zaten... evde de fırsat bulamıyorum...
ceco.. eşine çok geçmiş olsun... zor şey renal kolik.. bu gün benim bir kaç hasta m oldu renal kolikli.. biri ağlıyordu resmen.. çok acıdım..

biri şişman diyetistyenden bahsetmiş... özka sanırım.. ankarada tanıdığım çok şişman bir diyetisyen vardı... çalıştığı yerin müşterisi de çok fazlaydı... inanamamıştım... nasıl güveniyorlar diye... ben bir eğitim için gitmiştim o kuruma.. ite böyle..

bir de saç boyası konuşulmuş... yıllarca kızılın her tonunu kullanıp bir gün dedim ki "niye???"
sonra saçımı kısacık kestirdim.. şimdi uzadı ve boyatmıyorum... beyazlarımı seviyorum.. yaşımı göstermiyorum ama hastalar bei "beyaz saçlı doktor hanım " diye tarif ediyor

ara ara geçmişi okuyayım diye uğraşıyorum... ne hızlısınız ayol bitmiyor bir türlü..
hastane çok kalabalık. pek de fırsat bulamadım zaten... evde de fırsat bulamıyorum...
ceco.. eşine çok geçmiş olsun... zor şey renal kolik.. bu gün benim bir kaç hasta m oldu renal kolikli.. biri ağlıyordu resmen.. çok acıdım..

biri şişman diyetistyenden bahsetmiş... özka sanırım.. ankarada tanıdığım çok şişman bir diyetisyen vardı... çalıştığı yerin müşterisi de çok fazlaydı... inanamamıştım... nasıl güveniyorlar diye... ben bir eğitim için gitmiştim o kuruma.. ite böyle..

bir de saç boyası konuşulmuş... yıllarca kızılın her tonunu kullanıp bir gün dedim ki "niye???"
sonra saçımı kısacık kestirdim.. şimdi uzadı ve boyatmıyorum... beyazlarımı seviyorum.. yaşımı göstermiyorum ama hastalar bei "beyaz saçlı doktor hanım " diye tarif ediyor

Canım sizede geçmiş olsun
Maşallah afacan yerinde durmuyor iyi bari fark etmişsiniz ya siz uyurken kalkıp kafasına göre fırında birşeyler pişirseydi Allah korusun. Yine sağ olsunlarda ufak tefek yaramazlıklar yapsınlar

Evet yaa benim içimde de ufak çaplıda olsa bir Zeyna var
İlk zamanlar resmen ağlama krizine giriyordum ama eşimin huyunada alıştım birde insanlar gerçektende insanı çileden çıkartabiliyorlar.
Kız bir ara eşim bana Karate kit lakabını takmıştı
6 Sene önceydi herhalde Ramazan günüydü arabayla bir yere gidiyordum ve bana yeşil yanarken yayanın biri yola atlamıştı. Adama frene basıp yol verdim tabiki ama nasıl bir dengesizse durup teşekkür edeceğine arabama tekme attı
Şaşırıp kaldım tabi camı acıp kardeşim yol verdim sen neden arabama tekme attın teşekkür edeceğin yerde dedim
Başladı adam bana sana ne lan keyifimin kahyasımısın falan diye tabi ben azda olsa sinirlendim bak arabada kızım var arkadaşım var ayıp oluyor falan dedim. Sanki adamın anasına sövdüm başladı küfür etmeye seni burada şimdi bilmem ne yaparım diye ( tabi o acıkca söyledi )
Benim içimdeki Zeyna uyandı tabi Lan sen kimi s.... ( söyledim tabi bende aynı lafı :26: ) diye birde bir güzel adamın üzerine yürüdüm Trafik polisi az ilerde durduğu halde müdahale bile etmeden izledi tabi millette etrafa sıralanıp film seyreder gibi izliyor Adam daha hala aynı lafı tekrarlayıp durunca herifin yakasından tuttuğum gibi müsait yerine dizimi geçirdim birde dirseğimi iki büklüm kalınca sırtına vurdum Filmlerde görmüştüm kullanmak o güne nasip oldu
En sonunda arkadaşım arabadan inip millete bağırdı oturup izleyeceğinize şu adamı alıp götürsenize diye tabi ben o arada adamın yakasından tuttum yürü lan karakola diye birde polislere de bağırdım bunlarda vatanımı koruyor oturmuş orada izliyorlar diye :26:

İzleyen adamlardan bi tanesi de ş...... siz adamı alıp götüreceğine beni göğüsümden kavrayıp çekmeye uğraşıyor :26: Tabi ben sinirden fark etmedim bile nasıl nevrim döndüyse
Sonrasında arabaya bindiğimde elim ayağım titriyordu hatta oruçlu olduğumu unutup birde sigara yakmıştım herifin yüzünden oruçta gitti tabi
Eşime anlattım adam yerlere yatmıştı o zaman hatta gelen geçene anlatıyordu bizim karate kit sokakta adamı dövmüş artık o adamın çocuğuda olmaz kesin en büyük cezayı almış karakola gerek kalmamış diye

Bünye alışkın anlıyacağın
Çocukların planını niye bozalım ki iki serseri yüzünden

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı oldu bizimkiside
Eminim bundan sonra her İstanbul Foruma gittiğinde gözünü tutacaktır o kişi artık birine dikleneceği zaman iki kere düşünür

ne yaptın böyle egedeniz coşmuşsun mesajlar sıra sıra gelmiş

Neyse benim maceralarım bitmez geç oldu sabah erkenden doktora gideceğim
İnşallah hormon tahlillerimide yaparda içim rahat olur

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi

anaamm gitti tencere gerçeten işin zor umutcum. sürekli tetikde olman lazım senin. yangın falan çıkar Allah korusun
Evet, devamlı çok dikkatli olmam gerek Bir anlık dikkatsizlik hemen bir şeye sebebiyet veriyor. Aslında evde her tip önlem alınmıştır bizim örneğin bu olay olmadan önce ben fırının çocuk kilidini çalıştırdım açamasın diye. Onu da açmış yav!! Eşimin dikkati hiç keskin değil ne yazık ki, eli işte gözü oynaşta diye bir deyim vardır ya, bizimkinin çocuğa bakması da öyle. Kızım masal okumadan uyumaz, ben onunla ilgilenirken bir vukuat oluyor sürekli.
Bir de acaip hızlı, bugün gittiğimz doğumgününde elindeki flütü camdan aşağı atacağını anladım, aman camı kapatın dedim, odadaki 12 kadından biri yetişene kadar bizimki attı flütü 17. kattan aşağı Allahtan aşağıda teknik dairenin damı varmış, ya birine gelse??? Neyse işte böyle, çok afacan ama zamanla düzelteceğiz diye umuyorum.
Haklısın canım, daha fazla ilgi göstermem gerek, ayrıca disiplin sorunu var çocuklarımın, farkındayım ben. Ödül-ceza uygulaması iyice kaydı gitti, tatilde kurallar hepten kalktı, çocukların endazesi kaydı. Oğlumla her gün mutlaka oynuyorum ama yetmiyor farkındayım. Hem sabah hem akşam oyun saati koymam gerek ben sadece sabah oynuyorum. Akşama artık enerjim tükeniyor, kendime vakit ayırmak istiyorum. Bir de babası işten gelince hep birlikte gıdıklama türünden bir şeyler oynuyoruz ama ya kafa göz çarpışması yüzünden ya yorulduğumuz için epey kısa sürüyor :) Kızıma da vakit ayıramıyorum istediğim kadar, oğlum kıskanıp her yaptığımızı bozuyor. Onunla bir anne-kız günümüz olmalı vb. vb. Hep düşünüyorum da hayata geçiremiyorum bazı şeyleri, önümüzdeki haftadan sonra düzelteceğim inşallah :)

Gece gece bitirdin beni Banu :)) Film gibisin gerçekten. En samimi arkadaşımı hatırlattı anlattıklaırn bana. Kulakları çınlasın. Üniversitede okurken sık sık onlarda kalırdım, aynı okuldaydık, evleri de Vefa gibi belalı olayların olduğu bir semtteydi. En galiz küfürlerle taciz edenler olurdu o sokaklarda, bir tekinin bile altında kalmaz cevabı yapıştırırdı. Hem de onlardan daha galiz küfürlerle karşılık verirdi. Ben kibarcık tek başıma olsam pısar hemen hızlanıp yürür giderdim ama o olduğunda asla sessiz kalmaz anında geri döner " ne diyorsun lan sen? bacın var mı senin köyde? anan var mı? sen onları gönder de babam ....." diye devam eden onlarınkinden beter bir dille karşılık verirdi. . (O bölgede bekar evleri çok olduğundan köyde olurdu çoğunun akrabaları, damarlarına basardı tam) Ben istemezdim dalaşmasını, bir de "ne günahı var analarının bacılarının" diye kızardım sonradan. "adam gibi adam yetiştirseydi onlar da" der öfkesinden taviz vermezdi. O pis lafları edenler de böyle karşılık görünce apışıp kalırlardı çoğu zaman. Kem küm edip giderlerdi. Tek bir sefer birileri diklenmişti, onda da arkadaşımın analığı camdan görmüş, "Alllah Allah" diye bağırarak koşarak gelmiş, direk sandalyeyle girişmişti adamlara. Zaten muhit onların muhiti, adamları eşşek sudan gelinceye kadar dövmüşlerdi.

Sonra okulu bitirdik, iş hayatına girdik, evlendik, o yurtdışına yerleşti, dünya jet sosyetesinin dibine kadar girdi, Cannes'da, Paris'te en elit semtlerde cemiyetlere üye oldu, komşular, arkadaşlar edindi ama o tarafı aynen kaldı. 2-3 yaz önce geldiğinde sosyete pazarında cüzdanım çalındı, ah vah ettim ama ne fayda, 5 dk sonra kalabalıkta esnaf iki Roman kadını kovuyordu tezgah önünden, başarısız bir yankesecilik hadisesi yüzünden, hemen koştu bizimki, "bana bak hemen çantanı dök, bizim cüzdanı da sen çaldın diye başladı tartaklamaya kadını. Kadın "aaa yok ööle, ben kaliteli kadınım" filan diyor ama kabul etmiyor arkadaşım. ben "dur etme" diyorum. "hemen dökeceksin çantanı, suçsuz olsan niye dökmeyesin" diye tutturdu. Saç saça baş başa girişiyorlardı neredeyse, o zaman korktum bunların kollayanları olur çünkü, bir zarar verirler diye. Çantayı döktü ama bir şekilde bizimki, 6 adet cüzdan çıktı çantadan. Benimki yoktu gerçi. "Bu görümcemin, bu ikisi benim" filan derken polis geldi, birileri çağırmış. polis de anlaşmalı diyenler olmuştu o zaman sağdan soldan. Neyse ben de benim Zeyna'yı ikna ettim sıvıştık oradan, olay büyüyecekti yoksa :) Öyle işte canım senin maceralar bana onu hatırlattı gece gece :)) Zayıfa, hamileye, çocuğa, engelliye yapılan kabalığa da hiç gelemez, ağzına geleni sıralardı :)

Senin durumda iki adam da hak etmiş başına gelenleri, oh olsun diyeceğim. Ne kadar şiddet karşıtı olsak da cezasız kalan hödüklüklere de içim razı olmuyor. tek endişem olayların büyümesi, yok yere zarar görmek Allah senin de herkeslerin de ağzının tadını bozmasın canım :))

A-ha Mutlucuğum gözlerim yanlış mı görüyor, sen mi geldin yoksa? Bugün aklımdan geçmediyse ne olayım. "Mutlu bir ara geldi ce-e dedi, şimdi gene yok" diye geçirdim içimden. Bir Ayşe'yi düşündüm. En son Ordu'ya yerleşeceğini haber verdi bize, bir daha da haber alamadık. Keşke telefondan olsun girip 1-2 kelimeyle halini anlatsaydı. İnşallah keyfi yerindedir. Belki sen haber almışsındır?

"Diyet durumları nasıl" diye sorayım mı sana? İyisindir umarım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…