bir tup boya yetecek gibimi canm sacina2 aydan fazla oldu boyamıyorum kendine gelsin diye. zaten yaktıktan sonra kestirmiştim yavas yaavs uzuyorlar. sanırım çikolata yada kızılın koyu tonları akmayan cinsinden
bende hep unutuyorum eskiden boyle degildim bikac yildir cok unutkan oldumEskiden biraz bananeciydi ama artık zamanla kızlarıda büyüdükce bananeci olmaması gerektiğini anladı şükür
İnan genelde hep ben söylenirdim millet nasıl böyle yapar herkes kendini düşünüyor diye tabi benimki tepkinin tokunu çıkardı o ayrı
Artık sen regl olduğum dediğnde anaa benimde günüm geldi derim
Genelde unuturdumda artık çok sıkı takipçisiyim regleminyoksa bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım
Şükür bu sefer ağrısız olmaya başladım yoksa son 4 - 5 aydır felaket sancım oluyordu ve genelde 2 gün yatıyordum 3.cü gün zaten azalmaya başlıyordu şükür
Allahtan uzun sürmüyor benim sancıda olsa idare ediliyor
Sağ olun kızlar gerçekten eğer başka şeyler üzerlerinde olsaydı neler olabileceğini düşünmek dahi istemiyorum
Gerçekten verilmiş sadakamız varmışRabbim kimseye göstermesin
bir tup boya yetecek gibimi canm sacinaiki renk karistir dicektim eger igoradan bulabilirsen sana kolayda akmamasi icin 3-68 ve 5-89 onericektim hangi marka tup boyayi daha kolay bulursun neva color haric
bende hep unutuyorum eskiden boyle degildim bikac yildir cok unutkan oldumbenimkisi aklinda tutuomus tarihi agrim var dedigim zamandan hesaplayip
igora cok kaliteli canm ben boyadigimda bakim yapmis gibi oluyorum cok guzel yani reklam gibi olmasin simdi2 tüp yetiyor bana iki renk karıştırıcaksam yeter sanırım. igorayı sormam lazım bakmam lazım. görmedim hiç çünkü. koleston var palette bulabilirim alis ti sanırım öle bişe var. ama netten su igoranın dediğin renklerine bakıcam şimdi bakalım nasılmışşş
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122:
Öncelikle eşime geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok ama çoooook teşekkür ederim
Çok şükür şu an biraz daha iyi durumda.
Akşam üzere dışarı cıktık ama cıkmaz olaydık :26::26::26:
Eşim hadi gelin dışarda bir kahve içelim dedi ve hepbirlikte yine İstanbul foruma gittik.
Malum yarın okullar açılacağı için daha otoparkta felaket trafik vardı bizde ağır ağır ilerlerken az ötedeki çocuklu aileler için ayrılmış boş otoparkı gördük ve oraya park etmeye niyetlendik.
Beyaz lüks bir araç bizden evvel davrandı ve oraya park etti ama içinde çocuklu aile değil iki tane zıpır delikanlı vardı
Eşimde sakince arabadan inip beyfendi bakın burası çocuklu aileler için ayrılmış ama siz park etmemeniz gereken yere park etmişsiniz dedi. Delikanlılar hemen başladılar işte bizi ilgilendirmez işte git başka yer bul kendine falan diye diklenmeye. Eşim yine gayet sakin bakın sorun benim buraya park edip etmem değil burası aileye özel diye tekrarladı hatta ben başka yere çekerim o sorun değil ama sizide şikayet ediceğim güvenliğe dedi demez olaydı :26: İkisi birden başladılar eşimin üzerine yürümeye yok sen kimsin falan diye
Benimki altta kalırmı oda iyice sinirlendi zaten hem baş ağrısı hem böbrek ağrısı çekiyordu
Biraz itiş kakış oldu tabi bende arabadan fırlayıp araya girmeye çalıştım ama banamısın demediler. Sonunda güvenlik bunları ayırdı ve adamlarada beyfendi haklı aracınızı buradan çekmek zorundasınız diyince delikanlılar iyice zıvanadan çıktılar başladılar ana avrat küfür etmeye
Benimkinin tabi şalterler iyice attı son sürat arabayla adamları otoparkta takip etti tabi diğerleri iki kişiler diye direk kenara çekip eşimin üzerine yürüdüler hesapta dövecekler
Bende tabi peşinde hani olmadı birinide ben döverim hesabıtabi bana gerek kalmadı senmisin anama karıma küfür eden diye benimki küfür edenin gözüne yumruğu patlattı :26:
5 güvenlik zor ayırdılar bunları ve eşimde anında polis çağırdı şikayetciyim diye.
Hadeeee iki araba ekip arabasını takip edip karakola gittik. Eşimin sadece üzerindeki tshirt yırtılmıştı ama diğerinin gözü anında şişti ve morardı ( valla adama acıdım acıkcası :26: kim bilir nasıl canı yanıyordu )
Karakolda gençlerden birinin herhalde daha öncede bir vukatı vardı polislerden iki tanesi arasında konuşurken duydum bak bunun cezası var falan diye. Onların olduğu odaya girdi polis bir baktık iki dakika sonra gençlerden diğeri geldi yok abi özür dileriz ne olur şikayetci olma uğraştırma bizi pazar pazar diye
Eşimde oğlum ben size güzel güzel söyledim ne diye anama karıma küfür ediyorsunuz yazık değilmi arkadaşının gözü şişti dedi. Ben şikayetciğim kusura bakma sonuçta ilk siz küfür edip üzerime yürüdünüz dedi. Tekrar polisle konuştuktan sonra bu sefer küfür eden geldi abi çok özür dilerim bir anda ağzımdan kaçtı ne olur şikayetci olma falan diye.
Sonunda eşime ya boşver değmez bak yazık günah zaten gözü şişti falan dedim tabi onunda o arada Allahtan siniri geçtide vazgeçti şikayetci olmaktanama doğrusu hala aklım o delikanlıda kaldı acaba hala gözü acıyormu diye morluğu zaten bir kaç gün geçmez ama
Karakol maceramızdan sonrada kahve içmeye gittik ama kahvemi bizi içti bizmi kahveyi anlamadım
Allahım bir daha yaşatmasın öyle bir olay resmen elim ayağım titredi baya uzun süre :26: Çok şükür ucuz atlattık hep kafama ya birinde bir silah yada bıcak olsaydı diye geçti durdu
Eşimin halasınada uğradık hatta oda kızdı eşime ya daha beter olsaydı sen nasıl iki kişiye birden saldırırsın hiçmi çocuklarını düşünmüyorsun diye
Berbat bir gündü anlayacağınız :26: keşke hiç evden cıkmasaydık.
Bu arada birde regl olmaya başlamışım tek iyi yönü cuma demekki regl şişliğide vardıŞu anda biraz daha fazla var ama inşallah cumaya ekside bildirim yapabilirim birde cumaya kadar regl bitmiş olucağı için düğünde de rahatım şükür
bir tup boya yetecek gibimi canm sacinaiki renk karistir dicektim eger igoradan bulabilirsen sana kolayda akmamasi icin 3-68 ve 5-89 onericektim hangi marka tup boyayi daha kolay bulursun neva color haric
bende hep unutuyorum eskiden boyle degildim bikac yildir cok unutkan oldumbenimkisi aklinda tutuomus tarihi agrim var dedigim zamandan hesaplayip
Sağol canım. sizlere de gelmiş olsun. Okurken önce eşine başağrısı ve böbrek ağrısı için geçmiş olsun diyecektim sonra Forum İstanbul'da yaşadıklarınızı okuyunca şaştım kaldım. İki defa geçmiş olsun hepinize. Eşin de hem fiziksel hem ruhsal bakımdan sıkıntılı bir gün geçirmiş, umarım daha iyidir şimdi. Çocukların yanında olması da iyice tuz biber olmuşSelam kızlarrrrrrrrrrr
Aslında günaydın diyecektimde ayıp olmasın dedimşimdi kesin içinizden biri yuhhhh bu saatte ne günaydını der
Gece eşimin baş ağrısı bir türlü geçmek bilmedi resmen sabaha kadar oturdu tabi bende onunla birlikte. Yok ağrı kesici ver, yok kahve yap, yok salatalık soy falan derken sabah oldu.
Adamcağız başının ağrısını unutmak için ne yapacağını şaşırdı ama banamısın demedi. Sabah 6ya geliyordu ancak uyumuşuz tabi ona görede 10u geçiyordu kalktığımda. Daha doğrusu küçük cimcimem rahat vermedi gelip öpüp durdu anne kalk anne kalk diyeSonra bir baktım büyük kız anne kalk babam çok fena dedi :26:
Bir fırladım adamcağız yerde sürünüyor resmen ...Canım inan anlattıkların resmen gözümün önüne geldive seni çok iyi anlayabiliyorum.
Bazen benim küçük cadıda full mesai yapıyorinan bende resmen sinir krizi geçiriyorum öyle günlerde
Yine Rabbim sağlık versinde biz nasılsa ara ara sinirlensekte yine seve seve koşturacağız peşlerinden
İnşallah çok güzel bir gün geçirip dinlenme fırsatın olur
Bende resmen adamın gözünün içine bakıyorum az daha iyiyim dese niyeti bozacağımdışarı atacağım kendimi
Canım şimdi güzel olmuş işte menü :) Herkesin sevebileceği tadlar ve yiyecekler arasında ahenk var@Umutcuğum Son kararım şöyle. Çorba(daha karar vermedim çeşidine). Yeşil salata, yoğurtlu közlenmiş patlıcan, sarmısaklı kırmızı biber( içine limon nane felan koyuyorum). Ana yemek olarak tavuk pirzola+ tavuk kanadı. Bunu mangal tadında yapıcam. Kendim yogurt+ salça ile sos hazırlıyorum, sosun içine rendelenmiş sarımsak, kekik, kırmızı biber koyuyorum. Dolabta 4,5 saat bekletıyorum. Hatta aynı soslu tavugun içine elma dilim patates koyuyorum patates de bu sosla harmanlanıyor. Benim camlı fırında hem patates hem tavukları pişiriyorum. Söylemesi ayıp harika oluyo:))Yanına tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı.Bir de rulo börek yapıcam. Zaten gelenler ağır misafir değil arkadaşlarımız
Kardeşin haklı aslında, ben de çok bunladığım zaman sonradan pişman oluyorum. Oğlumun 40'ı çıkmadan olduğu ameliyatları, atlattıklarını düşününce çok kızıyorum kendime. Sağlığı yerinde olsun da başka şeyin önemi yok tabii. Ama hepimiz insanız işte, kimi zaman tahammül eşiği düşük oluyor, bunalıyor insan.Cecom gecmis olsun esine bobrek agrisi cok fenaymis rabbim kimseye yasqtmasin
demel hosgeldin cnm burda motiveyi bulursun arada kaybetiyoruz ama yine buluyoruz ben gibi
umutcum bende cok bunaliyom benimki de ayni seyleri yapiyor nerdeyse cuma gunu kuzenime sunnet eglencesine gittim kizi guzelce giydirdim sacini yaptim felan halasini beklerken gitmia banyoya sacini bolerasini islatmis. tul den elbise giydirmistim kolsuz hava 15 derece usumesin diye bolerayla gezcekti. kuzenle ayni giyceklerdi mecbur badi giydirdim hic guzel olmadi yani diyecegim sinir oldum gece yatmiyor ablasinin.yatagina cikmis neler neler birde ben boyle canavar coxuga aliskin deilim bazen hic anlatmak iatemiyom rabbime sukrediyom kardesime anlatinca oh iyi yapiyor diyor cok seviyor yigenini saglikli olaun yapsain abla diyor
Umutcum gecmis olsun, cocuklar baya cileden cikarmis seni :))
insallah biraz durulur yaramazliklari..
...
Sağolun arkadaşlar :)) Ama bugün de tam formundaydı gittiğimiz yerde. Vurmalar, kırmalar ama idare ettik bir şekilde. Biraz önce de fırının içine minik bir çelik tencere koymuş, ben çıkarttım gene koymuş ben ablasını uyuturken. Sonra da fırını 250 dereceye açmış, eşim sağolsun gözünün ucuyla ilgilenmiş ben içerideyken. Sonuç; evi saran leş gibi plastik kokusu, kapak ve sap kısmı eriyip mahvolan yepyeni tencere... Neyse ki ben iyiyim düne göre, güldük geçtik artık :)...
umtcum Allah kolaylıklar versin
cecoşum eşine geçmiş olsun akşamdan beri neden geçmedi acaba biraz masaj yapıp okusaydın keşke
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmm :122:
Öncelikle eşime geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara çok ama çoooook teşekkür ederim
Çok şükür şu an biraz daha iyi durumda.
Akşam üzere dışarı cıktık ama cıkmaz olaydık :26::26::26:
Eşim hadi gelin dışarda bir kahve içelim dedi ve hepbirlikte yine İstanbul foruma gittik.
Malum yarın okullar açılacağı için daha otoparkta felaket trafik vardı bizde ağır ağır ilerlerken az ötedeki çocuklu aileler için ayrılmış boş otoparkı gördük ve oraya park etmeye niyetlendik.
Beyaz lüks bir araç bizden evvel davrandı ve oraya park etti ama içinde çocuklu aile değil iki tane zıpır delikanlı vardı
Eşimde sakince arabadan inip beyfendi bakın burası çocuklu aileler için ayrılmış ama siz park etmemeniz gereken yere park etmişsiniz dedi. Delikanlılar hemen başladılar işte bizi ilgilendirmez işte git başka yer bul kendine falan diye diklenmeye. Eşim yine gayet sakin bakın sorun benim buraya park edip etmem değil burası aileye özel diye tekrarladı hatta ben başka yere çekerim o sorun değil ama sizide şikayet ediceğim güvenliğe dedi demez olaydı :26: İkisi birden başladılar eşimin üzerine yürümeye yok sen kimsin falan diye
Benimki altta kalırmı oda iyice sinirlendi zaten hem baş ağrısı hem böbrek ağrısı çekiyordu
Biraz itiş kakış oldu tabi bende arabadan fırlayıp araya girmeye çalıştım ama banamısın demediler. Sonunda güvenlik bunları ayırdı ve adamlarada beyfendi haklı aracınızı buradan çekmek zorundasınız diyince delikanlılar iyice zıvanadan çıktılar başladılar ana avrat küfür etmeye
Benimkinin tabi şalterler iyice attı son sürat arabayla adamları otoparkta takip etti tabi diğerleri iki kişiler diye direk kenara çekip eşimin üzerine yürüdüler hesapta dövecekler
Bende tabi peşinde hani olmadı birinide ben döverim hesabıtabi bana gerek kalmadı senmisin anama karıma küfür eden diye benimki küfür edenin gözüne yumruğu patlattı :26:
5 güvenlik zor ayırdılar bunları ve eşimde anında polis çağırdı şikayetciyim diye.
Hadeeee iki araba ekip arabasını takip edip karakola gittik. Eşimin sadece üzerindeki tshirt yırtılmıştı ama diğerinin gözü anında şişti ve morardı ( valla adama acıdım acıkcası :26: kim bilir nasıl canı yanıyordu )
Karakolda gençlerden birinin herhalde daha öncede bir vukatı vardı polislerden iki tanesi arasında konuşurken duydum bak bunun cezası var falan diye. Onların olduğu odaya girdi polis bir baktık iki dakika sonra gençlerden diğeri geldi yok abi özür dileriz ne olur şikayetci olma uğraştırma bizi pazar pazar diye
Eşimde oğlum ben size güzel güzel söyledim ne diye anama karıma küfür ediyorsunuz yazık değilmi arkadaşının gözü şişti dedi. Ben şikayetciğim kusura bakma sonuçta ilk siz küfür edip üzerime yürüdünüz dedi. Tekrar polisle konuştuktan sonra bu sefer küfür eden geldi abi çok özür dilerim bir anda ağzımdan kaçtı ne olur şikayetci olma falan diye.
Sonunda eşime ya boşver değmez bak yazık günah zaten gözü şişti falan dedim tabi onunda o arada Allahtan siniri geçtide vazgeçti şikayetci olmaktanama doğrusu hala aklım o delikanlıda kaldı acaba hala gözü acıyormu diye morluğu zaten bir kaç gün geçmez ama
Karakol maceramızdan sonrada kahve içmeye gittik ama kahvemi bizi içti bizmi kahveyi anlamadım
Allahım bir daha yaşatmasın öyle bir olay resmen elim ayağım titredi baya uzun süre :26: Çok şükür ucuz atlattık hep kafama ya birinde bir silah yada bıcak olsaydı diye geçti durdu
Eşimin halasınada uğradık hatta oda kızdı eşime ya daha beter olsaydı sen nasıl iki kişiye birden saldırırsın hiçmi çocuklarını düşünmüyorsun diye
Berbat bir gündü anlayacağınız :26: keşke hiç evden cıkmasaydık.
Bu arada birde regl olmaya başlamışım tek iyi yönü cuma demekki regl şişliğide vardıŞu anda biraz daha fazla var ama inşallah cumaya ekside bildirim yapabilirim birde cumaya kadar regl bitmiş olucağı için düğünde de rahatım şükür
anaamm gitti tencere gerçeten işin zor umutcum. sürekli tetikde olman lazım senin. yangın falan çıkar Allah korusunSağolun arkadaşlar :)) Ama bugün de tam formundaydı gittiğimiz yerde. Vurmalar, kırmalar ama idare ettik bir şekilde. Biraz önce de fırının içine minik bir çelik tencere koymuş, ben çıkarttım gene koymuş ben ablasını uyuturken. Sonra da fırını 250 dereceye açmış, eşim sağolsun gözünün ucuyla ilgilenmiş ben içerideyken. Sonuç; evi saran leş gibi plastik kokusu, kapak ve sap kısmı eriyip mahvolan yepyeni tencere... Neyse ki ben iyiyim düne göre, güldük geçtik artık :)
Sağol canım. sizlere de gelmiş olsun. Okurken önce eşine başağrısı ve böbrek ağrısı için geçmiş olsun diyecektim sonra Forum İstanbul'da yaşadıklarınızı okuyunca şaştım kaldım. İki defa geçmiş olsun hepinize. Eşin de hem fiziksel hem ruhsal bakımdan sıkıntılı bir gün geçirmiş, umarım daha iyidir şimdi. Çocukların yanında olması da iyice tuz biber olmuşNeyse ki ucuz atlatmışsınız Ya saldırgan psikopatlardan olsalardı, hiç yoluna gidenleri okuyoruz, duyuyoruz
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, ailece film gibisiniz. Hem endişelendim okurken hem de iki yerde gülümsemekten alamadım kendimi :) Demişsin ya, "en azından birini ben döverim hesabı indim arabadan" diye :)) Savaşçı ruhlu Banu, gerekseydi Zeyna'dan beter ederdin herhalde onları :) İşin şaka tarafı bu tabii, böyle dalaşmalar tehlikeli olabiliyor, bir daha da hiç yaşamazsınız umarım böyle bir şeyi.
Bir de herşeye rağmen gene gidip kahve içmişsiniz ya tebrik etmek istedim, biz olsak kös kös dönerdik geri :) Çocukların da sizin de olayı atlatmanız bakımından gitmeniz iyi olmuş bence.
Canım şimdi güzel olmuş işte menü :) Herkesin sevebileceği tadlar ve yiyecekler arasında ahenk varYakın arkadaşlarınızsa fazla abartı da uygun olmaz zaten. Gayet güzel ve yeterli bence
Kardeşin haklı aslında, ben de çok bunladığım zaman sonradan pişman oluyorum. Oğlumun 40'ı çıkmadan olduğu ameliyatları, atlattıklarını düşününce çok kızıyorum kendime. Sağlığı yerinde olsun da başka şeyin önemi yok tabii. Ama hepimiz insanız işte, kimi zaman tahammül eşiği düşük oluyor, bunalıyor insan.
Sünnet günü keşke vaktiniz olsaydı, bolerosunu saç kurutma makinası ya da ütü gibi bir şeyle kurutabilseydin küçük yaramazın. Ben de bir şeye özenince böyle ufak aksiliklere sinir olurum :))
Sağolun arkadaşlar :)) Ama bugün de tam formundaydı gittiğimiz yerde. Vurmalar, kırmalar ama idare ettik bir şekilde. Biraz önce de fırının içine minik bir çelik tencere koymuş, ben çıkarttım gene koymuş ben ablasını uyuturken. Sonra da fırını 250 dereceye açmış, eşim sağolsun gözünün ucuyla ilgilenmiş ben içerideyken. Sonuç; evi saran leş gibi plastik kokusu, kapak ve sap kısmı eriyip mahvolan yepyeni tencere... Neyse ki ben iyiyim düne göre, güldük geçtik artık :)
Canım geçmiş olsun, düşündüm de benim eşim olsa daha fenasını yapardı çünkü çok sinirli. Bir de küfür duysa iyice sinirlenirdi. Böyle durumlarda çok korkarım ben, karşıdaki manyak olur çeker vurur diye, istanbulda insanların ruh sağlığı yerinde değil malum.
ne yaptın böyle egedeniz coşmuşsun mesajlar sıra sıra gelmişara ara geçmişi okuyayım diye uğraşıyorum... ne hızlısınız ayol bitmiyor bir türlü..
hastane çok kalabalık. pek de fırsat bulamadım zaten... evde de fırsat bulamıyorum...
ceco.. eşine çok geçmiş olsun... zor şey renal kolik.. bu gün benim bir kaç hasta m oldu renal kolikli.. biri ağlıyordu resmen.. çok acıdım..
biri şişman diyetistyenden bahsetmiş... özka sanırım.. ankarada tanıdığım çok şişman bir diyetisyen vardı... çalıştığı yerin müşterisi de çok fazlaydı... inanamamıştım... nasıl güveniyorlar diye... ben bir eğitim için gitmiştim o kuruma.. ite böyle..
bir de saç boyası konuşulmuş... yıllarca kızılın her tonunu kullanıp bir gün dedim ki "niye???"
sonra saçımı kısacık kestirdim.. şimdi uzadı ve boyatmıyorum... beyazlarımı seviyorum.. yaşımı göstermiyorum ama hastalar bei "beyaz saçlı doktor hanım " diye tarif ediyor
Evet, devamlı çok dikkatli olmam gerekanaamm gitti tencere gerçeten işin zor umutcum. sürekli tetikde olman lazım senin. yangın falan çıkar Allah korusun
Haklısın canım, daha fazla ilgi göstermem gerek, ayrıca disiplin sorunu var çocuklarımın, farkındayım ben. Ödül-ceza uygulaması iyice kaydı gitti, tatilde kurallar hepten kalktı, çocukların endazesi kaydı. Oğlumla her gün mutlaka oynuyorum ama yetmiyor farkındayım. Hem sabah hem akşam oyun saati koymam gerek ben sadece sabah oynuyorum. Akşama artık enerjim tükeniyor, kendime vakit ayırmak istiyorum. Bir de babası işten gelince hep birlikte gıdıklama türünden bir şeyler oynuyoruz ama ya kafa göz çarpışması yüzünden ya yorulduğumuz için epey kısa sürüyor :) Kızıma da vakit ayıramıyorum istediğim kadar, oğlum kıskanıp her yaptığımızı bozuyor. Onunla bir anne-kız günümüz olmalı vb. vb. Hep düşünüyorum da hayata geçiremiyorum bazı şeyleri, önümüzdeki haftadan sonra düzelteceğim inşallah :)Umutcum gecmis olsun benim kizda dun acmis ocagi allahtan bisey yoktu ustunde
bu senin oglan ilgi istiyor gibi benim kiziminda istiyor oyun oynadimmi seviniyor anne hadi oyun oynayalim diyor yemek pisirip getiriyor yediriyor bizi felan bizde bunaliyoruz rabbima emanet cumlemizin evlatlari cocuk buyutmek cok zormus
benim kiz saglikli olsun diye cok beddua ettiler saglikli olsunda duz duvara tirmansin dediler benim iyiligim icin aman en azindan deprasyona girmeme firsat vermiyor
Canım sizede geçmiş olsun
Maşallah afacan yerinde durmuyoriyi bari fark etmişsiniz ya siz uyurken kalkıp kafasına göre fırında birşeyler pişirseydi Allah korusun. Yine sağ olsunlarda ufak tefek yaramazlıklar yapsınlar
Evet yaa benim içimde de ufak çaplıda olsa bir Zeyna var
İlk zamanlar resmen ağlama krizine giriyordum ama eşimin huyunada alıştım birde insanlar gerçektende insanı çileden çıkartabiliyorlar.
Kız bir ara eşim bana Karate kit lakabını takmıştı
6 Sene önceydi herhalde Ramazan günüydü arabayla bir yere gidiyordum ve bana yeşil yanarken yayanın biri yola atlamıştı. Adama frene basıp yol verdim tabiki ama nasıl bir dengesizse durup teşekkür edeceğine arabama tekme attı
Şaşırıp kaldım tabi camı acıp kardeşim yol verdim sen neden arabama tekme attın teşekkür edeceğin yerde dedim
Başladı adam bana sana ne lan keyifimin kahyasımısın falan diye tabi ben azda olsa sinirlendim bak arabada kızım var arkadaşım var ayıp oluyor falan dedim. Sanki adamın anasına sövdüm başladı küfür etmeye seni burada şimdi bilmem ne yaparım diye ( tabi o acıkca söyledi)
Benim içimdeki Zeyna uyandı tabiLan sen kimi s.... ( söyledim tabi bende aynı lafı :26: ) diye birde bir güzel adamın üzerine yürüdüm Trafik polisi az ilerde durduğu halde müdahale bile etmeden izledi tabi millette etrafa sıralanıp film seyreder gibi izliyor Adam daha hala aynı lafı tekrarlayıp durunca herifin yakasından tuttuğum gibi müsait yerine dizimi geçirdim birde dirseğimi iki büklüm kalınca sırtına vurdum Filmlerde görmüştüm kullanmak o güne nasip oldu
En sonunda arkadaşım arabadan inip millete bağırdı oturup izleyeceğinize şu adamı alıp götürsenize diyetabi ben o arada adamın yakasından tuttum yürü lan karakola diye birde polislere de bağırdım bunlarda vatanımı koruyor oturmuş orada izliyorlar diye :26:
İzleyen adamlardan bi tanesi de ş...... siz adamı alıp götüreceğine beni göğüsümden kavrayıp çekmeye uğraşıyor :26: Tabi ben sinirden fark etmedim bile nasıl nevrim döndüyse
Sonrasında arabaya bindiğimde elim ayağım titriyordu hatta oruçlu olduğumu unutup birde sigara yakmıştımherifin yüzünden oruçta gitti tabi
Eşime anlattım adam yerlere yatmıştı o zaman hatta gelen geçene anlatıyordu bizim karate kit sokakta adamı dövmüş artık o adamın çocuğuda olmaz kesinen büyük cezayı almış karakola gerek kalmamış diye
Bünye alışkın anlıyacağın
Çocukların planını niye bozalım ki iki serseri yüzünden
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı oldu bizimkiside
Eminim bundan sonra her İstanbul Foruma gittiğinde gözünü tutacaktır o kişiartık birine dikleneceği zaman iki kere düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?