Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar biraz önce 10 tane palamut aldık eşimle. temizletip dörde böldürdük hepsini. buzdolabı poşetlerine koydum 4er parça. 375 gr ile 420 gr arasında değişti poşetler. 1 parçasını ben yerim, 3 parçasını eşim yer. öyle mutlu oldum ki. kırmızı et pek sevmiyorum. tavuklar da malum antibiyotikli. en azından bu kışı salata ve balıkla geçirirsem beslenme düzenim de baltalanmaz. ilk pişirişimde size de haber veririm tadını, kokusunu. bu arada 4 kilodan fazla fileto ete 50 lira verdik. hakikaten baya da hesaplı oldu.

Allah afiyetle yemenizi de nasip etsin inşallah
bekliyoruz bakalım tadı nasıl olacak

başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

amin.
saolasın canım benim.

haklısın canım, ama boşver canını sıkmamaya çalış, gün doğmadan neler doğarmış daha....

meyracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah

amin.
çok saol canım...

ayy canım ya rahatsızlığın bi yana, sen doktoru anlattıkça kendi kendime güldüm doktora yaaa; tıpkı komedyen gibiymiş doktor yaaa.....

tekrar geçmiş olsun canım....

Meyra aramıza tekrar hoşgeldin. Zor bir dönem geçirdin, geçiriyorsun. Allah sabır versin. Tekrar başın sağolsun. Bundan sonra hep yüz güldüren gelişmeler olur dilerim hayatında.

...

hoşbuldum canım.
saolasın.

Benim eşimde genelde öyledir
Vur dedinmi öldürür işe yarayacak şeyler almışmı bari

bi kaç paket değişik bitki çaylar,zencefil istedim hem tozunu hem macunu almış çubuk tarçın toz tarçın elma çayı yaparım dedim
hibiskus,adaçayı adını unuttuğum bi kaç bişey inş.işe yararlar

ohhhh amma birikmiş geçmiş

adetten dolayı bende az yedim amma çarşıdan eve geldim bayılacaktım 35 derece bide nem mahfoldum alışamadım daha havasına
eve gelince anne diye bises alinde metro ile gelmiş minik al ye diye ohhhh rejim mejim unuttum taki son lokmayı ağzıma atıncaya kadar
gitti gene bu hafta

geçmiş olsunnn sıkıntı yaptın eşinide amma daha çok kilo vecem diye söz verdiğin için sıkıntı yaptın sanırım
allah şifa versin

ne zamandır içinde olan ve yapamadığın hayalin 3 ayda olsa süper kendini tatmin edersin

ben bile içimden neler istiyorum çalışmak üretken olmak bi kursa falan gitmek dans etmeyi isterdim eşimle dans kursuna gidebilsem keşke
amma çocuklar küçük neyse bi zaman allah nasip eder inşallah

ben de bugün haber izledim hiç izlemem genelde
izmirdeki öğretmen ve bu kızın ölümüne çok üzüldüm
asu çok üzüldüm öğretmene yazık valla 2 kızı varmış 4 aylıkta hamileymiş içim acıdı allah ıslah etsin yapanıda

zayıflayan kızda çok kilolu deilmiş 75miş üzüldüm

nursena nerde otururyorsun?

Canım ben uzun zaman epey yavaş gittim, gram gram verdim diyebilirim. Ama damlaya damlaya göl oldu işte. Yalnız epey kilo atınca insana bir rehavet geliyor, salıyor ipin ucunu. Böyle yapmamak lazım aslında, kızıyorum kendime, daha vermem gerekiyor. Göbeğimi ve kalçamı eritmek için mutlaka 10 kilo daha gitmeli. Ama bu kilolar en zor giden kilolar Daha doğrusu benim eski motivasyonum yok Bir an önce toparlanmam gerek benim de.

Kilo cetveli yapmak için şu linkten yardım alabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

iyi akşamlar bende gelebilirmiyimm

Dabi dabi dur az biraz kayayımda sanada yer açılsın
Aramıza hoşgeldin
Umarım hedeflerimize birlikte ulaşırız
Bu arada biraz kendinden bahsetsene kimsin kimlerdensin necisin

Çokk geçmiş olsun canımm. İlaçlarını düzenli kullan ve felç olucam diye stres yapma kendine. Kortizonlu ilaçlar işe yarıyosa mutlaka kullan, biraz şişlik yapar ama sağlığından önemli değil yaa

Canım kaç saatuzaklıkta oğlun.. 15 gün de çok uzunmuş canım yaa. annen mi bakıyor. zor valla, bizimde kimsemiz yok büyğkşehirde. Eşimim anneni şeker hastası uzun süre bakamaz yoruluyo kadın, benim annem çalışıyo zaten, ben de memuriyeti istiyodumki hani 1 sene ücretsiz izin alırım sonra da yaşı gelir kreşe veririm diye. Zor valla gurbet elde çocuğu başkasına emanet etmek

Canım kaç saatuzaklıkta oğlun.. 15 gün de çok uzunmuş canım yaa. annen mi bakıyor. zor valla, bizimde kimsemiz yok büyğkşehirde. Eşimim anneni şeker hastası uzun süre bakamaz yoruluyo kadın, benim annem çalışıyo zaten, ben de memuriyeti istiyodumki hani 1 sene ücretsiz izin alırım sonra da yaşı gelir kreşe veririm diye. Zor valla gurbet elde çocuğu başkasına emanet etmek

Başın sağolsun canım

herkese merhaba hanımlar;

bir bakayım neler ediyorsunuz diye geldim. neler yapıyorsunuz??

tatlım benim çok geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda geçer tüm sıkıntıların.

YENA'mm nerdesin kuzum merak ediyorum seni.....

zor olmaz mı canım. ben çok üzülüyorum bediican'a ve evlatlarından uzak kalmak zorunda kalanlara.
her zaman evlat dünyanın en güzel şeyi. eşi benzeri tarifi yok ama bir o kadarda zor hele de çalışan anne oldun mu!
ama olsun güzelliği her şeyi kapatıyor. allahım her dileyene istediği vakit hayırlısıyla evlat versin. her biri birbirinden sağlıklı sıhhatli olsun bebeciklerin de!!

Kurusa bakmasın ama canan karatay orda biraz saçmalamış. Siz hiç zayıf inek gördünüz mü? O hayvanların yapısı öyle

Kızlar ben bugün doktora gittim sonuçlar göstermeye. Kadın sonuç kağıdıma zayıfladığı için değerleri düzelmiş yazdı. Bana pek bişey söylemedi, sadece şekerin, th'ın çok iyi dedi. İlaç felan yazmadı, benden önce giren 2 bayan vardı, biri 70 biri 73 kiloymuş. Doğumdan sonra kilo almışlar. Onların kolestrolü şekeri benden yüksekti. Onlara insülin direnci var demiş. Yani anlıyacağınız bende direç felan kalmamış kilo verince. Çok mutlu oldum. Yalnız DHEA sulfat diye bir değer var o yüksek çıktı bence. Onun için de bi ilaç verdi bu akşam iç yarın kan ver dedi, bi de ultrason çektir dedi. Ultrason için 8 kasıma gün verdiler.

Akşam da biraz canım sıkıldı. 30 yaşına yaklaşırken hala istediğim gibi bir işim olmaması ve hayatta istediğim hiçbirşeyin gerçekleşmemesi yüzünden oturdum ağladım. Eşim kpds kursuna yazdırcak beni. En azından kpss puanını kullanırsın mutlaka dil puanını yükseltmen lazım diyor. Bakalım ben de bakırköy ya da mecidiyeköy tarafında bi kpds kursu arıyorum. Kesinlikle devlete girmem gerektiğinin o da farkında. Bakalım Türk telekom için uğraşıyoruz. Orası en azında kurumsal, işe başlama, çıkma saatleri belli. Oraya girebilirsem çocuk olduğunda da problem yaşamam. Zira son 1.5 yıl sabah 5.45de kalmış ve akşam 10-12de eve gelmiş biri olarak özel sektörden nefret ettim. Tomurcuk ve nevzamansız sizi çok iyi anlıyorum özel sektör çok zor ama büyük şirketlerde deli gibi esnek mesai saatlerinde çalışmaktansa sizin çalıştığınız gibi daha ufak şirketlerde çalışıp az maaş almayı tercih ederdim.

Canım ben günde 7 öğün yiyerek insülin direncini kırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…