eşimden aktardan bi kaç şey istedim aktarda ne varsa toplamış gelmiş
kızlar biraz önce 10 tane palamut aldık eşimle. temizletip dörde böldürdük hepsini. buzdolabı poşetlerine koydum 4er parça. 375 gr ile 420 gr arasında değişti poşetler. 1 parçasını ben yerim, 3 parçasını eşim yer. öyle mutlu oldum ki. kırmızı et pek sevmiyorum. tavuklar da malum antibiyotikli. en azından bu kışı salata ve balıkla geçirirsem beslenme düzenim de baltalanmaz. ilk pişirişimde size de haber veririm tadını, kokusunu. bu arada 4 kilodan fazla fileto ete 50 lira verdik. hakikaten baya da hesaplı oldu.
başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Benimde canım sıkıldı şimdi patrona.
Benim patron geçen dönem aktif siyasetle uğraşmış.Beldediye başkan aday adayıymış ama aday gösterilmemiş.Bu da içerlemiş bırakmış o işleri.
Önümüzdeki yıl yerel seçimlerde tekrar şansını deneyecekmiş.Meclis üyesi falan olurmuş en azından
Bana dedi ki ben siyasete girersem çok yorulcan dedi
Bende daha bir sene var gerçi ama çocuk olursa problem olur dedim
Kaçta gidip kaçta geleceğim belli değil ne zaman göreceğim çocuğu dedim
O da o zaman buraya taşınırsınız dedi
Bende eşim buralara gelmez doğduğu büyüdüğü yerden taşınmaz dedim
Üstelik bütün akrabalarımız da orda çocuğu çalışırken kv me yada ablama bırakırım dedim
İşe mi getireyim çocuğu bu zehirin içine dedim ama canımı çok sıktı daha şimdiden
O kadar uzun saatler duramam valla eşimin canına tak eder işi bırak derse görürsünüz dedim
Nasıl canımı sıktı yaa
Sonuşta dükkan sabah 8 de açılıyor.Yazları akşam 8 de kapanıyor
Kışları da 6 yada 6,30 da.Benim işe gelmem için sabah 7 de yolda olmam lazım.
Akşam eve dönüşümde 9 u bulur
E ben yavrumu ne zaman görücem ne zaman beslicem
Zaten 4 düşük yapmışım hasret kalmışım zor bulmuşum
Allah'ım bana en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğurmak nasip ette görsün gününü
Valla kusura bakmasın gerekirsede bırakırım yada o zaman gelsin yanıma bi yardımcı falan alsın bu işi bilen
Özel sektörün gözü kör olsun arkadaş başka bişey demiyorum...
Kendi gelini de benim gibi düşük yaptı 3 kere.Şimdi aşılaması yapıldı.Geçen gün konuşuyorlar oğluyla gerekirse işi bıraksın çalışmasın diyor patron.Tabi tuzu kuru sorun mu onun için.Ayrıca ben buraya taşınsam bile işe gelirken kime bırakcam çocuğu.Bütün akrabalar uzakta kalıyor.Bakıcı mı tutayım el kadar bebeğe.Dükkana mı getireyim zehirin içine.Allahım şimdiden sinir krizi geçiriyorum yani ortada ne çocuk var nede siyaset ama canımı sıkmaya yetti şimdiden
meyracım başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah
çççook teşekkür ederim canım arkadaşlarım benimmm
hastaneden geldim , doktorla kavga edecektim az daha , bi türlü anlatamadım gerizekalı herife derdimi
ben diyorumki bunları yaşadım önceki 2 felcimde , dünden beri çook kötüyüm diyorum , adam bana ama sen şuan felç geçirmemişsinki diyor , bende geçirmeden önce önlem almak istiyorum diyorum , o da yapabileceğimiz bişey yok diyor , eşim askerde dedim onuda sıkıntı yapıyorum sanırım dedim , o zaman seninki felç değil ben sana antidepresan yazayım diyor ,tomografiyi bile benim zorumla istedi adam .. vs vs vs vs
biraz başım ağrıyo dedim , onca lafın içinden onu alıp bana migren ilacı yazdı , ooff oofff kimlerin eline kaldık Ya Rabbimm !!!
dünkü ilaçları içince bugün iyiydim , bakalım yarın devlet hastanesine randevu aldım , birde ona gidip görüneyimm ...
hepinizi öperim fıstıklarımm
aklınız bende kalmasın , arkadaşlarım 2 gündür yanımdalar , bişey olmaz Allahın izniyle , pozitif düşünelim , pozitif olsun
Allah hepinizden razı olsun , sizi çook seviyorum
Meyra aramıza tekrar hoşgeldin. Zor bir dönem geçirdin, geçiriyorsun. Allah sabır versin. Tekrar başın sağolsun. Bundan sonra hep yüz güldüren gelişmeler olur dilerim hayatında.
...
Benim eşimde genelde öyledir
Vur dedinmi öldürürişe yarayacak şeyler almışmı bari
geçmiş olsunnn sıkıntı yaptın eşinide amma daha çok kilo vecem diye söz verdiğin için sıkıntı yaptın sanırımkızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
Kızlar eşimin okuldan bir arkadaşının bir kaç ortaklı şirketi var..
Bunların muhasebe-dökümantasyon birimlerinde acaip yığılma olmuş..
Geçen ailecek görüştüğümüzde konuşurken bu konu geçti. benim evden arada buna benzer iş yaptığımı biliyor. bir kaç ay istediğin saatte bize çalışmaya gelirmisin dedi..
Sürekli olmadığı için bütçe ayırıp eleman almayı düşünmüyorlarmış...
Ben de hemen evet dedim..Bugün aradı tel de .Orası iki vardiya çalışan bir işletme bana uygun olan saat 17:00-01:00 arası olur dedim..
ÇÜnkü oğlanı saat 13 te okula bırakıyorum kızım 16 da çıkıyor eve gelip çantasını bırakıp üstünü değiştirip rahatlıkla okul dan alır kardeşini.okul zaten 5-7 dakikalık mesafede..
ÖĞlen yemeğe eve geldiğinde kızımla konuştuk bugün görüşmeye gideceğim sen eve gelmeden kardeşini al diye..
Başladı ağlamaya ben seni çok özleyeceğim hiiç görüşemeyeceğiz..derslerim kötüye giderse karışmam vb. ( kızım 14 yaşında...)
Çok üzüldüm.. şimdiye kadar çocuklarım, eşim dahi olsa başkaları için hayatımı düzenlememin sonucu..
asu çok üzüldüm öğretmene yazık valla 2 kızı varmış 4 aylıkta hamileymiş içim acıdı allah ıslah etsin yapanıdaben de bugün haber izledim hiç izlemem genelde
izmirdeki öğretmen ve bu kızın ölümüne çok üzüldüm
ohhhh amma birikmiş geçmiş
adetten dolayı bende az yedim amma çarşıdan eve geldim bayılacaktım 35 derece bide nem mahfoldum alışamadım daha havasına
eve gelince anne diye bises alinde metro ile gelmiş minik al ye diye ohhhh rejim mejim unuttum taki son lokmayı ağzıma atıncaya kadar
gitti gene bu hafta
geçmiş olsunnn sıkıntı yaptın eşinide amma daha çok kilo vecem diye söz verdiğin için sıkıntı yaptın sanırım
allah şifa versin
ne zamandır içinde olan ve yapamadığın hayalin 3 ayda olsa süper kendini tatmin edersin
ben bile içimden neler istiyorum çalışmak üretken olmak bi kursa falan gitmek dans etmeyi isterdim eşimle dans kursuna gidebilsem keşke
amma çocuklar küçük neyse bi zaman allah nasip eder inşallah
asu çok üzüldüm öğretmene yazık valla 2 kızı varmış 4 aylıkta hamileymiş içim acıdı allah ıslah etsin yapanıda
zayıflayan kızda çok kilolu deilmiş 75miş üzüldüm
Evet bende sabah haberlerde okudum çok üzücü gerçekten dediğin gibi ibretlik .Bir ara çok kafayı taktığım dönemler kullanacaktım nerdeyse iyi ki hiç denememişim diyorum.
Umut bu arada sende çok güzel kilo vermişsin özendim valla:)
O mesajların altındaki cetvelleri nasıl yapıosunuz bu arada?
iyi akşamlar bende gelebilirmiyimm
hastaneden geldim , doktorla kavga edecektim az daha , bi türlü anlatamadım gerizekalı herife derdimi
ben diyorumki bunları yaşadım önceki 2 felcimde , dünden beri çook kötüyüm diyorum , adam bana ama sen şuan felç geçirmemişsinki diyor , bende geçirmeden önce önlem almak istiyorum diyorum , o da yapabileceğimiz bişey yok diyor , eşim askerde dedim onuda sıkıntı yapıyorum sanırım dedim , o zaman seninki felç değil ben sana antidepresan yazayım diyor ,tomografiyi bile benim zorumla istedi adam .. vs vs vs vs
biraz başım ağrıyo dedim , onca lafın içinden onu alıp bana migren ilacı yazdı , ooff oofff kimlerin eline kaldık Ya Rabbimm !!!
dünkü ilaçları içince bugün iyiydim , bakalım yarın devlet hastanesine randevu aldım , birde ona gidip görüneyimm ...
hepinizi öperim fıstıklarımm
aklınız bende kalmasın , arkadaşlarım 2 gündür yanımdalar , bişey olmaz Allahın izniyle , pozitif düşünelim , pozitif olsun
hayatım beni görüyosun,aynı senin gibi 5 sene hasret çek çocuğun olsun yine göreme,valla benimde zoruma gidiyor,kimsem yok buralarda zaten 2,5 ay erken doğdu bakıcıya veremiyorum,gurbete yolladım şimdiden 15 günde bir görüyorum,bu gün yine ağladım çok özlüyorum,aslında en mantıklısı belli bir süre işi bırakmak ama olmuyor işte ihtiyaçlar,borçlar bitmiyor,borcum olmasaydı valla 2 sene çalışmaz mis gibi çocuğuma doyardım çok zor ya kokusunu ellerini özlüyorum bak yine moralim bozuldu,yarın akşam kısmetse gidicem ,
hayatım beni görüyosun,aynı senin gibi 5 sene hasret çek çocuğun olsun yine göreme,valla benimde zoruma gidiyor,kimsem yok buralarda zaten 2,5 ay erken doğdu bakıcıya veremiyorum,gurbete yolladım şimdiden 15 günde bir görüyorum,bu gün yine ağladım çok özlüyorum,aslında en mantıklısı belli bir süre işi bırakmak ama olmuyor işte ihtiyaçlar,borçlar bitmiyor,borcum olmasaydı valla 2 sene çalışmaz mis gibi çocuğuma doyardım çok zor ya kokusunu ellerini özlüyorum bak yine moralim bozuldu,yarın akşam kısmetse gidicem ,
hoşbuldum canımmmm......
bende seni iyi bulduma çok sevindim yenacım......
hoşbuldum canım....
geçmiş olsun diye babama diyorsun galiba, malesef babam 2ay önce vefat etti((((
bi anda oldu bitti hepsi, herkes hepimiz şok olduk, hiçbirşeyi yoktu; 20gün içinde hasta olduğu ortaya çıktı ve hızlı bi şeklilde babamı kaybettik malesef....
Allahım rahmet eylesin inşaallah((( cümle geçmişlerimizede inşaallah....
çok zor günler geçirdim ogünden bu yana, ama şuan daha iyiyim......
alışılıyor ama asla unutulmuyor.....
unutmakta zaten asla istemem ama özlem ve zorluklar işte.......
herşeyin hayırlısı hayat devam ediyor.......
yalnız babam çok iyi bir insandı, sevmeyeni nerdeyse yok denecek kadardı....
hoşbuldum canım saolasın....:)
evlilikte iyi gidiyor bakalım canım....
saolasın canım, dostlar saolsun....
çok geçmiş olsun canım.....
chickpeas kullanıcısından alıntı
.............
zor olmaz mı canım. ben çok üzülüyorum bediican'a ve evlatlarından uzak kalmak zorunda kalanlara.Canım kaç saatuzaklıkta oğlun.. 15 gün de çok uzunmuş canım yaa. annen mi bakıyor. zor valla, bizimde kimsemiz yok büyğkşehirde. Eşimim anneni şeker hastası uzun süre bakamaz yoruluyo kadın, benim annem çalışıyo zaten, ben de memuriyeti istiyodumki hani 1 sene ücretsiz izin alırım sonra da yaşı gelir kreşe veririm diye. Zor valla gurbet elde çocuğu başkasına emanet etmek
iyi bari en azından yol yemek paran var . bende yol parası yok zaten bu sıra canımı sıkıyorlar ama neyse dayanıcam bir yere alışmak kolay değil...
çookkk geçmiş olsun canım benim sıkıntımı yaptın yalnız kaldın kafanamı taktın birşeyleri..geçer gider tez zamanda inşallah...
ee ne yani süreki sebze yemek yağmı bağlatıyor Allahım ney inancamızı şaşırıyoruz...
Selam kızlarrrrrrrrrr :122:
Bende bu sabah Melek'i izledim
Gerçekten kadının söyledikleri çok mantıklı geldi bana hatta bende bir çok yerde dumur oldum
Özellikle Melek Baykala bakıpta yani şöyle bir bedene 1 KK peynir ne yaparki diye
Gerçektende benim açımdanda öyle peynirim çok olsun ekmek yemesemde sesim çıkmaz
Tabiki sebzede yiyeceğiz ama maalesef artık et veya sebze diye ayırım yapamıyoruz hormonlar bakımından
Hele birde sık sık yemek yemek insülin direncini kırmaz dediği an böyle oldum
Hangi birine inanacağımı şaşırdım gerçekten. Şimdi sık yersek kırılıyormu insülin direnci kırılmıyormu :44:
Yaptığı yemek tarifleri de gerçekten ağız sullandıran cinstendi
Kitabını okumadım ama merak ettim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?