İş uzun süreli olmayacak..1 - 3 ay arası..
Çalışma saatini de ben öyle istedim iş yeri 2 vardiya diye gündüz en azından oğlanı okula bırakırım kızım okuldan eve geldiğin de yemeğini yer..Akşam için de yemek hazırlarım gündüz işleri yaparım vb..
Açıkçası çok daha yorulacağım..
Hayırlı uğurlu olsun Yenacığım, senin için çok iyi olur bence. Hem farklı bir şeyle uğraşmak, hem kendini geliştirmek (insanın bildikleri de köreliyor aralar uzadıkça) için ne güzel bir fırsat. Kendine ait bir kazancın olması, aile bütçesine katkıda bulunmak da cabası. Saat olarak başka bir düzenleme yapma ihtimali var mı? 14.00-21.00 gibi? O zaman akşamları çocuklarla da kısa da olsa vakit geçirebilirsin. Hani sen geçici görevde olduğun için bir istisna yapabilirler belki? Anladığım kadarıyla uzun sürmeyecek bir iş zaten. Kızın başta tepki gösterse de alışacaktır. Ailede herkesin sorumlulukları olduğunu, birbirinize destek olmanın önemini vurgulayacak, sana ve ailenize katkılarını anlatan bir konuşma yaptığında kızının anlayacağına ve sana destek olacağına eminim. tekrar hayırlı olsun canım :)
O zaman en azından bir süre bi denersin, baktın işler gayet iyi, hem ev hem çocuklar hem de işe yetişebiliyorsun, devam edersin, ama olmuyorsa da eski düzenine dönersin. İçinde de kalmaz böylece, keşke çalışsaydım diye düşünmmeiş olursun ilerde.)
Yenacım ben okurken üzüldüm yavrularını düşündüm.senden daha çok kimse düşünemez onları, senden daha çok sevemez...tabiki çalışmak sana iyi gelecektir ama seni çokta yıpratacaktır.şuanki halimle ev iş eş arasında yoruluyorum birde çocuk olsa kendimi düşünemiyorum.belki ben tembelim ya da beceriksizim o ayrı konu ama sende yorulacaksın...çünkü saatleri düzensiz tam aile fertleri evdeyken sen yok olacaksın ne biliyim paylaştığın için içimden geleni yazdım canım sakın yanlış anlama...
Ben annemi erken yaşta kaybettiğimden kızımla çok özel bir ilişkim var..
Çok anlamlar yüklüyorum ben bu ilişkiye. dolayısıyla bazen onun bir çocuk olduğunu unutuyorum.:)
Ne kadar doğru şeyler yazmışsın..
Meyracığım hoşgeldin,
Çok sevindim seni gördüğüme iyi olmana..
hoşgeldin meyracım
geçmiş olsun Allah şifa versin
İnşallah yenacım herşey güzel olucak:)inşallah
Sağol doğacım inşallah
Hoşgeldin meyracım aklıma geliyordun evlilik nasıl gidiyor canım güzel dileklerin için sapol canım.
MEYRA canım şimdi öğrendim babanı kaybetmişsin Allah sabır versin başın sağolsun canım...
kızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
İş uzun süreli olmayacak..1 - 3 ay arası..
Çalışma saatini de ben öyle istedim iş yeri 2 vardiya diye gündüz en azından oğlanı okula bırakırım kızım okuldan eve geldiğin de yemeğini yer..Akşam için de yemek hazırlarım gündüz işleri yaparım vb..
Açıkçası çok daha yorulacağım..
Hiiç yanlış anlamam canım..Sürekli çaılışma için zaten çok zor saatler mümkün değil..
Bir kaç ay olan bir iş..
Canım benim, duygusal olduğu kadar akıllı bir kız olduğuna eminim ben onun. O yüzden hiç kaygılı olma bence. Hem biraz sorumluluk almak ona da iyi gelir bence, annesini çalışırken görmek de olumlu bir değişiklik olur. Kızıma bizlerin mesleğini sordukları zaman okulda "babam mimar, annem hiç bir şey yapmıyor" diye cevap vermiş. Ona göre ben hiç bir şey yapmıyorum. Ne kadar herşeyleri olsak da, herşeye yetiştiğimizi görseler bilseler de kafada bir yerde "biz hiç bir şey yapmıyoruz".Saat konusun da değişiklik yapılamazmış..
Bugün 16:15 te çıkacağım evden.. bakalım hayırlısı belki ortamı sevmem.:)
Çok heyecanlıyım,kaygılıyım. sanki onlara ihanet ediyormuşum gibi geliyor..
Bugün zaten çok fazla konuşamadık kızımla öğlen arası 45 dakika, o gelmeden ben hazırlıyorum yemeğini gelip yeyip dişlerini fırçalayıp gidior hemen..
Çıkarken evin anahtarını verdim gülerek barış'ı almayı unutma dedim. gözleri nemli nemli bana bakarak uffffff yapıp öpmeden gitti.
Umutcum ben de kilo verirken bile sürekli kaçamak yapıp hemen 1 kg falan fazlalışıyorum tartıda. farkettiğim bi şey var ki, 2-2.5 kilodan fazla bir artış yoksa çok daha çabuk gidiyor o fazlalar. tabi senin birkaç günlük değil, birkaç haftalık bir dikkat etmemen söz konusu sanırım. ama yine de hızlıca gidecektir onlar diye ısrar ediyorum. ben diyete ilk başladığımda karnım gittikçe daha çok şişiyordu. farkettim ki bol su içmekten midem inmiyor. böyle durumlarda türk kahvesi gayet faydalı. benimki hazımsızlıkdandı tabi ama kahve yine de baya etkili oluyor göbeği yumuşatmakta :)
hoşbuldum canımmmm......
bende seni iyi bulduma çok sevindim yenacım......
hoşbuldum canım....
geçmiş olsun diye babama diyorsun galiba, malesef babam 2ay önce vefat etti((((
bi anda oldu bitti hepsi, herkes hepimiz şok olduk, hiçbirşeyi yoktu; 20gün içinde hasta olduğu ortaya çıktı ve hızlı bi şeklilde babamı kaybettik malesef....
Allahım rahmet eylesin inşaallah((( cümle geçmişlerimizede inşaallah....
çok zor günler geçirdim ogünden bu yana, ama şuan daha iyiyim......
alışılıyor ama asla unutulmuyor.....
unutmakta zaten asla istemem ama özlem ve zorluklar işte.......
herşeyin hayırlısı hayat devam ediyor.......
yalnız babam çok iyi bir insandı, sevmeyeni nerdeyse yok denecek kadardı....
hoşbuldum canım saolasın....:)
evlilikte iyi gidiyor bakalım canım....
saolasın canım, dostlar saolsun....
çok geçmiş olsun canım.....
Canım zaten uzun süre olmayacak..Yoğunluk bitince bende gitmeyeceğim..
Uzun süre bu şekilde çalışılmaz çünkü...
kızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
Kendi gelini de benim gibi düşük yaptı 3 kere.Şimdi aşılaması yapıldı.Geçen gün konuşuyorlar oğluyla gerekirse işi bıraksın çalışmasın diyor patron.Tabi tuzu kuru sorun mu onun için.Ayrıca ben buraya taşınsam bile işe gelirken kime bırakcam çocuğu.Bütün akrabalar uzakta kalıyor.Bakıcı mı tutayım el kadar bebeğe.Dükkana mı getireyim zehirin içine.Allahım şimdiden sinir krizi geçiriyorum yani ortada ne çocuk var nede siyaset ama canımı sıkmaya yetti şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?