Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman en azından bir süre bi denersin, baktın işler gayet iyi, hem ev hem çocuklar hem de işe yetişebiliyorsun, devam edersin, ama olmuyorsa da eski düzenine dönersin. İçinde de kalmaz böylece, keşke çalışsaydım diye düşünmmeiş olursun ilerde.)

Saat konusun da değişiklik yapılamazmış..
Bugün 16:15 te çıkacağım evden.. bakalım hayırlısı belki ortamı sevmem.:)
Çok heyecanlıyım,kaygılıyım. sanki onlara ihanet ediyormuşum gibi geliyor..

Bugün zaten çok fazla konuşamadık kızımla öğlen arası 45 dakika, o gelmeden ben hazırlıyorum yemeğini gelip yeyip dişlerini fırçalayıp gidior hemen..
Çıkarken evin anahtarını verdim gülerek barış'ı almayı unutma dedim. gözleri nemli nemli bana bakarak uffffff yapıp öpmeden gitti.

Canım zaten uzun süre olmayacak..Yoğunluk bitince bende gitmeyeceğim..
Uzun süre bu şekilde çalışılmaz çünkü...

Hiiç yanlış anlamam canım..Sürekli çaılışma için zaten çok zor saatler mümkün değil..
Bir kaç ay olan bir iş..

canım seninki kadar travmatik değil belki ama ben de bir işe başlayacaksam ya da annemi hastaneye falan yatıracaksam depresyona giriyorum. sanki bir daha evime dönemeyecekmişim gibi geliyor. yıllar önce ufak bir operasyon için (kornea nakli) annemi doktora götürmüştük, eve dönmek için annemin ayılmasını beklerken annem kardiyak arrest geçirdi. 75 gün yoğun bakımda kaldı. biz de hastane de tabi. artık hastanelerden nefret ediyorum. ya da işe başlayacaksam evime bi daha dönemeyecekmişim gibi geliyor.

kızın da yavaş yavaş büyüyor canım, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi gerekiyor yavaş yavaş. bir de bizde annemle erkek kardeşimde oluşan bir bağımlılık söz konusu. sizde de bunun oluşmasını engellemen lazım bence. sudan çıkmış balığa dönüyor koskocaman kardeşim annemi 2 gün görmese. ki şuan askerde ve çok çok zorlandılar ikisi de.

yanlış da yönelndirmek istemiyorum canım ama ikinizin birbirine bağımlılığını böyle yavaş yavaş rehabilite edebilirsiniz. ikiniz içinde bu daha iyi olur sanki. ilişkilere gerektiğinden fazla anlam yükleyince bu bi süre sonra elini kolunu bağlayan bir yüke dönüşüyor.

herkeslere selam.......

oooo ne geçmiş birikmiş öyle be yaaa..... yüzeyden okumama rağmen yarım saatimi aldı 2günlük geçmişi okumam
dilim şişti:)))

aman ben şu uykumu bi düzene sokabilsem iyi olacak; öğlen 12de ancak kalkıyorum, e sonra ev işi yemek derken birden akşam oluyo yaaa.... hiç kendime, yada vs vs şeylere pek vakit ayıramıyorum((
elimde değil uyanamıyorum, zamanla girer galiba düzene uykum.....
bu vakit oldu daha evde hiç bi iş yapmadım, neyse kkya girip forumu okumayı istiyodum, burayı hallettim en azından:)))
hemen birazdan koşuyum artık işime gücüme..... işim durduğu zamanda çok huzursuz oluyorum

benim yemek düzenimide sorarsanız, böyle bi yeme şekli yok yaaaaa:)))))
acayip yiyorum yine bu aralar, bende kilo vermek istiyorum yaaaa(14:
dün akşam yemeğinde çokça etli ekmek + kolayla..... yatmadan hemen öncede bol tereyağlı irmik helvası((((
sağlıklı beslenmek ve istediğim kıyafetleri rahatca giymek ve daha güzel bi görünüme sahip olmak istiyorum yaaa((
bana neeeeeee
ama zahmetsiz rahmet olmuyo bunuda biliyorum(((
azmetmem lazıııım.....

neyse ben kaçıyımda şu işlerimi bi hallediyim; yine gelirim canlarım.....

Meyracığım hoşgeldin,
Çok sevindim seni gördüğüme iyi olmana..

hoşbuldum canımmmm......

bende seni iyi bulduma çok sevindim yenacım......

hoşgeldin meyracım

geçmiş olsun Allah şifa versin

hoşbuldum canım....

geçmiş olsun diye babama diyorsun galiba, malesef babam 2ay önce vefat etti((((
bi anda oldu bitti hepsi, herkes hepimiz şok olduk, hiçbirşeyi yoktu; 20gün içinde hasta olduğu ortaya çıktı ve hızlı bi şeklilde babamı kaybettik malesef....
Allahım rahmet eylesin inşaallah((( cümle geçmişlerimizede inşaallah....
çok zor günler geçirdim ogünden bu yana, ama şuan daha iyiyim......
alışılıyor ama asla unutulmuyor.....
unutmakta zaten asla istemem ama özlem ve zorluklar işte.......
herşeyin hayırlısı hayat devam ediyor.......
yalnız babam çok iyi bir insandı, sevmeyeni nerdeyse yok denecek kadardı....

İnşallah yenacım herşey güzel olucak:)inşallah

Sağol doğacım inşallah

Hoşgeldin meyracım aklıma geliyordun evlilik nasıl gidiyor canım güzel dileklerin için sapol canım.

hoşbuldum canım saolasın....:)
evlilikte iyi gidiyor bakalım canım....

MEYRA canım şimdi öğrendim babanı kaybetmişsin Allah sabır versin başın sağolsun canım...

saolasın canım, dostlar saolsun....

çok geçmiş olsun canım.....

canım ben kendi fikrimi yazıyorum suan ve bu fikrim ne kadar doğru onuda bilmiyorum, sadece yazmak istedim;
hayatta amaç çok önemlidir ya canım; hani böyle sürekli bi iş olmayacaksa ve bir emeklilik gibi bir düşünceye hitap etmicekse, 3aylığına bence gitmemen daha iyi olur diye düşünüyorum canım, kendini ne çok fazla yormana değer nede ev düzenini, çocuklarınla düzenini bozmana değer.... maddi durumunuz orta yada iyi diye tahmin ediyorum ben kendimce, o yüzden; öncelik evin çocukların ve kendindir diye düşünüyorum canım ben..... böyle olduğu takdirde; çocuklarınla düzenini bozmaya değmaz, kendini çok fazla yormaya değmez diye düşünüyorum canım(zaten bir annenin yükü oldukça çoktur).....
ama tabi benim düşünemediğim yada bilmediğim açılar yönler düşünceler varsa tabi o zaman iş değişir canım....

vesselam hayırlısı neyse o olur inşaallah canım.....

Hiiç yanlış anlamam canım..Sürekli çaılışma için zaten çok zor saatler mümkün değil..
Bir kaç ay olan bir iş..

yazdığını sonradan gördüm canım birkaç ay denemeye değer tabiki de.belki kapı kapıyı açar düzenli bir pozisyon olur nasip bu işler...cümlemizin hakkında hayırlısı olsun...

Canım benim, duygusal olduğu kadar akıllı bir kız olduğuna eminim ben onun. O yüzden hiç kaygılı olma bence. Hem biraz sorumluluk almak ona da iyi gelir bence, annesini çalışırken görmek de olumlu bir değişiklik olur. Kızıma bizlerin mesleğini sordukları zaman okulda "babam mimar, annem hiç bir şey yapmıyor" diye cevap vermiş. Ona göre ben hiç bir şey yapmıyorum. Ne kadar herşeyleri olsak da, herşeye yetiştiğimizi görseler bilseler de kafada bir yerde "biz hiç bir şey yapmıyoruz".
Sen içini serin tut, ilk 1-2 hafta zor olabileceğini hatta bırakmayı bile düşünebileceğini tahmin ediyorum ama bu dönem geçince gayet güzel bir deneyim olacaktır. Zaten hepi topu birkaç ay. :))

Ben bu aralar suyu da azalttım Son 2 gün normal içiyorum (2 lt civarı) hani bir umut ödem varsa gitsin diye. Son haftalarda günde 4 bardak suyla idare ettim hep Kahve aklımda olsun ama nadir içebilirim ben, baykuş gibi oluyorum onu içince, öğlen bile içsem gece uykumu kaçırıyor :)

başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Benimde canım sıkıldı şimdi patrona.
Benim patron geçen dönem aktif siyasetle uğraşmış.Beldediye başkan aday adayıymış ama aday gösterilmemiş.Bu da içerlemiş bırakmış o işleri.
Önümüzdeki yıl yerel seçimlerde tekrar şansını deneyecekmiş.Meclis üyesi falan olurmuş en azından
Bana dedi ki ben siyasete girersem çok yorulcan dedi
Bende daha bir sene var gerçi ama çocuk olursa problem olur dedim
Kaçta gidip kaçta geleceğim belli değil ne zaman göreceğim çocuğu dedim
O da o zaman buraya taşınırsınız dedi
Bende eşim buralara gelmez doğduğu büyüdüğü yerden taşınmaz dedim
Üstelik bütün akrabalarımız da orda çocuğu çalışırken kv me yada ablama bırakırım dedim
İşe mi getireyim çocuğu bu zehirin içine dedim ama canımı çok sıktı daha şimdiden
O kadar uzun saatler duramam valla eşimin canına tak eder işi bırak derse görürsünüz dedim
Nasıl canımı sıktı yaa
Sonuşta dükkan sabah 8 de açılıyor.Yazları akşam 8 de kapanıyor
Kışları da 6 yada 6,30 da.Benim işe gelmem için sabah 7 de yolda olmam lazım.
Akşam eve dönüşümde 9 u bulur
E ben yavrumu ne zaman görücem ne zaman beslicem
Zaten 4 düşük yapmışım hasret kalmışım zor bulmuşum
Allah'ım bana en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğurmak nasip ette görsün gününü
Valla kusura bakmasın gerekirsede bırakırım yada o zaman gelsin yanıma bi yardımcı falan alsın bu işi bilen
Özel sektörün gözü kör olsun arkadaş başka bişey demiyorum...

Kendi gelini de benim gibi düşük yaptı 3 kere.Şimdi aşılaması yapıldı.Geçen gün konuşuyorlar oğluyla gerekirse işi bıraksın çalışmasın diyor patron.Tabi tuzu kuru sorun mu onun için.Ayrıca ben buraya taşınsam bile işe gelirken kime bırakcam çocuğu.Bütün akrabalar uzakta kalıyor.Bakıcı mı tutayım el kadar bebeğe.Dükkana mı getireyim zehirin içine.Allahım şimdiden sinir krizi geçiriyorum yani ortada ne çocuk var nede siyaset ama canımı sıkmaya yetti şimdiden

canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle ,iyişallah bir sıkıntı olmaz

Meryem canııııııııııııııııım hoşgeldinnnnnn döndün müü

Son düzenleme:
yenacım sen akıllı kadınsın sana maddi manevi iyi gelecekse çalış yoksa hiç kendini yıpratma canım acizane bu da benim fikrim

hayatım beni görüyosun,aynı senin gibi 5 sene hasret çek çocuğun olsun yine göreme,valla benimde zoruma gidiyor,kimsem yok buralarda zaten 2,5 ay erken doğdu bakıcıya veremiyorum,gurbete yolladım şimdiden 15 günde bir görüyorum,bu gün yine ağladım çok özlüyorum,aslında en mantıklısı belli bir süre işi bırakmak ama olmuyor işte ihtiyaçlar,borçlar bitmiyor,borcum olmasaydı valla 2 sene çalışmaz mis gibi çocuğuma doyardım çok zor ya kokusunu ellerini özlüyorum bak yine moralim bozuldu,yarın akşam kısmetse gidicem ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…