- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kendim gibi üzüldüm şimdiya evet canım özel sektör bizi sömürüyor resmen kurumsal bir yere girsen bayan olarak disiplin çok dertçok olur. şimdide böyle sürünüyoruz.Benimde canım sıkıldı şimdi patrona.
Benim patron geçen dönem aktif siyasetle uğraşmış.Beldediye başkan aday adayıymış ama aday gösterilmemiş.Bu da içerlemiş bırakmış o işleri.
Önümüzdeki yıl yerel seçimlerde tekrar şansını deneyecekmiş.Meclis üyesi falan olurmuş en azından
Bana dedi ki ben siyasete girersem çok yorulcan dedi
Bende daha bir sene var gerçi ama çocuk olursa problem olur dedim
Kaçta gidip kaçta geleceğim belli değil ne zaman göreceğim çocuğu dedim
O da o zaman buraya taşınırsınız dedi
Bende eşim buralara gelmez doğduğu büyüdüğü yerden taşınmaz dedim
Üstelik bütün akrabalarımız da orda çocuğu çalışırken kv me yada ablama bırakırım dedim
İşe mi getireyim çocuğu bu zehirin içine dedim ama canımı çok sıktı daha şimdiden
O kadar uzun saatler duramam valla eşimin canına tak eder işi bırak derse görürsünüz dedim
Nasıl canımı sıktı yaa
Sonuşta dükkan sabah 8 de açılıyor.Yazları akşam 8 de kapanıyor
Kışları da 6 yada 6,30 da.Benim işe gelmem için sabah 7 de yolda olmam lazım.
Akşam eve dönüşümde 9 u bulur
E ben yavrumu ne zaman görücem ne zaman beslicem
Zaten 4 düşük yapmışım hasret kalmışım zor bulmuşum
Allah'ım bana en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve doğurmak nasip ette görsün gününü
Valla kusura bakmasın gerekirsede bırakırım yada o zaman gelsin yanıma bi yardımcı falan alsın bu işi bilen
Özel sektörün gözü kör olsun arkadaş başka bişey demiyorum...
Yenacım canım senin için en hayırlısı neyse o olsun ,çalışmak güzel ne için yine onlar için çalışıyoruz,çocukların her zaman anneye ihtiyaçları var ama seninkiler büyümüşler bence ,beni düşün beni tanımıyor bile,gittiğimde bana yabancı kucağıma alınca ağlıyor anneanneye kollarını uzatıp ona gidiyor,ne kadar acı
kızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
Ayy canım çok geçmiş olsun çok üzüldümİnşallah tedavin başarılı olur 3.felç gelmez.İlaçlarında kortizonluymuş canım yaa tüh.Yüz egzersizlerin falan vardır illaki ihmal etme gözünü seveyim...
Geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten umarım tedavin iyi sonuçlanır moralini yüksek tut.Senin için dua edicem
selamlar hanımlar...
2 gündür internet çok yavaş.. girsem de sayfa açılana kadar yıl oluyor nerdeyse..
bugün daha iyi girebildim.
regl oldum iştahım fena açık canım acayip şeyler istiyor.. hatta açma vardı sabah yan masada... dayanamadım çeyrek yedim
aynurcum geçmiş olsun canım inşallah ilerlemez..
geçen bizim burda müdürün de başına geldi. durduk yere göz kapağı kapanmamaya falan başladı. hastaneye gitti. yüz felci başlangıcı. ona da kortizon başlamışlar.
inşallah sen de hafif atlatırsın canım.
...
canım benim, inşallah bir an önce iyileşirsin. canını sıkmamaya çalış tatlım. stres falan olma hiç. iyi olacaksın tez zamanda inşallah. lütfen kendini üzme olur mu...
Canım geçmiş olsun,bir an önce iyileşmen dileğiyle...
Rüzgar falanmı yedin neden tekrarladı acaba.??
Eşim de iki yıl önce şiddetli baş ağrısıyla başladı benim içime doğmuş gibi doktora gidelim diye diye tüy bitti dilimde ama gitmedi ( doktor fobisi var eşimde )sonra işyerin de çok fenalaşmış arkadaşı acile götürmüş teşhis, yüz felci. İlaçları bittikten sonra 10 gün de fizik tedavi görmüştü..
geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin
ben de 6 yaşında olmuşum yüzfelci fizik tedaviyle geçmiş
cereyanda mı kaldın acaba
iyi bari en azından yol yemek paran var . bende yol parası yok zaten bu sıra canımı sıkıyorlar ama neyse dayanıcam bir yere alışmak kolay değil...
çookkk geçmiş olsun canım benim sıkıntımı yaptın yalnız kaldın kafanamı taktın birşeyleri..geçer gider tez zamanda inşallah...
ee ne yani süreki sebze yemek yağmı bağlatıyor Allahım ney inancamızı şaşırıyoruz...
Ben hiç ümitli değilimZararın neresinden dönülürse kardır tabii ama bir süredir çok kötü gidiyordum. Bu aradaki yanlışlarımı 3 gün dikkat ederek düzelebileceğimi sanmıyorum Sabırlı olmam gerekiyor herhalde
Bir de vücudumla ilgili paylaşmak istediğim bir şey var. Ben artık aldığımı-verdiğimi (yani 1 kg civarındaki oynamaları) kolayca tahmin edebiliyorum. Göbek ve mide bölgemden fark ediyorum özellikle. Örneğin Salı sabahı tartıya çıkmadan önce "ben kesin kilo aldım, resmen midem çıktı" (yani zaten var da biraz daha çıktı işte) dedim kendi kendime. Ve 1.8 kg kilo almış olduğumu gördüm. Şimdi inme hissetmiyorum pek, kayda değer bir kayıp yok demek. Göbeğim de sertleşti bir süre önce. Göbekteki yağlar en dirençli yağlarmış ve aktif kilo verme sürecinde bu yağlar çözülmeye başlar, yumuşarmış. Gerçekten benim göbeğim yumuşacık olmuştu, bir süredir diyeti sıkı tutmayı bıraktım, yağlar da tekrar sıkılaştı
Aynur, çok çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede atlatırsın umarım.
Canimmmmmmmm cok gecmis olsun yaaaaaa, sIkinti stress yapma, insallah öyle bisey olmaz, hemen iyiles, tedavinide aksatma lütfen,
benim annemde bikac sene önce yüz felci gecirmis, gecirmis diyorum cünkü hicbirimiz anlamadik,
annemde sagolsun hic kendine bakan bir insan degil malesef,
sonradan ögrendik hepsini, ve gözündeki seyirme kaldi malesef,
artik cok az oluyor ama sol gözü sag gözüne nazaran hafif daha kücük gibi..
neyseki daha kötü bisey olmadi..
kizlaaaaaaar nasilsiniz ???
ben iyim sükür,
cumartesi pazar dügün var o yüzden simdi carsiya gitcem :))
kendime biseyler bakayim, begenirsem alcam,
bide vaktim olursa ayakkabi bakmak istiyorum, söyle topuklu ama kücük topuklu bisey ben cook uzun topuk giyemiyom malesefffffff,
ama cok özeniyorum ya giyenleree
hoşbuldum canımmmm......
bende seni iyi bulduma çok sevindim yenacım......
hoşbuldum canım....
geçmiş olsun diye babama diyorsun galiba, malesef babam 2ay önce vefat etti((((
bi anda oldu bitti hepsi, herkes hepimiz şok olduk, hiçbirşeyi yoktu; 20gün içinde hasta olduğu ortaya çıktı ve hızlı bi şeklilde babamı kaybettik malesef....
Allahım rahmet eylesin inşaallah((( cümle geçmişlerimizede inşaallah....
çok zor günler geçirdim ogünden bu yana, ama şuan daha iyiyim......
alışılıyor ama asla unutulmuyor.....
unutmakta zaten asla istemem ama özlem ve zorluklar işte.......
herşeyin hayırlısı hayat devam ediyor.......
yalnız babam çok iyi bir insandı, sevmeyeni nerdeyse yok denecek kadardı....
hoşbuldum canım saolasın....:)
evlilikte iyi gidiyor bakalım canım....
saolasın canım, dostlar saolsun....
çok geçmiş olsun canım.....
canım benim çok geçmiş olsun dualarım seninle ,iyişallah bir sıkıntı olmaz
geçmiş olsun bebeeaaaam dikkat et kendine aman allah korusun
kocişe söleme üzülmesin
Daha şimdiden canını sıkma bence canım. Düşüncesizliğine sinirlenmişsin, haklısın da. Ama bakalım siyaset konusunda onun düşündüğü gibi gidecek mi işler, zaten sen gebe kalınca izin aldığında idare etmesi için bir yardımcı bulmak zorunda kalır bence. Gelişmelere göre karar verirsin zamanı gelince. Moralini yüksek tutmaya bak.Kendi gelini de benim gibi düşük yaptı 3 kere.Şimdi aşılaması yapıldı.Geçen gün konuşuyorlar oğluyla gerekirse işi bıraksın çalışmasın diyor patron.Tabi tuzu kuru sorun mu onun için.Ayrıca ben buraya taşınsam bile işe gelirken kime bırakcam çocuğu.Bütün akrabalar uzakta kalıyor.Bakıcı mı tutayım el kadar bebeğe.Dükkana mı getireyim zehirin içine.Allahım şimdiden sinir krizi geçiriyorum yani ortada ne çocuk var nede siyaset ama canımı sıkmaya yetti şimdiden
hayatım beni görüyosun,aynı senin gibi 5 sene hasret çek çocuğun olsun yine göreme,valla benimde zoruma gidiyor,kimsem yok buralarda zaten 2,5 ay erken doğdu bakıcıya veremiyorum,gurbete yolladım şimdiden 15 günde bir görüyorum,bu gün yine ağladım çok özlüyorum,aslında en mantıklısı belli bir süre işi bırakmak ama olmuyor işte ihtiyaçlar,borçlar bitmiyor,borcum olmasaydı valla 2 sene çalışmaz mis gibi çocuğuma doyardım çok zor ya kokusunu ellerini özlüyorum bak yine moralim bozuldu,yarın akşam kısmetse gidicem ,
Daha şimdiden canını sıkma bence canım. Düşüncesizliğine sinirlenmişsin, haklısın da. Ama bakalım siyaset konusunda onun düşündüğü gibi gidecek mi işler, zaten sen gebe kalınca izin aldığında idare etmesi için bir yardımcı bulmak zorunda kalır bence. Gelişmelere göre karar verirsin zamanı gelince. Moralini yüksek tutmaya bak.
Çok zor gerçekten Allah kolaylık versinŞartlar işte, keşke anneyi ve çocuğu koruyan bir sistem olsaydı bizde de. Örneğin İsveç'te anneye 1, babaya 1 yıl doğum izni varmış, baba isterse iznini anneye devrediyormuş, böylece anne 2 yıl maaşının %80'inini alarak çocuğuna bakıyormuş... En azından gözün arkada değil, annen bakıyor. Bir de annesi çeşitli sebeplerden bakamayanlar var. Benim oğlumun gittiği kreşte 4 aylık bebek bile var.
...
Meryemciğim uğramışsın anladığım kadarıyla ama bir şey yazmamışsın... Umarım daha iyisindir...
...
Meyra aramıza tekrar hoşgeldin. Zor bir dönem geçirdin, geçiriyorsun. Allah sabır versin. Tekrar başın sağolsun. Bundan sonra hep yüz güldüren gelişmeler olur dilerim hayatında.
...
Aynur, daha iyi misin canım? Olumlu düşünmen çok iyi. Umarım yarın ehil bir doktorla karşılaşırsın da hemen tedavini başlatır. Bugünkü doktorun ne anlayışsızmışİlk şikayetlerin olduğunda teşhis koyan doktora, hani dün akşam sana bakan doktora ulaşamaz mısın?
günaydın hanımlar!!!
ben izmirden melek.
bu grubun olduğnu ilk defıa görüyorum çünkü daha
1 aydır falan varım. bir sürü diyet günlükleri var
ama burda 90 kilonun üzerindeki grup olduğunu görünce bana
çok uygun olduğunu görüp aranıza katılmak istedim.
tabi alırsanız :)
ben 6 hafta öncesine kadar 110 kilo falandım.
şu anda 94,5 kiloyum. diyetisyenimden aldığım liste ve
düzenli yapmış olduğum tempolu yüürüyüşüm ile bu
kiloya kadar indim. ama ayak liflerimin arasında ödem oluşmuş zorlamadan.
dün yapamadım sol ayağım zonkluyor ayrıca bir hafta kadar da
buna dayanmalıyım sanırım. ben 5 haftadır haftanın 6 günü
6-7-8. seviyelerde tempolu yürüdüm koşu bandımda tam 1 saat.
şimdi yapmayınca çok koydu vücudum o tempoya alıştı sanırım.
ama sizinle birlikte istediğim kiloya ulaşacağımı sanıyorum arkadaşlar.
benim boy 177 şu an 94,5 kiloyum ve hedefim 70 e inebilmek.
zor biliyourm ama başaracağım kafama koydum.
kızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
hoşgeldiiiiiiiiiiinn
kiloda anlaşabiliyoruz senle aynıyız nerdeyse ama boyda beni geçiyorsun
geçmiş olsun kuzumdikkat et kendine a canım benim
merhaba kızlar,
arkadasım geldi sabah kahvaltıya. starda melek diye bi program var canan karatay konuguydu biraz onu izledik. kadın öyle şeyler diyorki aklım tersine döndü. mesele dediki,
koyunlar ne yer : ot
e peki ot yiyorlar sürekli ne tereyagı yiyorlar ne pirzola sadece ot. vücutları nasıl yağ bağlıyor.
aaaaa diye şaştım tvnun basında. çok ilginç geldi.:44:
tvdan sonrada banyoyu temizledim. domestos faciası yaşıyorum. fazla durdum sanırım. genzim yanıyor şimdi. başımda agrıyor az yatıcam kendime gelem bariii.
Kızlar eşimin okuldan bir arkadaşının bir kaç ortaklı şirketi var..
Bunların muhasebe-dökümantasyon birimlerinde acaip yığılma olmuş..
Geçen ailecek görüştüğümüzde konuşurken bu konu geçti. benim evden arada buna benzer iş yaptığımı biliyor. bir kaç ay istediğin saatte bize çalışmaya gelirmisin dedi..
Sürekli olmadığı için bütçe ayırıp eleman almayı düşünmüyorlarmış...
Ben de hemen evet dedim..Bugün aradı tel de .Orası iki vardiya çalışan bir işletme bana uygun olan saat 17:00-01:00 arası olur dedim..
ÇÜnkü oğlanı saat 13 te okula bırakıyorum kızım 16 da çıkıyor eve gelip çantasını bırakıp üstünü değiştirip rahatlıkla okul dan alır kardeşini.okul zaten 5-7 dakikalık mesafede..
ÖĞlen yemeğe eve geldiğinde kızımla konuştuk bugün görüşmeye gideceğim sen eve gelmeden kardeşini al diye..
Başladı ağlamaya ben seni çok özleyeceğim hiiç görüşemeyeceğiz..derslerim kötüye giderse karışmam vb. ( kızım 14 yaşında...)
Çok üzüldüm.. şimdiye kadar çocuklarım, eşim dahi olsa başkaları için hayatımı düzenlememin sonucu..
Umutcum düne göre ağrılarım daha az canım , dün akşamki doktoruma ulaşırım o problem değil ama birde işin ehline danışayım dedim , birde özel hastaneye gittim adamın yaptığına bak yaa...
yarınki doktor için iyi diyorlar , 1.50 ye randevu aldım , hayırlısı olsun inşAllah diyorumm , bu olayı 3. kez yaşamak istemiyorum çünkü , Allah düşmanımın başına vermesinn
Haklısın canım, akşam herhalde acildeki doktor bakmıştır, en azından belirtileri anlamış diye söyledim ama uzmanına gtmeniz daha iyi tabii ki. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.
...
Arkadaşlar, zayıflama hapı yüzünden Isparta'da ölen 20 yaşındaki genç kızın haberini okudunuz mu? Sabah eski diyetisyenimin bloğunda gördüm, çok üzüldüm. Kısa yoldan zayıflama isteği neler yapıyor insana. Öldü gitti işte gencecik kızcağız. Yasaklanan biber hapından kullanıyormuş gizli gizli. Uzun zaman kabızlık sorunu yaşamış galiba, doktora gitmiş, orada da saklamış ilaç kullandığını. Öldükten sonra yapılan aramada çorabının içinden bulunmuş haplar. Bir ayda 15 kg vermiş, bunu yaptıran insanı öldürmez mi? Bir ay yerine 3-4 ayda sağlıklı biçimde verseydi o kiloları keşke. Tam ibretlik bir hikaye. Allah rahmet eylesin, gencecik yaşında hiç yoluna gitti işte.
Haklısın canım, akşam herhalde acildeki doktor bakmıştır, en azından belirtileri anlamış diye söyledim ama uzmanına gtmeniz daha iyi tabii ki. En kısa zamanda atlatırsın inşallah.
...
Arkadaşlar, zayıflama hapı yüzünden Isparta'da ölen 20 yaşındaki genç kızın haberini okudunuz mu? Sabah eski diyetisyenimin bloğunda gördüm, çok üzüldüm. Kısa yoldan zayıflama isteği neler yapıyor insana. Öldü gitti işte gencecik kızcağız. Yasaklanan biber hapından kullanıyormuş gizli gizli. Uzun zaman kabızlık sorunu yaşamış galiba, doktora gitmiş, orada da saklamış ilaç kullandığını. Öldükten sonra yapılan aramada çorabının içinden bulunmuş haplar. Bir ayda 15 kg vermiş, bunu yaptıran insanı öldürmez mi? Bir ay yerine 3-4 ayda sağlıklı biçimde verseydi o kiloları keşke. Tam ibretlik bir hikaye. Allah rahmet eylesin, gencecik yaşında hiç yoluna gitti işte.
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?