- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
YENA'mm nerdesin kuzum merak ediyorum seni.....
yenacım insanın alıştığı düzeni değiştirmesi çok zor çocuklar da senin hep onlarla ilgilenmene alıştılar tabii ben anlıyorum onları
sen işe başlarsan idare edemezler mi bence çok da güzel ederler ama dediğim gibi düzenlerini değiştirmek zor olacak onlar için
her ne karar verirsen hayırlısı olsun sizin için canım
Mehtapp,
Ziraat bankası işçi alımı yapacakmış haberin varmı.?
Yarın kayıt için son gün diye duydum..bilgine.:)
yarın mı haftaya diye duymuştum. ayy tekrar bi bakayım ben suna hemen !:18:
Canım 28 i son...
sen kaç doğumlusun.? 1987 ve sonrası olacakmış..
geçmiş olsun canım inşaAllah hemen atlatırsınkızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
hakkında hayırlısı neyse o olsun yenacım ama seni bizde özliycezİş uzun süreli olmayacak..1 - 3 ay arası..
Çalışma saatini de ben öyle istedim iş yeri 2 vardiya diye gündüz en azından oğlanı okula bırakırım kızım okuldan eve geldiğin de yemeğini yer..Akşam için de yemek hazırlarım gündüz işleri yaparım vb..
Açıkçası çok daha yorulacağım..
Allah sabırlar versinhoşbuldum canımmmm......
bende seni iyi bulduma çok sevindim yenacım......
hoşbuldum canım....
geçmiş olsun diye babama diyorsun galiba, malesef babam 2ay önce vefat etti((((
bi anda oldu bitti hepsi, herkes hepimiz şok olduk, hiçbirşeyi yoktu; 20gün içinde hasta olduğu ortaya çıktı ve hızlı bi şeklilde babamı kaybettik malesef....
Allahım rahmet eylesin inşaallah((( cümle geçmişlerimizede inşaallah....
çok zor günler geçirdim ogünden bu yana, ama şuan daha iyiyim......
alışılıyor ama asla unutulmuyor.....
unutmakta zaten asla istemem ama özlem ve zorluklar işte.......
herşeyin hayırlısı hayat devam ediyor.......
yalnız babam çok iyi bir insandı, sevmeyeni nerdeyse yok denecek kadardı....
hoşbuldum canım saolasın....:)
evlilikte iyi gidiyor bakalım canım....
saolasın canım, dostlar saolsun....
çok geçmiş olsun canım.....
ay ay canım senin kadar pratik değilim ben bu saat oldu şimdi bitirdim işimi. yaptıklarımı pişirdim bir leğende hamur mayaladım, sabah namazına kalktığımdada onu pişiririm.. kabak soymak eskiden banada zor gelirdi ama şimdi patates kabak soyacağını alıyorum elime çabucak soyuluyor. satırla parçalıyorum patates soyucusuylada cırt cırt hallediveriyorumVay vay vay. Analar neler doğuruyor. Dünyanın işini yapmışsın bir günde. Ben var ya o kabakları bile 2 saatte soyamazdım herhalde. Çok zoruma gidiyor soymak, soyulmuşunu da almak istemiyorum. Sırf bu yüzden bir senedir kabak tatlısı yenmedi bizde :) Sütü ben haftada 5 lt alıyorum, 13'ü görünce hey maşallah dedim ama sebebi varmış demek :) Kolay gelsin sana...
hb o zaman :)geldin bile hoşgeldin
Dabi dabidur az biraz kayayımda sanada yer açılsın
Aramıza hoşgeldin
Umarım hedeflerimize birlikte ulaşırız
Bu arada biraz kendinden bahsetsene kimsin kimlerdensinnecisin
eşim asker doğudaydık 2 ay önce muğlaya tain çıktı ortaca ilçesinursena nerde otururyorsun?
eşim asker doğudaydık 2 ay önce muğlaya tain çıktı ortaca ilçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?