Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA'mm nerdesin kuzum merak ediyorum seni.....

Burdayım canım.:) Beni aradığın da heyecanımı ve kaygımı hissetmiştin zaten.:)
Gittim görüştüm diğerleriylede..
Çook iş var,çok yorucu olacak...
Açıkçası biraz da gözüm korktu o kadar uzun zaman olduki ara vereli..
İş ortamın da nasıl davranacağımı unutmuşum,özgüven dip te.

Kızım okula oğlanı almaya gittiğinde başlamış ağlamaya beni annem almaya gelsin sen eve git diye..
Bir yandan eşim arıyor kapatıyor sonra kızım arıyor..
arabaya bindim başladı telefonlar..

Eve geldiğimde kızım la konuşmayı denedim..Nuh diyor peygamber demiyor..
En azından iş saatlerini değiştir yoksa seni görmek için 1:30 a kadar uyumam falan...
velhasıl kelam o ağladı sonra da ben ağladım şu an bile başımın ağrısından öleceğim o derece.

Oğluma anlattım bundan sonra abla seni almaya geldiğinde ağlama tamammı ben işe gideceğim baba gibi ama seni okula ben bırakacğım ve kameradan hep seni izleyeceğim dedim..
Bana diyorki anneler işe gitmezki sonra da ablasına abaaa anneler işe gidermiii.? Ablası da maalesef giderler diyor.:)
Özetle bayağı hareketli bir gündü...

Bu arada iki gün iyice düşünüp öyle karar vereceğim..başlayıp bir kaç gün sonra olmadı kusura bakmayın demek ayıp olur...
Tanıdık olmasa eyvallah da, bu şekilde hoş olmaz...

Son düzenleme:
yenacım insanın alıştığı düzeni değiştirmesi çok zor çocuklar da senin hep onlarla ilgilenmene alıştılar tabii ben anlıyorum onları
sen işe başlarsan idare edemezler mi bence çok da güzel ederler ama dediğim gibi düzenlerini değiştirmek zor olacak onlar için
her ne karar verirsen hayırlısı olsun sizin için canım

kızlar bende kaçtım , uyurum inşAllah , hadi herkese iyi gecelerr , Allaha emanet olunn

Sorma çok büyük olay oldu evde.:)

Herşeyin hayırlısı canım..

Mehtapp,

Ziraat bankası işçi alımı yapacakmış haberin varmı.?
Yarın kayıt için son gün diye duydum..bilgine.:)

Son düzenleme:
Canım 28 i son...

sen kaç doğumlusun.? 1987 ve sonrası olacakmış..

sağol yena abla. Allah razı olsun valla kacırıyormusum. iyiki söyledin. sınav ücreti son günmüş. sabah erkenden gidip yatırcam.89luyum ben tutuyor nitelikler.

Kizlar herkes yatti galiba,
bi dafi ablami görüyom asagida :)
iyi geceler herkese
bende carsiya gittim bugun ama hicbisey bulamadim cok morelim bozuldu
kendimi bugun cok cirkin hissettim,
sosis gibi hissettim kendimi offf
e bisey almadan ciktim carsidan, sonra ise gittim,
sonrada kizkardesime gittim biseyler yedim,
az öncede eve geldim
yatcam cok uykum var :) iyi geceler herkeseeeeee

geçmiş olsun canım inşaAllah hemen atlatırsın

hakkında hayırlısı neyse o olsun yenacım ama seni bizde özliycez

Allah sabırlar versin

ay ay canım senin kadar pratik değilim ben bu saat oldu şimdi bitirdim işimi. yaptıklarımı pişirdim bir leğende hamur mayaladım, sabah namazına kalktığımdada onu pişiririm.. kabak soymak eskiden banada zor gelirdi ama şimdi patates kabak soyacağını alıyorum elime çabucak soyuluyor. satırla parçalıyorum patates soyucusuylada cırt cırt hallediveriyorum ..
bir tepsi kabak pişirdim , üç tepsi irmik tatlısı, mozaik önceden yapmıştım, beş tepsi börek, beş tepsi poğça, zeytinli ekmeğin hamurunuda şimdi mayaladım kısmet olursa sabahada onu yaparım.. pastahaneye döndü ev

günaydıınn fıstıklarrımm

CUMAmız mübarek olsun , boooll eksili bir gün diliyorum herkeslereee

nasılsınızz ?? ben daha iyiyim çook şükür , bu sabah ağrım , sızım yoktu ama gece yine uyuyamadım malesef

neyse sağlık olsun diyelim ,düzelecek herşey Allahın izniyle , pozitif düşünüyorum herşeyi , pozitif olacak inşAllahhh

günün ilk bildirimi benden gelsin

KAPIŞANLARR sizide bekliyorumm

GEÇEN HAFTA : 86.6

BU HAFTA : 85.8

GİDEN : 800 gram

aslında daha iyisinide görmüştüm çarşamba sabahı ama 2 gündür ilaç içiyorum malesef

bunada çook şükürrr , öpüyorumm herkesi

kızlarrr günaydın herkeseeeee

geldin bile hoşgeldin
hb o zaman :)

Dabi dabi dur az biraz kayayımda sanada yer açılsın
Aramıza hoşgeldin
Umarım hedeflerimize birlikte ulaşırız
Bu arada biraz kendinden bahsetsene kimsin kimlerdensin necisin

Hb tekrardan ben gizem 22 yaşındayım en son pazartesi günü 92 kgydum .. bugun tartılıcam şimdi durum ne ..
Takım gibi bi ruh arayışındayım ..
İşte çalışıyorum evliyim .. iş ev iş ev öyle ömrüm geçiyor ..

günaydın kızlaaarrr
cumanız mübarek olsun
ben bugün birdaha giremem şimdiden bildirim yapayım
hafta içi onca dikkat etmem rağmen 90 a çıktım

bugün kilom 89. 7
spor 185 dk.
malesef istediğim eksiyi göremedim
onca hamur işi yaptım nasıl olmuş dedim durdum tadına bakmadım bugün hepsinden yiycem öylede gitmiyor böylede bakalım bu haftada artı olcakmı..

günayyydınnnnn diyorummmmm bildirim yapıp kızı kaptığım gibi pazara gidicem erken gidince dalından kopmuş gibi oluyo köylüler sabahtan toplayıp geliyolar
herkeze hayılı cumalar diliyorumm

yena yeni kilom tartı güldü 82
spor 120 dk yürüdüm

Günaydın kızlar,

iyi bir bildirim diliyorum hepinize. inşallah yavaş yavaş kurtulacağız kilolardan ve sağlığımıza kavuşacağız.

ben kendimce iyi bir hafta geçirdim sayılır. spor yoktu bu hafta. beslenme düzenim de ufak tefek kaçamaklar dışında iyiydi. bildirime gelecek olursak;

geçen hafta; 88.0 kg

bu hafta; 86.6 kg

giden; 1400 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…