Eveeet gelelim teslim törenimize.Aynur'cum ve Esra'cım.İkinizi de tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Fıstığı hakettiniz:124::119:
Eki Görüntüle 519604
Herkese merhaba;
artık beni taşlarmısınız,yuhlarmısınız ,açmı bırakırsınız bilemiyorum,dün akşam hiç bir şey yemedim eve gittim saat 9 gibi tartıldım 89,2 çıktım ,tamam sabah kesin 88,7 yada 88,5 çıkarım dedim ,anacım sabah gözümü açar açmaz koştum basküle 89,5 ,aman allahım dedim bu da ne!!!!! Kızlar üzgünüm ama bu hafta sadece 300 gr vermişim,ama biliyosunuz dün regli oldum,birde dün akşam bir ağrı bir ağrı sanki düşük yapıyorum böyle sıkıntılı bir geceydi ilk defa bu kadar ağrı oldu acaba neden?haftaya kesin 86,9 ları görecem söz,çünkü ben regli saonrası 2 kilo kaybediyorum
hehehheeeAy inanmıyorum sana Nevin 1,1 kg vermişsin :))) Bu karamsarlık ne kuzum. hem siz kazanmış oluyorsunuz sanırım bu durumda. valla kendim kazansam bu kadar sveinmezdim :)))
biz Aynurla 2200 gr kaybettik, siz Ebruyla 2400 gr kaybettiniz.
Fıstık sizin :119:
Çok kırbaçlamayın olur mu :)))
Eveeet gelelim teslim törenimize.Aynur'cum ve Esra'cım.İkinizi de tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Fıstığı hakettiniz:124::119:
Eki Görüntüle 519604
canım ben geçen hafta 95 kiloydum..
Asuman ablacım sporumda 80 dk
Ay inanmıyorum sana Nevin 1,1 kg vermişsin :))) Bu karamsarlık ne kuzum. hem siz kazanmış oluyorsunuz sanırım bu durumda. valla kendim kazansam bu kadar sveinmezdim :)))
biz Aynurla 2200 gr kaybettik, siz Ebruyla 2400 gr kaybettiniz.
Fıstık sizin :119:
Çok kırbaçlamayın olur mu :)))
Kuşum siz kazandınız ya. Valla sabahtan beri siz üzülceniz diye teselli etmeye çalışıyorum. Siz kazanmışsınız canım :) Kayıp tablosu şöyle. Çok dalga geçmeyin bizle kızlar, eziklemeyin ya
Aynur; 800 gr
Esra; 1400 gr
Ebru; 1300 gr
Nevin; 1100 gr
Kuşum siz kazandınız ya. Valla sabahtan beri siz üzülceniz diye teselli etmeye çalışıyorum. Siz kazanmışsınız canım :) Kayıp tablosu şöyle. Çok dalga geçmeyin bizle kızlar, eziklemeyin ya
Aynur; 800 gr
Esra; 1400 gr
Ebru; 1300 gr
Nevin; 1100 gr
hehehheeekaramsarım canım çünkü uzun zamandır böyle dikkat ettim daha fazla beklerdimmm...
dur kız napıyorsun bizim o
hehehheeekaramsarım canım çünkü uzun zamandır böyle dikkat ettim daha fazla beklerdimmm...
dur kız napıyorsun bizim o
Aaaa inanmıyorum.Ben Nevinin çizelgede 94 görünce bildirimde 93,900 olunca 100 gr verdi zannettim.Harbiden biz kazanmışız.Aslında hepimiz kazanmışız güzel kilolar vermişiz.Fıstık hepimizin o zaman
olurmu öyle şey ya hem Aynurcum ilaç aldı iki gün sonucu etkilemiştir bu hafta fıstığı paylaşalım
Canım ben günde 7 öğün yiyerek insülin direncini kırdım valla.
Hb tekrardan ben gizem 22 yaşındayım en son pazartesi günü 92 kgydum .. bugun tartılıcam şimdi durum ne ..
Takım gibi bi ruh arayışındayım ..
İşte çalışıyorum evliyim .. iş ev iş ev öyle ömrüm geçiyor ..
Aynur; 800 gr
Esra; 1400 gr
Ebru; 1300 gr
Nevin; 1100 gr
Merhabalar 31 yaş ve 110 kiloyla aranızdayım.Yapılan yanlış diyetler hızlı kilo vermeler aç gezmeler ve neticesi kilo veremeyen bir bünye....Yardım edin..Ne yemeli ne içmelide
bu direnç kırılsın artık bu açlıklar bi işe yarasın..Neden metabolizmam bana bu kadar ihanet ediyor...Neyse hoşgeldim yinede moral bozmak yok...
Aramıza hoşgeldin
aramızda 1 yaş ve bir kilo fark varBende senin gibi aynı dertten muzdaribim ve inan kaç aydır gram kilo bile verememiştim ama inan burada okadar güzel bir dostluk varki hem faydalı şeyler öğreniyoruz hemde motive oluyoruz
Dediğin gibi moral bozmak yok görelim bakalım metabolizmamı inat bizmi
Umarım bundan sonra sık sık senide aramızda görürüz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden beni kımse tınlamıyo....
burda sevincimi paylaşıyorum yaaa
inşallahhhhhDeli kız, daha fazla beklermiş :)) Kuzum sen spora başladığın haftayı eksi bildirimle kapadın. ödem olur normalde :) haftaya 2 katını bile verebilirsin, valla. sakın bırakma peşini :)))
Valla ben de öyle sandım Ebrucum :)) Süper bir hafta oldu, Aynurcuğumun sıkıntısı dışında. İnşallah böyle kurtulacaz patır patır kilolardan. Tebrik ederim ikinizi de canım. Çok mutlu oldum hakikaten.
yazık be garibe nerden baksan 300 kgdan fazlayız...Dördümüz binek mi üstüne
hoşgeldinn..Merhabalar 31 yaş ve 110 kiloyla aranızdayım.Yapılan yanlış diyetler hızlı kilo vermeler aç gezmeler ve neticesi kilo veremeyen bir bünye....Yardım edin..Ne yemeli ne içmelide
bu direnç kırılsın artık bu açlıklar bi işe yarasın..Neden metabolizmam bana bu kadar ihanet ediyor...Neyse hoşgeldim yinede moral bozmak yok...
tınlamamak değil canım gözden kaçmıştır..malum cuma günü hızlı ilerliyor sayfalar...yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden beni kımse tınlamıyo....
burda sevincimi paylaşıyorum yaaa
canım yapma sen 66 lı kilolara düştün..azmin geri gelsin inşallah...SLm kizlar
Yenacim kilom 76.2kg
Asucum apor yok
Yemege devam ediyorum kucuk beynim ne zaman dank etcek merak ediyom
sende gel Banucum...
Dettttttt ne çabuk unuttunuz beniFıstık belki benim olucak Ne biliyorsunuz hemen üzerine atlamışsınız hazır ben uyuyorken
Cnm gecmis olsun kendine dikkat et hicbiseyi kaf&ana takma sen herseyden onemlisinkızlar merhaba
nasılsınız ? benim canım biraz sıkkın malesef
ben 2003 ve 2007 yıllarında 2 kere yüz felci geçirdim , uzun süredir sıkıntım yoktu taa ki dün sol kulağımdaki öldürücü ağrıya kadar , tıpkı ilk felcimdeki gibiydi , zaten sol gözümde ve sol yanağımdada 2 aydır seyirme vardı , dün akşam dayanamaz hale gelince doktora gittim , doktor bunların 3. felcin habercisi olduğunu söyledi
hemen dün gece tedaviye başladık , yine dayadılar kortizonu bir içmemde 7 tane yutuyorum
oooff neyse şimdide nöroloji uzmanına görünecem , bana dua edin herşey yoluna girsiinn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?