Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeet gelelim teslim törenimize.Aynur'cum ve Esra'cım.İkinizi de tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Fıstığı hakettiniz :124::119:

Eki Görüntüle 519604

Kuşum siz kazandınız ya. Valla sabahtan beri siz üzülceniz diye teselli etmeye çalışıyorum. Siz kazanmışsınız canım :) Kayıp tablosu şöyle. Çok dalga geçmeyin bizle kızlar, eziklemeyin ya

Aynur; 800 gr
Esra; 1400 gr
Ebru; 1300 gr
Nevin; 1100 gr

regl yüzündedir bediicim. haftaya dediğin gibi süper bir bildirim yapacaksındır. bu hafta bol yoğurt ye bence, bağırsaklarda reglin oluşturduğu gazı azaltır. tebrik ederim canım.

hehehheeekaramsarım canım çünkü uzun zamandır böyle dikkat ettim daha fazla beklerdimmm...

Eveeet gelelim teslim törenimize.Aynur'cum ve Esra'cım.İkinizi de tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Fıstığı hakettiniz :124::119:

Eki Görüntüle 519604

dur kız napıyorsun bizim o

canım ben geçen hafta 95 kiloydum..

Asuman ablacım sporumda 80 dk

Aaaa inanmıyorum.Ben Nevinin çizelgede 94 görünce bildirimde 93,900 olunca 100 gr verdi zannettim.Harbiden biz kazanmışız.Aslında hepimiz kazanmışız güzel kilolar vermişiz.Fıstık hepimizin o zaman

olurmu öyle şey ya hem Aynurcum ilaç aldı iki gün sonucu etkilemiştir bu hafta fıstığı paylaşalım

hehehheeekaramsarım canım çünkü uzun zamandır böyle dikkat ettim daha fazla beklerdimmm...

Kuzum ne bilim ben azimsizlikte 1.sıradayım dedin.Çizelgende 94 tü.93,900 yazınca bendee 100gr verdin zannettim :) Geçen haftaki kilonu da yazaydın ya.Gidiyodu fıstık valla son anda yırttık

Aklıma filmdeki replik geldi şimdi ''Babam çok zengin benim..benim olucak fıstııııkkk.Binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı ''

Deli kız, daha fazla beklermiş :)) Kuzum sen spora başladığın haftayı eksi bildirimle kapadın. ödem olur normalde :) haftaya 2 katını bile verebilirsin, valla. sakın bırakma peşini :)))

Aaaa inanmıyorum.Ben Nevinin çizelgede 94 görünce bildirimde 93,900 olunca 100 gr verdi zannettim.Harbiden biz kazanmışız.Aslında hepimiz kazanmışız güzel kilolar vermişiz.Fıstık hepimizin o zaman

Valla ben de öyle sandım Ebrucum :)) Süper bir hafta oldu, Aynurcuğumun sıkıntısı dışında. İnşallah böyle kurtulacaz patır patır kilolardan. Tebrik ederim ikinizi de canım. Çok mutlu oldum hakikaten.

Merhabalar 31 yaş ve 110 kiloyla aranızdayım.Yapılan yanlış diyetler hızlı kilo vermeler aç gezmeler ve neticesi kilo veremeyen bir bünye....Yardım edin..Ne yemeli ne içmelide
bu direnç kırılsın artık bu açlıklar bi işe yarasın..Neden metabolizmam bana bu kadar ihanet ediyor...Neyse hoşgeldim yinede moral bozmak yok...

Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bugün çoooook güzel bir günnnnnnnn
Umarım herkes hep böyle güzel güzel eksilerde bildirim yapar
Dün Umuttunda dediği gibi bende zayıflayıp zayıflamadığımı göbişimin yumuşaklığından anlıyorum
Umarım iyice yumuşacık olur ve yok olur o göbiş

Canım ben günde 7 öğün yiyerek insülin direncini kırdım valla.

Valla kime ve neye inanacağımızı şaşırtıyor bu doktorlar
Demekki böylede oluyor öyledemi oluyor nedir anlamadım.
Ama inan senin adına çoooooook sevindim
inşallah bundan sonra çok daha güzel gider o kilolar ARtık nasılsa işi çözmüşsün darısı eşinin ve bizlerinde başına

Tanıştığımıza memnun oldum canım bende Banu, 32 yaşındayım ve biri 12 yaşında biride 2 yaşında iki tane kızım var dabi evliyim bu durumda
Ne güzel çalışıyorsun senin ömrün iki yerde geçiyor benimki tek yerde ev kuşuyum desem yeridir

Dettttttt ne çabuk unuttunuz beni Fıstık belki benim olucak Ne biliyorsunuz hemen üzerine atlamışsınız hazır ben uyuyorken

Aramıza hoşgeldin
aramızda 1 yaş ve bir kilo fark var Bende senin gibi aynı dertten muzdaribim ve inan kaç aydır gram kilo bile verememiştim ama inan burada okadar güzel bir dostluk varki hem faydalı şeyler öğreniyoruz hemde motive oluyoruz
Dediğin gibi moral bozmak yok görelim bakalım metabolizmamı inat bizmi
Umarım bundan sonra sık sık senide aramızda görürüz

Cevap vermene gerçekten çok sevindim..Şu an regliyim ve iki haftadır tartılmadım umarım daha düşük çıkarım..Bu aralar biraz karatay biraz kendimden biraz ayırma diyeti ortaya karışık bişiyler uyguluyorum..Umarım güzel bir netice alırım..Umarım hakketiğimiz bedenlerde oluruz.

inşallahhhhh

Dördümüz binek mi üstüne
yazık be garibe nerden baksan 300 kgdan fazlayız...
hoşgeldinn..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden beni kımse tınlamıyo....
burda sevincimi paylaşıyorum yaaa
tınlamamak değil canım gözden kaçmıştır..malum cuma günü hızlı ilerliyor sayfalar...

SLm kizlar
Yenacim kilom 76.2kg
Asucum apor yok

Yemege devam ediyorum kucuk beynim ne zaman dank etcek merak ediyom
canım yapma sen 66 lı kilolara düştün..azmin geri gelsin inşallah...
sende gel Banucum...

Dettttttt ne çabuk unuttunuz beni Fıstık belki benim olucak Ne biliyorsunuz hemen üzerine atlamışsınız hazır ben uyuyorken

Kuzuzcuuum sen karıştırdın galiba.Ben ve Nevin,Aynur ve Esra ikili kapıştık.Geçmiş yazışmalarda görmüşsündür az itişmedik birbirimizle Esralar 2200 biz 2400 verdik ikili olarak.Senle yaptığımız yarış bediinin başlattığı en az -500 bildirim yarışıydı.ama yine de gel tabi fıstık hepimizin zaten :))

Cnm gecmis olsun kendine dikkat et hicbiseyi kaf&ana takma sen herseyden onemlisin

Yenacim isin hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…