Canım bir ara listedeydin yanlış hatırlamıyorsam sonra mazeretsiz gittin..
Tekrar aynı şey olmayacaksa ekliyeyim yeniden..
Bol paylaşım da şart irademizin kırılmaması için...
İşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundanBirde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Burası yardımcı oalacaktır sana...
cecocum haftaya zaten 2 kiloyu cepte bil canım,regliden sonra benden 2 kilo otomatik gidiyor hayatım,hele bu sefer birde gecikti,1 kiloda öyle desen 3 kilo benden garanti,sendende rahat 2 kilo gider al sana 5 kilo ,bence şimdiden şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz
Bende 1 kilo vermişim..Amaaan ne güzel..3 haftada 10 kilo alıp anca 1 kilosunu verdim demeye utanıyorum valla..
Neysee önümüzdeki maçlara bakacağız...
Listeyi akşam hazırlayacağım ,çünkü dışarıda işlerim var hem de çok..
Görüşmek üzere,öptüm sizi şap şup.:)
Dimbumcum, bildirim yapmasan bile her daim burda ol,o bile iyi gelir sana..
Bende 1 kilo vermişim..Amaaan ne güzel..3 haftada 10 kilo alıp anca 1 kilosunu verdim demeye utanıyorum valla..
Neysee önümüzdeki maçlara bakacağız...
Listeyi akşam hazırlayacağım ,çünkü dışarıda işlerim var hem de çok..
Görüşmek üzere,öptüm sizi şap şup.:)
Dimbumcum, bildirim yapmasan bile her daim burda ol,o bile iyi gelir sana..
Canım genel olarak isteyen yediklerini paylaşıyor. ben kendi adıma öğlen kızartma dışında canım ne isterse yiyorum ama akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum. topluca uyduğumuz kesin kurallar yok ama.
bir de demin melek arkadaşımız da alındı. burada o kadar kalabalığız ki, yazdıkça birikiyo. gözden kaçıyor, cevap verilmiyor falan lütfen alınmayın. kimse şahsi olarak bir başkasını dışlamıyor. sabahtan beri sadece ben 20den fazla mesaj yazmışımdır, bir yandan da mahcubum bu kadar mesaj kalabalığı arasında Yena nasıl liste hazırlayacak diye. o yüzden kişiselleştirmeyin gözden kaçan şeyleri derim ben :) Umarım hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan.
Dereyi görmeden paçayı sıvamayın hanımlaaar :)) Haftaya bu bahsettiğiniz kiloları vermezseniz (inşallah verirsiniz) omzumda ağlatmam bakın
bir inat ederim valla 2 haftada 80 kiloya inerim( çok komik oldu ama)
şu anda 80 kilo olayı öyyyle çok isterdim ki :)
çoğu insanın tartıda gördüğünde dehşete düştüğü kilo halbuki..
ama 80 olsam hedefime 5 kalır.
sonrası Allah Kerim 75.ten sonra kasmıycam çok yavaş yavaş 70 olsam sonra arttırmak için yerim olur
....
herkese hayırlı cumalar güzeller
güzel bildirimler gördüm içim açıldı maşallah hepinize
ben düne göre 1.2 eksideyim ama geçen haftaya göre artıdayım neyse dünkü kiloyu görmemek beni mutlu etti yinede
yenam 1 kiloyu beğenmedin demek haa veremeyen de var ama inşallah 1er 1er gitsin kilolar canım yenam
benim bugün günüm var öğleden sonra yokum yani
kolay gelsin asuman abla, günde pasta börek olucak ama sen dayanabiliyosun dimi, gördüğüm kadarıyla çok iradelisin maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?