Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bir ara listedeydin yanlış hatırlamıyorsam sonra mazeretsiz gittin..
Tekrar aynı şey olmayacaksa ekliyeyim yeniden..

Bol paylaşım da şart irademizin kırılmaması için...

Yena ablacım biliyorum hep düzensiz girdim bir şeyler çıktı falan. Ben başka bir şehirde okuduğum için orda bazen yoğunluktan falan kendimi bile unutuyorum girmeyi unutuyorum. Hani 2 hafta deneme süresi var ya, istersen önce 2 hafta bi deneyelim ben her gün girip paylaşım yapayım, kilo bildirimi yapayım ona göre listeye al ki kimseye haksızlık olmasın olur mu? :)

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Burası yardımcı oalacaktır sana...

karatay'dan da bahsetmişsiniz.
ben hala uyguluyorum karatay'ı.
geçen cumartesi yaptığım kaçamak hariç diyim.
memnunum, ekmek hiç aramıyorum desem yeridir zaten ekmeğe düşkün biri de değildim öteden beri. karatay'ın bana en önemli katkısı cola'yı bırakmak oldu. zaten her zaman diyet cola içerdim tadını daha çok sevdiğim için (mesela burger menü+diyet cola lütfeeenn şeklinde )
ama tatlandırıcılara ve işlenmiş gıdalara da karşı olduğu için onu da bıraktım. ummazdım kendimden ..aslında arıyorum akşamları yemek yanında ama dayanabiliyorum da.

tabii ki ömrümün sonuna kadar bu yaşam şeklini uygulayamam ama maksimum dikkat edicem inşallah bundan sonra. yani elbette ki pasta yerim börek yerim cola içerim ama hayatımda bunlar öncelikli olmayacak bundan sonra.
kararlıyım, aynı bazı arkadaşlarım gibi , bana baklava ikram edildiğinde 3 tane değil 1 tane yiycem.
....

Bende 1 kilo vermişim..Amaaan ne güzel..3 haftada 10 kilo alıp anca 1 kilosunu verdim demeye utanıyorum valla..
Neysee önümüzdeki maçlara bakacağız...

Listeyi akşam hazırlayacağım ,çünkü dışarıda işlerim var hem de çok..
Görüşmek üzere,öptüm sizi şap şup.:)

Dimbumcum, bildirim yapmasan bile her daim burda ol,o bile iyi gelir sana..

Dereyi görmeden paçayı sıvamayın hanımlaaar :)) Haftaya bu bahsettiğiniz kiloları vermezseniz (inşallah verirsiniz) omzumda ağlatmam bakın

Son düzenleme:

:) Olucam inşallah, en çok motive olduğum yer burası çünkü:)

öğlen mısır çorbası+mercimek yemeği yemeyi planlıyorum.
sabah yumurtamı yiyemedim evde kalmamıştı.

1 büyük dilim peynir+1 domates+1 yeşil biber+1 salatalık yedim.
ara öğün yapmadım.
arada bir apranax içtim (karnım çooooookkk ağrıyor, böyle zamanlarda işte olmaktan nefret ediyorum)

öğlen yukarıdaki menü.

akşama da ne çıkarsa bahtıma, annemde yeriz herhalde, hiç halim yok eve git yemek yap
......

Çok iyi bir başlangıç bu canım, daha da çoğalacaktır inşallah kilo kayıplarımız :)

Şimdiden ellerine sağlık :))

ben de kaçıyorum kuzular. annemle çarşı pazar yapcaz. hoşçakalın.

P.S. Aynurcum kuzum, yüzüncü kez yazıyorum ama iyisindir inşallah canım. Seni seviyorum ekürim

Son düzenleme:
çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar!!!
sıralamaya girmekten çok burda olmak güzel, sizleri tanımak güzel.
bu arada HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.

Teşekkürle cnm.Melek Hn.tenzih ederim ama.....Alınganlık içine kapanma duyguları :) malesef kilonun bize kattığı psikolojik şeyler.Bikaç yıldır kendimi çözümlemeye çalışıyorum ne oldu nasıl oldu ta çocukluğuma ininceye kadar bile bir dünya yanlış buldum.Evet yanlış beslenme vs.çook büyük katkısı var kilolara ama ben kendimde şunu tesbit ettim.Anne ve babamın kötü evliği bendeki erkeklere güvensizlik evlenme korkusu ve beraberinde kendimi çirkinleştirme yolunu seçmem..Yani bunu istemeden kendi bilinç altımda oluşturmuşum kilolarımla kendime girilmez kale duvarları örmüşüm..Sanırım beslenme şeklini düzeltcez evet ama biliç altlarımızada detoks yapmadan başarılı olamıcaz..Yada bana öyle geliyor bilmiyorum

bir inat ederim valla 2 haftada 80 kiloya inerim( çok komik oldu ama)

şu anda 80 kilo olayı öyyyle çok isterdim ki :)
çoğu insanın tartıda gördüğünde dehşete düştüğü kilo halbuki..
ama 80 olsam hedefime 5 kalır.
sonrası Allah Kerim 75.ten sonra kasmıycam çok yavaş yavaş 70 olsam sonra arttırmak için yerim olur

....

Aslına bakarsanız alessandra hanım, düşününce herkes birilerinin kilosunda olmak istiyor. Ben de mesela sizin kilonuzda olmak isterdim, hedefime yalnızca 15 kilo kadar bir şey kalmış olurdu:) Belki de 100ün üstünde olanlar da benim kilomda olmak istiyorlardır, bilemeyiz ki:) Ama tek ortak noktamız var, herkes aynı yollardan geçiyor, 140 kilo da olsak 90 da olsak 70 de olsak herkesin tek ideali istediği kiloya ulaşmak.) Kendimizle yarışıyoruz bi nevi, en güzeli de bu değil mi zaten?:)

tünaydınnn kızlarr hayırlı cumalar...

Sevgi söze dolarsa dua olur,
Dua Allah' a ulaşırsa nur olur,
Aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabb'imize ulaşması dileğiyle,

Cumamız Mübarek Olsun..

kilom........103.2

herkese hayırlı cumalar güzeller
güzel bildirimler gördüm içim açıldı maşallah hepinize
ben düne göre 1.2 eksideyim ama geçen haftaya göre artıdayım neyse dünkü kiloyu görmemek beni mutlu etti yinede
yenam 1 kiloyu beğenmedin demek haa veremeyen de var ama inşallah 1er 1er gitsin kilolar canım yenam
benim bugün günüm var öğleden sonra yokum yani

kolay gelsin asuman abla, günde pasta börek olucak ama sen dayanabiliyosun dimi, gördüğüm kadarıyla çok iradelisin maşallah:)

bayanlar haddim olmayarak bir öneri de bulunacağım bildirimlerimizi mesajın içinde değilde ayrı belirgin bir şekilde ayrı bir mesaj olarak yazsak sanki yenacığıma daha kolaylık sağlarız ne dersiniz

kolay gelsin asuman abla, günde pasta börek olucak ama sen dayanabiliyosun dimi, gördüğüm kadarıyla çok iradelisin maşallah:)

sağol canım eskiden iradeliydim diyelim ama tekrar dönmeye hazırlanıyorum o günlere
ben kilo verdiğim zamanlarda da az az yedim herşeyden aklım kalmadı yani yine öyle yapacağım salata türlerine ağırlık verip diğerlerinin sadece tadına bakacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…