Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnnnnnnnnn tekrarrrrrrrrrrrrr

Bildirimimi yağıyorum sıkı durun

Umarım geçen haftaki kilomu yanlış hatırlamıyorumdur yoksa havam boşa gidecek
Aradım baktım havam boşa gitmiyormuş

Geçen hafta : 113 kg

Bu haftaaaaaa: 111 kg

Farkkkkkkkkkk Allah allahhhhhhhhhhhh 2 kg

Ay sanki 20 kilo vermiş gibi oldu ama uzun zamandan sonra ilk kes 111i görünce havalara uçtum resmen
İnşallah hepimiz patır patır kilolarımızdan kurtuluruz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlarrrrrrrrrrr bu arada Fıstık benimmmmm Vurcam kırbaçı vurcam kırbacı

Ay sabah sabah az gülmedim
Rabbim hepimizin neşesini daim etsin inşallah... Aminnnnnnnn

Cecoşum çok sevindim canım :)) İyi ki gittin doktora bak, o kadar emek veriyordun, yerinde sayıyordun. Artık kilolardan kurtulup hafifleyeceksin. o kadar dikkat etmenin karşılığını alacaksın. tebrik ederim canım

Hadi neyse fıstık sizin olsun ben arada bir tur binsem yeteer zaten havancağıza yazık benim olsa altımda kalır
Anam ben yarışları karıştırmışım neyse fıstık uğruna gaza geldim ya o bile yeter
Heee bediiyle olan yarıştada bu hafta yuhalanmamak bile güzel

Kuzum dur bi YENA ilk üçü açıklasın, şuan sen birinci gibisin. kutlarız tabi :)

Kapris yok, kapris yok

Canım yanlış anlamayın ama Melek arkadaşımız daha yeni katıldığı için 2 hafta düzenli paylaşım ve bildirimden sonra listede olacak sanırım.Verdiği kilo için tebrik ederim ama listede yada ilk üçte olmayabilir...

ceco süpersin hayatım ,gel şu 2 li yarışada haftaya birlikte katılalımda,görsünler şu kızlar ( tomurcuk,clutch)

Kızlar merhabalar, acelem var hızlı hızlı yazacağım. Bildirimim çok kötü Son 3 gün dikkat etmem sayesinde 500 gr versem de geçen haftaya göre 1.3 kg artıdayım

Kilom 75.6
Spor: 180 dk yürüyüş

Güzel bildirimler gördüm, fıstık Nevin ve Ebru'nun olmuş, tebrik ederim Dördünüze de bravo
...
Yenacığım, sizin için en iyisini diliyorum, kendini sıkma lütfe, en doğru kararı vereceğine eminim. Şunu da unutma çocuklaırnı en fazla üzecek şey senin mutsuzluğundur.
...
Toksinciğim gidişat çok kötü. sne benden de hızlı kilo alıyorsun. Artık toparlanalım olmaz mı?

Çok sağ ol canım hem doktorun ilaçı hemde gerçekten bu hafta hiç kasmadım kendimi canım ne istiyorsa yedim tabi az ve hep kendi kendime yaw niye kasayım millet yiye yiye veriyor nasılsa dedim
Bol bol su içmiş olmak da bence işe yaradı
Bundan sonra aynen böyle devam ediceğim tabi sporumuda ekleyeceğim az da olsa

Neyse kızlar size doyum olmaz ama küçük kızım beni çekeleyip duruyor acıkmış
Ana kız mutfağa bir girelim bakalım ne yemek istiyor
Daha sonra yine uğrarım ben

Umutcum haftaya daha güzel bir sonuç alırsın kesin. son 3 günde de toparlanmışsın. Tebrik ederim canım, lütfen sen de umutsuz olma :)

Valla Banucum fıstığı bilemem ama birincilik tahtı senin gibi şimdilik.Fıstığı da kullanmayı hakettin bu anlamda Tebrik edermi 2 kg süperrr

ceco süpersin hayatım ,gel şu 2 li yarışada haftaya birlikte katılalımda,görsünler şu kızlar ( tomurcuk,clutch)

Hay hay ne demek buyrun gelin Ama kaybetmeyi göze alarak

Bende galiba öyle birşeyler yapıyorum hani ne duysam ay şunuda bir deneyeyim modundayım
Regl bittikten sonra çok daha güzel bir sonuç alırsın bence sonuçta azda olsa ödem vardır
İnşallahhhhhhhh bayrama kadarda olsa fark olur bedenlerimizde .... Aminnnnnnnnn

Olur ben varım :122: :122:
Haftaya alalım fıstığı ellerinden

Tünaydın:) Ben de ilk kez kilo bildirimi yapayım:)

Geçen haftadan beri 1.5 kilo vermişim sabah 94.5 çıktım:) Aslında spor yapamadım pek, hastaydım bikaç gündür halsizdim.
Sadece 30dk kas çalışması, 30dk yürüyüş yapabildim. Güne mutlu başladım, inşallah sizler de güzel kilolar vermişsinizdir, vermeyen hanfendiler de hiç üzülmesinler bence, eninde sonunda gidecek o kilolar sizde bu azim olduktan sonra:)

Son düzenleme:
selamlarrr...
dün akşam bıraktığım yerden okuyup da geldim..

yena'cım işe başlıyormuşsun. hayırlı olsun inşallah senin ve ailen için.
inşallah fazla zorlanmadan atlatırsınız hepiniz bu süreci. çalışma saati ters tabii ama sen önceliklerini düşünerek tercih etmişsin. çocukların da kolay alışır inşallah.
valla bizim beklediğimizden daha çabuk alışıyor çocuklar yeni durumlara. seninkilerin de öyle olacağından eminim.

bu arada çalışmaktan bahsedilmiş. ben de çalışıyor olmaktan genel olarak memnunum ama ara ara da evimin kadın olmak istemiyor değilim
en büyük hayalim çocuğumu kendim okula götürmek, akşam geldiğinde kendim karşılamak.. şimdilik imkansız ama onun geleceği için çalışıyorum diyerek kendimi avutuyorum. :44: evimle işim çok uzak benim . 50 km.gidiş-geliş. bir de trafiğin ev civcivli olduğu saatler ve bölgeler.. akşam 1,5 saat sürüyor en iyi ihtimalle eve gidişim. tükenmiş oluyorum tabii. o saatten sonra ne yemek hazırlamak, ne oyun oynamak içimden gelmiyor enerjim tükenmiş oluyor. bazen banyo yapmaya bile üşeniyorum yani bir ritüele dönüşüyor banyo günlerim evde

neyse çok konuştum , konuyu bu kadar uzatmamın sebebi de mahcubiyetim
geçen hafta 86,6
bu hafta 86,8
fark +200 gr.

ama regl oldum dün .. bugün 2 .günüm karnım feci şiş. nefes alamıyorum nerdeyse.
herhalde ondandır bu artış diye avutuyorum kendimi. inşallah haftaya sönmüş bir balon olarak karşınıza çıkıcam efenim
.....

İşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundan Birde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)

cecocum haftaya zaten 2 kiloyu cepte bil canım,regliden sonra benden 2 kilo otomatik gidiyor hayatım,hele bu sefer birde gecikti,1 kiloda öyle desen 3 kilo benden garanti,sendende rahat 2 kilo gider al sana 5 kilo ,bence şimdiden şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz

hayatım dert etme aynı sıkıntı bendede var bende dün regli oldum,resmen elim yüzüm balon

slm kızlar günaydın. ben geçen hafta 96 kiloydum. bu hafta 94,5 kiloyum.

Hoşgeldin

2 hafta düzenli paylaşım ve bildirimden sonra listede oluyorsun..
MAzeretsiz iki hafta bildirim yapılmayınca listeden çıkarılıyorsun..

Burası çok güzel bir ortam kilo dahil herşeyimizi paylaşıyoruz burdan..En baba terapist ten daha etkili diye iddialı bir laf da edeyim.:) samimi olan herkes kısa sürede bu güzel ortama adapte oluyor..
alınganlık etmekte haklısın ama çok kalabalık bir başlık olduğu için gözden kaçabiliyor ayrıca cuma ayrı bir yoğunluk yaşanıyor burada..

gazan mübarek olsun.:)

Hoşgeldin aramıza...

Canım bir ara listedeydin yanlış hatırlamıyorsam sonra mazeretsiz gittin..
Tekrar aynı şey olmayacaksa ekliyeyim yeniden..

Bol paylaşım da şart irademizin kırılmaması için...

Öncelikle emin olun burdaki herkes son derece hayırsever ve misafirperver:) Eminim ellerinden geldiğinde yardımcı olacaklardır:) Aslında klasik diyetler yapıyor herkes, yani ekstra günde 35 gr kuşkonmaz 56 gr franbuaz barındıran listelerden yok pek burda:) Ara öğünlerde yeşil çay ve yanında kuru meyvelere ya da kuruyemişlere, ana öğünlerin dnegeleyici olmasına, günlük kalori miktarına, haftalık egzersiz programına dikkat ediyor herkes elinden geldiğince. Kilo cetveline gelince tickerfactory sitesine girip oluşturabiliyorsunuz, isterseniz link atabilirim mesajla. Allah sizin de gönlünüze göre versin, istediğiniz kiloya ulaşmanız dileğiyle...:)

Canım genel olarak isteyen yediklerini paylaşıyor. ben kendi adıma öğlen kızartma dışında canım ne isterse yiyorum ama akşamı hafif geçirmeye çalışıyorum. topluca uyduğumuz kesin kurallar yok ama.

bir de demin melek arkadaşımız da alındı. burada o kadar kalabalığız ki, yazdıkça birikiyo. gözden kaçıyor, cevap verilmiyor falan lütfen alınmayın. kimse şahsi olarak bir başkasını dışlamıyor. sabahtan beri sadece ben 20den fazla mesaj yazmışımdır, bir yandan da mahcubum bu kadar mesaj kalabalığı arasında Yena nasıl liste hazırlayacak diye. o yüzden kişiselleştirmeyin gözden kaçan şeyleri derim ben :) Umarım hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…