- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydınnnnnnnnnnnnnn tekrarrrrrrrrrrrrr
Bildirimimi yağıyorum sıkı durun
Umarım geçen haftaki kilomu yanlış hatırlamıyorumduryoksa havam boşa gidecek
Aradım baktım havam boşa gitmiyormuş
Geçen hafta : 113 kg
Bu haftaaaaaa: 111 kg
Farkkkkkkkkkk Allah allahhhhhhhhhhhh 2 kg
Ay sanki 20 kilo vermiş gibi oldu ama uzun zamandan sonra ilk kes 111i görünce havalara uçtum resmen
İnşallah hepimiz patır patır kilolarımızdan kurtuluruzAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlarrrrrrrrrrr bu arada Fıstık benimmmmmVurcam kırbaçı vurcam kırbacı
Ay sabah sabah az gülmedim
Rabbim hepimizin neşesini daim etsin inşallah... Aminnnnnnnn
Kuzuzcuuum sen karıştırdın galiba.Ben ve Nevin,Aynur ve Esra ikili kapıştık.Geçmiş yazışmalarda görmüşsündür az itişmedik birbirimizleEsralar 2200 biz 2400 verdik ikili olarak.Senle yaptığımız yarış bediinin başlattığı en az -500 bildirim yarışıydı.ama yine de gel tabi fıstık hepimizin zaten :))
Kuzum dur bi YENA ilk üçü açıklasın, şuan sen birinci gibisin. kutlarız tabi :)
Kapris yok, kapris yok
Ay sanki 20 kilo vermiş gibi oldu ama uzun zamandan sonra ilk kes 111i görünce havalara uçtum resmen
slm kızlar günaydın. ben geçen hafta 96 kiloydum. bu hafta 94,5 kiloyum.
Cecoşum çok sevindim canım :)) İyi ki gittin doktora bak, o kadar emek veriyordun, yerinde sayıyordun. Artık kilolardan kurtulup hafifleyeceksin. o kadar dikkat etmenin karşılığını alacaksın. tebrik ederim canım
Kızlar merhabalar, acelem var hızlı hızlı yazacağım. Bildirimim çok kötüSon 3 gün dikkat etmem sayesinde 500 gr versem de geçen haftaya göre 1.3 kg artıdayım
Kilom 75.6
Spor: 180 dk yürüyüş
Güzel bildirimler gördüm, fıstık Nevin ve Ebru'nun olmuş, tebrik ederimDördünüze de bravo
...
Yenacığım, sizin için en iyisini diliyorum, kendini sıkma lütfe, en doğru kararı vereceğine eminim. Şunu da unutma çocuklaırnı en fazla üzecek şey senin mutsuzluğundur.
...
Toksinciğim gidişat çok kötü. sne benden de hızlı kilo alıyorsun. Artık toparlanalım olmaz mı?
ceco süpersin hayatım ,gel şu 2 li yarışada haftaya birlikte katılalımda,görsünler şu kızlar ( tomurcuk,clutch)
ceco süpersin hayatım ,gel şu 2 li yarışada haftaya birlikte katılalımda,görsünler şu kızlar ( tomurcuk,clutch)
Cevap vermene gerçekten çok sevindim..Şu an regliyim ve iki haftadır tartılmadım umarım daha düşük çıkarım..Bu aralar biraz karatay biraz kendimden biraz ayırma diyeti ortaya karışık bişiyler uyguluyorum..Umarım güzel bir netice alırım..Umarım hakketiğimiz bedenlerde oluruz.
Bende galiba öyle birşeyler yapıyorumhani ne duysam ay şunuda bir deneyeyim modundayım
Regl bittikten sonra çok daha güzel bir sonuç alırsın bence sonuçta azda olsa ödem vardır
İnşallahhhhhhhh bayrama kadarda olsa fark olur bedenlerimizde .... Aminnnnnnnnn
Olur ben varım :122: :122:
Haftaya alalım fıstığı ellerinden
selamlarrr...
dün akşam bıraktığım yerden okuyup da geldim..
yena'cım işe başlıyormuşsun. hayırlı olsun inşallah senin ve ailen için.
inşallah fazla zorlanmadan atlatırsınız hepiniz bu süreci. çalışma saati ters tabii ama sen önceliklerini düşünerek tercih etmişsin. çocukların da kolay alışır inşallah.
valla bizim beklediğimizden daha çabuk alışıyor çocuklar yeni durumlara. seninkilerin de öyle olacağından eminim.
bu arada çalışmaktan bahsedilmiş. ben de çalışıyor olmaktan genel olarak memnunum ama ara ara da evimin kadın olmak istemiyor değilim
en büyük hayalim çocuğumu kendim okula götürmek, akşam geldiğinde kendim karşılamak.. şimdilik imkansız ama onun geleceği için çalışıyorum diyerek kendimi avutuyorum. :44: evimle işim çok uzak benim . 50 km.gidiş-geliş. bir de trafiğin ev civcivli olduğu saatler ve bölgeler.. akşam 1,5 saat sürüyor en iyi ihtimalle eve gidişim. tükenmiş oluyorum tabii. o saatten sonra ne yemek hazırlamak, ne oyun oynamak içimden gelmiyor enerjim tükenmiş oluyor. bazen banyo yapmaya bile üşeniyorum yani bir ritüele dönüşüyor banyo günlerim evde
neyse çok konuştum , konuyu bu kadar uzatmamın sebebi de mahcubiyetim
geçen hafta 86,6
bu hafta 86,8
fark +200 gr.
ama regl oldum dün .. bugün 2 .günüm karnım feci şiş. nefes alamıyorum nerdeyse.
herhalde ondandır bu artış diye avutuyorum kendimi. inşallah haftaya sönmüş bir balon olarak karşınıza çıkıcam efenim
.....
slm kızlar günaydın. ben geçen hafta 96 kiloydum. bu hafta 94,5 kiloyum.
Merhabalar 31 yaş ve 110 kiloyla aranızdayım.Yapılan yanlış diyetler hızlı kilo vermeler aç gezmeler ve neticesi kilo veremeyen bir bünye....Yardım edin..Ne yemeli ne içmelide
bu direnç kırılsın artık bu açlıklar bi işe yarasın..Neden metabolizmam bana bu kadar ihanet ediyor...Neyse hoşgeldim yinede moral bozmak yok...
Tünaydın:) Ben de ilk kez kilo bildirimi yapayım:)
Geçen haftadan beri 1.5 kilo vermişim sabah 94.5 çıktım:) Aslında spor yapamadım pek, hastaydım bikaç gündür halsizdim.
Sadece 30dk kas çalışması, 30dk yürüyüş yapabildim. Güne mutlu başladım, inşallah sizler de güzel kilolar vermişsinizdir, vermeyen hanfendiler de hiç üzülmesinler bence, eninde sonunda gidecek o kilolar sizde bu azim olduktan sonra:)
İşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundanBirde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)
İşten fırsat buldukça ara ara sayfalara bakmaya çalışıyorum bir kaç bişi sorsam hayırsever arkadaşlar cevaplar umarım :) Şimdi herkes kilo verme yöntemlerinden bahsediyormu..Ne yiyoz ne içiyos günlük şunu yedim vs.gibi. Hiç yenmemesi gereken yasak listesi gibi bişi varmı???Herkes doktora gittimi ben mesela hiç gitmedim..Bir yığın şey çıkar korkusundanBirde şu kilo cetveli nasıl oluyor.Aklıma geldikçe yazarım artık:) Bu güzel cuma gününde Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin ve hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?