Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en güzeli o zaten, hem onca kilo vermişsin , gene iradeni gösterirsin bence:)

Günaydin yavrucaklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
hemen kilo bildirimi yapayim

gecen hafta 98.6
bugun 97.9
yaani - 700 gram
e buda adetimden dolayi gitti zaten
neyse buda bisey öperim herkesleriii
hayirli cumalaaaaaaaar

Meryemin profiline girdim şimdi.Son yazdığı mesajlara baktım.Dün rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı başlığına yazmış.Ama Adanada mı Gölcükte mi iyi mi toparlandı mı onlarla ilgili birşey yok.Siteye giren kendisiymiş eşi değil sanırım.Acelesi olduğundan bize bişey yazmadı heralde özel mesajıma da cevap vermemiş telefonumu bıraktım aramadı da henüz hazır değil diye düşünüyorum :85:

artık yavaştan hazırlanıyım ben
gitmeden spor listesini de yapayım diyorum artık bildiren olmaz galiba saat 1e geliyor

herkeslere selaaam.....

bugün tartı günü diiimiii?:)) herkes dökülüyo kilolarını:))))
bende şimdiden kilomu yazıyımda listeye girene kadar zaten kendimi ancak toparlarım diyete adapte olma açısından.....
ama şuan aç değil gibi sayılırım, kahve içtim çünkü, az durup öyle tartılıyım sonrada YENAcıma söyliyim:))

ayy hepinizi ne kadar özlemişim böyle yaaaa sizi seviyorum......

şu gangnam style parçasını kim paylaşmıştı burada hatırlamıyorum ama süper ya, bende dinliyorum ogünden beri koparakD
gangnam gangnam gangnam.....:)

1.fadime02................................600dk
2.asumanzeynep........................200dk
3.dafi.......................................185dk
4.umuttt...................................180dk
5.nursena..................................120dk
6.nevzamansız............................80dk
7.dinbumcum..............................60dk
8.tomurcukkk..............................50dk
spor yapan arkadaşlarımızı tebrik eder emeklerinin tartıya da yansımasını dilerim azminiz bol ve daim olsun inşallah
yapmayanların da haftada en azından 3 gün 30 dk veya 45 dakika yürüyüş yapmalarının sağlıkları için gerekli olduğunu hatırlatmayı bir borç bilirim
nerede hareket orada bereket değil mi

tebrikler fıstıklar....

Ablacım ellerine sağlık teşekkür ederiz.Bende dün ablamla telefonla konuştum.Nereye kadar gidecek bu iş dedim.Bak ben en azından çalışıyorum sen bütün gün evdesin ye iç yat yapıyosun dedim.Bi hırslandırdım onu.Hafta sonu babam geliyor.bir araya gelince yine konuşuruz ama hafta başı yürüyüşe başlayalım artık dedim.İnşallah önümüzdeki hafta daha güzel bir bildirimle olucam hazırladığın listende.Tekrar teşekkürler abla Diğer spor yapan arkadaşlarımı da tebrik ederim

Son düzenleme:
bir inat ederim valla 2 haftada 80 kiloya inerim( çok komik oldu ama)
şok şok şok Bedii çok büyük bir iddayla karşımızda...hadi bakalım verde görelim şekerim
bilgilendirdiğin için saol güzelim...iyidir inşallah...
ellerine sağlık ablacım...

ne güzel baban geliyor demek bende anacımın yollarını gözlüyorum 10 güne kadar gelir inşallah...

diyete başlayalı 1 hafta olmadı ama yinede yazayım 100.5 le başladım şimdi yemekten sonra 98 çıkıyorum yinede bişeydir

bu arada spor yaparlara kocaman bi maşallah diyorum bu ne azim dir böyle :)azıcık banada bulaştırın

selam bebüşlerüümm

hastaneye gitmeden önce bi bakayım dedim , oohh süper kilolar gitmiş maşAllahhh

amaannnınn getti fıstık gettiiiii

Eveeet gelelim teslim törenimize.Aynur'cum ve Esra'cım.İkinizi de tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.Fıstığı hakettiniz :124::119:

Eki Görüntüle 519604

fıstııkkkkkkkkkkkkkkk

evet kuşlarr fıstık sizinn tepe tepe binin

Dördümüz binek mi üstüne

ahahahah 4ümüz birden binsek fıstık artık fıstıklıktan çıkar bence fıstık ezmesi olurrr

SLm kizlar
Yenacim kilom 76.2kg
Asucum apor yok

Yemege devam ediyorum kucuk beynim ne zaman dank etcek merak ediyom

TOKSİİİİİNNNNNN yapma nolursun yaaa , bak sen idolümüzsün bizimmmm , 60larda olman lazım senin lütfenn , sende böyle yaparsan ölelim bizz ölelimmm

bebeeem Esraamm iyiyim kuzum merak etme , şimdi 1.50 de doktora gidecem , bugün herşey yolunda , kulak ağrım kalmadı , gözümdeki seğirme tek tük artık

PS : I LOVE YOU , TOO

ben paylaşmıştım Meyracımm , bende dinleyince keyfim iyice yerine geliyor vallaaa

GANGNAM STYLE , hele herifin tipine hareketlerine ölüyom yaaaa

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin.Daha önceki mesajında görmüştüm ama bizim şu fıstık kapışması yüzünden atlamışım.İzmitteymişsin bende gölcükte oturuyorum

bana müsade artık çıkayım ben
gangnam dinleyerek hemi de enerjik bir çıkış:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…