Canim benim babam aksehirli,
annemde ereglili
aksehirdede evimiz var, konyanin icinde bosna tarafindada evimiz var :)
yani biz izine geldigimiz zaman 5 hafta icinde heryeri geziyoz, konyanin icinde amcam oturuyor, onlardada kaliyoz hep 1 hafta 10 gün felan
evet yurtdisindayiz almanyada
giydigimi begendigine sevindim canim
evet bilezik gibi bisey ama gercek altin degil ha
dügünde herkesin dikkatini cekti o,herkes cok begendi, zamaninda H&M den almistim sanirim
10 euroya yakin para verdim ama inan tam hatirlamiyorum,
ben normalde takiya bukadar para vermeyi sevmiyom ama, paraya kiyip aldim
cok begenmistim ve cokda lazimdi..
dur resmini cekiyim
hımm anladım canım:)
altın olmadanda çok hoş duran takılar var canım, bu da onlardan bi tanesi:))
resim içinde saol:)))
bende senin gibiyim; altın dışında kolay kolay pek takı almam fiyatı yüksek, alırsamda çok gerekli olması lazım yada çok beğenmem istemem gerekli:))
güzel günlerde kullan inşaallah canım takını.....
senin yaş kaç:)) ben27.
arkadaşlar slm!
ya ara öğün olarak bi tane kuru incir yedim ama yeterli mi sizce?
sagol canim 24 bucuk yasindayim bende
1 bardak da süt içebilirsin istersen canım.1 tane kuru incir çok az bence...
bi tane daha yesem veya ceviz yesem veya fındık veya badem. kaç tane yiyim?
Valla adetini falan bilemem ama bence kuru incirin arasını açıp ceviz koyup yiyince çok güzel oluyor.Yakışıyor cevizle incir.Ama ben maalesef incir yiyemiyorum prolaktin hormonunu yükseltiyormuş...
2 kuru incir 5 badem 2 fındık ve 1 ceviz yedim. çok değil dimi ama akşam but haşlama ve salata yicem
Kız okadar çatlak su kaçırmaz
Ben demin tatlı krizim tuttu diye bir dilim tam tahıllı ekmeye çilek reçeli sürüp yedim :26: seninkilerin yanında benim ölmem gerek
Bende akşama sırf salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
Bence sende but ve salata yersen eminim artı olmazsınarada bizlerde kaçırabiliriz sonuçta hatasız kul olmaz
Cumaya kadar kaç katını eritiriz nasılsa
artı olmaz mıyım ?
canım eksi olmam lazım benim...
bir de bu regl beni bitirdi ya canım sürekli bişiler istiyo
gözümün önenden neler geçiyo anlatsam şimdi
diyet grubu çöker valla :)
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)
Yağsız sütle yaptığım nescafemi içiyorum. Eski diyetisyenimin verdiği en önemli tavsiyelerden biriydi. Yarım çay bardagı kadar sütle yapılmış şekersiz nescafe, iştahı kesiyor, tok hissettiriyor. Çok kahve içiyorum demiştim, bana iki ara öğüne kahve vermişti. Hem kahvenin idrar söktürücü etkisi de var, biliyor muydunuz ? Tarafımdan test edilip onaylanmıştır :)
Canım, günübirlik gitmek gibi bir düşünceniz varsa yazın gidin derim ben. Tabii siz bilirsiniz, sonuçta çoluk çocuk yok, en kötü ihtimalle sıkıldığınız yerde geri dönersiniz. Ama yazın olursa sabah oraya gidip kahvaltı ve doğa yürüyüşü yapıp sonra denize girmek için bir koya ya da Şile'ye geçip akşama da dönebilirsiniz. Bu mevsimlerde orada kalmayacaksan acaip ıssız sokaklarda akşam 22.00-24.00'e kadar bir aktivite bulman imkansız gibi bir şey. Nehir kenarından başka hiçbir esprisi yok zaten oranın. E nehir kenarını da hep oteller kapmış. Akşam yemeği yiyelim desen konaklamadan fazla tutar. Bozcaadadaki mantık ve fiyatlar burada da aynen geçerli. Zaten bu tip yerlerin tek geçimi İstanbul'dan gelen turistler, gelenleri dibine kadar sömürelim bari mantığı var. Su bile 4 liraya satılabiliyorsa, bir türk kahvesi 6 tl oluyorsa buna sömürmek denir bence. Biri ikisi değil hepsi aynı üstelik. Benim Ağva'da kaldığım yer Wineport L. (tam adını yazmadım artık, reklam olmasın :) Sitesinde fiyatlar var. Ama indirim yapıyorlar. Gene de pahalı, aklıma geldi biz hafta içi gitmiştik o zaman çok fark oluyor.Umutcugum ağvaya gidersek sabah6da yola çıkmamız lazım dıyodu eşim. Hani 6da çıkıp 10 gibi orda olur kahvaltı yaparız, akşam da 10-12 gibi geri döneriz diye düşünmüştük. Evet gerçekten çok uzak, zaten sorf bu yüzden erteledik hep gitmeyi. Bu 350 tl iki kişi yeme içme dahil oda fiyatı sanırım. Gerçekten pahalıymış. Bozcaadaya eşimin iş arkadaşı ve onun kız arkadaşıyla gidicez. Onlar daha önce gtmişler. Kişi başı 50tlye pansiyonda kalmışlar. Temiz bi yermiş. ama netten baktım da onun dışında yeme-içme pahalıymış. Fiyatları sorup öyle yemek yemek lazım sanırım, bi türk kahvesine 10tl aldılar felan yazmışlar yorum olarak. Biz gidersek cuma'dan gidip pazar döneriz sanırım. 2 gece şeklinde yani. 8 saat çok fazlaymış, burdan da 7 saat sürsün hadi.
11 ekimde malatyaya gidiyoruz. siparişleriniz varsa alabilirim. Günkurusu, ev bulguru( köftelik ve pilavlık), peynir, pestil vs. Ciddiyim getirebilirim hanımlar isteyen olursa. Zaten sırf annem dolu çantalarla gelicek diye arabayla gidiyoruz.
Canım çok güzel bir tercih. Ben 1.5 senedir ağzıma sürmedim hamburger. eksikliğini de hissetmiyorum. İnanki kebap, lahmacun çok daha masum. Mesela bi adana söylersin, ince lava ekmekle yersen kalorisi çok az olur, altındaki tırnaklı yağlı pideyi yemezsin mesela. Ben lahmacun yersem ki sadece beğendiğim yerde diyorum, küçükse 2 tane büyükse 1 tane yiyorum.
Canım, günübirlik gitmek gibi bir düşünceniz varsa yazın gidin derim ben. Tabii siz bilirsiniz, sonuçta çoluk çocuk yok, en kötü ihtimalle sıkıldığınız yerde geri dönersiniz. Ama yazın olursa sabah oraya gidip kahvaltı ve doğa yürüyüşü yapıp sonra denize girmek için bir koya ya da Şile'ye geçip akşama da dönebilirsiniz. Bu mevsimlerde orada kalmayacaksan acaip ıssız sokaklarda akşam 22.00-24.00'e kadar bir aktivite bulman imkansız gibi bir şey. Nehir kenarından başka hiçbir esprisi yok zaten oranın. E nehir kenarını da hep oteller kapmış. Akşam yemeği yiyelim desen konaklamadan fazla tutar. Bozcaadadaki mantık ve fiyatlar burada da aynen geçerli. Zaten bu tip yerlerin tek geçimi İstanbul'dan gelen turistler, gelenleri dibine kadar sömürelim bari mantığı var. Su bile 4 liraya satılabiliyorsa, bir türk kahvesi 6 tl oluyorsa buna sömürmek denir bence. Biri ikisi değil hepsi aynı üstelik. Benim Ağva'da kaldığım yer Wineport L. (tam adını yazmadım artık, reklam olmasın :) Sitesinde fiyatlar var. Ama indirim yapıyorlar. Gene de pahalı, aklıma geldi biz hafta içi gitmiştik o zaman çok fark oluyor.
Kişi başı 50 TL gayet güzel bir fiyat. Ben de Çanakkale taraflarını çok severim, en sevdiğim yerlerden biri de Küçükkuyu'dur. Orada Kaz Dağları'nın eteklerinde çok sevdiğim, mütevazi ama güzel bir motel var. Apart tipi odaları var, ismi Gürel. O taraflara geçmeyi düşünürseniz tavsiye ederim, fiyatı da makuldur, aklınızda olsun. Yenikapı'dan feribotla Bandırma'ya, ordan da 2-2.5 saatte oraya ulaşılıyor.
Bozcaada'ya 8 saat olduğundna emin değilim, o arkadaşım öyle söylemişti :) Siz gidin bize de anlatın seneye bağbozumunda biz de gideriz :))
Malatya'ya da güle güle git gel, ne güzel olur memleket ziyareti :)
Ben evde yapıyorum bazen çocuklara hamburgeri. O zaman hem hafif hem besleyici bir gıda oluyor. Ekmeğini tam buğday unundan yaş maya ile yoğuruyorum, süt de katıyorum içine. Evde yaptığım yassı köfteyi ızgara yapıp arasına koyuyorum. Geçende Asuman'ın yaptığına benzer domatesli-sarımsaklı sos, turşu ve marulla gayet güzel oluyor. Kırk yılda bir yapıyorum, sandviç ekmeği biraz uğraştırıyor çünkü, üşeniyorum açıkçası :) Ama sağlıklı ve lezzetli bir alternatif. Köfte hakkınızı ve 2 dilim ekmek hakkınızı böyle kullanabilirsiniz.
Dipnot, ben en güzel hamburgere ortalama bir kebabı değişmem. Lezzet bakımından kebap her zaman önde gelir. Çakma hamburger yapılıyor da çakma kebap olmuyor işte. Onun eti, yağı, fırını usulüne uygun olmazsa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?