teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
kaç kiloyum hiç bilmiyorum 2 haftadır yok çünkü:26:
merhaba arkadaşım ismini bilmiyorum ben yeni üyeyim o yüzden arkadaşım diyorum :)
kilo çizelgene baktım da gerçekten mükemmel kilo vermişsin, ben de senin kilondaydım.
şimdi 94 kiloyum. Açıkcası bu kadar kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdiğini ,kendine nasıl bi diyet uyguladığını merak ediyorum.
Bana varsa listeni yazabilir misin?
çünkü benimde ideal kilom 75 falan.
şimdiden teşekkürederim.
hamileyyyiiiiimmmm
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
anam çok sevindim ALLAH HAYIRLI İKİZ VERİR İNŞALLAH BİR KIZ BİR OGLAN ARTIK PİLİNİ AL KİLONA DİKKAT ET YOKSA ŞİŞKO OLURSUN
Günaydın kızlar,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Ay en son sayfaya gelince gördüm Nurgü senin haberini. çok sevindim canım. hayırlı uğurlu olsun :))
Hele şükür son sayfaya gelebildim.Herkese günaydın.Geçmiş çok birikmiş okudum mesajları birkaçından alıntı yaptım ama sayfayı kapatmak durumunda kaldım işlerim vardı o yüzden gitti alıntılarım...
Haftaya bu haberle başlamak çok güzelllCanım Allah dualarını kabul etti.Bizde senin için dua ederiz.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın evladını.
İğnelere başladın mı? Yanlış hatırlamıyorsam kan pıhtılaşması vardı sende de... Bundan önceki düşüğünde biliniyor muydu canım pıhtılaşman,iğne olmuş muydun?
sağolsn allah razı olsun ewet dikkat etmem gerekiyor yoksa 100ü görürüm:18::18:
sağol tatlım allah razı olsun darısı isteyenlerin başına
ewet canım benim darısı başına inşallah:)
öğreneli 4 gün oldu ewde öğrenir öğrenmez başladım iğneye zaten hamile kalana kadarda sürekli aspirin ve folikasit kullanıyordum inşallah bu sefer sorunsuz olur:26:
bundan önce 2 düşüğüm oldu canım 2.sinde öğrendim pıhtılaşma olduğunu ama geç oldu
iğnelere geç başlandığı içinde bebek oluşmamıştı boş gebelik dendi hayırlısı bakalım
dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
Aranıza kabul ederseniz bende sizinle birlikte olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var ve insülin direncim varDaha önce defalarca diyet yapmaya çalıştım ama çok zor kilo veriyorum, bu da beni mutsuz ediyor, diyeti devam ettiremiyorum
Endokrin doktoru ilaç başladı ama ilacı da kullanmakta çok zorlanıyorum. Çevremde pek kimsem olmadığı için bu konuda motivasyona ihtiyacım çok var.
Hoşgeldin aramıza.Kaç kilosun şuan? İnsülin direnci zor.birçoğumuzda var topicte.Bende glukofen 850 mg kullanıyorum sabah akşam.Neden zoralanıyorsun ki ilacı kullanmakta.İlk hafta biraz mide bulantısı baş dönmesi ve ishal yapıyor ama düzenli kullanımda bikaç gün sonra kayboluyor yan etkiler...
Hoşbuldum Tomurcuk, çok teşekkürler :)
103 kiloyumDoktor bana Diaformin diye bir ilaç verdi, evet dediğinn gibi sürekli midem bulanıyor başım dönüyor, tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sanki. Sabah akşam birer tane vermişti. İkinci gün bırakmak zorunda kaldım bu etkilerden dolayı. Sonra bir daha gittim, sabah akşam yarım kullan şimdilik dedi. Son 3 gündür düzenli almaya başladım, yine etkileri beni çok zorluyor ama doktor başka çarem olmadığını söyledi. İnşallah dediğin gibi geçer yan etkileri kısa sürede.
hamileyyyiiiiimmmm
çoook sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah ,inşallah haftaya güzel bi haberle başladık hadi hayırlısıteyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
hoş geldin burda bizde sen gibi malesef kilolarımızla uğraşıyoruz devamlı takip edersen paylaşımda bulunursan motiven artar inşallah veriri hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
Aranıza kabul ederseniz bende sizinle birlikte olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var ve insülin direncim varDaha önce defalarca diyet yapmaya çalıştım ama çok zor kilo veriyorum, bu da beni mutsuz ediyor, diyeti devam ettiremiyorum
Endokrin doktoru ilaç başladı ama ilacı da kullanmakta çok zorlanıyorum. Çevremde pek kimsem olmadığı için bu konuda motivasyona ihtiyacım çok var.
hamileyyyiiiiimmmm
sağolsn allah razı olsun ewet dikkat etmem gerekiyor yoksa 100ü görürüm:18::18:
sağol tatlım allah razı olsun darısı isteyenlerin başına
ewet canım benim darısı başına inşallah:)
öğreneli 4 gün oldu ewde öğrenir öğrenmez başladım iğneye zaten hamile kalana kadarda sürekli aspirin ve folikasit kullanıyordum inşallah bu sefer sorunsuz olur:26:
bundan önce 2 düşüğüm oldu canım 2.sinde öğrendim pıhtılaşma olduğunu ama geç oldu
iğnelere geç başlandığı içinde bebek oluşmamıştı boş gebelik dendi hayırlısı bakalım
dualarınızı eksik etmeyin
hamileyyyiiiiimmmm
Geçer geçer merak etme ama düzenli kullanman şart.12 saatte bir almaya çalış.Bende de mesala ishal yapmıştı çok fena.Ama 3 günde geçti yan etkiler.İlacı kullanmadan önce elim ayağım titriyordu yemek yedikten bikaç saat sonra.Şimdi o his yok.Kilo vermeye de yardımcı oluyor.Diyetisyen kontrolünde misin yoksa kendi deneyimlerinle mi yapıcaksın diyetini? Burada ne kadar çok paylaşımda bulunur ve takip edersen motiven o kadar çok artar.Bende 103 ten 85 e düşmüştüm.Topiği bir süre ihmal ettim 93 e çıktım tekrar.Kürkçü dükkanına dönünce 83 lere indim şimdi.Böyleyken böyle...
çoook sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah ,inşallah haftaya güzel bi haberle başladık hadi hayırlısı
hoş geldin burda bizde sen gibi malesef kilolarımızla uğraşıyoruz devamlı takip edersen paylaşımda bulunursan motiven artar inşallah veriri hoşgeldin
günaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah
kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktımsonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce
hamileyyyiiiiimmmm
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?