Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm

dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
kaç kiloyum hiç bilmiyorum 2 haftadır yok çünkü:26:

Son düzenleme:

anam çok sevindim ALLAH HAYIRLI İKİZ VERİR İNŞALLAH BİR KIZ BİR OGLAN ARTIK PİLİNİ AL KİLONA DİKKAT ET YOKSA ŞİŞKO OLURSUN

slm canım bende detox sonucu bu sabah 95 çıktım cuma gününe kadar 1 kilo daha vericem inanıyorum

Selamlar güzel haftalar.Evimde internet problemli bu aralar ancak işten fırsat buldukça takip edebiliyorum bu sayfayı.Birde yeni üye olduğum için herşeyi okuyup cevap veresim varki malesef olamıyor..Yüzlerden seksenlere doksanlara inen arkadaşlar direncinizi nasıl kırdınız..Yani ben bi kırabillsem tekrar...... birdaha asla üçlü haneleri görmeyeceğime eminim..Yeşil çaya hala başlayamadım...İçemiyorum ama içtiğim sulara limon sıkıyorum yada sabahları limonlu su içmeye çalışıyorum iki sene önce bu şekilde 18 kilo vermiştim..Birde bir diyetisyenden her on günde bir kaçamak yapmak gerektiğiyle ilgili bişi duymuştum..Yani bu şekilde vücut kıtlık bilincine girmiyor..metabolizmayı şaşırtan değişik metotlar sanırım..Kaçamakların kilo vermede etksine inanıyorum çünkü aç gezdiğiniz hergünden vucüt intikamını alıyor.. ve kendimizi bi türlü durduramadığımız yeme krizlerinde buluyoruz...Ben cumartesi bir yeme krizi geçirip Allah ne verdiyse tatlı tuzlu yedim ve inanılmaz rahatsız oldum..Pazar günü
sadece yeşil elma yoğurt ve süt ile günü kapatttım..
Bugün kepekli peynirli tost biraz domates içine ekledim..Arada bir elma..Hadi hayırlısı bakalım nasıl devam etcez..

Günaydın kızlar,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

şöyle bir göz attım geçmişe.
Yenacım işe başlıyorsun sanırım, hayırlı uğurlu olsun. çok sevindim deneyecek olmana. kızın da yeni ciciler aldın diye mutlu olmuş. bu olumlu hissetme dalgası büyüyerek çoğalacak bence.
Aynurcum artıdayım demişsin. ilaç kullanmaya devam mı eidyorsun canım? ne dedi nöroloji uzmanı? iyi ol da o artılar bir haftada yok olur.
Özlemcim annemden bildiğim kadarıyla hakikaten iyi bir komşu akrabadan çok daha yakın oluyor insana. bakalım bizimkiler de öyle olur inşallah. iş daha bulmadım canım, umuyorum ay sonuna kadar bulmayı :)) inşallah hepimizin gönlüne göre olur. yediklerini de dert etme, üç beş günde gelirsin üstesinden.

Ay en son sayfaya gelince gördüm Nurgü senin haberini. çok sevindim canım. hayırlı uğurlu olsun :))

Hele şükür son sayfaya gelebildim.Herkese günaydın.Geçmiş çok birikmiş okudum mesajları birkaçından alıntı yaptım ama sayfayı kapatmak durumunda kaldım işlerim vardı o yüzden gitti alıntılarım...

Haftaya bu haberle başlamak çok güzelll Canım Allah dualarını kabul etti.Bizde senin için dua ederiz.İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın evladını.

İğnelere başladın mı? Yanlış hatırlamıyorsam kan pıhtılaşması vardı sende de... Bundan önceki düşüğünde biliniyor muydu canım pıhtılaşman,iğne olmuş muydun?

Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)

Aranıza kabul ederseniz bende sizinle birlikte olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var ve insülin direncim var Daha önce defalarca diyet yapmaya çalıştım ama çok zor kilo veriyorum, bu da beni mutsuz ediyor, diyeti devam ettiremiyorum
Endokrin doktoru ilaç başladı ama ilacı da kullanmakta çok zorlanıyorum. Çevremde pek kimsem olmadığı için bu konuda motivasyona ihtiyacım çok var.

anam çok sevindim ALLAH HAYIRLI İKİZ VERİR İNŞALLAH BİR KIZ BİR OGLAN ARTIK PİLİNİ AL KİLONA DİKKAT ET YOKSA ŞİŞKO OLURSUN

sağolsn allah razı olsun ewet dikkat etmem gerekiyor yoksa 100ü görürüm:18::18:
Günaydın kızlar,
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Ay en son sayfaya gelince gördüm Nurgü senin haberini. çok sevindim canım. hayırlı uğurlu olsun :))

sağol tatlım allah razı olsun darısı isteyenlerin başına

ewet canım benim darısı başına inşallah:)
öğreneli 4 gün oldu ewde öğrenir öğrenmez başladım iğneye zaten hamile kalana kadarda sürekli aspirin ve folikasit kullanıyordum inşallah bu sefer sorunsuz olur:26:
bundan önce 2 düşüğüm oldu canım 2.sinde öğrendim pıhtılaşma olduğunu ama geç oldu
iğnelere geç başlandığı içinde bebek oluşmamıştı boş gebelik dendi hayırlısı bakalım
dualarınızı eksik etmeyin

Hadi hayırlısı bakalım.İnşallah sorunsuz olur bu sefer.Bu topiği de çok ihmal etme ki fazla kilo almayasın ilk aylarda.Hamilelik takvimi yap da takip edelim ordam minik yeğenii

Hoşgeldin aramıza.Kaç kilosun şuan? İnsülin direnci zor.birçoğumuzda var topicte.Bende glukofen 850 mg kullanıyorum sabah akşam.Neden zoralanıyorsun ki ilacı kullanmakta.İlk hafta biraz mide bulantısı baş dönmesi ve ishal yapıyor ama düzenli kullanımda bikaç gün sonra kayboluyor yan etkiler...

Hoşbuldum Tomurcuk, çok teşekkürler :)
103 kiloyum Doktor bana Diaformin diye bir ilaç verdi, evet dediğinn gibi sürekli midem bulanıyor başım dönüyor, tansiyonum düşmüş gibi hissediyorum sanki. Sabah akşam birer tane vermişti. İkinci gün bırakmak zorunda kaldım bu etkilerden dolayı. Sonra bir daha gittim, sabah akşam yarım kullan şimdilik dedi. Son 3 gündür düzenli almaya başladım, yine etkileri beni çok zorluyor ama doktor başka çarem olmadığını söyledi. İnşallah dediğin gibi geçer yan etkileri kısa sürede.

Geçer geçer merak etme ama düzenli kullanman şart.12 saatte bir almaya çalış.Bende de mesala ishal yapmıştı çok fena.Ama 3 günde geçti yan etkiler.İlacı kullanmadan önce elim ayağım titriyordu yemek yedikten bikaç saat sonra.Şimdi o his yok.Kilo vermeye de yardımcı oluyor.Diyetisyen kontrolünde misin yoksa kendi deneyimlerinle mi yapıcaksın diyetini? Burada ne kadar çok paylaşımda bulunur ve takip edersen motiven o kadar çok artar.Bende 103 ten 85 e düşmüştüm.Topiği bir süre ihmal ettim 93 e çıktım tekrar.Kürkçü dükkanına dönünce 83 lere indim şimdi.Böyleyken böyle...

nurgucüm çok sevindim,allahım iyişallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın canım

çoook sevindim sağlıkla kucağına almak nasip etsin allah ,inşallah haftaya güzel bi haberle başladık hadi hayırlısı
hoş geldin burda bizde sen gibi malesef kilolarımızla uğraşıyoruz devamlı takip edersen paylaşımda bulunursan motiven artar inşallah veriri hoşgeldin

canım benim gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin....

Çok sevindim Nurgu,hayırlı olsun...
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..
isteyen herkese nasip etsin insallah..

kızlar sizlere de bakıyorum okuyorum ara ara...ama yazacak birsey inanın bulamıyorum.
elim kolum kırık..
sizlerinde moralini bozmayayım,biraz toparlanayım diyorum..

artık görünürde iyiyim,ayağa da kalktım..
ama içimi ne siz sorun ne ben söleyim..

Tam 12 saatte bir almıyordum sağol söylediğin için buna dikkat edeyim artık. Aynı benim de öyle yemek yedikten sonra ellerim titriyor, üşüyorum, hemen uyumak istiyorum. Kızım var 3 yaşında öğlenleri onu uyuturken hemen bende uyuyakalıyorum. İnşallah bana da iyi gelir ilaç..

Diyetisyene gitmekten o kadar bıktım ki, gitmiyorum şu anda. Çünkü dediğim gibi devam ettiremiyorum, utanıyorum öyle olunca da gidemiyorum bir daha. Gittiğim diyetisyenlerden öğrendiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum şimdi. Çok çok da okuyorum forumları. Tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin, inşallah bende verebilirim. Yılbaşına kadar hiç değilse bir 10 kilo verebilsem..

Merhaba Nursena, teşekkür ederim hoşbulduk :) Hep burdayım artık. Listeleri gördüm, bende listelere dahil olabilir miyim acaba?

kedidir kedii ödemdir ödem olur öyle ya benim bazen aynı gün içersinde 2 kilo oynuyor.

gözün aydın. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

hoşgeldinnnnnnnn

merhaba kızlar,

sabah erkenden kalktım mutfagı felan temizledim çamasır suyuyla. bi sorun var sanırım benim çamasır suyuna karsı kötü hislerim var. geçen günde böyle olmustum. nefesimi kesiyor ya kendimi kötü hissettiriyor. deli gibi su içiyorum. dilim kupkuru. sanırsın çamasır suyunu içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…