kızlar sizlere de bakıyorum okuyorum ara ara...ama yazacak birsey inanın bulamıyorum.
elim kolum kırık..
sizlerinde moralini bozmayayım,biraz toparlanayım diyorum..
artık görünürde iyiyim,ayağa da kalktım..
ama içimi ne siz sorun ne ben söleyim..
tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasibetsinteyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
kaç kiloyum hiç bilmiyorum 2 haftadır yok çünkü:26:
hoşgeldin biricikce en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin inşaAllahMerhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
Aranıza kabul ederseniz bende sizinle birlikte olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var ve insülin direncim varDaha önce defalarca diyet yapmaya çalıştım ama çok zor kilo veriyorum, bu da beni mutsuz ediyor, diyeti devam ettiremiyorum
Endokrin doktoru ilaç başladı ama ilacı da kullanmakta çok zorlanıyorum. Çevremde pek kimsem olmadığı için bu konuda motivasyona ihtiyacım çok var.
dualarımız seninle nurgucum Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşaAllahsağolsn allah razı olsun ewet dikkat etmem gerekiyor yoksa 100ü görürüm:18::18:
sağol tatlım allah razı olsun darısı isteyenlerin başına
ewet canım benim darısı başına inşallah:)
öğreneli 4 gün oldu ewde öğrenir öğrenmez başladım iğneye zaten hamile kalana kadarda sürekli aspirin ve folikasit kullanıyordum inşallah bu sefer sorunsuz olur:26:
bundan önce 2 düşüğüm oldu canım 2.sinde öğrendim pıhtılaşma olduğunu ama geç oldu
iğnelere geç başlandığı içinde bebek oluşmamıştı boş gebelik dendi hayırlısı bakalım
dualarınızı eksik etmeyin
kedimidir köpekmidir bilemem ama biran önce beni terketse iyi olurkedidir kediiödemdir ödem olur öyle ya benim bazen aynı gün içersinde 2 kilo oynuyor.
gözün aydın. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
hoşgeldinnnnnnnn
merhaba kızlar,
sabah erkenden kalktım mutfagı felan temizledim çamasır suyuyla. bi sorun var sanırım benim çamasır suyuna karsı kötü hislerim var. geçen günde böyle olmustum. nefesimi kesiyor ya kendimi kötü hissettiriyor. deli gibi su içiyorum. dilim kupkuru. sanırsın çamasır suyunu içtim.
teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
özlem senin oturdugun bloklarda sabahları spora gelen 3 kişi var biri 2 sınıf ögretmeni birini tam tanımıyorum birinin adıda güldane
slm kızlar. yaa ben regliyim ve çok açım yaa.
öğlen yoğurt ve z.yağlı bezelye yedim
şimdide dayanamayıp
bi ceviz bi badem yedim.
ama hala açımmm
Umutcum çok teşekkür ederim canım. baya yol gösterici oldu önerilerin. ben de lokmalık ikramlardan daha çok hoşlandığımı farkettim yazını okuyunca. yeni bir şeyler denemem zor olur. irmik lokumu ve minik kanepeler eklemeye karar verdim. poğaçayı çıkartıp bunları ekleyeceğim. bu durumda kişiye özel sunacağım bir salata, irmik lokumu, kek ve meyve kombinasyonu, minik kanepeler hazırlayacağım. annem de hazır yufkayla minik gözlemeler yapacağını söyledi. zaten bugün konuştum komşularla, onlar da ısrarla çok çeşit yapmamamı istediler. umarım altından kalkabilirim bunların. kudretullahı geçen incelemiştim verdiğin linkten. çok hoş gözüküyor. ilk fırsatta denemek istiyorum onu da. lakin benim fırınım biraz sıkıntılı. annemin fırını o kadar güzel pişiriyor ki her şeyi sıradan bir fırına alışamadım. hakikaten şans işi biraz beyaz eşya.
sunumlar ne kadar hoşmuş. özellikle meyve tabağına bayıldım. ben de havuç topları yaptığımda minik kağıtlarda sunuyorum. sen ne kadar hamaratmışsın Umut. ayrıca hamaratlıktan öte ilgin ve bu konuda kültürün çok geniş. gerçekten çok mutlu oldum tavsiyelerin için. sık sık rahatsız ederim bundan sonra seni menü oluşturacakken :)
ben de bugün silikon kek kalıpları aldım. mufin, baton ve yuvarlak kalıplar. aslında silikon kalıptan pek hoşlanmasam da görsellik konusunda güzel sonuçlar sunuyor.
Umutcum çok teşekkür ederim canım. baya yol gösterici oldu önerilerin. ben de lokmalık ikramlardan daha çok hoşlandığımı farkettim yazını okuyunca. yeni bir şeyler denemem zor olur. irmik lokumu ve minik kanepeler eklemeye karar verdim. poğaçayı çıkartıp bunları ekleyeceğim. bu durumda kişiye özel sunacağım bir salata, irmik lokumu, kek ve meyve kombinasyonu, minik kanepeler hazırlayacağım. annem de hazır yufkayla minik gözlemeler yapacağını söyledi. zaten bugün konuştum komşularla, onlar da ısrarla çok çeşit yapmamamı istediler. umarım altından kalkabilirim bunların. kudretullahı geçen incelemiştim verdiğin linkten. çok hoş gözüküyor. ilk fırsatta denemek istiyorum onu da. lakin benim fırınım biraz sıkıntılı. annemin fırını o kadar güzel pişiriyor ki her şeyi sıradan bir fırına alışamadım. hakikaten şans işi biraz beyaz eşya.
sunumlar ne kadar hoşmuş. özellikle meyve tabağına bayıldım. ben de havuç topları yaptığımda minik kağıtlarda sunuyorum. sen ne kadar hamaratmışsın Umut. ayrıca hamaratlıktan öte ilgin ve bu konuda kültürün çok geniş. gerçekten çok mutlu oldum tavsiyelerin için. sık sık rahatsız ederim bundan sonra seni menü oluşturacakken :)
ben de bugün silikon kek kalıpları aldım. mufin, baton ve yuvarlak kalıplar. aslında silikon kalıptan pek hoşlanmasam da görsellik konusunda güzel sonuçlar sunuyor.
Kurtulmak isteyen kim??? :))) Bugün ilk iş günün, güzel geçiyordur umarım. Şu anda yoldasın sanırımUmuttçuğum,Hep burada olacağım,fırsat bulduğum an yazarım..
Kurtuluş yok benden.:))
Derinciğim geçmiş olsun, kısa sürede geçmese de hafifleyecektir eminim bulantıların. Naz kreşe kardeşinden önce alışabilseydi çok rahat ederdin. Benim kızım da ağlamıştı ama kısa sürede alışmıştı, çok da olumlu etkilerini gördük. Gerçi 2 saat gidiyordu ama bebekli kadına o iki saat nasıl değerli :))slm kızlar nasılsınız ..özledim sizleri ama gündüz kızım rahat vermediğiiçin pc açmıyorum bozuk diyorum ona uyuduğu zamanda bende çoktan uyumuş oluyorum ..zaten çok ağır geçiyor hamileliğim sürekli bulantı hali, iştahsızlık , bütün kokulardan aşırı tiksinme berbatım ..mutfağa hiç giremiyorum ya annem geliyor yada ben oraya gidiyorumsürekli yatıyordum zaten şurda iki gündür kalktım inşallah 3 ay dolduğu zaman bulantılarımda geçerde daha rahat olurum, birde diş ağrısı eklendi 15 gün öldüm dirildim mahvetti beni bir gece sabaha kadar uyutmadı beni ancak 3 ay dolunca çekilebilirmiş, allahtan ağrısı hafifledi artık dayanabiliyorum...kilo konusuna gelince 124 ile hamile kalmıştım 121 kiloya indim hiç iştahım yok çünki inşallah çok kilo almadan bitiririm hamileliğimi çok dikkat etmem gerekecek..
Ben yapmıştım canım, 2 defa. Benimkiler pek çıtır olmamıştı ilk seferinde, sonra ısıyı artırıp üst rafta yaptığımda olmuştu. Kızım pek itibar etmediği için bir daha yapmadım. Ben makine ile dilimledim ama bildiğimiz rendelerin patates cipsi için bir bölümü olur ya yan tarafta, hani hiç kullanmadığımız ince uzun delikKızlar ilgimi çekti bu tarif deneyeniniz varmı.?
Elma Chipsi...
Ağva'ya günübirlik gidilmez Özlemciğim. Evim Şile yolunun dibinde, biz bile 3 saatte gittik. Şile'ye kadar yol çok güzel, sonra epey virajlı, dar yollar. Yani gidilmez demeyelim de gidilmemeli :) Bir de oranın keyfi akşam çıkıyor. Akşam hiç bir ses hiç bir ışık, hiçbir şey yok etrafta. Sadece ve sadece kurbağaların ve cır cır böceklerinin şarkıları. Otellerin iyileri nehire sıfır, hepsi bahçeli, bahçelerde hamak-minder vb. fix zaten :) Çoğunun sandal ya da deniz bisikleti var, nehirde gezinti yapmak için. Büyük çoğunluğu da yemek dahil hizmet veriyor zaten dışarıda yemek imkanı çok kısıtlı.Banucuğum Bozcaadaya ne dersiniz?? Uzak mu olur size bilemiyorum ama haftasonu için güzel bi kaçamak olur. Temiz ve ucuz bir pansiyon varmış eğer istersen arkadaşımdan öğrenebilirim. Ağva'ya ben de gitmedim ama netten baktım da baya tuzlu. Gerçi günübirlik de gidilebilir oraya.
Banu her şey yolunda gider, tedaviniz başarıyla sonuçlanır dilerim. Her şey gönlünce olsun...Çok güzel bir tarif en kısa zamanda yapıcam yenacım.
Bu arada ilaçlarıma başladım gene yumurtam sayım az oldu 2 tane ama napalım kısmette varsa onunlada olur bu arada ilaçlardan çok şiştim ve kendimden nefret ediyorum:)Dualarınızda banada yer verin arkadaşlarım yarında doktordayım arada girip yazmaya çalışıyorum buraya girmek istemiyorum girince kendime çok kızıyorum...
Kıtlık moduna girmiş olabilir bence canım vücudun. İki gün boyunca ağzına ayran ve sudan başka bir şey koymamak sağlıklı gelmedi banagünaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah
kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktımsonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce
Gözünüz aydın olsun :) Sonuna kadar sağlıkla devam edersin, bizlere doğumunu da müjdelersin inşallah.teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
kızlar sizlere de bakıyorum okuyorum ara ara...ama yazacak birsey inanın bulamıyorum.
elim kolum kırık..
gözünüz aydın.inşallah 9ay çabucak geçer de rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder bebeğinizi moralinizi yüksek tutun :)teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
Aranıza kabul ederseniz bende sizinle birlikte olmak istiyorum. Vermem gereken çok kilom var ve insülin direncim varDaha önce defalarca diyet yapmaya çalıştım ama çok zor kilo veriyorum, bu da beni mutsuz ediyor, diyeti devam ettiremiyorum
Endokrin doktoru ilaç başladı ama ilacı da kullanmakta çok zorlanıyorum. Çevremde pek kimsem olmadığı için bu konuda motivasyona ihtiyacım çok var.
evet meyracim dogru kalmis aklinda konyaliyim sende mi konyalisinn ? yuhuuu
eski nikim Sultan42 ydi
Merhabalar,
2-3 gündür İzmir çok sıcak..Bunaltıcı bir hava var..PAstırma sıcakları sanırım bu..
Kayınvaldem kahvaltıya gelmişti yeni gitti sayılır..benimde bir ton işim var pazartesi başlayacağım diye bir yığın hazırlık yapıyorum...
Tarhana yoğurmuştum balkona serdik kayınvaldemle masanın üzerine sığmayınca 2-3 tepsiye ayarladım artık...
Ev ve balkon küçük olunca bu tür şeyler de çok zor oluyor...
Dün bir kaç üst aldım kendime siyah dışında farklı renkler hemde..Kızım acaip sevindi bu duruma .:)
Bugün de işlerimi halledince çıkıp pantolon alacağım...Canım çok sıkılacak biliyorum sürekli eşofman veya eşofman tarzı pantolonlar giydiğim için kesin moralim çok bozulacak bulamayacağım vb.
Meyra'cığım,
BEYZUŞ uzun süre memlekette kaldı bu yaz..En son görüştüğüm de annesi yanındaydı..
PEk diyet modunda olmadığından foruma uğramıyor..Umarım en ksa sürede uğrar buranın vazgeçilmezi çünkü Zeynep'le birlikte..
ayşeC52 Ordu'ya taşındığını yazmıştı en son mesajın da. sanırım yerleşme ve iş peşindeler..
İnşallah herşey yolunda gider onlar açısından..
Tombulkelebek,işe başladı bir çağrı merkezinde. vardiyalı ve uzun saatler çalıştığından vakit bulamıyor oda..
Selam kizlaaaaaaaaaaaar, ben geldim dügünden :))
yine resim cekinmedim cünkü cektirecek kimseyi bulamadim, e orta yerdede cekinmiyim dedim
ama sonra eve gelir gelmez üstümü basimi cikarmadan hemen cektim sizin hatriniza
iyi akşamlar kızlar
bugün 1 saat yürüdük eşimle akşam ton balıklı salata yedik sonra kardeşimgil uğradı palamut almışlar yarın öğle yemeğinde yemeye karar verdik gelirken birazda yaptığı hamsili pilavdan getirmiş kardeşim az bişey de ondan yedim
umutcum dil konusunda kurs daha iyi olur tabii ama şimdilik derse takviye olarak düşündük bakalım olmazsa yaz için kurs düşünebiliriz deneyelim bir
Bir zamanlar ne çok severdim Volkan Konak'ı Sonra düzen insanı olup lüks karavanıyla magazin programlarında hava atınca çok soğudum kendisinden..
Dahada davos a gitmem onunla..
Kızlar BEYZUŞ'un selamı var herkeşlere...
Söyleyeyim de üzerim de kalmasın..
hamileyyyiiiiimmmm
Banucuğum Bozcaadaya ne dersiniz?? Uzak mu olur size bilemiyorum ama haftasonu için güzel bi kaçamak olur. Temiz ve ucuz bir pansiyon varmış eğer istersen arkadaşımdan öğrenebilirim. Ağva'ya ben de gitmedim ama netten baktım da baya tuzlu. Gerçi günübirlik de gidilebilir oraya.
Off ben bu 2 gündür neler yedim neler. Sadece yesem iyi içtim de
Cumartesi taksimdeydik, şu donutlara benzer bişey yedim. Aslında öğle yemeği hakkımdan feraget edip yedim ama akşam yemeğinde de taksimde bişey bulamadığım için pirinç pilavı üstü et yedim. Uzun süredir yemiyorum valla pirinç pilavı. Çok da yağlıydı. Gece de arkadaşlarla buluştuk, boğaziçi üni orda bi yerde oturduk. 1 tane de bira hüplettim orda.
Bugün de eşimin üniversiteden arkadaşı(benim de arkadaşım) geldi. Kız aslında fizik mühendisi, metaluji muh de yüksek lisans yaptı ama iş bulamadığı için 2.5 yıldır THY'de hosteslik yapıyor. Gerçekten çok zormuş hosteslerin işi. Havada sürekli ödem topluyomuş kız, binbirtürlü insanla uğraşmak zorundayım diyo. Bir de artık izinlerini felan azaltmışlar, personel sayısı da azalmış, çok yoruluyoruz diyo. Evli bayanın yapacağı iş değil valla. Neyse işte misafir yemek olarak palamut yaptım benim ızgara fırında. Yanında hem marullu yeşil soğanlı salata, hem de maydanozlu söğüş salata yaptım. Ayrıca kırmızı biber közledim. 2 şişe de şarap almıştık balığın yanına. 3 kadeh içmişim ben. İçmişim diyorum çünkü sohpet ederken farketmedim o kadar içtiğimi, tabi alışık olmadığım için bi çarptı sormayın. Mutfağı toplarken çok başım döndü ama belli etmedim:))Çayın yanına da komşufırından aldığım kurupastalardan çıkardım. Anlıyacağınız yedikçe yedim. Bu haftaki sporum bunları eritmeye yönelik olacak.
Bir de bi aksilik olmazsa 13 eylülde dayımın oğlunun düğünü var, annem eşim ve ben gidicez malatyaya düğün için. Arabayla gideriz diye düşünüyoruz ankara üzeri. Eşim daha önce anneannemin cenazesi için gelmişti benle malatyaya. Düğünden sonra 2 gün daha kalalım malatyayı gezelim diyor. Dönüşte de günkurusu, malatya bulguru, malatya peyniri vs doldurucaz valla. Ben zaten malatya peyniri hastasıyım. Yemek olmasın evde, peyniri yemek niyetine yerim o derece
günaydıııınnnnn
hayırlı sabahlar kızlaarr
güzel bir hafta geçirirsiniz inşaAllah
kızlar ben biraz şaşkınım
iki gündür sadece ayran içiyorum mideme ayran ve sudan başka hiçbirşey girmedi. sadece dışarı çıkacağım zaman bir tatlı kaşığı bal yedim.
vücutum gözle görünür şekilde kendini saldı en az bir kilo vermişimdir diye düşünüyordum sabah tartıya bir çıktımsonuç + 600 gr.
normalmi bu durum sizce
hamileyyyiiiiimmmm
Selamlar güzel haftalar.Evimde internet problemli bu aralar ancak işten fırsat buldukça takip edebiliyorum bu sayfayı.Birde yeni üye olduğum için herşeyi okuyup cevap veresim varki malesef olamıyor..Yüzlerden seksenlere doksanlara inen arkadaşlar direncinizi nasıl kırdınız..Yani ben bi kırabillsem tekrar...... birdaha asla üçlü haneleri görmeyeceğime eminim..Yeşil çaya hala başlayamadım...İçemiyorumama içtiğim sulara limon sıkıyorum yada sabahları limonlu su içmeye çalışıyorum iki sene önce bu şekilde 18 kilo vermiştim..Birde bir diyetisyenden her on günde bir kaçamak yapmak gerektiğiyle ilgili bişi duymuştum..Yani bu şekilde vücut kıtlık bilincine girmiyor..metabolizmayı şaşırtan değişik metotlar sanırım..Kaçamakların kilo vermede etksine inanıyorum çünkü aç gezdiğiniz hergünden vucüt intikamını alıyor.. ve kendimizi bi türlü durduramadığımız yeme krizlerinde buluyoruz...Ben cumartesi bir yeme krizi geçirip Allah ne verdiyse tatlı tuzlu yedim ve inanılmaz rahatsız oldum..Pazar günü
sadece yeşil elma yoğurt ve süt ile günü kapatttım..
Bugün kepekli peynirli tost biraz domates içine ekledim..Arada bir elma..Hadi hayırlısı bakalım nasıl devam etcez..
Merhaba arkadaşlar, herkese selam olsun :)
kızlar merhaba ,nasılsınız, 3 gündür yoktum özlemişim sizleri
elim kolum kırık..
hamileyyyiiiiimmmm
elim kolum kırık..
evet canım konyalıyım:)
hemşeriyiz demek:))
ben konyanın içindenim... sen neresinden?
sen yurtdışındansın birde galiba?? ben konyadayım.
seni nickinden ziyade avatarından tanıdım
kıyafetler süper, renk uyumuda güzel:))))
birde o sağ eldeki takı dikkatimi çekti, çok güzel durmuş takın ayrıca....
onlar ne öyle, 3kalın bilezikmi yoksa tüm halde bir takımı?
bende çok istiyorum öyle bişey ama henüz bulamadım hiç gönlüme göre öyle bişey yaaa????
gerçi denk geldiği bulduğum olduda; o zamanda yanımda para denk gelmedi...
Canım benimki sağ olsun adalara karşı
En son 6 sene evvel büyük adaya gitmiştik ( 4 ailelik arkadaş grubuyla )
Artık nasıl eziyet çektiyse bir daha o oldu çok istiyorsan kendin git diyor
Ama gerçektende eziyetti hee
Arkadaşlarla eminönü iskelesinde buluştuk tabi biz herşeyimizi düzenli sırt çantasına koymuştuk. Maalesef diğerleri pek bir organize değildibir sürü poşetle geldiler birde kendileri eşime poşetlerin bir kısmını kakaladılar neymiş herkes birşeyler taşısınmış.
Hayır bir sürü poşet vardı ama hep fuzuli ve gereksiz şeyler
Adaya bir gittik piknik yapmaya hesapta çoğu şeyi unutmuşlar hadi faytona binip piknik alanına gidelim bu eşyalar taşınmaz dedik anaaa neymiş çok pahalıymış yürüyelim dedilerOdanın piknik alanı desen diğer ucunda sanki yürü yürü bitmedi üstelik bayır yukarı Sıcaktan benim tansiyon düş ben yolsa az daha bayılıyordum :26:
Piknikte mangal eşime kaldı sofrada bana diğerleri desen top oynuyor çekirdek çitliyortam bir işkence anlıyacağın.
Tansiyon olayı dönüşte oldu ve bayır aşağı inerken herkes umursamadan devam etti hani biz önden gidip bekleriz sizi hesabı. Birde çeplerinde akrepDönüştede otobüse o yorgunlukla binince benim büyük kız o zaman tabi 6 yaşında başladı kusmaya
Öyle böyle değildi işkence anlıyacağınadam o gün bir daha hiç bir güç beni bir adaya götüremez demişti ve o oldu ben sadece ailecek gidelim de desem asla der konuyu kapatır
Tabi o günden sonra o arkadaş grubuylada asla görüşmedik sadece biriyle konuşuyoruz ama gidiş geliş yok
Eşim hep der değil tatile gezmeye bile gidilecek adam var gidilmeyecek adam var diye
Ama sen yinede arkadaşına bir sor sana zahmetbelki baş başa gidince kabul edebilir
Oy oy oy inşallah cumaya az da olsa eksi bildirim yaparsın
Valla bende baya oldu bir tane bira bile olsa içmeyeli
Oda inanılmaş şişiriyor yaw
Neyse artık adamcağızla baş başa kaldığımızda belki 1 kadeh birşey içerizhazır çocuklarda yok
İyi haftalar herkese :) Güzel bir haftaya başlamışızdır umarım. Hafta sonu ben de düzensiz ve karbonhidrat ağırlıklı yedim. Doğumgünündeki ikramlardan orta büyüklükte bir porsiyon yapmıştım (karbonhidrat tabii, börek-kısır vb.) bu öğle yemeğimdi. Akşam da eve ge geldik, anneciğimin açtığı mantıları yaptım şipşak. Gene karbonhidrat. Az yedim ama kurtarmaz.Bu hafta biraz düzene girerim umarım.
Rica ederim canım, aklıma gelenleri yazdım sadece. Hem rahatsızlık ne demek. Sen dilediğin zaman sor, istersen mesaj at, ben sana elimden geldiğince fikir veririm.
İlgim var gerçekten ama amatör düzeyde. 1996'da başladım ben çalışma hayatıma, bir kısmınız daha çocuktunuz herhalde o zaman :)) Davetler, organizasyonlar, catering benim işimin önemli bir parçası oldu hep. İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde 2 sene çalıştım halkla ilişkiler sorumlusu olarak. Mutfak-oda servisi-banket işleyişini aylarca izledim, adamlar sanat gibi yapıyorlar bu işi. Orada görsellik çok önemli ama gene de ev hanımlarının lezzetlerini, tariflerini hiç bir şeye değişmem ben. Internette amatör blogları daha fazla seviyorum. Ne becerikli hatunlar var, asıl hamarat onlar, kıskanıyorum bazen
Bence çeşitlerin çok güzel, hepsindne önemlisi güler yüz zaten, keyifli geçer umarım.
Kurtulmak isteyen kim??? :))) Bugün ilk iş günün, güzel geçiyordur umarım. Şu anda yoldasın sanırım
Derinciğim geçmiş olsun, kısa sürede geçmese de hafifleyecektir eminim bulantıların. Naz kreşe kardeşinden önce alışabilseydi çok rahat ederdin. Benim kızım da ağlamıştı ama kısa sürede alışmıştı, çok da olumlu etkilerini gördük. Gerçi 2 saat gidiyordu ama bebekli kadına o iki saat nasıl değerli :))
Ben yapmıştım canım, 2 defa. Benimkiler pek çıtır olmamıştı ilk seferinde, sonra ısıyı artırıp üst rafta yaptığımda olmuştu. Kızım pek itibar etmediği için bir daha yapmadım. Ben makine ile dilimledim ama bildiğimiz rendelerin patates cipsi için bir bölümü olur ya yan tarafta, hani hiç kullanmadığımız ince uzun delikO bölüm ile rendelemek iyi sonuç veriyor, diğer türlü elmaları çok ince dilimlesen de kalınlıkları eşit olmuyor
Ağva'ya günübirlik gidilmez Özlemciğim. Evim Şile yolunun dibinde, biz bile 3 saatte gittik. Şile'ye kadar yol çok güzel, sonra epey virajlı, dar yollar. Yani gidilmez demeyelim de gidilmemeli :) Bir de oranın keyfi akşam çıkıyor. Akşam hiç bir ses hiç bir ışık, hiçbir şey yok etrafta. Sadece ve sadece kurbağaların ve cır cır böceklerinin şarkıları. Otellerin iyileri nehire sıfır, hepsi bahçeli, bahçelerde hamak-minder vb. fix zaten :) Çoğunun sandal ya da deniz bisikleti var, nehirde gezinti yapmak için. Büyük çoğunluğu da yemek dahil hizmet veriyor zaten dışarıda yemek imkanı çok kısıtlı.
Fiyatlar tuzlu gerçekten ama emin ol Bozcaada'dan ucuza gelir :) Ağva'da hayat İstanbul'dan gelenlerden kazanç çıkarmak üzerine kurulu :) Kibar olayım dedim yoksa "söğüşlemek" üzerine kurulu diyecektimBu nedenle otelde ekstra bir şey almamak özellikle içecekleri yanında taşımak iyi olabilir. Ben oldukça iyi bir yerde kaldım (en iyilerinden değil ama) oda ücreti gecelik 350 TL idi. Kahvaltı-akşam yemeği dahil, çift kişi. Ben ramazan ayında gittiğim için neredeyse yarı fiyatını vermiştim. Kış sezonunda (Ekim'den itibaren) 150 Tl oda ücreti olduğu çalındı kulağıma. Çift kişi için yemekler dahil olduğu düşünülürse iyi bir fiyat bence
Bozcaada'ya ben de gitmeyi çok istiyorum bağ bozumu zamanı. Ama arkadaşım 8 saatte gittiğini söylediği için cesaret edemedim 2 senedir. Çocuklarla yolculuk bitiriyor beni. :)
Banu her şey yolunda gider, tedaviniz başarıyla sonuçlanır dilerim. Her şey gönlünce olsun...
Kıtlık moduna girmiş olabilir bence canım vücudun. İki gün boyunca ağzına ayran ve sudan başka bir şey koymamak sağlıklı gelmedi banaArtılar önemli değil, iyi ki yatağa düşmedin. Önümüzdeki 1-2 gün hafif ve düzenli beslendiğinde birden kilo kaybı olacaktır bence.
Gözünüz aydın olsun :) Sonuna kadar sağlıkla devam edersin, bizlere doğumunu da müjdelersin inşallah.
Selamlar...Bu öğlen çok sıkıntılıydım.Arkadaşlar dışarda yiyelim dedi..Dışarda yemek hamburger patates ve kola demekben bir lahmacun ve bir ayranla kurtardım.Öyle bişeyki bu öğlen yemekleri vs.ler yüzünde girdiğim çoğu diyet bozulur ve battı balık yan gider hesabı bütün gün böyle gider..Ama artık bir öğün fazlada yesem de yarın tekrar başlarım triplerine girmeyeceğim..Sanırım en çok bize kilo aldıran şeyler yarına ertelemeler zaten bozuldu diyip üstüne bir daha yemeler..Evettt zararın neresinden dönülse kardır ilkesinden hareketle devam etmeye karar verdim..Tekrar aynı hatalara düşmeden sanırım önemli olan arada yenilen kaçamaklar değil uzun vadede istikrarlı gitmek..Zaten lahmacun dediğin incecik hamur üstünde kıyma.....protein-karbonhidrat dengesi..........-üstüne salata-pulbiber-limon........ keşke iki tane yeseydim..doymamışım onu farkettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?