Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydııın:) Ne çok sayfa vardı yahu 1 gün girmedim valla yarım saatte anca bitirdim:) Haftasonu diyette sorun yaşamadım çok şükür ama spor hiç yapamadım paso dışardaydım işlerim vardı, eve gelince de zaten tüm gün gezdiğimden yakmışımdır en az bi 300kalori diye spor yapmadım:)) Okulum başladı 2 gün sonra gidicem okuduğum şehre, ev arkadaşım da diyet yapıyor, işime geldi valla bu durum. Unutmadan yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyeyim, merak etmeyin isteyince çatır çatır veriyosunuz kiloları:))

kimsenin moraline bişey olmaz. beraber güleriz beraber aglarız beraber moralimiz bozulur meryemim. sen iyi ol nasıl istiyorsan öyle davran

Son düzenleme:
tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasibetsin

hoşgeldin biricikce en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin inşaAllah

dualarımız seninle nurgucum Allah sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşaAllah

özlem senin oturdugun bloklarda sabahları spora gelen 3 kişi var biri 2 sınıf ögretmeni birini tam tanımıyorum birinin adıda güldane

kedimidir köpekmidir bilemem ama biran önce beni terketse iyi olur

Tebrik ederim canım, sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dilerim sana

slm kızlar. yaa ben regliyim ve çok açım yaa.
öğlen yoğurt ve z.yağlı bezelye yedim

şimdide dayanamayıp
bi ceviz bi badem yedim.

ama hala açımmm

özlem senin oturdugun bloklarda sabahları spora gelen 3 kişi var biri 2 sınıf ögretmeni birini tam tanımıyorum birinin adıda güldane

Doğrudur canım. Ben kımseyı tanımıyorum malum çok kalabalık bir süte burası. sadece karşı komşumu tanıyorum

İyi haftalar herkese :) Güzel bir haftaya başlamışızdır umarım. Hafta sonu ben de düzensiz ve karbonhidrat ağırlıklı yedim. Doğumgünündeki ikramlardan orta büyüklükte bir porsiyon yapmıştım (karbonhidrat tabii, börek-kısır vb.) bu öğle yemeğimdi. Akşam da eve ge geldik, anneciğimin açtığı mantıları yaptım şipşak. Gene karbonhidrat. Az yedim ama kurtarmaz.Bu hafta biraz düzene girerim umarım.

Rica ederim canım, aklıma gelenleri yazdım sadece. Hem rahatsızlık ne demek. Sen dilediğin zaman sor, istersen mesaj at, ben sana elimden geldiğince fikir veririm.
İlgim var gerçekten ama amatör düzeyde. 1996'da başladım ben çalışma hayatıma, bir kısmınız daha çocuktunuz herhalde o zaman :)) Davetler, organizasyonlar, catering benim işimin önemli bir parçası oldu hep. İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde 2 sene çalıştım halkla ilişkiler sorumlusu olarak. Mutfak-oda servisi-banket işleyişini aylarca izledim, adamlar sanat gibi yapıyorlar bu işi. Orada görsellik çok önemli ama gene de ev hanımlarının lezzetlerini, tariflerini hiç bir şeye değişmem ben. Internette amatör blogları daha fazla seviyorum. Ne becerikli hatunlar var, asıl hamarat onlar, kıskanıyorum bazen

Bence çeşitlerin çok güzel, hepsindne önemlisi güler yüz zaten, keyifli geçer umarım.

Umuttçuğum,Hep burada olacağım,fırsat bulduğum an yazarım..
Kurtuluş yok benden.:))
Kurtulmak isteyen kim??? :))) Bugün ilk iş günün, güzel geçiyordur umarım. Şu anda yoldasın sanırım
Derinciğim geçmiş olsun, kısa sürede geçmese de hafifleyecektir eminim bulantıların. Naz kreşe kardeşinden önce alışabilseydi çok rahat ederdin. Benim kızım da ağlamıştı ama kısa sürede alışmıştı, çok da olumlu etkilerini gördük. Gerçi 2 saat gidiyordu ama bebekli kadına o iki saat nasıl değerli :))
Kızlar ilgimi çekti bu tarif deneyeniniz varmı.?

Elma Chipsi...
Ben yapmıştım canım, 2 defa. Benimkiler pek çıtır olmamıştı ilk seferinde, sonra ısıyı artırıp üst rafta yaptığımda olmuştu. Kızım pek itibar etmediği için bir daha yapmadım. Ben makine ile dilimledim ama bildiğimiz rendelerin patates cipsi için bir bölümü olur ya yan tarafta, hani hiç kullanmadığımız ince uzun delik O bölüm ile rendelemek iyi sonuç veriyor, diğer türlü elmaları çok ince dilimlesen de kalınlıkları eşit olmuyor
Ağva'ya günübirlik gidilmez Özlemciğim. Evim Şile yolunun dibinde, biz bile 3 saatte gittik. Şile'ye kadar yol çok güzel, sonra epey virajlı, dar yollar. Yani gidilmez demeyelim de gidilmemeli :) Bir de oranın keyfi akşam çıkıyor. Akşam hiç bir ses hiç bir ışık, hiçbir şey yok etrafta. Sadece ve sadece kurbağaların ve cır cır böceklerinin şarkıları. Otellerin iyileri nehire sıfır, hepsi bahçeli, bahçelerde hamak-minder vb. fix zaten :) Çoğunun sandal ya da deniz bisikleti var, nehirde gezinti yapmak için. Büyük çoğunluğu da yemek dahil hizmet veriyor zaten dışarıda yemek imkanı çok kısıtlı.
Fiyatlar tuzlu gerçekten ama emin ol Bozcaada'dan ucuza gelir :) Ağva'da hayat İstanbul'dan gelenlerden kazanç çıkarmak üzerine kurulu :) Kibar olayım dedim yoksa "söğüşlemek" üzerine kurulu diyecektim Bu nedenle otelde ekstra bir şey almamak özellikle içecekleri yanında taşımak iyi olabilir. Ben oldukça iyi bir yerde kaldım (en iyilerinden değil ama) oda ücreti gecelik 350 TL idi. Kahvaltı-akşam yemeği dahil, çift kişi. Ben ramazan ayında gittiğim için neredeyse yarı fiyatını vermiştim. Kış sezonunda (Ekim'den itibaren) 150 Tl oda ücreti olduğu çalındı kulağıma. Çift kişi için yemekler dahil olduğu düşünülürse iyi bir fiyat bence
Bozcaada'ya ben de gitmeyi çok istiyorum bağ bozumu zamanı. Ama arkadaşım 8 saatte gittiğini söylediği için cesaret edemedim 2 senedir. Çocuklarla yolculuk bitiriyor beni. :)
Banu her şey yolunda gider, tedaviniz başarıyla sonuçlanır dilerim. Her şey gönlünce olsun...
Kıtlık moduna girmiş olabilir bence canım vücudun. İki gün boyunca ağzına ayran ve sudan başka bir şey koymamak sağlıklı gelmedi bana Artılar önemli değil, iyi ki yatağa düşmedin. Önümüzdeki 1-2 gün hafif ve düzenli beslendiğinde birden kilo kaybı olacaktır bence.
Gözünüz aydın olsun :) Sonuna kadar sağlıkla devam edersin, bizlere doğumunu da müjdelersin inşallah.

gözünüz aydın.inşallah 9ay çabucak geçer de rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder bebeğinizi moralinizi yüksek tutun :)

hoşgeldin inşallah hedefine ulaşırsın

Selamlar...Bu öğlen çok sıkıntılıydım.Arkadaşlar dışarda yiyelim dedi..Dışarda yemek hamburger patates ve kola demek ben bir lahmacun ve bir ayranla kurtardım.Öyle bişeyki bu öğlen yemekleri vs.ler yüzünde girdiğim çoğu diyet bozulur ve battı balık yan gider hesabı bütün gün böyle gider..Ama artık bir öğün fazlada yesem de yarın tekrar başlarım triplerine girmeyeceğim..Sanırım en çok bize kilo aldıran şeyler yarına ertelemeler zaten bozuldu diyip üstüne bir daha yemeler..Evettt zararın neresinden dönülse kardır ilkesinden hareketle devam etmeye karar verdim..Tekrar aynı hatalara düşmeden sanırım önemli olan arada yenilen kaçamaklar değil uzun vadede istikrarlı gitmek..Zaten lahmacun dediğin incecik hamur üstünde kıyma.....protein-karbonhidrat dengesi..........-üstüne salata-pulbiber-limon........ keşke iki tane yeseydim..doymamışım onu farkettim..

herkeslere günaydınlaaaar:)))
günaydın dedim, çünkü benim için hala günaydın gibi bişeyde ondan

geçmişi şöyle bi yüzeyden "gangam sta" eşliğinde okuyu verdim:)
iyi bu sefer çok fazla birikmemiş geçmiş
şaka bi yana; sohbetimiz bol olsun, hoş olsun,
iyi olsunda olsun geçmiş çok olsun hiç problem değil kızlar, olsun ben okurum yinede.....
+90
geç olsunda güç olmasın:)

ayyy CHİCKPEAS su sarkıyı iyiki tanınttın bana:)))) "gangam sta"
favorım oldu inan:))
artık bende bu parçayı dinlediğimde o adam gibi oynuyorum:))) özellikle ellerim:)
bundan önceki favorı şarkımda "ak esinti & sagapodan istisnalar kaideyi bozmaz"dı, bıkmıştım onuda dinleye dinleye....
dinlemeni tavsiye ederim bunuda ama, bu da çok güzel;
Sagopa Kajmer- Istisnalar Kaideyi Bozmaz - YouTube

benim diyette pek iyi gitmiyo kızlar.... zamanla ancak adapte olacagım artık..... dr. zaman...

evet meyracim dogru kalmis aklinda konyaliyim sende mi konyalisinn ? yuhuuu
eski nikim Sultan42 ydi

evet canım konyalıyım:)
hemşeriyiz demek:))
ben konyanın içindenim... sen neresinden?
sen yurtdışındansın birde galiba?? ben konyadayım.

seni nickinden ziyade avatarından tanıdım

tarhana için ellerine sağlık yenacım, hamaratlı kadın başka oluyo canım..... maşaallah

yeni cicilerinde hayırlı olsun, güle güle kullan tatlım....

ayyy çok teşekkür ederim yenacım, sanada tek tek zahmet verdim kusura bakma sorguya çeker gibi

mesajını okuyunca, haberleri alınca çok mutlu oldum, saol tekrar.....

Selam kizlaaaaaaaaaaaar, ben geldim dügünden :))
yine resim cekinmedim cünkü cektirecek kimseyi bulamadim, e orta yerdede cekinmiyim dedim
ama sonra eve gelir gelmez üstümü basimi cikarmadan hemen cektim sizin hatriniza

kıyafetler süper, renk uyumuda güzel:))))
birde o sağ eldeki takı dikkatimi çekti, çok güzel durmuş takın ayrıca....
onlar ne öyle, 3kalın bilezikmi yoksa tüm halde bir takımı?
bende çok istiyorum öyle bişey ama henüz bulamadım hiç gönlüme göre öyle bişey yaaa????
gerçi denk geldiği bulduğum olduda; o zamanda yanımda para denk gelmedi...

diyet güzel gidiyo senin canım

Bir zamanlar ne çok severdim Volkan Konak'ı Sonra düzen insanı olup lüks karavanıyla magazin programlarında hava atınca çok soğudum kendisinden..
Dahada davos a gitmem onunla..

bende gitmem dahada davosa VOLKANla:)))))

Kızlar BEYZUŞ'un selamı var herkeşlere...

Söyleyeyim de üzerim de kalmasın..

aleyküm selam..... teşekkürler yenam...
sende selam söyle unutmazsan canım bendende beyzuş ablaya bi görüştüğünüzde, zahmet olmazsa tabi sana

hamileleğin hayırlı olsun tatlım.....

çok merak ediyorum; hayırlısıyla bende hamile olduğum sağlıklı mutlu hayırlı günleri, hatta bebişimi kucağıma aldığım o günleri
ne zaman göricem
çok istiyorum artık bir bebeğim olsun, ama henüz biraz zamanı var.....
DR. ZAMAN......
hayırlısı herşeyin bakalım...

selam kızlar haftasonunu hatırlamak bile istemiyorum tam 110a yaklaşmıştımki haftasonu girince 111,100ü yine gördüm bıktım bu 111den ya
sabah kahvaltıda anneme yaptığım menemenden aldım biraz bir dilim kepek ekmek 2zeytin yedim 1kkdan küçük peynir yanndada yasemin çayıyla yeşil çay karıştırmıştım onu içtim.arada 2tane siyah erik yedim .geçen hafta zor bir haftaydı çocuk hastaydı annem hastaydı derken bu haftada ben yorgun düştüm sebebpsiz yüzüm gülmüyo hiç.ağrı kesici aldım biraz uzanıyım iyi olursam spor yapcam ...

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan beri ancak fırsat buldum
Erkenden kalkıp kahvaltımı yaptım sonrada mutfağa giriştim ordanda salona uzandım çok şükür işlerim bitti hatta bir posta çamaşırımıda yıkayıp serdim
Öğlen yemeğimizide yedik şimdide küçük mercümeğimi uyutmaya uğraşıcağım
İnşallah fazla direnmeden uyurda bende rahat rahat akşam için alışveriş listemi hazırlarım
Gidip sağlıklı sağlıklı mamalar yapmak için malzemelerimi alayım

Canım benimki sağ olsun adalara karşı
En son 6 sene evvel büyük adaya gitmiştik ( 4 ailelik arkadaş grubuyla )
Artık nasıl eziyet çektiyse bir daha o oldu çok istiyorsan kendin git diyor
Ama gerçektende eziyetti hee
Arkadaşlarla eminönü iskelesinde buluştuk tabi biz herşeyimizi düzenli sırt çantasına koymuştuk. Maalesef diğerleri pek bir organize değildi bir sürü poşetle geldiler birde kendileri eşime poşetlerin bir kısmını kakaladılar neymiş herkes birşeyler taşısınmış.
Hayır bir sürü poşet vardı ama hep fuzuli ve gereksiz şeyler
Adaya bir gittik piknik yapmaya hesapta çoğu şeyi unutmuşlar hadi faytona binip piknik alanına gidelim bu eşyalar taşınmaz dedik anaaa neymiş çok pahalıymış yürüyelim dediler Odanın piknik alanı desen diğer ucunda sanki yürü yürü bitmedi üstelik bayır yukarı Sıcaktan benim tansiyon düş ben yolsa az daha bayılıyordum :26:
Piknikte mangal eşime kaldı sofrada bana diğerleri desen top oynuyor çekirdek çitliyor tam bir işkence anlıyacağın.
Tansiyon olayı dönüşte oldu ve bayır aşağı inerken herkes umursamadan devam etti hani biz önden gidip bekleriz sizi hesabı. Birde çeplerinde akrep Dönüştede otobüse o yorgunlukla binince benim büyük kız o zaman tabi 6 yaşında başladı kusmaya

Öyle böyle değildi işkence anlıyacağın adam o gün bir daha hiç bir güç beni bir adaya götüremez demişti ve o oldu ben sadece ailecek gidelim de desem asla der konuyu kapatır
Tabi o günden sonra o arkadaş grubuylada asla görüşmedik sadece biriyle konuşuyoruz ama gidiş geliş yok
Eşim hep der değil tatile gezmeye bile gidilecek adam var gidilmeyecek adam var diye

Ama sen yinede arkadaşına bir sor sana zahmet belki baş başa gidince kabul edebilir

Oy oy oy inşallah cumaya az da olsa eksi bildirim yaparsın
Valla bende baya oldu bir tane bira bile olsa içmeyeli
Oda inanılmaş şişiriyor yaw
Neyse artık adamcağızla baş başa kaldığımızda belki 1 kadeh birşey içeriz hazır çocuklarda yok

Bencede ödemdir o
Eminim birkaç güne kalmaz o artılar eksiye döner

Canım inanılmaz sevindim
RAbbim inşallah sağlıkla kuçağına almayı nasip eder bebişini ....Aminnnnnnnnnn
Rabbim arzu eden herkese nasip eder inşallah başta meryemciğim ve tomurcuğa Aminnnnnnnnn

Canım inşallah daha sık fırsat bulursunda motivasyon tavan yapar ve bir daha cumartesi olduğu için kaçamakların yoğun olmaz

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşır daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşama kavuşuruz
Bu arada bende de pko ve insülin direnci var
İlaçları düzenli kullanmak şart canım zaten çok zor veriyoruz bari insülin direncini kıralım da daha rahat kilo verelim

kızlar merhaba ,nasılsınız, 3 gündür yoktum özlemişim sizleri

Bizde seni özlediiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk

Yaralı kuşum canım arkadaşım
Bizim moralimizi bozmak ne demek biz sonuçta arkadaş değilmiyiz tabiki birlikte gülüp birlikte ağlayacağız
Rabbim inşallah sana dayanma güçü ve sabrını verecektir
Birlikte herşeyin üstesinden daha kolay geliriz diye düşünüyorum ben ve eminim herkes aynı fikirdedir
Sende sık sık uğraki bir yaralarına merhem olmaya çalışırız

Seni çooooooook çoooooooook seviyoruz canım iddadaşım

Nurgummmm cok sevindim kuzum ya, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,
insallah hamileligin sorunsuz gecer

Canim ya bizim morelimizi niye bozasin , biz burda beraber aglayip gülmüyozmu,
beraber sevinip üzülmüyozmu,
sadece kilo vermek icin burda degilizki, paylasiyoruz herseyimizi
sen canini sIkma, insallah en kisa zamanda atlatirsin bu dönemi,
Allah sanada tekrar nasip edecek eminim bunaaa

Canim benim babam aksehirli,
annemde ereglili
aksehirdede evimiz var, konyanin icinde bosna tarafindada evimiz var :)
yani biz izine geldigimiz zaman 5 hafta icinde heryeri geziyoz, konyanin icinde amcam oturuyor, onlardada kaliyoz hep 1 hafta 10 gün felan
evet yurtdisindayiz almanyada

giydigimi begendigine sevindim canim
evet bilezik gibi bisey ama gercek altin degil ha
dügünde herkesin dikkatini cekti o,herkes cok begendi, zamaninda H&M den almistim sanirim
10 euroya yakin para verdim ama inan tam hatirlamiyorum,
ben normalde takiya bukadar para vermeyi sevmiyom ama, paraya kiyip aldim
cok begenmistim ve cokda lazimdi..
dur resmini cekiyim

Eklentiler

• $2012-10-01 14.30.10.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 63

Canım başbaşa gideceğiniz için bozcaada romantik olur diye düşündüm, biz de 20 ekimde gitmeyi düşünüyoruz bi aksilik olmazsa. Zaten ben çanakkale taraflarını merak edıyodum. Ben sorarım kaldıkları yeri, biz de orda kalıca zaten, bütçemiz kısıtlı o yüzden uygun ve temiz bi yer bulmak önemli

Umutcugum ağvaya gidersek sabah6da yola çıkmamız lazım dıyodu eşim. Hani 6da çıkıp 10 gibi orda olur kahvaltı yaparız, akşam da 10-12 gibi geri döneriz diye düşünmüştük. Evet gerçekten çok uzak, zaten sorf bu yüzden erteledik hep gitmeyi. Bu 350 tl iki kişi yeme içme dahil oda fiyatı sanırım. Gerçekten pahalıymış. Bozcaadaya eşimin iş arkadaşı ve onun kız arkadaşıyla gidicez. Onlar daha önce gtmişler. Kişi başı 50tlye pansiyonda kalmışlar. Temiz bi yermiş. ama netten baktım da onun dışında yeme-içme pahalıymış. Fiyatları sorup öyle yemek yemek lazım sanırım, bi türk kahvesine 10tl aldılar felan yazmışlar yorum olarak. Biz gidersek cuma'dan gidip pazar döneriz sanırım. 2 gece şeklinde yani. 8 saat çok fazlaymış, burdan da 7 saat sürsün hadi.

11 ekimde malatyaya gidiyoruz. siparişleriniz varsa alabilirim. Günkurusu, ev bulguru( köftelik ve pilavlık), peynir, pestil vs. Ciddiyim getirebilirim hanımlar isteyen olursa. Zaten sırf annem dolu çantalarla gelicek diye arabayla gidiyoruz.

Canım çok güzel bir tercih. Ben 1.5 senedir ağzıma sürmedim hamburger. eksikliğini de hissetmiyorum. İnanki kebap, lahmacun çok daha masum. Mesela bi adana söylersin, ince lava ekmekle yersen kalorisi çok az olur, altındaki tırnaklı yağlı pideyi yemezsin mesela. Ben lahmacun yersem ki sadece beğendiğim yerde diyorum, küçükse 2 tane büyükse 1 tane yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…