- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sabah 2 b su 2 k kayısı
spordan sonra 2 b ayran
2 saat sonra kahvaltı
dogradıgım yeşilliklere y yaglı peynir ufaladım
1 b çay ,2 dilim ç ekmegi 1 t kaşıgı bal
ara yeşil elma 4 ceviz
ara zencefilli çay
ögle ye yakın 1 kase lahana çorbası
1 neskefe
akşam 1 k lahana çorbası
salata 2 arnavut biberi turşu tuzu çok azdı
fırında azıcık yaglı dilim patates
1 b ayran
sonra yeşil çay içicem yine arada 1 ekşi elma yerim 7 gibi
toplam 2 saat yürüyüşüm var
3 lt su bitmek üzere
iyi akşamlar kızlar bugün uğrayamadım
sabah kızlar okula gittikten sonra yatmamayı planlamıştım ama hem uykum vardı hem başım ağrıyordu bir ilaç içip yattım ben de
geç kalkınca kahvaltıyı da geçiştidim öğlen balık var diye
öğlen de palamut salata yedik saat2.5 civarıydı daha pek acıkmadım nedense az önce karpuz yedim bol su içerim bundan sonra inşallah en fazla sütlü bir kahve içerim
yenacığımın ilk iş günü nasıl geçiyor acaba
Hasta olmam gerekiyordu 5 gün geciktiTestler negatif diyor ama ben yine de endişeleniyorum. Adet belirtileri var yoğun olarak ama kızıma hamileyken de vardı, karnım ağrıyordu hep ha bugün ha yarın olurum derken, 15 gün gecikince test yapmıştım. (Ancak aklıma gelmişti, hamileliği pek ihtimal vermiyordum çünkü) Şimdi yine öyle birşey olabilir mi diyorum, ilaç da kullanmaya başladım ya korkuyorum..
Asumanzeynep 32 kilo mu verdin !! tebrikler gerçekten. Ne kadar zamanda verdin bu kiloları acaba? Gerçekten tebrik ederim.
Herhangi bir rahatsızlığın var mı acaba senin, insülin direnci ya da tiroit gibi?
s.a ablalar ve arkadaslar ben dıyete bı turlu baslayamıyorum ya hep bırılerı bozduruyor benımde bozmaya hep nıyetım oluo zaten ya
bugun yedıklerım dune gore normal gıbı sankı ama yınede cok ya cıkolata yemeden duramıyom ya offff ben nasıl motıve olup hırsla azımle vercem bu kılolarımı ya az uzda deıl ya vermem gereken tam tamına 34 kılo var ah ah delıryom resmen ya
Yok kanda baktirmadim,evde kendim yaptim idrar testlerinden. Carsambaya kadar olmazsa giderim diyorum kan testine..olabilir tabi, kanda baktirdinmi ??
öncelikle hoşgeldin aramıza
ben 6ayda verdim 30 kiloyu ama son bir senedir sabitim hatta 79a inmiştim ama bu yaz 3 kilo aldım malesef şimdi son kalan 10 12 kilomu vermek için uğraşıyorum
ben de inslin direnci tiroit gibi sorunlar yok bildiğim kadarıyla canım pek doktora gittim sayılmaz kendi çabalarımla ve topiğimizin motivasyon desteğiyle verdim tabii ki Allahın izniyle
aleyküm selam canım
kolay değil tabii yapmaya çalıştığımız şey irademiz sağlam olmalı
ama yemememiz gerekenleri yedikten sonra da battı balık moduna geçmemek tersine onu telafi için uğraşmak lazım canım
34 kilo az değil ama verilmeyecek bir kilo da değil
Yok kanda baktirmadim,evde kendim yaptim idrar testlerinden. Carsambaya kadar olmazsa giderim diyorum kan testine..
Vallahi gonulden tebrikler. Allah korusun hastaliklardan tabi. Bu kadar kiloyu verince zaten tum hastaliklar icin riskin dusmus oluyor.
kanda baktir bence cünkü erkense idrar testinde cikmayabiliyor,
kanda kesin cikar
öncelikle hoşgeldin aramıza
ben 6ayda verdim 30 kiloyu ama son bir senedir sabitim hatta 79a inmiştim ama bu yaz 3 kilo aldım malesef şimdi son kalan 10 12 kilomu vermek için uğraşıyorum
ben de inslin direnci tiroit gibi sorunlar yok bildiğim kadarıyla canım pek doktora gittim sayılmaz kendi çabalarımla ve topiğimizin motivasyon desteğiyle verdim tabii ki Allahın izniyle
teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
kızlar hepinizi çooookk özledik komik ama hala tartımın pilini almaya fırsat bulamadım
kaç kiloyum hiç bilmiyorum 2 haftadır yok çünkü:26:
herkeslere günaydınlaaaar:)))
günaydın dedim, çünkü benim için hala günaydın gibi bişeyde ondan
geçmişi şöyle bi yüzeyden "gangam sta" eşliğinde okuyu verdim:)
iyi bu sefer çok fazla birikmemiş geçmiş
şaka bi yana; sohbetimiz bol olsun, hoş olsun,
iyi olsunda olsun geçmiş çok olsun hiç problem değil kızlar, olsun ben okurum yinede.....
+90
geç olsunda güç olmasın:)
ayyy CHİCKPEAS su sarkıyı iyiki tanınttın bana:)))) "gangam sta"
favorım oldu inan:))
artık bende bu parçayı dinlediğimde o adam gibi oynuyorum:))) özellikle ellerim:)
bundan önceki favorı şarkımda "ak esinti & sagapodan istisnalar kaideyi bozmaz"dı, bıkmıştım onuda dinleye dinleye....
dinlemeni tavsiye ederim bunuda ama, bu da çok güzel;
Sagopa Kajmer- Istisnalar Kaideyi Bozmaz - YouTube
benim diyette pek iyi gitmiyo kızlar.... zamanla ancak adapte olacagım artık..... dr. zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?