Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım nette çok güzel şeyler var. Hem indirimli de oluyo. Mesela morhipo'dan alıyorum ben, bedeni olmazsa geri gönderiyorum. Geri gönderirsen kargo parasını onlar karşılıyo. Hem çok fazla büyük beden markası varr

Hatta eşime çok güzel bi üst ve kendime 3 parça üst aldım daha yeni. Bugün geldi işte. Bi tane ceket tarzı hırka gibi bişey almıştım, 40 beden yerine 48 beden göndermişler. Yarın geri göndericem mesela.

Bende bi yere yemeğe davetliysek evde yiyip gidiyorum napıyım önceden gardımı alıyorum :)

Ama sen zayıfladın artık bize göre de var mıdır :)))

Ama sen zayıfladın artık bize göre de var mıdır :)))

Bir sürü marka var canım, hatta her baktıgımda en az 3,4 farklı buyuk bedne markası oluyo. Dedımya yanlıslıkla 48 beden göndermısler mesela, benim kardeşim de 110 civarı kiloda ama netten alıyo herşeyini, maşallah benden de güzel giyiniyo. Morhipo'ya girip özel indirim klübü kısmından bakabilirsin. Umarım reklam olmamıştır bu

iyi geceler kızlaarr
misafir geldi giremedim bu saate kadar..ben geliyorum siz dağılıyorsunuz

tamam tşkler bakıcam hatta bakıyorum dediğin gibi inşallah olmamıştır

bugünkü menüm saçma sapan birşey oldu ama yinede yazayım
sabah bir bardak lahana suyu

kahvaltı :bir elma, bir haşlanmış yumurta, bir yeşil çay

öğle : bir porsiyon sardalya (ızgara ), bir fincan yeşil çay, iki erik

öğleyi biraz geç yedim akşam yemedim.. gece yarım elma, iki erik, bir fincan balla tatlandırılmış nescafe

kızlar şu anda midem kazınıyor sanırım bir bardak süt içicem

Ama acımasızca bir menü olmuş sanki midenin kazınması normall

Ama acımasızca bir menü olmuş sanki midenin kazınması normall
canım geçtiğimiz hafta biraz kaçırdım onun için iki gün detox niyetine sadece ayran içtim bugünde biraz yemeye başladım yarın biraz daha düzenli yemeye çalışırım

Hesapta bu gece ütülerimi yapacaktım ama hiçççççç canım istemiyor hatta felaket uykum var.
Aslında yatıp uyumak daha cazip geliyor yarın gündüz kesin yapmam lazım yoksa adamcağız bu sefer kesin fırça atacak

Neyse en azından birazını yapayımda kalanı yarın yaparım
Ara ara bakarım yine nasılsa size

ama bu yediklerin 600 kalori bile yokki. Özel bi sebebi var mı az yemenin, ben bunlarla ölürüm yaa

eşim ve oğluşum uyudu sessizliği dinliyorum bi yandanda kahvemi içiyorum :)

ceco34 sanırım banuydu çok hoşbi yüzün var saçlarını kısa katlı kestirdiğin resim varya çok yakışmış yüzüne
eminim daha zayıflayınca çok daha güzel olucaksın çocuklarında çok güzel maşşalh Allah bağışlasın

ama bu yediklerin 600 kalori bile yokki. Özel bi sebebi var mı az yemenin, ben bunlarla ölürüm yaa
özel bir nedeni yok canım çok işim vardı koşturmaktan öğle yemeğini unuttum .aklıma geldiğinde balık yaptım yemeye başladığımda saat 15 i geçiyordu.geç yiyince akşam yemedim

Evet banuydu
Çok sağ ol canım o senin yüreğinin güzelliğinden
Rabbim cümlemizin çocuklarını bizlere bağışlasın...Aminnnn
İnşallah o eski günlerime geri dönerim tabi hepimiz icin aynı şey geçerli

Neyse ben ütüme başlıyayım yoksa sabahlamak zorunda kalacağım

Hepinize iyi geceler ben de yatıyorum artık yarın hepimiz için kaçamaksız bir gün diliyorum öpüldünüzzz...

Ütüden hala nefret ediyorummmmm
Çoğu bitti şükür yarım da bırakmayayım diyorum sonra yine sürünür

Kimsecikler kalmamış ama bitince de bir uğrar siler süpürür kapıları kitlerim
Anaktar paspasın altına olurda gelen olursa

İyi geceler,iyi uykular kızlar..
Mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi..

Ben çok yorgunum,kafam kazan gibi.
Çok gerilemişim,zorlandım bayağı..bir kaç günümü alır adapte olmam..
Meğer ne kadar boş vaktim varmış benim.
Bugün ev de o kadar çok koşturdumki.geldikten sonra da çamaşır astım yarın da tarhanayı rondodan olmadı elek ten geçireceğim...
Eşim izinliydi bugün.:) İyi oldu rahattım o konuda..

--

NURGU,hayırlı olsun gebeliğin çok sevindim...Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..

Umuttçuğum,16:10 da evden çıktım bugün 10 dakika sonra servise bindim..gece 01:40 ta evdeydim.:)
Kızım beklemiş beni ilk gün diye.havadisleri dinledikten sonra uyudu..

elmacığımsalyangozcuğum,aramışsın duymadım tatlım kusura bakma...Yarın seni ararım ben...

mmery,lütfen hep yaz,paylaş bizimle emin ol paylaştıkça hafifleyecek kendini çok daha iyi hissedeceksin...

meyracığım, kusur ne demek.. Bildiklerimi paylaştım seninle.:)

Banucuğum
,Hayırlı olsun canım tedavin...

eline sağlık canım nasıl bişey yapıyorsun merak ettim
örgü strese birebirdir valla çok severim yarım bebek yeleğim var onu bitireyim ben de

Benimde bir kaç tane yarım el işlerim var...
Bir hevesle başlayıp bırakıyorum.:)

Şu an itibariyle ütüm bitmiş bulunuyor
Anamm birde onları yarın sabah yerleştirmesi var
Gece gece daha doğrusu sabah sabah dolapların kapaklarını açıp kapatırsam herhalde eşim beni kovalar evin içinde

Neyse herkese tatlı rüyalar diliyor yatağıma gidiyorum
Yarın kesin geç uyanırım tabi ufak cadı müsaade ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…