yakında kış için alıkşveriş yapcam şimdidem stres sardı beni siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz büyük bedenleri nerelerde bulabiliriz .ben C&A ve LCW dışında bi yer bilmiyorum girip büyük beden var mı diyede sormak istemiyorum eğer yasak değilse paylaşır mısınız?
Zaten kiloluysan herkesin sana laf söyleme hakkı var. Ya düşünüyorum da ben asla başkasına az ye diyemem, ama insanlar bana yıllarca az ye dediler. Mesela bi arkadaşım 6 ayda 15kg kadar almış, özlem ne kadar kilo almışım felan dedi, ben de kıyamadım, sana kilo yakışıyo felan dıyıp geçiştirdim. Başkası olsa aaa şekerim sen nasıl kilo aldın böylee. Sen şu diyeti yaptınmı. Şu çorbayı içtinmi, bilmemnenin bilmemneyi böyle zayıflamış felan
Ben de nişanda çok kiloluydum. 108kg felandım. Hoş eşimle pek bi uyumluyduk:)) Neyse biz nişan vs fırsat bulamadık çok açız felan, herkes gitti biz de eşimle mutfakta bişeyler yiyoduk. Kayınvalidem geldi, az yiyin az dedi bizeDüşünsenize siz normal insan gibi yemek yiyemezsiniz, ne yeseniz sanki bütün kilolarınızın suçlusu o lokmalarmış gibi davranırlar
Canım nette çok güzel şeyler var. Hem indirimli de oluyo. Mesela morhipo'dan alıyorum ben, bedeni olmazsa geri gönderiyorum. Geri gönderirsen kargo parasını onlar karşılıyo. Hem çok fazla büyük beden markası varr
Hatta eşime çok güzel bi üst ve kendime 3 parça üst aldım daha yeni. Bugün geldi işte. Bi tane ceket tarzı hırka gibi bişey almıştım, 40 beden yerine 48 beden göndermişler. Yarın geri göndericem mesela.
Ama sen zayıfladın artık bize göre de var mıdır :)))
Bir sürü marka var canım, hatta her baktıgımda en az 3,4 farklı buyuk bedne markası oluyo. Dedımya yanlıslıkla 48 beden göndermısler mesela, benim kardeşim de 110 civarı kiloda ama netten alıyo herşeyini, maşallah benden de güzel giyiniyo. Morhipo'ya girip özel indirim klübü kısmından bakabilirsin. Umarım reklam olmamıştır bu
bugünkü menüm saçma sapan birşey oldu ama yinede yazayım
sabah bir bardak lahana suyu
kahvaltı :bir elma, bir haşlanmış yumurta, bir yeşil çay
öğle : bir porsiyon sardalya (ızgara ), bir fincan yeşil çay, iki erik
öğleyi biraz geç yedim akşam yemedim.. gece yarım elma, iki erik, bir fincan balla tatlandırılmış nescafe
kızlar şu anda midem kazınıyor sanırım bir bardak süt içicem
canım geçtiğimiz hafta biraz kaçırdım onun için iki gün detox niyetine sadece ayran içtim bugünde biraz yemeye başladım yarın biraz daha düzenli yemeye çalışırımAma acımasızca bir menü olmuş sanki midenin kazınması normall
bugünkü menüm saçma sapan birşey oldu ama yinede yazayım
sabah bir bardak lahana suyu
kahvaltı :bir elma, bir haşlanmış yumurta, bir yeşil çay
öğle : bir porsiyon sardalya (ızgara ), bir fincan yeşil çay, iki erik
öğleyi biraz geç yedim akşam yemedim.. gece yarım elma, iki erik, bir fincan balla tatlandırılmış nescafe
kızlar şu anda midem kazınıyor sanırım bir bardak süt içicem
özel bir nedeni yok canım çok işim vardı koşturmaktan öğle yemeğini unuttum .aklıma geldiğinde balık yaptım yemeye başladığımda saat 15 i geçiyordu.geç yiyince akşam yemedimama bu yediklerin 600 kalori bile yokki. Özel bi sebebi var mı az yemenin, ben bunlarla ölürüm yaa
eşim ve oğluşum uyudu sessizliği dinliyorum bi yandanda kahvemi içiyorum :)
ceco34 sanırım banuydu çok hoşbi yüzün var saçlarını kısa katlı kestirdiğin resim varya çok yakışmış yüzüne
eminim daha zayıflayınca çok daha güzel olucaksın çocuklarında çok güzel maşşalh Allah bağışlasın
eline sağlık canım nasıl bişey yapıyorsun merak ettim
örgü strese birebirdir valla çok severim yarım bebek yeleğim var onu bitireyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?